Vakantiehuis

Familie Appartement Le Jardin 2-4 p


Het is heerlijk om vakantie te vieren op Domaine Charente! Onze tuin heeft zoveel verschillende plekjes om te relaxen, bankjes, hangmatten, ligbedden. Gasten van B&B/Familiekamer Le Jardin maken gebruik van het externe Douche & Toilethuisje in de tuin, met rozenboog. Ook is er voor hen de buitenkeuken beschikbaar, incl. gastfornuis met oven.

Het wordt een beetje Slapen & Slenteren: de luxe van een heerlijk opgemaakt bed in een ruime en sfeervolle kamer, met apart een kleinere slaapkamer voor de kinderen (met 1x 2-persoonsbed en 1x 1-persoons bed). In het hoofdgedeelte staat het 2-persoonsbed voor de ouders, een grote bank met bijzettafel. Er is een kledingkast, een koelkast, WIFI en er zijn koffie- & theefaciliteiten. En een eettafel met 4 stoelen.

Voor toiletbezoek of een heerlijke warme of verkoelende douche, loop je naar het Douche & Toilethuisje in de tuin. Daar staat ook de gemeenschappelijke tafel, waaraan door de gasten koffie gedronken, geborreld en gegeten kan worden. Gasten hebben toegang tot een grote gemeenschappelijke koelkast met vrieslades. In de buitenkeuken kan worden gekookt en afgewassen. Servies, bestek, pannen, theedoeken: alles is aanwezig.

Het terrein is volledig ommuurd, dus ideaal voor kinderen die zich erg zullen vermaken in de tuinen. 

Dubbele Glamping/Familiekamer voor 2 - 4 personen (5e persoon in overleg)
In het voor- en naseizoen: te boeken vanaf 2 nachten. In het hoogseizoen: vanaf 3 nachten

Welkom op Domaine Charente! Lein & Rob
(rechtstreeks contact en info via domainecharente.com)

De verhuurder, Rob Stenzler & Lein Melis

Advertentie online sinds oktober 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Wij heten je van harte welkom op Domaine Charente! Wij zullen er alles aan zullen doen om je een onvergetelijke vakantie te bieden! Op onze prachtige plek, met ruime tuin vol rozen en de stoere magnolia, en genietend aan het verfrissende zwembad met ligbedden, zul je je volledig thuis voelen! Voldoende privacy, maar ook gezelligheid met andere gasten. Spelletjestoernooien, kampvuur, spelen in het speelhuisje.

Hartelijke groet! Lein & Rob
(info en contact rechtstreeks via domainecharente.com)

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

* Rechtstreeks boeken bij ons voor lagere tarieven? Zoek 'Domaine Charente' even op Internet en neem gerust contact met ons op

Dubbele Familiekamer/Glampingkamer Le Jardin (2-4 personen) heeft een eigen toegang en een eigen terras. De ruime en sfeervolle hoofd-slaapkamer heeft een ruim 2-persoonsbed, een linnenkast, een zitgedeelte met bank en bijzettafel, een eettafel met 4 stoelen, een koelkast en koffie/theefaciliteiten.

De kleinere (kinder) slaapkamer (met afsluitbare tussendeur naar de grotere kamer) heeft een 2-persoonsbed en een 1-persoons bed, met eigen in/uitgang naar de tuin.

Gasten van de B&B/Familiekamer Le Jardin maken gebruik van het externe Douche & Toilethuisje in de tuin. En mogen ook gebruik maken van de buitenkeuken (incl. gasfornuis met oven)

Toeslag 3e persoon en 4e persoon extra: € 20 pppn (5e persoon in overleg)

* Inclusief bad/bedlinnen, WIFI, gebruik van gemeenschappelijk zwembad, barbeque-faciliteiten, gemeenschappelijke zitjes in de tuin, parkeerplaats vlakbij het domein.

Welkom op Domaine Charente! Lein & Rob
(meer info: domainecharente.com)

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 04-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 665,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
ma 02-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -
van
ma 02-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 665,00
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 20,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 50,00
Per week
Ter plaatse betalen | verplicht
Schoonmaak
€ 25,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 0,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Mooie gite met groot en mooi zwembad. Alles zeer goed. Ik kreeg onmiddelijk een goed gevoel door de informatieve en vriendelijke mails. Ook ter plaatse geweldig ontvangen en geen vraag was te veel! Ook hebben de kinderen ernorm genoten van het zwembad, de 2 loslopende kippen, de schommel en de lange borrelmomenten aan de grote gemeenschappelijke tafel in de tuin!

Rapportcijfer: 9
Wat een heerlijk verblijf! Al in het voortraject super goed geholpen, uitgebreide antwoorden op alle vragen. Gite is zeer compleet en netjes, zwembad heerlijk vertoeven. Geen vraag is teveel, echt een AANRADER! Dank voor de fijne vakantie.

Rapportcijfer:9
1 Mot: PARFAIT!!!!La déco, l'accueil etc. magnifique! On reviendra avec nos enfants!Un 12 sur 10 pour vous!

Rapportcijfer: 10
Nous avons (couple +3 enfants) passé une semaine ressourçante. Logés dans une maison de maitre 'la cardabelle' de 1800 était superbe avec vue, la piscine sur le parc/jardin et le clocher du village. C'est vraiment reposant et serein de se sentir si bien accueilli, même avec la visite de mes parents, super!
La maison est de tout confort avec une cuisine bien équipée , une salle de bains, les chambres bien décorée et de plus une jolie terrasse couverte avec vue jardin/piscine. Une décoration faite avec gout, très, très propre rien ne manque

Rapportcijfer: 9
"Wij zijn al in veel gites geweest, maar hier was het als thuiskomen...."Zowel de uitrusting, decoratie en uitstraling: schitterend, aangenaam om hier te vertoeven.Het onderhoud van de tuin, huis en zwembad perfect.
Zeer goed en vlot mailverkeer en zowel voor de reservatie als tot de vakantie voor inlichtingen.
Tot ziens en nogmaals bedankt, jullie zijn fantastische gastheren!

Rapportcijfer: 10
Wij hebben genoten van een heerlijke week in la Cardabelle. De eigenaren hebben een waar paradijsje gecreëerd in Mazière

Rapportcijfer: 8,5
Zeer prettige gastheren. Bescheiden en op de achtergrond, maar ook toegankelijk, behulpzaam en vriendelijk. Mooie en comfortabele accommodatie. Schoon en netjes. Heerlijk rustig en mooi groen.

Rapportcijfer: 9
Zéér vlotte reservatie. Aangezien we een paar extra vragen hadden waren we zeer tevreden met de Nederlandstalige correspondentie. Er werd steeds vlot, vriendelijk en beleefd gemaild wat een enorme blijk gaf van profeessionalisme. We kregen alle gegevens mee op voorhand (GPS coördinaten, afmetingen bed voor het bedlinnen etc.) die we nodig hadden.
Zéér hartelijk ontvangen. We voelden ons onmiddelijk Welkom. De eigenaren ontvangen mensen heel gastvrij/hartelijk zonder zich op te dringen.
Het zwembad zéér verzorgd; wordt dagelijks proper gemaakt. Netjes, groot en goede uitleg. Voordeel aanwezigheid ligstoelen en parasols.Alle comfort voor een vakantiehuis is er: wifi, strips, dvd,cdspeler, al het keukengerei, kussens, dekens. Alles past bij elkaar en heeft een neutrale stijl. Zéér hygiënisch en proper,mag gezegd worden! Ondanks zoveel natuur en insecten buiten, toch zéér proper binnen!Jullie zijn beschikbaar en vullen onze vragen en wensen in, zelfs voor we ze konden stellen, zo ook met het spontaan aanbieden van extra ligstoel en extra kussens. Toeristische info voldoende aanwezig. Misschien te overwegen indien mogelijk: vroegere check-in. Toch deden jullie daarin voor ons wat jullie konden, waarvoor dank. We zochten rust tijdens onze vakantie en konden deze door jullie goede aanpak echt vinden. BEDANKT!! We kijken met plezier terug op deze ontspannende week!

Rapportcijfer: 9
Een vakantielocatie om aan te bevelen. Alles wat wij belangrijk vinden was er. Fijne bedden, goed uitgeruste keuken en een heerlijk zwembad. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en stellen zich zeer proffesioneel op. Echt top!!!

Rapportcijfer: 9
Voor een midweekje om ons te onthaasten na de feestdagen, zijn wij verbleven in de Cardabelle in Maziëres. Wij werden onthaald door de verhuurders, die voor ons als verrassing een welkomstpakketje hadden klaarstaan. Zij hebben ons geweldig geholpen met tips om de regio te verkennen. Het huis is een prachtig woonst op een enorm terrein met een zwembad. Het is behalve voor een gezin of met vrienden zeker aan te raden om als koppel te huren. U kan het zo gek niet opnoemen, of het was aanwezig, tot dvd's en boeken toe. De gastheren hebben het huis met veel smaak voor deco ingericht, wij hebben meteen inspiratie opgedaan voor onze woonst mochten we weer terug thuis zijn. Er is veel te bezoeken in de streek en voor op restaurant te gaan hoeft u geen vrees te hebben, er is genoeg open ook buiten het seizoen. Ons batterijke is zeker opgeladen en we zullen zeker nog eens af moeten komen voor het genieten aan het zwembad bij zomerse temperaturen. Zeer bedankt en tot nog eens

Rapportcijfer: 9
Domaine Charente is een geweldige plek,waar je heerlijk tot rust kan komen.
Wij waren daar in 2017 en zijn geweldig ontvangen.
Ons verblijf was werkelijk perfect en nodigt uit tot herhaling!

Rapportcijfer: 10
Wij waren hier in oktober 2015. De gite is zeer comfortabel en luxe. De eigenaren zijn erg aardig en attent ( leuk welkomst geschenk ).
De omgeving is mooi en landelijk. Kastelen, meren en leuke dorpjes. Er is daar veel te zien en te doen. Echt een omgeving voor een relaxte vakantie, Ideale omgeving voor mensen om na een drukke periode tot rust te komen en wij komen hier zeker terug

Rapportcijfer:10

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekens (2)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 60 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Kinderbadje

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Jeu de boules
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Electrische verwarming

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Speeltoestel(len)
  • Tafeltennistafel
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Badjassen (2)
  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Internet, wifi, audio

  • Wifi

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • Tafelvoetbal
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel


€ 665,-
per week v.a.
€ 665,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Domaine Charente - Cottage Charente

9,0
Vanaf per nacht € 121,- v.a. per week per week € 850,-

Familiekamer (externe douche/toilet)

8,9
Vanaf per nacht € 105,- v.a. per week per week € 735,-

Domaine Charente - Gîte Cardabelle

8,7
Vanaf per nacht € 150,- v.a. per week per week € 1.050,-