Appartement

VT-461234-A

Luxe App.Jardin del Mar strand,zwemb


El Campello is een uniek vakantieplekje onder de Spaanse zon tussen Benidorm en Alicante. Voor 4,35 euro pp reist u met bus+tram van het vliegveld tot direct achter ons appartement in 1 uurtje tijd. Voor slechts €25 gebruikt u onze eigen auto shuttle service van en naar het vliegveld (4 pers) en bent u er nog sneller. Zo heeft u geen auto nodig en is de hele Costa Blanca zelfs goedkoop te bereizen. Een rit met de tram kost slechts €2 naar Alicant of max. €3,50 euro naar Benidorm pp per rit.

Residentie Jardin del Mar beschikt over het mooiste zwembad van El Campello in een grote mooi onderhouden palmen tuin en 's-avonds is dit alles zelfs feeëriek verlicht, te zien vanaf uw terras op de 7e verdieping. Er is zelfs zeezicht tussen een paar gebouwen door. Twee fijn zandstranden zijn op loopafstand. Wij hebben dan voor u om mee te nemen strandstoeltjes, koelbox/koelelementen, strandtas, parasols, etc. In 10 minuten staat u voor de supermarkt, brievenbus, bank, strand en boulevard met zijn vele gezellige restaurants, bars en winkeltjes. Het appartement is van alle gemakken en luxe voorzien om u een echt thuisgevoel te geven, zoals: gratis WIFI en  Sateliet TV om uw eigen TV programma's te kunnen blijven zien, Stereo, audio set met USB aansluiting en zelfs Blue Tooth zodat u naar uw eigen muziek kunt luisteren (o.a. streaming van uw smartphone). De keuken heeft alle apparatuur die nodig is zoals vaatwasser, wasmachine, combi magnetron, koffiezetter, waterkoker, broodrooster, alle bestek, potten en pannen, boodschappenwagentjes, etc. Alles wat in de lades ligt of in de kastjes staat mag u gebruiken en we gaan ervan uit dat u iets ook wel aanvult als er iets niet meer is, maar dat zou u thuis toch ook doen?

Er zijn vele sportfaciliteiten door u ook uiteraard te gebruiken zoals sauna, fitness ruimte, squash, tafeltennis, tennis (paddle), basketbal, voetbal. We hebben zelfs 2 tennis rackets liggen met ballen en een voetbal en basketbal die u gratis mag gebruiken. Het hele complex is dag en nacht beveiligd en veilig omheind. Tot slot is er een kinderspeelplaats op zacht gras geplaatst.

Wij hebben ter plaatse ons eigen fantastische hospitality team. Bij aankomst wordt u dan ook ontvangen door Antonio, Paola of Neomï. Van hen ontvangt u de sleutels en wordt u wegwijs gemaakt in het complex en in het appartement. Er zal altijd een welkomstpakket klaarstaan met wijn, bier en water. Ook zal alles stand by staan zoals, Sateliet TV, Koelkast en Gas aangeschakeld, Als u aankomt met de bus en tram staat een van hen u op te wachten bij de tramhalte achter ons huis. Van hieruit wordt u dan naar binnen begeleid.

Er ligt een gastenboek incl. een voorwoord wat al uw mogelijke vragen zal beantwoorden met toeristische info, vertalingen van Spaanse woorden, tips voor probleemloos TV kijken, handleidingen en vele tips & trics voor een prettig verblijf.

In de hal hangt een overzichtelijke plattegrond van El Campello waarop al zijn aangeduid waar de 9 supermarkten liggen, de post en de dichts bijzijnde bank voor uw gemak. U kunt zelfs met de tram 2 haltes verder na 3 minuten uitstappen en daar bij SuperCor uw boodschappen doen en dan weer terug, handig toch als u even niet wil lopen. Maar het toppunt van winkelgemak en vakantiegevoel is het laten thuisbezorgen van uw boodschappen. Dat doet Supercor vanaf 90 euro en de Consum al vanaf 60 euro. Hoe handig is dat?

In 10 minuten loopt u naar de boulevard en heeft u een keuze uit vele restaurants in diverse prijsklassen. Er zijn al 3 gangen menu's van 9 euro tot maximaal 21 euro en vaak is de wijn inclusief. Dus u hoeft dus niet zelf te koken maar wij vinden dat ook best wel een keer lekker, ook op vakantie.

Overigens als wij met de auto rijden doen we dit gemakkelijk in 2 dagen. Het is vanuit Tilburg 2040 km. We vertrekken dan om 7.30 uur en overnachten dan vaak in Perpignan in een hotel en als we dan weer vertrekken om 8.00 uur dan zijn we de 2e dag rond 17 uur in El Campello.

Wij wensen u alvast veel voorpret en een fijn en zonnig verblijf is bij ons verzekerd. Deze streek wordt ook wel genoemd: het Florida van Europa met gem. 320 dagen zon per jaar.  Hopelijk tot ziens.

De verhuurder, Eugene & Astrid

Advertentie online sinds juli 2014

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Hallo wij zijn Astrid en Eugene Gommers. Jarenlang hebben wij zelf appartementen gehuurd aan de Spaanse kust. Dus wij weten goed wat we steeds misten als we iets huurden. Die kennis hebben we gebruikt om ervoor te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. We hebben vooral veel foto's en zelfs video's gemaakt. Want dat geeft toch de allerbeste indruk voor uzelf. Bij vragen laat het ons weten. We zien u interesse met belangstelling tegemoet. Veel leesplezier en vakantie voorpret.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

BELANGRIJKE STAPPEN OM SNEL TE KUNNEN BOEKEN:
1. Stuur een bericht met al uw vragen aan de verhuurder (=email) en wij reageren zelf binnen 24 uur.
2. U krijgt antwoord op al uw vragen en alvast een huurcontract zodat u dat eerst even samen rustig kunt inkijken zonder enige verplichting.
3. Als u wilt boeken vult u het gehele contract in en mailt dit weer terug aan ons (intussen heeft u dan ons adres)
4. Uw doet een 25% aanbetaling op onze bankrekening in Nederland en de boeking is definitief. De rest dient 6 weken voor aankomst te zijn overgemaakt. 

Veel voorpret met het regelen van uw vakantie.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
do 29-feb-2024
tot
zo 31-mrt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
zo 31-mrt-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 395,00
Midweek -
Nacht € 56,00
Weekend -
van
za 30-nov-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 295,00
Midweek -
Nacht € 42,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Kinderbed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderstoel
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Linnengoed
€ 14,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De woning is gesitueerd in de veilige badplaats El Campello. Een oude stad met een rijke historie. In de opgraving La Illeta del Banyets (naast de haven), een van de belangrijkste van het Middelandse Zeegebied, vinden we overblijfselen die dateren uit de prehistorie (het Chalcolithicum en de Bronstijd). Belangrijk is het Iberische dorp en de kleine thermen en viskwekerijen uit de Romeinse tijd. In de 16e eeuw werd er. om aanvallen van Berberse piraten af te slaan, langs de hele kust een systeem van wachttorens gebouwd waarvan er in El Campello 2 bewaard zijn gebleven. Deze vormen nu het symbool van de badplaats. In de 18e eeuw werd de 1e parochie opgericht in het klooster van de Mercedariers. Tegen de eeuwwisseling kwam er, dankzij de 1e scheepswerf in de Riu Sec, een bloeiende visindustrie op gang en werd een zeemanswijk aangelegd die momenteel mede het toeristisch centrum vormt.Met een unieke kustlijn van 23km in El Campello is er voor iedere strandliefhebber, incl.naaktgedeelte, wel een eigen strandplek te vinden. Hetzij lopend vanaf uw appartement naar de mooiste zandstranden, hetzij met de tram naar een van de 10 Cala's ten noorden van de stad met prachtige kliffen en kristalhelder water. De kustlijnen worden beschermd en zeer goed onderhouden en hebben dan ook blauwe vlaggen ten teken van veiligheid en netheid. Elke avond worden de stranden aangeveegd en de rommel machinaal verwijderd. Er is een volledig toegankelijke zone voor gehandicaptenDe Zeilschool in de haven biedt het hele jaar door cursussen aan voor zeilen, roeien en kajakken. Bovendien kunt u aan de stranden Kite Surfen, Windsurfen en Paddle-Surfen (suppen), Water Skien en Jet Ski's huren Ook zijn er zelfs duikroutes te volgen onder begeleiding. En uiteraard leent El Campello zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten omdat er veel redelijk vlakke wegen zijn.Dan kunt voor 22 euro pp (kind 14 euro) met de boot, vanuit de haven van El Campello of Alicante, naar het eiland Tabarca 17km voor de kust van Alicante. Het is een nog bewoond beschermd zeereservaat wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Tot slot heeft u de luxe om een strandvakantie af te wisselen met spectaculaire bergactiviteiten om maar 10km afstand van de stad. Wij kunnen u een prachtige auto route geven die eindigt in de schitterende en toeristische bergplaats Guadalest (boven Benidorm). Route is 150km.en neemt 3/4 dag in beslag. Het berglandschap wisselt van vorm en gesteente en is fascinerend mooi. De beplanting bestaat uit auromatische planten, (berg)kersenbomen, amandelbomen, sinaasappel- en citroenbomen. mispels en druivenranken. Alicante wordt een steeds bekender wijn productiegebied met vele prijswinnende wijnen. Ook zijn er drassige stukken grond waar rijst wordt verbouwd ! Richting het zuiden ligt een Unesco Wereld Erfgoed van de Mensheid, namelijk in Elche met een uniek palmenbos waar ooit 200.000 palmen stonden waaronder zelfs overblijfselen van de tuinen aangelegd door de Arabieren en wat verder zuidwaarts treft u de zoutmeren aan. Dat maakt o.a de luchtkwaliteit in de Costa Blanca tot de gezondste van Europa. Er wordt ook wel gesproken van het Florida van Europa vanwege zijn milde klimaat met ruim 320 dagen zon per jaar. En dat om maar 2 1/2 uur vliegen vanuit bijna elke Europese stad.De Spaanse cultuur kent vele feesten. Er is elke maand wel een volksfeest ergens waar u dan als toerist heerlijk aan mee kunt doen of gewoon van kunt genieten op een afstand. Meer informatie in de boekjes in ons appartement.In de Costa Blanca zijn maar liefst 21 Golfbanen waarvan er 3 zelfs behoren tot de Pitch&Putt categorie. Er zijn 2 prachtige golfbanen op 10km afstand;Bonalda Golf-richting Busot en Alcoy rijden enAlicante Golf-Avenida Costa Blanca 139-Playa de San Juan
1. Niet in de hele grote drukte van bijvoorbeeld Benidorm maar u kunt hier wel snel naartoe als u dat wilt 2. Heel dicht bij Alicante Airport, dus snel bereikbaar in minder dan 1 uurtje met bus (2,90 euro pp) en tram (1,45 euro pp) in een mooie sight seeing trip tot voor onze deur 3. Tramhalte achter het huis waardoor hele Costa Blanca te bereizen is voor slechts 1,45 of max. 2,90 pp per rit (afh.van de bestemming)>4. Op 10 km rijden bekijkt u al prachtige grotten en zit u in de bergen. 5. Op loopafstand van 2 fijne zandstranden en 1 kiezelstrand. Maar met de tram zit je ook zo op kleine cala's. 6. Uitstekende restaurants binnen handbereik. 7. Prachtige autovrije boulevard met aangrenzend het zandstrand. 8. Eigen jachthaven en dagelijks verse visaanvoer en verkoop, ook aan particulieren. 9. Afvaart naar eiland Tabarca voor kust Costa Blanca. 10. Huurmogelijkheid van boten, jetski's,etc. 11. Eigen parkeerplek op beveiligde residentie. 12. Jardin del Mar beschikt over het mooiste panorama. zwembad van El Campello en is ook nog eens 's-avonds prachtig verlicht. 13. Op 7e verdieping waardoor er een mooi uitzicht is. 14. Lift aanwezig en hele park is kinderwagen/rolstoel vriendelijk. 15. Ruime indeling appartement en met 3 slaapkamers en 2 badkamers ideaal voor maximaal 6 personen ( bv 2 gezinnen).
WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN OM HIER TE VERBLIJVEN:
1. Heel lang de zon op het terras tot ongeveer 14 uur in de middag. Maar ook zijn er zonneschermen omlaag te draaien. 2. Terras is overdekt dus nooit last van regen als dit sporadisch voorkomt. 3. Zwembad ligt de hele dag in de zon maar er staan ook voldoende rieten parasols. 4. Zeer hygienische dagelijkse controles op zwemwater. 5. Dagelijks tuinonderhoud wat absoluut te zien is. 6. Alles ligt op loopafstand. Dus geen auto nodig. 7. Veel value for money met alle GRATIS extra's die wij bieden. 8. Bij problemen of benodigde hulp kunt u in uw eigen taal onze hostess Noemi bellen en zij spreekt Spaans en Engels en begeleidt u naar een Nederlandse arts of indien nodig zelfs naar het ziekenhuis. Wij vonden dit altijd wel een rustgevend gevoel hebben als we zelf huurden. 8. Vele overdekte shopping centra zijn heel dichtbij in Aicante en Benidorm en altijd gratis parkeren. Sommige zelfs per tram te bereiken. 9. De tram brengt u zelfs voor de deur van het waterpark en recreatiepark in Benidorm.
10. Alle aanwezige levensmiddelen, cosmetica, drank, was/vaatwas-en reinigingsmiddelen kunt u gratis gebruiken.
Beoordelingen op andere websites hier is de hoogste score een*****5 STAR RATING. Wij waren 1 week te gast eind juni 2014. Wij werden netjes opgewacht door de taxi chauffeur met ons naambord op het vliegveld Alicante. Alles wat we van tevoren hadden gehoord en gelezen klopten met wat wij aantroffen in het appartement. Zeer compleet en uiterst netjes toen wij erin kwamen. Er lag zelfs een persoonlijke welkomstbrief op tafel met een fles rode wijn erbij en 1 fles water en 2 biertjes. Dus dat was lekker binnenkomen. Op aanraden lazen we eerst even het welkomstboek door en daardoor waren we ook snel online met de gratis WIFI code die hierin stond aangegeven. Daarna hadden we weer lekker warm douchewater. Toen wij de schuifpui van de woonkamer opendeden keken we direct uit op het echt geweldig mooie zwembad. Dus we zijn snel even de temperatuur van het water gaan voelen en dat was echt lekker, zo rond de 25 graden. En alles is inderdaad op loopafstand wat je ook zoekt; strand, supermarkt, bank,etc. We hebben heerlijk genoten op het strand met de beschikbare strandspullen die in het appartement stonden. Ook het zeewater was zo rond de 24 graden. Dus echt lekker. Overal zeer goede bewaking op het strand wat toch ook een stuk geruststelling geeft met kleine kinderen. Tevens is de tram achter het huis een uitkomst. We zijn ermee naar Alicante en Benidorm geweest met de kinderen wat prima verliep voor weinig geld. We hadden verder ook geen auto nodig. Ook de boulevard is een must see om lekker te flaneren of heerlijk uit eten te gaan. Er zijn wel meer restaurants dan winkeltjes maar goed dat is ook echt het enige wat ons opviel. O ja en het bed in de master bedroom vonden wij wat klein. Voor de rest in het appartement was alles aanwezig tot in de kleinste details. Dus we hebben echt genoten en overwegen zeker een keer terug te gaan. Groeten Karel en familie uit Nederland. (Juni 2014)

****4 STAR RATING. All the family enjoyed our staying in El Campello, quiet area, ideal for children, near the sea. Very clean, bright, spacious and beautiful apartment, we found all the facilities, even WIFI access, the pool area is very lovely, we also enjoyed SAUNA, and gym, it is only 10 minutes walk from the beach, it is close to all amenities . Dana were waiting for us the day we arrived, he showed us the residence and the apartment, she was friendly, kind and welcoming. Mr Eugene is a very kind person, he answers quickly, he's always present to answer any question or information we needed, he offered to us welcome vouchers for many restaurants in El Campello, we really had a warm welcome, Thank you Mr Eugene. We had a quiet good holidays in this apartment in El campello, i highly recommend this apartment for your holidays

Wij zijn op vakantie geweest van 16/9-10/10 2014 en hebben hier een geweldige tijd gehad. Vooral het uitzicht op de palmentuin en het zwembad was fantastisch. Zeker in de avond als alles mooi is verlicht. Het zwembadwater was lekker en heel schoon om in te zwemmen. Ook het zeewater was trouwens heerlijk en ook weer zeer heel helder (25 graden schatten wij). Met de handige strandstoelen, koeltassen etc. was het comfortabel vertoeven op het zandstrand op korte loopafstand van het appartement. Trouwens alls is goed te belopen (Bank, Lidl, Consum en Mercadona op loopafstand). Jullie huis is heel mooi en troffen wij brandschoon aan bij aankomst. Het water en de biertjes lagen lekker koud al in de reeds werkende koelkast. Wij voelden ons direct thuis vanwege de sfeervolle inrichting. Alles is er eigenlijk om een fijne tijd te hebben. Of je nu thuis eet of uit eten gaat; Astrid en Eugene hadden zelfs Horeca Vouchers verstrekt zodat we heel goedkoop bij de beste restaurants aan de boulevard konden eten met 50% korting. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Trouwens er is geen airco maar wel ventilatoren. maar eerlijk gezegd hebben wij geen airco gemist hoor. Als alle ramen en schuifpuien tegen elkaar openstaan is het heerlijk binnen. Dus onze tevredenheid is dan ook heel hoog en zullen deze mooie en centrale locatie graag aanbevelen aan anderen.
Beoordelingen van gasten op een andere website.met een*****5 STAR RATING.
Last year October we stayed at the apartment at El Campello. We really enjoyed our stay there. The weather was great, even in October you can still enjoy the beach, which we did and the best thing was that it is within walking distance of the apartment. It only took us 30 minutes by car to get to the apartment from the airport Alicante. A real plus is that you can park your car safely behind the gates of the complex, near the entrance of the lift to the apartment. The apartment is spacious and has all the things that you need when you want a worry free holiday. Shops, restaurants, beach, the boulevard it's all within walking distance and if you want to go further, you can take the tram that stops at the front of the complex. The apartment has all the facilities that you need in an apartment. It was clean and you can see that they take great care to make sure all is in working order, so that you can enjoy your holiday. We decided to take the tram to Alicante and do some sightseeing there. It was so easy and it stops right in the centre of Alicante, what more do you want. The information provided by the owners of what you can do in the area was great, plenty of choice to choose from. Before we went we also got a couple of tips of little towns to visit and we have passed this on to the owners. It is a great place to stay and we would recommend the apartment to our friends and family. The people are friendly, the restaurants a great and the owners offer a great service. Thanks for everything. Jiska en Maurice from Holland (October 2014)

Hallo Astrid en Eugene, Ook wij hebben afgelopen februari (12 tot 19 feb 2015) een weekje mogen genieten van jullie appartement. We hadden al best veel informatie van jullie mogen ontvangen en onze verwachtingen waren daardoor best hoog. Alles wat jullie ons verteld hebben klopte gewoon! Wij werden op de luchthaven netjes opgewacht door Antonio die ons direct naar jullie appartement heeft gebracht. Daar werden we opgewacht door Dana die ons de sleutels overhandigde en een uitgebreide uitleg gaf over het appartement. Alles was dus perfect geregeld! Het appartement zelf is werkelijk van alle gemakken voorzien zoals TV, stereo, WIFI, vaatwasser, wasmachine, enz. Het is te veel om op te noemen en alles is perfect! Als welkom in jullie appartement stond er een flesje rode wijn klaar en lagen er een paar pilsjes in de koelkast en dat is best lekker als je rond 9 uur s,avonds aankomt. De boulevard van El Campello is ook echt in deze periode de moeite waard. Ook in deze periode zijn de restaurants gewoon open en is het er gezellig druk. We hebben ook veel gebruik gemaakt van de tram die vlak bij het appartement een halte heeft. Je stapt in en bent binnen een half uur in Benidorm of Alicante . Kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede doordat alles is gegaan zoals afgesproken en jullie fantastische appartement! Wij komen zeker terug! Francis en Sjef uit Nederland. (Februari 2014)

We travelled by bus and tram to Jardin Del Mar and sanded an SMS to the host at the apartment. Very easy, cheap and beautiful sight seeing trip. The host was waiting for us on the tram perron to avoid searching for us. We felt home immediately and found a self explaining welcome book, wine, water and beer on the table. All was very clean and fresh washed linnen was waiting on the beds. The terrace was complete settled and waiting for us to enjoy the sun. Stunning view on the sea between 2 buildings and the very big swimming poole day and night with light right from the terrace. Great sandy beaches on walking distance. Very convenient we could take beach chairs, umbrellas and an easy trolley for the beach and shopping. Great service. We really loved the very good restaurant El Burgonon on the boulevard. Eugene gave us a voucher for 50% rebate on 1st visit. We never experienced that level of service. Thanks for easy communication and all service which was highly appreciated. We certainly would recommend this place to other people and will come back for sure. If we need to give a number it would be a 10 ! Marlies en John from Holland. (May 2015)
Beoordelingen van onze gasten op een andere website.met een ****5 STAR RATING. Gisteren teruggekomen van twee heerlijke weken in een mooi appartement. Voor ons was het een thuiskomen daar we zelf in Jardin Del Mar jaren geleden ook in het bezit waren van zo'n mooi appartement alleen geen 3 maar 2 slaapkamers. Het ligt ideaal voor het maken van trips met de tram, de bus of een huurauto. De boulevard is erg gezellig met een diversiteit aan restaurantjes en terrasjes pal aan zee! Het appartement is goed verzorgd en is heel compleet ingericht met een vaatwasser en wasmachine en heel belangrijk in deze tijd WIFI en TV met Nederlandse zenders. De eigenaars zijn heel aardig en niets is hun te veel om te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt , zelfs aan wijn en bier is gedacht. Als je dit appartement boekt komt u in een gespreid bedje! Wij kunnen niet anders zeggen dat wij een hele fijne vakantie hebben gehad. Eugène en Astrid bedankt daarvoor en ik weet zeker dat we elkaar daar nog eens tegenkomen. Nico en Marianne uit Nederland. (Juni 2015)

We are a family of 2 adults and 4 children. The apartment worked really nice for us with three bedrooms, separate seating area and kitchen. Swiming pool was popular and it was safe with lifeguards parts of the day. It was lovely beaches within walking distance. The tram went right next to the apartment - 30 minutes to Alicante and 1 hour to Benidorm. It was a hot July, so we missed Airconditioning. Wifi worked well and kitchen contained what you needed. Landlord responded quickly and were very helpful. They also ordered the taxi that picked us up at the airport and drove us back. The area was quiet and not too much tourists. Can highly recommend this to other families. Ann and Hans-Peter from Norway. (July 2015)
Beoordelingen op andere website geven ons *****5 STAR RATINGS.
Ook wij hebben mogen genieten van jullie mooie appartement hier in El Campello. Complimenten voor het prachtig verblijf wat van alle gemakken voorzien is! En de service die jullie bieden is in een woord: GRANDIOOS. Het begint al bij de informatie naar de beschikbaarheid van jullie appartement. Je krijgt direct een keurig kant en klaar reisschema etc. gemaild. Perfect verzorgd. Daarna de gratis horeca vouchers en de mogelijkheid om je te laten vervoeren van en naar Alicante AIrport. Dat kunnen wij iedereen aanraden. De host Antonio is de perfecte persoon hiervoor. Goede keuze van jullie. Dan de aankomst in het appartement; flesje wijn, water en enkele biertjes die klaar staan !! Antonio die alles nog eens uitlegt en natuurlijk de informatiemap van jullie zelf. In Nov/Dec was het weer ook nog eens fantastisch, elke dag 22 graden. Om je te verplaatsen met de tram is een aanrader !! Wij kunnen zeker een bezoek aan bergdorpje Guadalest ten zeerste aanraden. Een schitterend bergdorp. Eerst met de tram naar Benidorm en dan met de bus verder. Nou Astrid en Eugene wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie geweldige gastvrijheid en vinden dit verblijf  een ervaring op zich en een reden om nog eens terug te komen hoor. wij waren te gast van 26/11 t/m 12/12 2015. MVG Anna van Luijk en Ad van der Plas uit Wouw-Nederland

Lieve Astrid en Eugene, Wij hebben genoten van jullie appartement. Je hebt niets teveel gezegd, Het is een prachtige woonomgeving voorzien van alle luxe. De vele informatie die je ons vooraf en tijdens ons verblijf hebt gegeven maakte het ons zelfs moeilijk om keuzes te maken. Alle complimenten voor Antonio. Toen de electra plots uitviel stond hij in 3 minuten tijd bij ons binnen om het op te lossen. Omdat wij hier tussen Kerst en Nieuwjaar zaten hebben we in alle rust deze dagen kunnen doorbrengen. Het weer was, voor de tijd van het jaar, zeker lekker te noemen. Elke morgen gelijk in de zon op het terras/balkon. Kortom wij hebben echt genoten. MVG Marijke en Arie uit Tilburg
Op een andere website is de hoogste rating 5*****. Ook deze excellente beoordeling kregen we van de volgende gasten,

Een heerlijk weekje van 24-30 April 2016 naar El Campello. Wij werden van het vliegveld gehaald door de eigen shuttle service. Antonio de chauffeur was een zeer vriendelijke man. Hij vertelde ons al eea in de auto en eenmaal in het appartement aangekomen gaf hij ook nog de nodige extra informatie.We voelden ons dan ook meteen echt thuis. Tot in de puntjes verzorgd, het ontbreekt er aan niets. Samen met het heerlijke weer wat we hebben gehad maakten dat wij een supervakantie hebben gehad. De eerste 2 dagen zijn we lopend naar El Campello boulevard geweest en hebben o.a. heerlijke tapas gegeten. De afstand is heel goed te doen en zo zie je nog eens wat. Mijn moeder (82) huppelde vrolijk mee. Ook Alicante hebben we 2x bezocht met de tram, super handige verbinding. In April is het seizoen nog niet echt gestart en dat gaf wel een rustige sfeer. maar dat vonden wij juist heel fijn. Complimenten hoor, jullie hebben niets teveel gezegd over jullie 2e huis in Spanje. We maken er graag nog een keertje gebruik van. Voor iedereen na ons alvast ook een fijne tijd gewenst. Dat gaat zeker lukken hier. Groetjes Lauran en Marion en moeder Jo Karstens.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
45 m2

Laminaat

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
11 m2

Bed: King-size 200 x 140 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 190 x 70 cm

Bed: 1-persoons 190 x 70 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
Begane grond
4 m2

Bed: 1-persoons 190 x 70 cm

Bed: 1-persoons 180 x 70 cm

Laminaat

Badkamer 1
Begane grond
10 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 2
Begane grond
10 m2

Bidet

Toilet

Douche

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)
  • Kinderbadje
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Speeltuin
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Wellness

  • Sauna
  • Fitnessruimte

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (3)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (8)
  • Tafeltennistafel
  • Tennisbaan bij woning
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (5)
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (7)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (1)

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift
  • Verhoogd bed

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • (Strip)boeken
  • Tafeltennistafel


€ 295,-
per week v.a.
€ 295,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Vent y Mar (met zeezicht)

9,1
Vanaf per nacht € 264,- v.a. per week per week € 1.850,-