Villa

Luxe villa met prachtige uitzichten


Vlakbij Narbonne en Middellandse zee ligt deze ruime vrijstaande villa, volledig privé. De villa is een prachtig vakantiehuis voor 2-8 personen aan de rand van een pittoresk Middeleeuws dorpje tussen de wijnvelden. Vanuit de gelijkvloerse woning en diverse ruime terrassen heeft u schitterende panoramische uitzichten (Oost, Zuid en West) op het dal met wijnvelden, beboste heuvels en het dorpje Montouliers.
De villa staat op een groot eigen terrein (2600 m2) met grasveld, dennen, olijfbomen, cypressen, oleanders en Mediterrane kruiden. De woning is modern, stijlvol en compleet ingericht met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Alles is er: van wifi tot hifi-installatie, van vaatwasser tot espressomachine, en van barbecue tot hangmat. Voor elektrisch rijden zie hieronder.
De vakantiewoning is een aanrader voor natuur+cultuur liefhebbers die sfeer, comfort, rust en privacy zoeken in een Mediterrane omgeving. De historische steden Narbonne, Béziers, Carcassonne en Middellandse zee 'om de hoek'. Bij Gites nl scoren we zelfs een 9.7. Niet voor niets komen gasten een 2e of zelfs 3e keer.

Woningindeling
Stijlvol en licht interieur. Openslaande deuren naar diverse ruime terrassen (15+30+20 m2) rondom de villa. Er is altijd een terras dat in de zon of schaduw ligt. En luieren kan in een heerlijke hangmat.
->  Entree met garderobe. Sfeervol ingerichte ruime salon en eetkamer (54 m2) met atrium, houtkachel, televisie, dvd-speler en hifi stereo set (Airplay, Spotify en USB ingang). Draadloos internet (wifi). Televisie zenders en Netflix zijn via wifi en via uw PC te ontvangen (HDMI kabel is aanwezig).
-> Moderne nieuwe keuken met inductie kookplaat, hetelucht oven, afzuigkap, koel+diepvries, afwasmachine, Nespresso, Senseo en thee+koffiezet apparaat en alle keukengerei voor 8 personen. Bijkeuken met magnetron, toaster, wasmachine, stofzuiger, strijkijzer+plank, kinderstoel, e.d.
->  Vier ruime gezellige slaapkamers, waarvan drie met openslaande deuren naar de tuin. Er zijn 2 tweepersoons bedden 160x200 en 4 eenpersoons bedden 90x200, allen met eenpersoons dekbedden en prima matrassen. Extra ledikant (60x120) en stoel voor baby/peuter. Bedlinnen kan apart gehuurd worden.
->  Grote badkamer met ligbad, douche, 2 wastafels en toilet. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Handdoeken kunnen apart gehuurd worden.
->  Groot souterrain (60 m2) met garage voor auto.
De villa is compleet ingericht voor 2-8 personen (1 of 2 families) en comfortabel in de winter door verwarming in alle vertrekken. De woonkamer heeft een houtkachel.

Zwembad en tuin
Groot zwembad (11x5 m) met Romeinse trap met een diepte oplopend van 1.00 tot 2.00 m, alarmsysteem en onderwater verlichting. Rondom het zwembad is een groot terras met ligbedden (65 m2). Vanuit de woning met meerdere (deels overdekte) terrassen heeft u direct zicht op het zwembad.
De omringende grote tuin is enorm gevarieerd met diverse dennen, cypressen, fruitbomen, olijfbomen, oleanders, rozemarijn, agaves en rozen. U heeft veel privacy en prachtige panoramische vergezichten vanuit de woning of tuin tot aan Narbonne (24 km verder). In de tuin zitten vlinders, salamanders en 's avonds hoor je de kerkuil en nachtegaal uit de vallei. Vanaf het terrein loopt u zo de velden en bossen in met diverse wandelmogelijkheden. De GR 78 en Compostella route lopen op 100 m langs de woning.
In de tuin staat een stenen barbecue en er kan Jeu-de-boule gespeeld worden op het gras. De tennisbaan in het dorp kan gratis gebruikt worden.
 
Directe omgeving
Montouliers is de perfecte uitvalsbasis voor:
-  diverse stranden langs de Middellandse zee (30 km) en het Canal du Midi (5 km);
-  de historische steden Narbonne, Béziers (24 km), Montpellier of Perpignan (80 km);
-  de meest complete vestingstad: Carcasonne (50 km);
-  het Catharen stadje Minerve of de abdij van Fontfroide of Fontcaude (20 km);
-  wandelen en flamingo's kijken bij Peyriac-de-mer (30 km);
-  kanovaren, fietsen/mountainbiken, paardrijden of golfen;
-  een bezoek aan diverse caves of chateaus (La Clape, Les Carrasses, etc.);
-  Afrikaans natuurpark bij Sigean, waar het Afrikaanse grootwild vrij rondloopt (45 km);
-  national park Haut Languedoc of Narbonnaise & Mediterranean (40 km);
-  Barcelona, Girona en Figueres (Spanje) zijn op rij afstand (150 km).
In de villa treft u een map aan met veel informatie over bezienswaardigheden in de directe omgeving, restaurants, markten, auto- en wandeltochten, etc. 

Elektrisch rijden
Inmiddels heeft Frankrijk voldoende laadstations langs de autowegen, winkelcentra en in de directe omgeving. Het dichtsbijzijnde laadstation is in Argeliers op 4 km rijden. Daarnaast zijn er nog andere. Narbonne heeft bijv. 10+ laadstations op 24 km rijden met snelladers van 22,1 tot 150 kW.

De verhuurder, Peter & Josien

Advertentie online sinds augustus 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 5 uur
Onze passie voor het zonnige zuiden, buitenleven, natuur en architectuur hebben we kunnen realiseren met Villa Aquamarin. We genieten ieder jaar opnieuw van deze unieke plek met grootse vergezichten aan de rand van een klein middeleeuws dorp. Het ondergaan van de rust, het zwoele klimaat en de heerlijke lokale Franse lekkernijen is echt ontspannen.
Villa Aquamarin biedt alle comfort, rust, natuur en bezienswaardigheden 'om de hoek'.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen

De ‘all-in’ huurprijs is voor 1-4 personen inclusief water, elektriciteit en internet (WiFi). Voor 5-8 personen wordt een toeslag van € 200 per persoon/week gerekend. De toeristenbelasting bedraagt € 2,50 p.p. p.n.
Bij aankomst treft u eerste benodigdheden in de villa aan, zoals koffie/thee, suiker, toiletpapier, schoonmaakartikelen, e.d. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Desgewenst kunt u per verblijf beddengoed (€ 13 per persoon) en een handdoekenset (€ 11 per persoon)  huren. De handdoeken zijn geen badlakens voor bij het zwembad.
Wisseldag in midden+hoogseizoen is zaterdag. Winkels zijn zaterdag open tot 19.30 en zondag tussen 9.00 en 12.00 uur.
Bij verhuur van 3 of meer weken geldt een toeslag van € 40 voor extra schoonmaak. Elektriciteit wordt alleen in de koude maanden (oktober t/m april) in rekening gebracht.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 27-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1500,00
Midweek -
Nacht € 214,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1500,00
Midweek -
Nacht € 214,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
Korting 10%
van
za 15-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1800,00
Midweek -
Nacht € 257,00
Weekend -
Korting 10%
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2200,00
Midweek -
Nacht € 314,00
Weekend -
Korting 10%
van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2650,00
Midweek -
Nacht € 379,00
Weekend -
Korting 10%
van
za 24-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2300,00
Midweek -
Nacht € 329,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 14-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2000,00
Midweek -
Nacht € 286,00
Weekend -
van
za 14-sep-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 11,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Bedlinnen
€ 13,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 600,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 120,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 200,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Montouliers is een pittoresk Middeleeuws dorpje gelegen in de Minervois, een wijnstreek in de Languedoc-Roussillon. Het heeft een kruidenier/restaurant, Fontaine Romaine en diverse mooie wandeltochten.
Voor 2019 verhuren we de villa voor het eerst via Micazu en hebben dus nog geen reviews. De laatste reviews via Gites zijn:
-> Aquamarin is een heerlijk huis, gelegen in een prachtig gebied. De afstanden naar leuke stadjes en bezienswaardigheden zijn kort genoeg om een kort dagje erop uit te gaan. Er is volop gelegenheid in de direct omgeving om heerlijk te kunnen eten (lunchen is natuurlijk dé manier om van het Franse eten te genieten) en er is volop wijn om uit te vinden wat je lekker vindt. Het huis is zeer compleet - er is echt overal aan gedacht! Het is gewoon thuiskomen. Ideaal voor rustzoekers!! Wij gaan in 2018 weer terug!!
-> Wij hadden een heerlijke vakantie waarin het erg warm was. Het zwembad was meer dan welkom, de temperatuur van het water liep op tot tegen de 30 graden! We "woonden "op het terras waarvandaan het uitzicht fenomenaal is. De villa is heel gerieflijk. Een aanrader!
-> Villa Aquamarin is nog mooier en ruimer dan op de foto's. Het heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt Een grote tuin en zwembad met geweldige panoramische vergezichten en een perfect ingerichte villa. Dankzij drie terrassen is er altijd wel een met wel/geen zon, schaduw of wind. Heerlijk wegdromen in de hangmat en genieten van het Franse leven.
Bezoek Béziers voor het mooie stadscentrum, de bloemenmarkt op vrijdag of gezellige winkels
Bezoek Narbonne voor de mooie kathedraal, gezellige hallen en winkels. Of ga er langs op weg naar de Middellandse zee.
Bezoek chateau Les Carrasses voor een sfeervol café, restaurant en lekkere wijnen.
Bezoek Gruissan of Narbonne plage voor de Middellandse zee, mooie wandelingen en gezellige restaurants.
Bezoek Carcassonne Cité voor een prachtige wandeling door de meest complete en grootste Middeleeuwse vestingstad van Europa.
Het Canal du Midi ligt 5 km van de villa en verbindt de Atlantische oceaan met de Middellandse zee.
Maak een wandeling door de bossen naar Bize-Minervois en ga zwemmen in de Cesse.
Bezoek Minerve voor een mooie wandeling door het dorp en de kloof, en daarna een koel glas wijn in een van de restaurantjes.
Heerlijk wandelen en flamingo's kijken bij Peyriac de Mer en daarna iets drinken of eten in het gezellige stadje.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
56 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (8)

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 4
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Bijkeuken
Begane grond

6 m2

Souterrain
Souterrain

60 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 200 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Paardrijden
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (5)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Tennisbaan bij woning
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (16)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.500,-
per week v.a.
€ 1.500,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: