Villa

Nomor 503-22.4 Pemerintah Kabupaten Buleleng, Indonesia

Villa Cerah, Bali


Villa Cerah is een vakantievilla (2012), direct gelegen aan het strand en de zee in het rustige en nog authentieke noorden van Bali. Het heeft Nederlandse eigenaren en biedt plaats aan maximaal 8 personen.

De indeling bestaat uit een ruime living, een open keuken en vier slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer en suite met een douche en toilet De keuken is volledig ingericht.

De villa, is gebouwd op een privéterrein van ca. 2040 m2, heeft een prachtige tropische tuin met een ruim zwembad en veel privacy. Op het gedeeltelijk overdekte terras kunt u onder vrolijk kleurige parasols, vanaf comfortabele ligstoelen of de lounge-set, ontspannen genieten van de rust en het werkelijk schitterende uitzicht over het strand en de zee.

U huurt de villa in zijn geheel. Er zijn dus geen andere gasten. Onze vaste staff bestaat uit een of twee huishoudsters (afhankelijk van het aantal gasten), een tuinman en een beveiliger.

De huishoudsters (pembantu's) zullen 6 dagen per week voor u koken, de villa schoonhouden, de bedden opmaken en uw dagelijkse boodschappen verzorgen. Zelfs uw was en strijkwerk kunnen zij doen, al is dat voor uw eigen risico. Het onderhoud van de tuin en het zwembad is toevertrouwd aan onze vaste tuinman. De beveiliger houdt ‘s avonds en ‘s nachts een oogje in het zeil, beveiligd de gasten en de villa en is zo nodig in die uren een aanspreekpunt.

Bedlinnen, handdoeken en badlakens zijn in voldoende mate aanwezig. De villa heeft gratis draadloos glasverzel Internet en kabeltelevisie. Ook deze service is bij de prijs inbegrepen.
(Dankzij de snelle glasvezelaansluting / WiFi kunt u met een laptop, tablet of smartphone uitstekend de Nederlandse TV-Apps NPO- en BVN-Apps dowloaden/streamen.

Alle slaapkamers hebben afzonderlijk te bedienen airco’s. Drie slaapkamers zijn ingericht met decoratieve tweepersoons-bedden in bamboestijl met klamboe. De vierde slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden, eveneens met klamboe.

In de tuin, nabij het strand staat aan het einde van het terras / zwembad een zogenaamde Balé Bengong (rusthuisje met rieten dak, een groot matras, kussens en afrolbare gevoerde bamboe wind- en zonneschermen). Vanaf deze plek kunt u genieten van een vrij uitzicht over strand, de zee en zo nu en dan de activiteiten van lokale vissers in hun karakteristieke bootjes en visnetten. Ook de ideale plek voor een heerlijke ontspannen massage of een andere vorm van Wellness aan de villa.

Na uw aankomst wordt u een gratis welkomsdiner aangeboden, evenals een ontbijt de volgende ochtend.

Villa Cerah kan uw transfer naar de villa via onze Helpdesk op Bali voor u arrangeren.

De verhuurder

Advertentie online sinds september 2012

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Als de trotse eigenaren van Villa Cerah: We hebben lang gezocht naar een geschikte plaats, maar hier op Bali kwam alles bij elkaar: Een prachtige locatie, veel cultuur en bezienswaardigheden en vooral vriendelijke mensen. Alle seizoenen mooi weer, direct aan het strand en de zee en met een prachtige tropische tuin. We vinden het heel fijn om ons “Baligevoel” te kunnen delen met de gasten van onze villa. Selamat datang di rumah kami (Van harte welkom in ons huis).

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

- Inchecktijd: Vanaf 14:00 uur. Uitchecktijd: Uiterlijk om 12:00 uur.
- Korting Last minute aanbiedingen gelden voor de basis huurprijs tot 2 personen. 
- Prijzen gelden voor 2 personen. Vervolgens wordt een meerprijs van € 13,- per persoon per nacht berekend. 
- De borgsom wordt (bij normaal gebruik van de villa en behoudens bij schade) binnen 10 dagen na de huurperiode op uw rekeningnummer teruggeboekt.
- Prijzen zijn inclusief 11% Verhuurbelasting.
- Toeristenbelasting IDR 30.000 (circa € 1,80) per persoon per verblijf afhankelijk van de wisselkoers, dient contant te worden voldaan aan de Helpdesk op locatie.
- Annulering:
Villa Cerah hanteert een zogenaamd streng annuleringsbeleid, mede ingegeven door ervaringen opgedaan tijdens onze verhuur sinds 2012.
Eenmaal betaalde huurbedragen, uitgezonderd de borg, worden niet terugbetaald. Het staat verhuurder vervolgens vrij het gehuurde opnieuw open te stellen voor verhuur. De baten daaruit zijn volledig voor verhuurder.
Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient altijd schriftelijk of per email te worden bevestigd aan verhuurder.
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft deze de volledige huurprijs verschuldigd.
Huurder wordt geadviseerd zich te verzekeren middels een reis- en annuleringsverzekering.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-jan-2024
tot
ma 10-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1043,00
Midweek -
Nacht € 149,00
Weekend -
van
ma 10-jun-2024
tot
ma 16-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1323,00
Midweek -
Nacht € 189,00
Weekend -
van
ma 16-sep-2024
tot
ma 16-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1043,00
Midweek -
Nacht € 149,00
Weekend -
van
ma 16-dec-2024
tot
ma 06-jan-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1323,00
Midweek -
Nacht € 189,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 13,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Villa Cerah is gelegen direct aan het fijn vulkanische zandstrand in het nog authentieke noorden van Bali. Vanaf het overdekte terras en de ligbedden onder de parasols heeft u een schitterend uitzicht over het zwembad met "overflow", het strand en de Bali-zee. Op geringe loopafstand over het strand komt u uit bij de vissersgemeenschap van Lokapaksa. De lokale bevolking is zeer vriendelijk.

Aan de zuidzijde van de villa heeft u een vrij uitzicht over de rijstvelden naar de bergen van Bulaleng.

De villa ligt vlak bij het plaatsje Seririt. Dit plaatsje heeft diverse winkeltjes en een typisch Balinese markt. Seririt is zo u wilt, lopend te bezoeken via het strand in 20 minuten. Daar treft u ook de doorgaans zeer vriendelijke lokale bewoners.


In de villa, is een informatiemap aanwezig met alle gegevens over de villa, toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Enkele voorbeelden daarvan:

Watervallen:
De Gitgit waterval is 10 km ten zuiden van Singaraja gelegen. Deze waterval is een van de bekendste toeristische bestemmingen in Bali en ligt op ongeveer 1,5 km ten westen van het dorp Gitgit. Het ligt op een hoogte van ongeveer 300 meter boven de zeespiegel.U kunt ook een bezoek brengen aan de waterval Sekumpul op een afstand van 45 minuten rijden van Lovina. Nadat u 350 treden naar boven bent gelopen, ziet u deze adembenemende watervallen. Voor uw oriëntatie: Deze waterval ligt 1,5 km ten westen van het plaatsje Gitgit en heeft een hoogte van 60 meter.

Menjangan Eiland (Herteneiland):
Het is vanaf de villa een klein uur rijden naar Menjangan Eiland. Dit eiland is een relatief klein, ongeveer en half uur varen ten noordwesten van Bali en maakt deel uit van de Indonesische Archipel. "Menjangan" betekent in het Indonesisch "Hert". Het kreeg de naam van de lokale bevolking bij het observeren van kuddes wilde herten, die elke lente en over een afstand van circa 2 km naar het eiland zwemmen. Het is een geliefd duik- en snorkelparadijs. Op weg van of naar het eiland kunt u ook nog een bezoek brengen aan het National Nature reserve Park, wat in de buurt van Menjangan ligt.

Tempels:
In het plaatsje Banjar ligt de Boeddhistische tempel "Brahma Vihara Arama" waar vanuit je een prachtig uitzicht hebt. Dit uitzicht is uniek in Bali en misschien wel in heel Indonesië. Als u van plan bent om de tempel te bezoeken, draagt u een lange broek of een sarong. Als u niet volgens de regels gekleed bent, kunt u bij de ingang tegen een kleine donatie sarongs krijgen die u tijdens uw bezoek kunt dragen.
Hoog in de bergen, ongeveer 30 km vanaf Singaraja, in een omgeving van ongerepte natuurlijke schoonheid is het stadje Bedugul. Het stadje zelf laat niet veel bijzonderheden zien, maar van daaruit kunt u de zeer populaire Puru Ulun Danu bezoeken. Deze tempel ligt in het meer van Bratan. Het is een zeer veel gefotografeerd object aan de westzijde van het meer.
Voor wie geïnteresseerd is in de culturele en historische aspecten van Bali, kan via de hoofdweg naar Singaraja naar het plaatsje Sangsit. Hier is de tempel Pura Beji gebouwd. Pura Beji is een perfect voorbeeld van de noordelijke rococo stijl, met een vreemde off-hoek symmetrie. De tempel werd gebouwd van gemakkelijk te bewerken zacht roze zandsteen en de muren zijn versierd met beelden van demonen, slangen en duivels. Na een wandeling van een paar minuten in noord-oostelijke richting bereikt u de tempel Pura Dalem.

Air Panas (Banjar Hot Springs):
De Hot Springs 'Air Panas' van Banjar, Noord Bali, zijn gelegen in het midden van de jungle. Ze liggen in een prachtige tropische tuin. Het heeft drie verschillende bassins, waarvan er een geschikt is om in te zwemmen. Er zijn waterstralen, die u een verkwikkende massage geven. Het water is van vulkanische oorsprong en heet een aangename constante temperatuur van 37 graden Celsius. Het water is zwavelhoudend, waardoor dit vooral ideaal zou zijn voor mensen die last hebben van reumatische aandoeningen. Er zijn douches en ook kleedhokjes waar u zich kunt omkleden. Verder is er een klein restaurant.

Dolfijnen spotten:
De dolfijnen op Bali komen 's morgens tussen en 06.00 en 09.00 langs de kust zwemmen. Vanwege de grote populatie garnalen zitten hier heel veel dolfijnen en de kans dat u deze dieren ziet is 80%. Via de staff van de villa kunt u een vissersboot boeken die u de volgende dag om 06.00 uur vroeg bij de villa op komt halen. U kunt zo vanaf het strand in de boot stappen. De prijs in ongeveer 100.000 rph per persoon. U kunt daarna ook gaan snorkelen, maar denk er wel aan dat u na aflop vanuit het water in de boot gehesen moet worden. De prijs voor het snorkelen is niet bij de prijs inbegrepen en u doet er goed aan deze van te voren af te spreken met de visser om niet voor verrassingen komen te staan.

Vulkaan Batur:
U kunt met een gids de vulkaan beklimmen. U wordt om 03.00 uur in de ochtend met de auto opgehaald bij de villa. Aan de voet van de berg beklimt u samen met een gids de berg. Na de beklimming kunt u een prachtige zonsopkomst zien en heeft u uitzicht op de Gunung Agung, een 3100 meter hoge en heilige berg voor de Balinezen.

Verder kent Bali vele feestdagen en indrukwekkende traditionele en culturele ceremonies.



Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
48 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (8)

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 4
Begane grond
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (4)

Wastafel (4)

Badkamer 2
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 4
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 190 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Kinderbadje
  • Campingbed (2)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Beauty & spa
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (4)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (40)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (18)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.043,-
per week v.a.
€ 1.043,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Sali

8,9
Vanaf per nacht € 160,- v.a. per week per week € 1.120,-

Bali Villa Dunia Seni

8,6
Vanaf per nacht € 102,- v.a. per week per week € 713,-