Vakantiehuis

Casa Sogno Italiano


Sogno Italiano is een van de drie compleet gerstaureerde vakantiehuizen waarin de voormalige boerderij is opgedeeld. De huizen staan aan het begin van een doodlopendstraatje met in totaal 8 huizen. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en het fantastische uitzicht. Sogno Italiano (oppervlakte van circa 100 m2) ligt aan de achterzijde van het vakantiehuis en heeft daardoor optimale privacy. De drie huizen  hebben een gezamenlijke tuin met een zwembad van 12m bij 6m, met een diepte van 80 cm naar 200 cm, een Gazibo (overkapt terras) en ligstoelen. Ook beschikt Sogno Italiano over een privé tuin van 60 m2 met een ruim terras met grote eettafel en niet te vergeten een buitenkeuken met een luxe gasbarbecue. Auto is noodzakelijk, restarants en winkels zijn niet op loopafstand.
Er is een privé parkeerplaats aanwezig.
Sogno Italiano is een ideale uitvalsbasis voor de vele cultuursteden die toscane rijk is maar ook een dagje strand is een leuke uitstap ( ca half uurtje met de auto) Maak u verblijf compleet met een wijnproeverij of bijv. een vespatocht
Is deze woning bezet in de door u gewenste periode? Informeer dan ook even naar de beschikbaarheid van de andere woning op de zelfde lokatie
Indeling
Benedenverdieping
  • Huiskamer met o.a. twee persoonsslaapbank, tv met nederlandse zenders en draadloos internet ( We zijn voor tv en internet afhankelijk  van de leveranciers en kunnen daardoor geen garantie geven) 
  • Keuken met volledig ingericht keukenblok met o.a. oven, vaatwasser en eethoek
  • Slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Airco 
Bovenverdieping
  • Slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Airco 

De verhuurder, Wilfred & José

Advertentie online sinds november 2014

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
We genieten zelf enorm van de cultuur, rust, gastronomie en de gastvrijheid van het land. Daarom besloten we een eigen huis in Italië te kopen. Onze passie voor Italië willen we graag overbrengen en daarom verhuren we ons eigen en tevens het naast gelegen vakantiehuis in Garetto.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Hoogseizoen:
Aankomst op zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur.
Vertrek zaterdag 10.00 uur.
Overige verblijfsduren en aankomstdagen op aanvraag.
Mocht het niet lukken in te boeken via Micazu, mail of bel ons dan even.


Eindschoonmaak € 85,-
Zelf bezemschoon achterlaten van het appartement, huisvuil afvoeren en oven, koelkast en barbeque schoonmaken.


Vanaf oktober tot en met april zijn de verwarmingskosten exclusief.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 01-okt-2023
tot
zo 31-mrt-2024
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 140,00
Weekend -
van
zo 31-mrt-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1337,00
Midweek -
Nacht € 191,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
ma 31-mrt-2025
Minimaal verblijf 1 nacht
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Bedlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Keukenlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderbed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Auto
De afstand met de auto van Utrecht naar Garetto bedraagt 1390 km.

Vliegtuig
Pisa is de dichtsbijzijnde luchthaven.
Deze wordt o.a. aangevlogen vanaf:
- Eindhoven door Ryanair
- Maastricht door Ryanair
- Brussel door Vueling
- Amsterdam door Transavia


Garetto
Tussen de wijn- en olijfgaarden op de Toscaanse heuvels treft u het kleine dorpje Garetto. Garetto hoort evenals vier andere kleine dorpjes bij Chianni. Het ligt tussen de befaamde kunst en cultuursteden Florence, Siena en Pisa in. Het is daarom een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van Toscane en tegelijkertijd heerlijk tot rust te komen.
Garetto zelf bestaat weer uit drie gedeelten: Garetto-Alto, Garetto-Nuovo en Garetto. Het zijn alle drie kleine plaatsjes van ongeveer tien huizen bij elkaar.

Chianni
Chianni is een middeleeuwse plaats in Toscane gelegen op de helling van een heuvel welke een scheiding vormt tussen de twee dalen Valle dell Era en Valle del rio Fine. Het ligt op 6 km van Garetto. Het is een klein, rustig dorp. Je vindt er een aantal kleine winkels zoals een levensmiddelenzaak, slagerij, postkantoor, bank, diverse restaurants en barretjes.
Jaarlijks vinden er diverse feesten plaats zoals in november het vermaarde everzwijnfestival. Dit festival wordt gevierd met kleurrijke parades en straatartiesten. Maar het feest draait vooral om de heerlijke gerechten met wild everzwijn die gemaakt worden door lokale koks volgens aloude tradities.
In de eerste week van december wordt het olijfoliefeest gevierd. Op dit feest vinden proeverijen plaats van deze aardse lekkernij.
In juni vindt de Sferragliata plaats. Dit is een wedstrijd met zwarte racers zonder motor of andere voortstuwing.

Pisa
Een stad vol artistieke pracht en een glorieus verleden. Luchtig en vrolijk, ondanks de plechtige grootsheid van haar monumenten. Pisa ligt langs de brede, spectaculaire bocht gevormd door het laatste stuk van de Arno.
Hét monument van Pisa is natuurlijk ‘de scheve toren’, maar deze stad heeft meer. Het prachtige Pisa is bijna helemaal omringd door stadsmuren. De rivier Arno verdeelt de stad in tweeën, met in het noordelijk deel de Borgo Stretto als bekendste straat en in het zuidelijk deel de Corso Italia. De meest karakteristieke straat is toch wel de Via Santa Maria, deze verbindt het Piazza del Duomo (Domplein) met de Arno. De geweldige gebouwen weerspiegelen nog de pracht en praal uit van vroegere tijden.

Siena
Siena is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Siena. De stad geeft een zeer goed behouden middeleeuwsstadsbeeld en een bijzondere geschiedenis weer. Dit maakt de stad tot een grote toeristentrekpleister. Sinds 1995 staat de historische binnenstad op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.
Twee keer per jaar vindt er een paardenrace plaats genaamd 'Palio delle contrade'. De race wordt gehouden op 2 juli en 16 augustus. De 'Palio delle contrade' is een belangrijk evement voor de stad. Zo luidt een Italiaans spreekwoord: "Chi dice Siena, dice Palio." Dit betekent: "Wie Siena zegt, zegt Palio." Dit betekent dat de twee zaken zo onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn dat men het een niet zonder het ander kan noemen.

Florence
Florence is de hoofdstad van de provincie Toscane en de cultuurstad bij uitstek. Als u Florence een dag bezoekt zult u zeker keuzes moeten maken wat u wilt gaan zien. Hier is de renaissance in al haar faccetten terug te vinden. Hier zijn paleizen, kerken en kunstschatten in overvloed. De meesten van deze kunstschatten zijn te danken aan de eeuwenlange heerschappij van de bankiers 'de Medici'. Deze familie had een grote belangstelling voor de schilder- en beeldhouwkunst, arhitectuur en literatuur.

Hieronder worden een aantal hoogtepunten van Florence genoemd:
Duomo (Santa Maria del Fiore)
Het symbool van Florence is de roodbruine koepel van de Santa Maria del Fiore, ook wel de Duomo genoemd. Er is een mogelijkheid om te klimmen naar de top van deze koepel. Een spannende klim, maar u wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad.
Galleria degli Uffizi
Het Uffizi is het belangrijkste museum voor de renaissance schilderkunst. Hier zijn verschillende belangrijke schilderijen te vinden zoals 'de geboorte van Venus' door Botticelli. Probeer niet alles achter elkaar te bekijken, want dan wordt u overdonderd door de veelheid aan meesterwerken. Het is ook aan te raden om van tevoren een kaartje te kopen of te reserveren op internet.
Piazza della Signoria
Het centrum van de stad en het mooiste plein van Florence. Staande op dit plein waant u zich bijna in de middeleeuwen. Het is ook een plein met een historische betekenis. Zo werd de ketter Savonarola hier op de brandstapel ter dood gebracht.
Galleria dell'Accademia
Zeker in het hoogseizoen zult u moeite hebben een glimp op te vangen van dé trekpleister van de Galleria dell’Accademia namelijk de David van Michelangelo. Toch is dit een must als u Florence bezoekt en er zijn ook andere beelden van de meester te zien.
Ponte Vecchio
De oudste brug van Florence werd gelukkig gespaard tijdens de Tweede Wereldoorlog. De loopgang erboven (corridor) werd aangelegd op verzoek van de familie 'De Medici' zodat zij niet in contact kwamen met het gewone volk.
Santa Croce
In de gotische basiliek Santa Croce liggen de helden van de renaissance begraven: Michelangelo, Galileo Galilei en Machiavelli.
Palazzo Vecchio
Het Palazzo Vecchio heeft schitterend versierde zalen die de macht van de familie 'De Medici' moesten onderstrepen. Daarnaast is er een zaal met 53 landkaarten, die een mooie kijk geeft op de geografische kennis in de middeleeuwen.

San Gimignano
San Gimignano is bekend om zijn dertien torens die het silhouet van de stad domineren. Deze zijn in de twaalfde en dertiende eeuw door rivaliserende rijke families opgetrokken. De torens deden dienst als woning en versterking, maar vooral als prestigeobject. Op haar hoogtepunt had de stad zo'n zeventig torens.
In de late middeleeuwen was deze stad erg welvarend vanwege diens ligging aan de pelgrimsroute naar Rome. Maar de route werd verlegd doordat er een pestepidemie uitbrak. Dit betekende een economische ondergang en het behoud van een middeleeuwse karakter voor het stadje.
In 1990 is het historische centrum van San Gimignano opgenomen in de lijst van werelderfgoederen van de UNESCO. San Gimignano is een van de bestbewaarde middeleeuwse stadjes van Toscane en het is daardoor tevens een van de meest bezochte steden.

Lajatico
In Lajatico treft u het Teatro del Silenzio van Andrea Bocelli aan. In zijn geboorteplaats is sinds een aantal jaren een uniek openluchttheater gebouwd. Eenmaal per jaar in de zomer geeft hij er een concert. Maar ook zonder concert is het een bezoek waard. Het openluchttheater staat in een schitterend landschap. De kleurrijke borden door Lajatico wijzen u gemakkelijk weg.

Rivalto
Rivalto hoort evenals Garetto bij Chianni. Het herbergt vele heiligdommen en kerken die getuigen van de geschiedenis van dit eeuwenoude Toscaanse dorp. O.a. het heiligdom van de Madonna del Carmine. Het Heiligdom dateert van de achttiende eeuw en staat bekend om zijn karakteristieke portiek.
In het centrum tref je de Santi Fabione Sebastiano kerk waarvan de voorgevel wordt gedomineerd door de top van de adelijke familie uit Florence 'De Mazzinghis'.

Volterra
De geschiedenis van de 'magische en mysterieuze' stad Volterra begint 3000 jaar geleden. Uit elke periode zijn sporen en getuigenissen terug te vinden die Volterra als kunststad uniek maken.
Tevens staat Volterra bekend om haar gastronomische specialiteiten uit de traditionele toscaanse keuken maar ook om haar warme onthaal van bezoekers.Tijdens het hoogseizoen worden verschillende evenementen georganiseerd zoals kunstexposities, folkloristische happenings, het Volterra Teatro en klassieke en moderne concerten. Deze evenementen geven de bezoeker de kans om naast rust en ontspanning ook momenten van culturele interesse te beleven.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
1e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
17 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Bed: 1-persoons 200 x 70 cm

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Gaskachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (6)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Faciliteiten

  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan


€ 1.015,-
per week v.a.
€ 1.015,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder