Vakantiehuis


Sfeervol en vrijstaand landhuis met prachtig uitzicht over Pescia! Casa Speri heeft alles wat je van een modern vakantiehuis mag verwachten; een comfortabele inrichting met antieke en karakteristieke accenten en een rustige, landelijke omgeving temidden van de olijfbomen en de druivenranken. Beter kun je haast niet zitten!

Daarnaast beschikt u over een privé-zwembad (9 x 4 m, diep 1.20 m) met ligbedden en een overdekt terrasje. Hier geniet u van een briesje door de ligging op de heuvel. En toch ligt Casa Speri niet in the middle of nowhere!

Uw vakantiehuis ligt aan de rand van een boerengehucht en binnen 5 minuten bereikt u de stad Pescia (1 km). Deze levendige stad, voorzien van mooie winkels en goede restaurants, is tevens het centrum van de bloementeelt.

Op 8 km ligt het dorp Collodi, waar de schrijver Carlo Lorenzini de verhalen van Pinocchio bedacht en vervolgens over de hele wereld verspreidde. Bezoek het oude deel van Collodi met zijn kleine huisjes, die schilderachtig aan de heuvel kleven. Of het alom bekende kuuroord Montecatini Terme (7 km) met zijn 18-holes golfclub, de reataurantjes en het bluesfestival van  Pistoia (25 km), de middeleeuwse pracht van Lucca (15 km), de stranden van Viareggio (40 km), de scheve toren van Pisa (45 km) en de cultuurschatten van Florence (50 km). Boodschappen, postkantoor, bank en restaurants in Pescia.

Riant vrijstaand vakantiehuis (200 m²) met een comfortabele en gezellige inrichting. Vanuit de hal gaat u een trapje af en de komt u in de ruime woonkeuken.  De goed uitgeruste keuken met oven, afwasmachine, koffiemachine en koel/vriescombinatie is met z'n grote eettafel en openslaande deuren naar het terras het hart van Casa Speri. Op het grote terras geniet u van een prachtig uitzicht. De lange eettafel op het overdekte gedeelte van het terras is een heerlijke plek om samen te eten en te borrelen. Geniet van uw ontbijt bij de opkomende zon of heerlijk BBQen en natafelen met uitzicht op de lichtjes van de stad.
Vanuit de keuken komt u in de waskeuken met wasmachineen de badkamer met douche en toilet. Vandaaruit komt u in dewoonkamer met grote zitbank, TV (satelliet) en openslaande deuren naar het terras.

Er zijn 4 slaapkamer, 3 daarvan met naar wens een 2-persoons bed of 2 1-persoons bedden en 1 met een 2 peroonsbed. een derde bed op 1 van de slappkamers is mogelijk in overleg. Slaapkamer 1 op de tussenverdieping, slaapkamers 2 en 3 en 4 op de bovenverdieping. (Tweede) badkamer met bad, aparte douch en (tweede) toilet. Derder badkamer bij het zwembad, met wc en dubbele douche. De tuin ligt op verschillende niveau's en is dusdanig omheind dat de kinderen hier veilig kunnen spelen. Tafeltennistafel. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto direct bij het huis en voor 2 verdere auto's op het terrein. Het laatste stuk naar Casa Speri rijdt u over een smalle, steile weg met haarspeldbochten.

Let op: de aangegeven prijs is ook de eindprijs voor de huur. Er worden geen extra servicekosten verrekend behalve de kosten voor schoonmaak en airco, en evt huisdieren of extra bed zoals die bij de kosten aangegeven staan.

De verhuurder, Irene

Advertentie online sinds januari 2012

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 8 uur
Sinds 2002 is Casa Speri ons droomhuis. We genieten er van vakanties met onze kinderen en Zara de hond.
We verbouwen en verbeteren Casa Speri constant voor optimaal comfort waarbij we de traditionele Toscaanse bouw niet verloochenen. We maken heerlijke limoncello en kwalitatief hoogstaande olijfolie die we u graag laten proberen. In overleg bieden we pizza-avonden aan bij de pizzaoven op het terras achter het huis (op tijd reserveren).
We zien u graag als onze gasten !

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Een boeking loopt van zaterdag tot zaterdag. Verlengingen van minder dan 1 week gaan alleen in overleg.
Bij boeking vragen we een aanbetaling van 25%, de overige 75% moet uiterlijk 6 weken  voor aankomst voldaan zijn. Bij annulering restitueren we niet. U wordt  derhalve geadviseerd vooraf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 29-jun-2024
tot
za 14-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2910,00
Midweek -
Nacht € 416,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 8 personen)
€ 150,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 60,00
Per week
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Pescia is gelegen aan de oevers van de rivier Pescia. Deze deelt de plaats in tweeën. Het publieke speelt zich af op de linker oever, de religieuze aangelegenheden vinden plaats op de rechter oever. Aan de eerste zijde staat het kasteel van de staat en aan de andere kant vanzelfsprekend de kathedraal.
Pescia is bekend voor de cultuur en de verkoop van de bloemen, in de Nieuwe Markt van de Bloemen. Pescia heeft goede handelsbetrekkingen met België en Nederland.
Het stadsplein Piazza Mazzini wordt gedomineerd door het Oratorio della Madonna di Piè di Piazza, een kerkje uit de 17e eeuw. Aan de andere kant staat het Palazzo Comunale met versterkte toren nog in gebruik als stadhuis.
In de San-Francesco kerk aan de Via Battisti zijn er muurschilderingen waarop de heilige Fransiscus van Assisi staat afgebeeld. Het werk van Buonaventura Berlinghieri in 1235.
In een nabijgelegen dorp, Collodi, woonde Carlo Collodi, de auteur van De Avonturen van Pinocchio. Daar ligt een groot park gewijd aan Pinocchio.
Iedere Zaterdag is er markt tot 13.00 uur. U koopt er lekkere streekgerechten zoals kaas en vlees. Vooral de aparte groenten en fruitmarkt op het nevenplein is door zijn kleuren lust voor het oog en een dankbaar onderwerp om te fotograferen.
Uw vakantiehuis is de perfecte basis voor leuke uitstapjes om de bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek in uw vakantie Cinque Terre, vijf kleine vissersdorpjes die tegen de rotsen aan zee lijken geplakt. De wijngaarden van Colle Lucesse en de marmergroeven van Carrara. Vanuit Lerici kunt u een schitterende boottocht maken langs dit unieke gebied. En in het binnenland Florence, Lucca en Pisa
Het meest geliefde deel aan zee in Toscane is Versilia. Hier strekt het strand zich uit langs de Apuaanse Alpen, van Marina di Massa tot Viareggio. Prachtige, kindvriendelijke zandstranden en alle faciliteiten om uw vakantie tot een succes te maken. De stranden zijn veelal opgesplitst in de zogenaamde "Bagni", ofwel strandtenten met relaxte strandstoelen en parasols. (Hou er rekening mee dat die tegen betaling zijn.)
Veel inwoners van Florence en Milaan brengen hier hun strandvakantie door. Aan de kust van Toscane liggen dan ook de meeste vakantiehuizen aan zee.
Even achter de kust van Toscane staat het landschap werkelijk vol met olijfbomen, wijnranken en cipressen. Smalle bergweggetjes kronkelen over de terrasvormige heuvels, hun weg zoekend naar pitoreske dorpjes. U maakt hier in uw vakantie onvergetelijke wandelingen. Soms zo uit uw vakantiehuis! Bij Montecarlo begint de wittewijnroute. Montecarlo zelf is een prachtig oud stadje waar u heerlijk eten kan, of zoals de italianen veel doen na het eten nog even een "gelato" haalt.
Wekelijks zijn er in de dorpjes streekmarkten waar allerlei streekproducten zult vinden. Misschien een leuk souvenir van de vakantie?
Deze stad, gelegen aan de oevers van de Arno, behoeft nauwelijks introductie. Het is het grootste kunstwerk aller tijden en de unieke geboorteplaats van de Italiaanse cultuur. Eens de bakermat van de renaissance, floreert Florence tot op de dag van vandaag. De bezienswaardigheden van Florence zijn ontelbaar. Gelukkig is het historische gedeelte heel compact en kunt u een groot gedeelte van de adembenemende schoonheden al wandelend bezoeken. Al slenterend stuit u van de ene op de andere ontmoetingsplaats van de Italiaan bij uitstek, namelijk de "Piazze". Alleen hier al kunt u uw ogen uren de kost geven. Vergeet u echter niet een bezoek te brengen aan de Dom en het grootste kunstmuseum van Italië, de Uffizi. De Ponte Vecchio biedt u de mogelijkheid om een karakteristiek plaatje van Florence te schieten. Uw ogen doen bijna pijn van de glinsterende juwelen in overvloed. Genoeg van alle cultuur, dan moet u absoluut nog een "passeggiata" maken door de Boboli-tuinen. Deze zijn speciaal aangelegd voor de "Famiglia dei Medici". De vele fonteinen en waterpartijen zorgen voor een aangename verkoeling. Bij iedere stap door deze indrukwekkende stad, moet men oppassen niets gemist te hebben. Heeft u zich laten betoveren door deze fascinerende plaats, vergeet dan niet bij het verlaten van de stad het beeld van het bronzen wild zwijntje over zijn snuit te aaien (op de Mercato della Paglia onder de Loggia del Porcellino). In de volksmond wordt beweerd dat deze daad uw terugkeer naar Florence in zekerheid stelt!
Lucca is een stad in Toscane met ongeveer 90.000 inwoners. De stad is een van de rijkste steden in Noord-Italië, gelegen op ongeveer vijftig kilometer ten westen van Florence. Lucca is tevens de hoofdstad van de provincie Lucca.
De stad, ooit door de Etrusken gesticht, heeft een lange historie en de romaanse stijl van de dom verraadt al dat het daar in de 11e eeuw goed wonen was. De renaissance is op vele gebouwen van toepassing. De stad is geheel ommuurd, wat een apart cachet geeft aan de plek waar in 1805 Napoleon zijn zuster Elisa aanstelde als controlleur.
Nu is de stad populair onder de Italianen voor zijn luxe winkelstraten en lekkere Toscaanse restaurants. U kunt er fietsen huren en over de stadswal de hele stad rond fietsen.
Op Podere Speri wordt olijfolie geproduceerd. We zijn trots op het resultaat. Onze olie is 100% vrij van chemische toevoegingen, en is alleen het koudgeperste en gecentrifigeerde vocht uit onze zelf geplukte olijven.Een gelimiteerde aantal liter is te koop, mocht u geintereseerd zijn dan kunt u dat per mail aan ons doorgeven.Ook onze Limoncello, geroemd in vrienden- en gastenkring kunt u bestellen.
Wilt u een keer komen plukken? Laat het op tijd horen, dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Bank 2 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 200 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
2e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 100 cm

Bed: 1-persoons 200 x 200 cm

Tegels

Slaapkamer 3
2e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Kledingkast(en) (1)

Slaapkamer 4
2e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 200 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
2e verdieping

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 3
Begane grond

Toilet

Douche (2)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 250 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Kinderbadje
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (1)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (10)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (2)
  • Tafeltennistafel
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (10)
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 2.910,-
per week v.a.
€ 2.910,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: