Villa

Last minute -20% Villa Flamingo


Boek nu voor periode v.a. 12 tot 18 april of periode 25 april tot 7 mei 2024 met 20% last minute korting deze prachtige ruime (nieuwbouw) 2-6 persoons vakantievilla met eigen zwembad en veel privacy (veel begroeiing rondom in de tuin). De villa ligt op Villapark Fontein, een uniek, groen, rustig en comfortabel woon- en vakantiepark in een heuvelachtig gebied. Het beveiligde villapark bestaat uit sfeervolle woningen, die onder architectuur zijn ontworpen. Met zowel permanent bewoonde villa's, als tweede woningen van eigenaren die op Villapark Fontein hun droom vakantievilla hebben laten bouwen. De riante 6-persoonsvilla is van alle gemakken voorzien en stijlvol ingericht met onze eigen duikfoto's: in de 3 slaapkamers bevinden zich airco, shutterramen met muggengaas om een lekker windje door het huis te laten stromen en plafondfans/ventilatoren. U kunt dus kiezen hoe u de verkoeling wenst. We verwachten dat u heerlijk zult slapen op de (1 pers.) boxspringbedden en uitgerust wakker wordt door het zingen van de vogels in de vroege morgen.  Daarnaast is er een heerlijk en uitnodigend zwembad, voorzien van een bankje, massagestralen en ledverlichting voor een speels sfeervol effect in de avonden. Op de volledig overdekte porch (met fan voor verkoeling) kunt u heerlijk dineren aan de 6 persoonstafel met uitzicht op de prachtige tuin en de ondergaande zon richting zee, of lekker onderuit zakken op de loungeset. In de tuin bevindt zich nog een grote palapa (parasol) van palmbladeren, waaronder u kunt vertoeven op een ligbed. De tuin is ingericht met verschillende soorten palmbomen, cactus, aloë's en bougainville, waar de kolibries op af komen. Voor duikers is er een plek om de natte duikspullen te drogen te hangen, ook kunnen deze nog eerst gespoeld worden bij de buitenkraan onder de droogplek. Naast de 2 badkamers (met douche en toilet) is er tevens een buitendouche aanwezig. In 1 van de badkamers bevinden zich een douchestoel en beugel bij het toilet, zodat minder validen ook lekker vakantie kunnen vieren in Villa Flamingo! Het huis is nagenoeg drempelvrij en kan zowel via de voordeur als via het terras aan de achterkant bereikt worden met een rollator: dit is allemaal gelijkvloers en bestraat.
De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd. Het privé terrein is volledig omheind en kan worden afgesloten. Onze beheerder woont vlakbij het park en staat voor u ter beschikking om uw vragen te beantwoorden en te zorgen dat u een zorgeloze vakantie kunt vieren. De woning bevindt zich in het gedeelte van het park dat inmiddels volledig bebouwd is. Er zijn nog andere gedeeltes die komende jaren verder ontwikkeld worden. Feesten en partije en grotere groepen gasten zijn niet toegestaan in de woning. Dit ook met oog op eventuele overlast voor andere gasten op Villapark Fontein. Bij de boeking gaat u daarmee akkoord. Ook gebruik van drônes is verboden op het park (vor oplaten van een drône moet u overigens een vergunning aanvragen op Curacao).

De verhuurder, Robert & Miranda

Advertentie online sinds februari 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Robert van der Kaaden en Miranda van der Poel. We heten u van harte welkom in onze prachtige vakantievilla Villa Flamingo! We zijn verliefd geworden op Curaçao, de magische onderwaterwereld en het heerlijke klimaat. In 2017 hebben we besloten onze droom te volgen en een huis te bouwen op Curaçao. In het dagelijkse leven zijn wij druk aan het werk in Nederland, maar zodra het kan, gaan we naar Curaçao om heerlijk te duiken en te relaxen. We hopen dat u net zo gaat genieten!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bedankt voor uw aanvraag. Wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug. U kunt uiteraard direct reserveren, of eerst informatie inwinnen. Wij maken een factuur/bevestiging op en sturen deze naar u toe per mail, met de bijbehorende huurvoorwaarden. Pas na ontvangst van uw aanbetaling (50% van de totale som, binnen 2 weken) is de reservering definitief: de rest moet uiterlijk 2 maanden voor aankomstdatum betaald worden.
De huurprijs per week bedraagt € 549,- (=tarief 2023, voor 2024 is het € 585,-) (bezetting op basis van 2 personen, afhankelijk van de periode), elke extra persoon kost € 10,- per nacht. 
De prijs is exclusief de borg, linnengoed en eindschoonmaak (bij meer personen, iets hogere schoonmaakkosten). Er dient ook toeristenbelasting te worden afgedragen, die is 7% over de huur en worden als extra kosten gerekend.De hoogte van de borg is afhankelijk van verblijfsduur en aantal personen. Tevens wordt het verbruik van water en elektra naderhand verrekend met de borg. De meterstanden worden bij begin en eind van uw verblijf opgenomen.
  


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 585,00
Midweek -
Nacht € 90,00
Weekend -
van
di 31-dec-2024
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 585,00
Midweek -
Nacht € 90,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Baby
€ 7,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Barbecue
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Bedlinnen
€ 10,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Boodschappenpakket
€ 0,00
Per item
Gratis
Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 72,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 10,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Gas
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Gehandicaptenvoorzieningen
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Keukenlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Kinderbed
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Kinderstoel
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Safe
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Transferkosten
€ 50,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Wasmachine
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Water
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Zwembad
€ 0,00
Per verblijf
Gratis

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Heerlijk genieten op dit mooie tropische strand van Cas Abao, op nog geen 10 minuten verwijderd van de villa. Een mooi lang strand met wuivende palmbomen. Toegang is betaald, er zijn strandbedden te huur, er is horeca en gratis wifi. Duiken is hier ook heel fijn en relaxed. Er is tevens een duikschool aanwezig.
Bij Jan Kok kun je flamingo's spotten in de vroegere zoutpannen. Vaak kun je heel dichtbij komen.
Neem de Weg richting Westpunt, dan kom je na het Christoffelpark langs het National Park. Gebied met meer dan 10 schitterende boka's, waar drie soorten schildpadden broeden. Een boka is in feite een inham. Shete Boka staat voor 'zeven inhammen'. Het park begint bij het prachtige Boka Tabla waar grote, onvoorspelbare golven neerslaan tegen een ondergrondse grot. Een indrukwekkende belevenis. Vervolgens geeft een wandeling boven, op het kalksteenterras een geweldig uitzicht op de Curaçaose noordkust.

https://www.vakantie-curacao.nl/ontdek/bezienswaardigheden/Shete-Boka-Park
Gratis toegankelijk strand op ruim 5 minuten afstand van de villa. Kleine horeca aanwezig, strandbedden te huur en een duikschool om spullen te huren (met korting via ons: Divers Republic).
http://daaibooi.com/
http://diversrepublic.org/
Bij Playa Grandi/Playa Piskado kun je, gegarandeerd, fantastisch snorkelen/zwemmen/duiken met schildpadden. De schildpadden, die gelokt worden door visafval van de lokale vissers, zijn nagenoeg altijd aanwezig. Inmiddels hebben de schildpadden al namen gekregen, zoals 'Sharkbite of Hook'. Richting Westpunt rijden, als je door een bocht komt met beschilderde bomen (o.a. een rode octopus), ben je gearriveerd.
Op de eerste zondagochtend van de maand, erg gezellig met lekker en goedkoop eten, muziek, braderie, leuke snuisterijen. Maar ook om 10 uur een kerkdienst en vanaf 11.30 een rondleiding door het oude landhuis. Zeer geslaagd! Ga uit de poort van Fontein rechtsaf en rij tot aan Bistro E Lanternu (1,5 km), daar sla je af naar rechts. Dan 2,5 km doorrijden tot Weg naar Westpunt: die recht oversteken en dan arriveer je bij de parkeerplaats van Ascension. Zie ook: (http://www.landhuisascencion-curacao.com/)
Dit uit 1672 daterende plantagehuis dat in 1965 door de Koninklijke Marine als vormingscentrum in gebruik is genomen, is 1 van de mooist gerestaureerde en gemeubileerde Landhuizen van Curaçao. Het landhuis ligt hoog op een heuvel rechts van de weg als U van Willemstad naar Westpunt rijdt, net voor het dorpje Barber. Iedere eerste zondag van de maand is er Open Huis. Elke donderdag om 09.00 uur is er een rondleiding in en om het Landhuis. In de weekeinden worden regelmatig natuurwandelingen en excursies georganiseerd.
Het hoogtepunt van Curaçao, letterlijk en figuurlijk, is de Christoffelberg die vlak bij Westpunt trots de wind weerstaat. Sinds 1955 is rondom de berg een terrein van alles bij elkaar 1800 hectare afgezet als nationaal park en sinds 1978 is dat park ook geopend voor publiek. Hier kun je bijna alle soorten flora en fauna van Curaçao vinden. Er zijn meerdere routes door het park die genoemd zijn naar de voormalige plantages in dit gebied: Savonet, Knip, Zevenbergen en Zorgvlied. Om de Christoffelberg te beklimmen kun je je het beste 's ochtends vroeg bij de ingang van het park melden. De wandeltocht naar de piek van de berg kan gestart worden vanaf de parkeerplaats van het bezoekerscentrum.
Klein Curaçao ligt ten zuiden van Curaçao en biedt het witste en langste strand van Curaçao. Het eilandje ligt op circa 12 km van het meest oostelijke punt van Curaçao, maar vanaf de Vissershaven in Spaanse Water (waar de meeste boten naar Klein Curaçao liggen) is de vaarafstand circa 27 km. De oppervlakte is ongeveer 2 km en als je wilt kun je in een uurtje om het eiland rondlopen. Het eilandje maakt officieel deel uit van Curaçao. Er zijn verschillende aanbieders, prijzen variëren van ongeveer NAF 77,70 tot 95 p.p. Zie: https://www.naarcuracao.com/klein-curacao/
Genietend op het terras van het restaurant van Waterfront Terrace kijken we naar de zonsondergang.

Plattegrond


Indeling

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
14 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
14 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 170 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Mindervaliden
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderstoel
  • Campingbed

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Aangepaste douche
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Internet, wifi, audio

  • Radio
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Verwarming

  • Airconditioning


€ 585,-
per week v.a.
€ 585,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Cas Abou bungalow met baai

8,9
Vanaf per nacht € 139,- v.a. per week per week € 973,-