Villa

VT-484402-A

Casa Verèl beschikt over een privé-zwembad van 9x5 meter en  heeft een prachtig uitzicht op de zee, de “Peñon de Ifach” en de skyline van Calpe! Ideaal voor de vakantie met uw gezin. De villa is aangesloten op glasvezel en het wifi signaal is Uitstekend. Voor thuiswerkers is het dus mogelijk vakantie en werken te combineren. 

Calpe is een mooie oude stad met een bruisende boulevard vol met een uitzonderlijk gevarieerde keuze aan bars en restaurants. Deze restaurants serveren gerechten met veel vis en zeevruchten rechtstreeks uit de kleurrijke vissershaven van de stad. Calpe heeft kilometerslange zandstranden om te genieten van een aangenaam mild klimaat.

Casa Verèl ligt in de urbanisatie Gran Sol in Calpe. Het is circa tien auto-minuten naar het gezellige oude centrum van Calpe. De levendigste en populairste baai van Fustera ligt op zes auto-minuten en op acht auto-minuten het brede zandstrand Playa de la Fossa. Vanuit de woning en het appartement heeft u een panoramisch zeezicht en uitzicht op de Penon de Ifach, de voor Calpe zo kenmerkende grote rots in zee.
Casa Verèl bestaat uit de villa en een ruim appartement onder de villa aan de tuin / zwembadzijde. In de villa zijn twee slaapkamers en twee badkamers. In het appartement zijn er twee slaapkamers en één badkamer. Er is parkeergelegenheid op eigen terein.

Villa: De villa biedt een grote inpandige serre, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, twee ruime slaapkamers en twee badkamers. De serre heeft een fantastisch uitzicht op de zee, de “Peñon de Ifach” en de skyline van Calpe. U kunt hier eten, drinken, gezellig een spelletje spelen of gewoon lekker niets doen en genieten van het uitzicht. De serre heeft een gashaard voor de koude winteravonden. De woonkamer beschikt over een Airco, televisie met chromecast, een kleine stereo-set en ook hier een gashaard voor de koude winteravonden. De keuken beschikt over een dubbele spoelbak, inductiekookplaat, combimagnetron, een grote koelkast met vriezer, vaatwasser, Senseo koffie apparaat, filterkoffie apparaat,  melkopschuimer, elektrische waterkoker en een wasmachine. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer twee éénpersoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De grote badkamer heeft een wastafel, bad, bidet en toilet. De kleine badkamer heeft een wastafel, douche, en toilet.

Appartement: Woonkamer, kleine keuken, twee slaapkamers en badkamer.Woonkamer beschikt over en televisie met chromcast. Keuken met dubbele spoelbak, koelkast, filterkoffie apparaat, elektrische waterkoker en een klein oventje. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer twee éénpersoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douchecabine.

Verder biedt de villa een prachtig terrein met diverse terrassen, een barbecuehoek, een buitendouche, een patio en het zwembad (9x5 meter) met een ruim zonneterras. Het terras is goed op de zon gelegen en heeft uitzicht op zee en de Ifach en is voorzien van zes ligbedden.


Energielabel E

De verhuurder, Peter & Marja

Advertentie online sinds december 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Het zalige klimaat, de mooie omgeving, de zandstranden, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten maken dat we altijd weer graag afreizen naar Calpe voor onze vakanties. In 2020 hebben we onze eigen "Casa" gekocht en delen dit geluk graag met jullie in de periodes dat we zelf niet in onze villa aanwezig zijn. Ter plaatse zal Sylvia, onze beheerder, u gastvrij ontvangen.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Aankomst & vertrek
Wij hanteren voor u flexibele aankomst- (na 16:00uur) en vertrekdagen (voor 10:00 uur) i.v.m. interessante vluchtmogelijkheden naar de luchthavens van Alicante en Valencia op alle dagen van de week. Op deze manier kunt u maximaal profiteren van de ticketprijzen. De boekingen dienen wel zoveel mogelijk aan te sluiten op volgende/vorige boekingen. Voor eventuele uitzonderingen hierop kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze beheerder Sylvia zal aanwezig zijn bij uw aankomst.

Betaling
Aanbetaling €250 te voldoen binnen 48 uur na reservering. Zes maanden voor aankomst betaalt u 40% van de huursom. Acht weken voor aankomst betaalt u het restant van de huursom plus de borg. De schoonmaakkosten en de kosten voor bad en bedlinnen rekent u contant af met onze beheerder bij aankomst.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 05-mei-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1001,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1694,00
Midweek -
Nacht € 242,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1995,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
za 12-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1001,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -
van
za 12-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1001,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 20,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 245,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Kinderbed
€ 0,00
Per item
Gratis
Kinderstoel
€ 0,00
Per item
Gratis

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Calpe is de ideale plaats om de watersporten te beoefenen, en biedt hiervoor volledige faciliteiten, verdeeld over de 13 km lange kust- waardoor Calpe één van de meest gegeerde nautieke plaats geworden is van Spanje, ook zowel voor competitie als voor vrije tijd.

Op minder dan 10 minuten van de binnenstad, bevinden zich 3 jachthavens met een totaal van 460 ligplaatsen die u de mogelijkheid bieden om diverse activiteiten te beoefenen zoals de duiksport, roeien, zeilen, windsurfen, parasailen, waterski, zeeëxcursies, beginners-of specialisatiecursussen, opleidingen of welke complementaire dienst dat u ook wenst. De zee van de“ Villa del Penon de Ifach “ herbergt sinds jaren vele waterevenementen zoals de traditionele zeilwedstrijd Calpe- Formentera – Calpe. Hier vinden ook nationale en internationale competities plaats zoals de “Match Race femenino “ geldig voor het wereldkampioenschap.https://www.tripadvisor.nl/Attractions-g187526-Activities-c55-Calpe_Costa_Blanca_Province_of_Alicante_Valencian_Country.html
Het prachtige Spaanse weer, met zijn lange en droge zomers, biedt de ideale omstandigheden om heerlijk te golfen in Spanje, heel anders dan waar dan ook ter wereld.

Alleen al de zuidkust van de Costa Blanca heeft maar liefst acht prachtig ontworpen golfbanen, en allemaal zijn ze ook nog eens geschikt voor iedere speler, ongeacht de handicap. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding in Spanje, is golfen hier niet alleen een geweldige toevoeging ten aanzien van de recreatieve mogelijkheden maar kunt u zich het ook nog permitteren om er hier iedere dag van te genieten.

Vier van de plaatselijke golfbanen staan vermeld op de huidige top 100-lijst van de beste Spaanse golfbanen, terwijl de Las Colinas Golf en Country Club het voorrecht heeft dat zij ook nog eens vermeld wordt op de lijst van beste golfbanen in continentaal Europa van Golf World.
https://nl.leadingcourses.com/europa+spanje+valencia/city=calpe/

Calpe en omstreken staat al langer gekend als fietsstreek bij uitstek. Hier hebben al menig profwielrenners, amateurwielrenners en wielertoeristen vele fietskilometers afgereden. De regio heeft een zeer uitgebreide keuze van fietsnetwerken gaande van licht heuvelend tot stevig klimwerk.
https://kijkopspanje.nl/fietsen-rond-calpe/

Er zijn veel wandelroutes in Alicante die kunnen worden gelopen van kinderen tot de grootste experts in bergbeklimmen. Om deze reden gaan we enkele van de meest interessante voor je beschrijven om een ??mooie reis te organiseren, hetzij als gezin of alleen. Je zult droomplekken kennen en je zult bij elke stap verliefd worden op het landschap.

Vuurtoren van l’Albir

Ben je een beginner en wil je aan de slag in de wereld van wandelen, dan raden we je aan een mooie en eenvoudige wandeling te maken waarbij je de baai van Altea, de Sierra de Bérnia en de Middellandse Zee kunt zien. Het ligt in het natuurpark Serra Gelada en kan zelfs met een rolstoel worden gedaan. Fietsers kiezen ook vaak dit pad om heerlijk van de omgeving te genieten. Ook zijn er ouders die ervoor kiezen om zonder overlast door dit gebied te lopen met hun kinderwagen.

De totale route is vijf kilometer en wordt afgelegd via een oude asfaltweg die richting het einde van Punta Bombarda loopt. Het is op dit punt waar je de Faro de l’Albir kunt zien.

Natuurpark El Hondo

Het natuurpark El Hondo ligt tussen Crevillente en Elche. Het is een natuurgebied dat sinds 1988 wordt beschermd door de Generalitat Valenciana. Het is genoemd als een van de belangrijkste wetlands ter wereld. Alles is te danken aan zijn biodiversiteit en zijn ecologische waarden. Als je een aantal bedreigde vogelsoorten wilt leren kennen, dan is dit jouw plek. Om deze reden is het zo belangrijk om ervoor te zorgen en het te beschermen, zodat die wezens die met uitsterven worden bedreigd, kunnen blijven leven met een hoge kwaliteit van leven.

Binnen het natuurpark El Hondo zijn er verschillende routes, zowel gericht op ouders die willen genieten van hun kinderen midden in de natuur.

Route van de kliffen van Benitatxell

Deze route is niet voor alle doelgroepen bedoeld, hoewel het eenvoudig genoeg is zodat kinderen vanaf zeven jaar het kunnen doen. Het ligt ten noorden van Alicante, in El Poble Nou de Benitatxell. In dit gebied kun je enkele van de mooiste kustlijnen van de provincie zien. Op dit pad reis je langs de kust door indrukwekkende kliffen die je uitnodigen om kleine baaien te ontdekken die je doen geloven dat je in het paradijs bent, zoals Moraig of Llebeig. Het water is volkomen kristalhelder en je kunt het niet laten om een ??bad te nemen.

Circulaire van de Serra de Bèrnia

Het is een route voor liefhebbers van de bergen. Deze route is het moeilijker dan de vorige. Echter, kunnen we zeggen dat het een van de mooiste in de provincie Alicante is, evenals één van de meest complete. Onderweg kun je getuige zijn van een veelvoud aan contrasten, van schaduwrijkere gebieden tot veel zonniger. Bovendien, wie het ook doet, zal door het magische Forat gaan en de ruïnes van Fort Bernia kunnen bezoeken. Zonder twijfel een ongelooflijke ervaring die je niet mag missen.

De bron van de Vinalopó-rivier

Banyeres de Mariola deze natuurlijke omgeving , is van grote schoonheid, de eerste meters van de route loopt langs de rivier. Verder op langs de waterloop is het mogelijk om tal van backwaters en poelen te ontdekken. Het is zonder twijfel ideaal om dit samen met de kinderen te doen, zodat ze alles ontdekken wat de planeet voor hen in petto heeft.

De Barranc de l’Infern

Als je je best wilt doen, gok dan op een van de meest spectaculaire wandelroutes in Alicante: de “Route van de 6.000 treden”. De kans is groot dat je al van deze hoek hebt gehoord. Het is erg veeleisend, aangezien je veertien kilometer moet afleggen en 800 hoogte meters moet overwinnen. Daarom is het belangrijk dat je gewend bent om in de bergen te wandelen als je van de omgeving wilt genieten. Wanneer je het einde van dit pad bereikt, heb je het gevoel dat je alles aan kunt.

De Carrascar de la Font Roja

In Alcoi kun je het natuurpark Carrascar de la Font Roja bezoeken. Het is een bestemming voor wie van wandelen houdt. Naast het heiligdom bevindt zich het bezoekers ontvangstcentrum. Op deze plek heb je de mogelijkheid om te vragen naar alle routes die in de omgeving zijn. Afhankelijk van met wie je gaat en wat je wilt zien, zullen ze het een of het ander aanbevelen. Je kunt kiezen tussen verschillende moeilijkheidsgraden, maar er zullen altijd opties zijn om als gezin te doen. Een van de meest aanbevolen op de Senda de las Carboneras. Als je genoeg energie hebt, aarzel dan niet om de top van de Menejador te bereiken. Op deze manier kunt u getuige zijn van de prachtige uitzichten die u zullen omringen.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
22 m2

Tegels

Bank 2 zits (2)

Hocker

Woonkamer 2
Souterrain
17 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
Begane grond
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Souterrain
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 150 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 4
Souterrain
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Bidet

Toilet

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
Souterrain
5 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Serre
Begane grond

20 m2

Keuken
Souterrain

5 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • E

Woonoppervlakte

  • 260 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Vloerverwarming
  • Boiler
  • Airconditioning
  • Gashaard

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (3)
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 1.001,-
per week v.a.
€ 1.001,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: