Villa

Kavel 15 coral estate rif st.marie


WELKOM OP CURAÇAO IN HET VAKANTIEHUIS VILLA CARIBBEAN VIEW OP HET RESORT CORAL ESTATE.

Te huur op het tropische eiland Curaçao een beeldschoon vakantiehuis met privé zwembad, terrassen en tuinen met een geweldig uitzicht over de Caribische Zee.In de tuinen op de begane grond kun je op de terrassen liggend onder een palapa genieten van de zon en rust. In de tuin staan drie palapa's. Iedere palapa is voorzien van passend meubilair. Je kunt kiezen uit een fauteuil om in te luieren of een relaxbed. Om af te koelen neem je regelmatig een duik in het zwembad. Heerlijk verfrissend en ontspannend. Onder de porch staat een grote eettafel met stoelen. Romantisch dineren bij het zwembad. Op het terras staan diverse zitjes om te genieten van de tuin.

Vanaf de porch kun je iedere avond de zonsondergang in de zee bewonderen. De tuin is voorzien van romantische sfeerverlichting. Zittend op de wind met een kaarsje aan. Het vakantiehuis is de plek voor mensen die rust, ruimte, romantiek, privacy en luxe zoeken.

Villa Caribbean View is gelegen op het resort Coral Estate op 450 ha grond. Niet ver van de villa vandaan is een privé strand met zwembad, duikschool, spa en restaurants. Het privé strand en zwembad kan bezocht worden door de bewoners van Coral Estate. In het strand restaurant Karakter kun je met je voeten in het zand genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner met drankjes. Uitzicht over de Caribische Zee. Er is luxe Spa, waar je kunt genieten van goede massages, en gezichtsbehandelingen. Dit alles met de Caribische Zee op de achtergrond, een kapsalon is er ook. Bij de Spa is een zwembad met ligbedden en een bar met uitzicht op de azuurblauwe Zee.
Op Curaçao is het vakantiehuis Villa Caribbean View te huur voor maximaal 4 personen (maximaal 6 maar in overleg) en is voorzien van alle luxe en comfort.

Het vakantiehuis is gelegen op het mooiste estate van het eiland Curaçao – Coral Estate Rif St. Marie gelegen aan de zuidwest kust van Curaçao in een schitterend natuurgebied op 15 minuten autorijden van de luchthaven Hato. Een auto huren is een aanrader.

Het vakantiehuis is omringd door een tuin van 1200 m2, zodat je je verblijf op Curaçao in alle privacy kunt doorbrengen. Er is een onder architectuur aangelegde tuin met mooie bomen, palmen, cactussen en bloeiende roze rode bougainvilleas. Er zijn op het terras bij het zwembad twee palapa's, waar je heerlijk in de schaduw en de verkoelende wind kunt zitten. Achterin de tuin is een grote palapa met licht, waar je 's avonds kunt nagenieten van een heerlijke dag. Er is buitenverlichting aanwezig.

De villa is ingericht met eigentijds en goed meubilair. Buiten is voldoende lig- en zitcomfort om in de tuin of bij het zwembad te verblijven.

Op het resort Coral Estate is op 5 minuten loopafstand een 5 sterren PÁDI duikschool, hotel en restaurant.Er ligt een privé zandstrand met restaurant. Bij het koraalrif Clif St. Marie ligt een mooi natuur zandstrand. Op 10 minuten autorijden ligt het schitterende natuurstrand Cas Abou. Paradijselijk voor strandgenieters. Een azuurblauwe zee met hagelwitte stranden. Palapa's met ligbedden en een restaurantje voor een hapje en een drankje.
Willemstad ligt op een half uur rijden van het vakantiehuis.

Een heerlijk zonnig klimaat – temperatuur gemiddeld 28° Celsius. De azuurblauwe zee en parelwitte stranden wie droomt daar niet van? Een vakantie in Curaçao in ons vakantiehuis maakt je droom waar.

Bij boekingen langer dan 2 weken krijgt u een korting.
Bij de verhuur zit inbegrepen bed-, keuken- en badlinnen. Het zwembad wordt 2x per week schoon gemaakt.
Water wordt afgerekend tegen het tarief van € 6,-- per m3..Electraverbruik dient te worden afgerekend tegen het lokale tarief van € 0,38 per kW. Meterstanden worden bij aankomst en vertrek genoteerd.

De verhuurder, Gerdie

Advertentie online sinds januari 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Villa Caribbean View op het resort Coral Estate in Curaçao. De villa is met liefde en zorg ingericht. Aan de tuin, terrassen en het zwembad is heel veel aandacht besteed. De villa ligt op Curaçao met een zonnig klimaat: temperatuur gemiddeld 28° Celsius. De azuurblauwe zee en parelwitte stranden wie droomt daar niet van? Een vakantie in Curaçao in ons vakantiehuis maakt je droom waar. Romantiek, rust en onthaasten.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De huurprijs is gebaseerd op een verblijf van 4 personen. Wanneer u met meer personen gebruik maakt van de woning zal er een toeslag van 25.00 per extra persoon per nacht in rekening worden gebracht. Water wordt afgerekend tegen het tarief van €6,00 per 1m3, elektraverbruik wordt afgerekend per kW tegen het lokale tarief van € 0,38 per kW. Begin- en eindstand wordt bij aankomst en vertrek genoteerd.

Minimum verblijf 7 dagen.

Voor Kinderen tot 2 jaar worden geen extra kosten in rekening gebracht. U kunt kosteloos gebruik maken van een uitklapbaar babybedje en ook is er 1 kinderstoel en een wippertje aanwezig. De trap is beveiligd met een traphekje.

Borg €500

Voor perioden langer dan 4 weken gelden speciale kortingen.
Bij boekingen langer dan 2 weken krijgt u een korting.
Bij reservingen/boekingen dient u 50% van de totale som aan te betalen. De boeking is hiermede definitief. Het resterende bedrag - 50% van de hoofdsom dient u 8 weken voor aanvang vakantie te betalen.
U dient zelf een annuleringsverzekering en w.a. verzekering af te sluiten. De algemene voorwaarden maken integraal onderdeel uit van de huurovereenkomst.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
wo 31-dec-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1260,00
Midweek -
Nacht € 180,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 25,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Super villa op een mooi en veilig resort. Wij geven het cijfer 9,8.

Familie Indra Guis januari 2016

Wij zijn een gezin met een kleine baby. Wij zijn 2 weken in Villa Caribbean View geweest. Een heerlijke vakantie waar wij met plezier naar terugkijken. Wij hebben een baby en dan is het plezierig als je in een huis komt dat is voorzien van alle comfort. In de villa is alles aanwezig, fijne ligplekken met veel schaduw en een zwembad. Af en toe lopend naar het privé strand met een goed strandrestaurant Karakter. Er is een geweldige Spa, waar je kunt relaxen van het drukke leven in Nederland. 's Avonds geregeld genoten van een goed diner bij het restaurant Karakter.
Wij gaan waarschijnlijk zeker volgend jaar terug.

Familie José Batist februari 2016. Wij geven het cijfer 9,5.

Heerlijk huis om vakantie te vieren, wij waren met 7 personen waarvan 2 kinderen, iedereen heeft genoten en allen hebben heel veel plezier gehad. Een auto huren is van belang. Dit kan op het resort, heel makkelijk, want de auto wordt bij je
huis neergezet. Het restaurant Karakter op het park is een aanrader, maar restaurant de Buurvrouw doet er niet voor onder.

Gereisd
met jonge kinderen in februari 2016


Fantastische villa, familie van der Aar, februari 2015
 
Ligging10
Prijs / kwaliteit10
Inrichting 10
Hoeveelheid ruimte10
Zwembad 10

Wij zijn voor de tweede keer in dezevilla geweest. De villa is fantastisch. En de tuin is  helemaal geweldig. Heerlijk rustig met alleen het geritsel van de hagedissen en gekwetter van de vogels. Voor ons echt een paradijs. Wij gaan volgend jaar weer.

Het cijfer 9,5 van de familie Lara Setiawati.

Wij zijn in december 2015 naar Villa Caribbean View geweest op Coral Estate, Curacao. Wij zijn een gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 13, 11, 9 en 6 jaar. Wij hebben volop genoten. Op het resort is op loopafstand een mooi privé strand met een goede duikschool. Je kunt op het strand heerlijk zitten op fijne ligbedden van het strandrestaurant Karakter. Je kunt er genieten van heerlijke hapjes en drankjes, die geserveerd worden door vriendelijk personeel.
Bij de villa is een fijn privé strand, omgeven door schaduwplekken. Er is ruim voldoende zit- en ligcomfort.
Wij hebben een super vakantie gehad en gaan zeker terugkomen.

Heerlijke plek!! Carla Lange augustus 2014 Wij geven het cijfer 10

Het huis is een heerlijke plek om te vertoeven.Super rustig met elke dag de vogels
om je heen.Inrichting is netjes en verzorgd. Een ruime tuin met verschillende plekken om te zitten. Ook hier weer prima verzorgd . Bij restaurant Karakter goed eten en een leuke plek. Kortom een heerlijke plek om je vakantie te
vieren!!

Gereisd met oudere kinderen in 2014































      

         

         

         

         























    Indeling

    Woonkamer
    1e verdieping
    40 m2

    Natuursteen

    Airconditioning

    Eethoek / Eettafel

    Slaapkamer 1
    1e verdieping
    15 m2

    Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

    Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

    Natuursteen

    Slaapkamer 2
    Begane grond
    15 m2

    Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

    Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

    Natuursteen

    Slaapkamer 3
    Begane grond
    15 m2

    Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

    Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

    Natuursteen

    Badkamer 1
    Begane grond
    5 m2

    Toilet

    Douche

    Wastafel (1)

    Badkamer 2
    Begane grond
    5 m2

    Toilet

    Douche

    Wastafel (1)

    Badkamer 3
    1e verdieping
    5 m2

    Toilet

    Douche

    Wastafel (1)

    Keuken

    Soort: Open

    Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

    Afzuigkap

    Zwembad

    Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

    Verwarming: Niet verwarmd zwembad

    Privacy: Privé zwembad

    Faciliteiten

    Type accommodatie

    • Villa

    Woonoppervlakte

    • 200 m2

    Kinderen

    • Kinderbed (1)
    • Kinderstoel (1)
    • Traphekjes
    • Campingbed (1)

    Sport & recreatie

    • Duiken / snorkelen
    • Golf
    • Watersport
    • Zwemmen
    • Zeilen

    Populaire thema's

    • Cultuur & historie
    • Luxe accommodatie
    • Privacy
    • Overwinteren
    • Zon, zee & strand

    Verwarming

    • Boiler
    • Airconditioning

    Internet, wifi, audio

    • Televisie
    • Dvd-speler
    • Wifi
    • Internetaansluiting

    Buitenvoorzieningen

    • Balkon
    • Buitenverlichting
    • Ligstoel(en) (6)
    • Parasol(s)
    • Parkeerplaats(en) (2)
    • Privé oprit
    • Terras (5)
    • Tuin
    • Tuinstoel(en) (10)
    • Tuintafel(s) (6)
    • Veranda
    • Loungeset

    Faciliteiten

    • Wasmachine
    • Hal
    • Bijkeuken / wasruimte
    • Kluis
    • Apart toilet (4)
    • Roken niet toegestaan
    • Huisdier niet toegestaan

    Linnengoed

    • Bedlinnen
    • Handdoeken
    • Keukenlinnen
    • Linnen voor kinderbed
    • Strandlakens

    Mindervaliden

    • Geen drempels

    Games & entertainment

    • (Bord)spellen
    • (Strip)boeken
    • Dvd's / Blu-ray's

    Privacy

    • Volledige privacy
    • Vrijstaande woning


    € 1.260,-
    per week v.a.
    € 1.260,-
    per week v.a.
    Aankomst
    -
    Vertrek Selecteer
    • Géén boekingskosten
    • Gebruik onze service gratis!
    • Je boekt direct bij de eigenaar
    Je betaalt veilig online

    Anderen bekeken ook: