Vakantiehuis

Strandhuis Océan Île de Ré


Strandhuis Océan, op het zonnige eiland Île de Ré, is gelegen op een toplocatie, slechts 400 meter afstand van het prachtige zandstrand en de kalme zee. Het gezellige dorp Le Bois Plage met de dagelijkse markt, de grootste van het eiland, is ook op korte loopafstand. 

Het gezellige strandhuis biedt plaats aan 5 personen. (+ baby)
De sfeervolle woonkamer heeft een schuifdeur naar het terras, openhaard en smart tv. Wifi is uiteraard gratis beschikbaar. In de kast liggen leesboeken en spelletjes.
Gezellige eethoek met houten, ronde tafel.

In 2020 is de keuken geheel vernieuwd en is voorzien van een koelkasten vriesvak, 4 pits inductiekookplaat, afwasmachine en combi oven/magnetron. Er is een koffiezetapparaat en een Nespresso apparaat. 

Er zijn 2 ruime slaapkamers in het strandhuis. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (queensize boxspring 160x200), een grote kledingkast en een openslaande deur naar het terras.
De kinderkamer heeft een stapelbed en een éénpersoonsbed (90x200) en ook hier een kast. Alle bedden zijn vernieuwd in 2017.
Bedlinnen en een handdoeken pakket zijn te huur maar zelf meenemen kan ook.
Een kinderbedje, kinderstoel en badje zijn gratis beschikbaar. Ook is er kinderspeelgoed aanwezig.

De gerenoveerde badkamer is voorzien van inloopdouche met regendouche, wastafel en toilet.
In de berging staat de wasmachine.
Het terras ligt op het zuiden en beschikt over terrastafel, stoelen, grote zweefparasol en 2 ligbedden. Hier is de hele dag zon en kun je genieten van een lekker drankje en van een heerlijke maaltijd bereid op de Weber bbq. 

Alle ramen van het strandhuis zijn voorzien van zonwerende rolluiken zodat het huis lekker koel blijft op warme dagen. De auto kan worden geparkeerd achter een afsluitbaar hek.

In het dorp is elke ochtend een grote markt. De markthal met verse eiland producten als vis en groenten is elke ochtend open. Verder is er een supermarkt, 2 bakkerijen voor heerlijk stokbrood en croissants, een slagerij, drogist/ apotheek en diverse andere leuke winkeltjes, restaurants en fietsverhuur bedrijven.

Stuur gerust een bericht als er nog vragen zijn over het strandhuis of over de beschikbaarheid van het naastgelegen, bijna identieke, strandbungalow Atlantique.

Île de Ré is een zonnig eiland in de Atlantische Océaan, verbonden aan het vaste land met een drie kilometer lange brug bij de stad La Rochelle in het departement Charente Maritime. Het eiland wordt omgeven door prachtige stranden en staat verder bekent om kalme zee, het zachte en zonnige klimaat, de oude cultuur en natuurlijk het heerlijke eten. Île de Ré is een echt fiets paradijs met maar liefst 110 kilometer aan fietspaden. Ile de Ré is 30 kilometer lang en tussen de 100 meter en 5 kilometer breed. Het landschap is heerlijk vlak. De fietspaden zijn perfect aangelegd en je vermijdt, zeker in het hoogseizoen, de drukke wegen. Je komt door mooie natuurgebieden zoals vogelreservaten, zoutvelden, wijngaarden, door smalle straatjes met prachtige bloemen, langs mooie rustige kustweggetjes, langs oesterkwekerijen, over idyllische bruggetjes, en door schilderachtige dorpjes met haventjes en gezellige terrasjes. Door de centrale ligging van onze vakantiehuizen op het eiland zijn alle 10 de dorpjes van het eiland prima per fiets bereikbaar.

Onder ‘Les plus beaux villages de France’ vallen 157 dorpen in Frankrijk. Maar liefst twee van deze ‘mooiste dorpen van Frankrijk’ zijn op Ile de Ré te vinden. Ars en Ré is een schitterend kunstenaarsdorp met een gezellige haven. Het juweel van deze plaats is ongetwijfeld de l’église St Etienne met zijn bijzondere zwart-witte toren. La Flotte heeft een eeuwen oude geschiedenis. Het Fort de la Prée en de oude abdij zijn zeker een bezoekje waard om daarna heerlijk op een terrasje aan de oogstrelende haven een koud drankje te drinken.

Waar je ook op het eiland bent, als de zon ondergaat wordt je stil. De zonsondergang is adembenemend. Alles op het eiland wordt ondergedompeld in een gouden gloed, prachtig om te zien.

De verhuurder, Jacqueline

Advertentie online sinds december 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Van mijn moeder, geboren op het eiland, heb ik de liefde voor Ile de Ré al vroeg meegekregen. Dit prachtige plekje willen we graag delen. Zodra je de brug overkomt, ben je gelijk in vakantiestemming! Schattige dorpjes met kronkelstraatjes en witte huisjes en kleurige stokrozen, de zee en de brede zandstranden, de mooie natuur en natuurlijk het lekkere eten maken het eiland tot een waar paradijs.
Neem gerust contact met ons op als er verder nog vragen zijn.

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Wij berekenen geen bijkomende kosten. Electra, water en toeristenbelasting zijn in de prijs inbegrepen.
Eindschoonmaak €85,00
Gratis WiFi
Gratis kinderbedje, kinderstoel en badje.

Bedlinnen en handdoeken zijn niet inbegrepen en kunnen, indien gewenst, worden gehuurd.
Voor €15 per persoon zijn de bedden opgemaakt bij aankomst.

Verhuurperiode van zaterdag tot zaterdag. In het voor en na seizoen zijn de wisseldagen bespreekbaar.


Binnen 5 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag is een aanbetaling van 25% van de huursom verschuldigd. De aanbetaling is niet restitueerbaar.
Het restant dient 4 weken voor de aankomstdatum te zijn voldaan.
Bij reservering binnen 6 weken dient de gehele betaling binnen 24 uur te zijn voldaan.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-apr-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 20-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1395,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
za 20-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1500,00
Midweek -
Nacht € 214,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 995,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 8,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Bedlinnen
€ 15,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Ile de Ré is verbonden aan het vaste land met een 3 kilometer lange tolbrug bij de stad La Rochelle. De afstand vanaf Utrecht is 950 kilometer. Ile de Ré is erg populair door het zachte klimaat en de vele zonuren, de prachtige zandstranden en de pittoreske vissersdorpjes met haventjes. Ze kalme zee is een paradijs voor watersporters als surfers en zeilers. De typische Franse dorpssfeer en de oude cultuur zorgen dat het eiland in trek is bij toeristen. Er is geen hoogbouw te vinden op het eiland. De authenticiteit wordt bewaard. Op het eiland ligt voor ruim 100 kilometer aan fietspaden aangelegd. De routes lopen door natuurgebieden, zoutpannen, wijngaarden, vogelreservaten en komen door de gezellige dorpjes die het eiland rijk is.
Ile de Ré staat bekent om de prachtige, brede zandstranden. De zee is schoon en kalm en loopt langzaam af zodat je behoorlijk ver het water in kan voor het diep wordt.
Het getijverschil is groot en het strand is dan het mooiste speelterrein voor kinderen. Er kunnen volop zandkastelen worden gebouwd. Bij laag water kunnen visjes, krabbetjes, mosselen en andere schelpdieren worden gezocht. Een belevenis op zich en dat allemaal op slechts 400 meter van het vakantiehuis!

Ile de Ré heeft een oppervlakte van 85 km2. Er zijn 10 pittoreske dorpjes op het eiland. 
De historische hoofdstad is St Martin de Ré. Rondom het stadje liggen 17e eeuwse verstingswerken, gebouwd door Vauban. Deze staan op de werelderfgoederenlijst van Unesco.
De haven ligt vol jachtvaartuigen en vissersbootjes. In dit St Tropez van de Atlantische kust is het in de avonduren goed toeven in een van de gezellige restaurants of terrasjes te midden van de straatorkestjes, schilders en het langs slenterende publiek op de boulevard.

De vuurtoren Phare des Baleines is te beklimmen. Het buureilandje Ile d'Aix is te bezoeken. U vaart dan ook langs Fort Boyard.
La Rochelle is een prachtige stad en is zeker aan te bevelen om te bezoeken. In deze stad vindt u ook een van de grootste Aquaruims van Europa. Maar liefst 12.000 vissen en een groot haaienaquarium kunt u bewonderen.

De mascotte van het eiland zijn de ezels (met de broek aan). De ezels werden vroeger gebruikt bij de zoutwinning. Overal op het eiland komt u de ezels tegen en kinderen kunnen er een ritje op maken. 

Ondanks dat het eiland niet zo groot is, is er veel te doen en te bekijken. Mailt u gerust als u meer informatie wilt.

In het vakantiehuis ligt een uitgebreide informatiemap voor u klaar met alle bezienswaardigheden.



Indeling

Woonkamer
Begane grond
35 m2

PVC-vloer

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (5)

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

PVC-vloer

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
20 m2

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

PVC-vloer

Badkamer
Begane grond
12 m2

Toilet

berging
Begane grond

2 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 125 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Kinderbadje

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golfsurfen
  • Wandelen
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Budget
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy


€ 795,-
per week v.a.
€ 795,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder