Vakantiehuis


De vakantiewoning Ambra Sole is een rustige plek met veel privacy die aan veel wensen voldoet. Het is een woning waar een gezin met kinderen of een stel alleen zich prettig in voelt. U huurt de benedenverdieping die direct toegang geeft tot het zwembad en de tuin. De bovenwoning Marina Sole is bestemd voor twee personen en kan samen met het appartement Ambra Sole gehuurd worden zodat u over meer ruimte beschikt en het gehele vakantiehuis voor uzelf is. Als u Ambra Sole samen met Marina Sole wilt huren, neem dan contact met ons op of zoek op Micazu naar 'Casa SerenVigna'. De prijs voor het huren van het hele huis is natuurlijk goedkoper dan het huren van de twee afzonderlijke appartementen. 

Ambra Sole heeft een ruime en zorgvuldig ingerichte keuken, een zithoek met een houtkachel, 2 slaapkamers (2 losse bedden lengte 80cmx2m + 1 tweepersoonsbed lengte 1m40x1m90, evens een slaapbank voor 2p in de woonkamer voor onvoorziene omstandigheden), een badkamer met wc, bidet en douche en een individuele ingang en privé-parkeerplaats. Alle ruimten zijn van airconditioning voorzien die individueel bediend kan worden. Wasmachine en droger zijn aanwezig. Er is genoeg plek voor iedereen en voor ieder wat wils: verschillende zon- en zon/ schaduwterrassen, koele plekjes onder de grote boom in de tuin of op het terras naast het zwembad om de kinderen in de gaten te houden. De omheining en het privé-zwembad op pootjes (veilig voor twee- en viervoeters!) zorgen ervoor dat u ongestoord van uw verblijf kunt genieten.

De vakantiewoning ligt landelijk en daarmee zijn rust en ruimte gegarandeerd. Het ligt boven het dorpje Partigliano. Ook Valdottavo (dal) is dichtbij. U vindt er cafés, pizzeria, apotheek, kapper, wasserette, kleine supermarktjes en een delicatessenzaak, alles op 10' met de auto. Lucca (20') en overige reisdoelen zoals Pisa (45'), Viareggio, Livorno, Cinque terre en de Versilia kust zijn nabij (naargelang bovenstaande bestemmingen variëren de reistijden van 55 to 90'). Voor bestemmingen zoals Florence, Siena, Pitigliano, Sorano en Sovana etc. trekt u liever een hele dag uit. U kunt ons ook gerust mailen voor een programma op maat. Graag zelfs, want wij zijn fan van onze streek en kennen vele leuke en verrassende plekjes!

De verhuurder, Raphaela

Advertentie online sinds februari 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Uitgangspunt van onze zoektocht naar een tweede thuisadresje was er samen met onze honden te kunnen genieten van alles wat Italië te bieden heeft. We zochten de heuvels op vanwege de mooie vergezichten op het net een tikje ruiger landschap dat zo typisch is voor noord Toscane. Dit alles zonder concessies te willen doen wat betreft de bereikbaarheid naar de vele troeven die cultureel en toeristisch Toscane te bieden heeft.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het zwembad is geopend van 1 juli t/m 31 augustus en wordt wekelijks schoongemaakt door een professionele dienst. Het gebruik van het zwembad is geheel gratis en op eigen risico en maakt dus geen deel uit van het huurcontract. Enkel in het geval dat u schade veroorzaakt aan het zwembad zal er betaald moeten worden en bent u verantwoordelijk voor het vergoeden van noodzakelijke reparaties of onderhoud. 
Aanbetaling: 30% bij ondertekening van de huurovereenkomst (taal: NL of EN). Restbedrag min. 4 weken voor aankomst. Borg 250 euro en 80 euro schoonmaakkosten te betalen bij aankomst. Gas en water zijn inbegrepen in de huurprijs, elektriciteit tegen kostprijs afhankelijk van het verbruik (begin 2024: 0,50 €/KW.). Indien uw aankomstdatum binnen de komende 4 weken is gelieve het gehele bedrag meteen over te maken.
Als u binnen 7 dagen voor uw verblijf annuleert, ontvangt u een vergoeding van 50% van het reserveringsbedrag en 100% als u binnen 30 dagen voor uw verblijf annuleert.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-jan-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 8 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 13 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Bedlinnen
€ 17,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | optioneel
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 70,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Openhaardhout
€ 12,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Een bezoek aan de vele pittoreske dorpjes in de directe omgeving van Partigliano zijn het plannen van een dagtripje zeker waard.

Vanuit Casa Botori rijdt u in een paar minuten tijd naar het volgende dorp Fondagno dat u indien u er een kwartiertje tijd voor uittrekt geheel heeft bekeken. Vanaf Fondagno is het ongeveer 25 minuten tot Pescaglia. Het centrum met zijn kronkelende, smalle en vaak steile straatjes en steegjes is een belevenis en zeker een bezoekje waard. Na uw wandeling kunt u een korte pauze inlassen in de typische alimentari (kruidenierswinkel), tevens dorpsbar achter het stadhuis.

Vervolg uw weg naar de Località Pascoso. Indien u honger heeft, neem dan plaats in de gezellige eetkamer van Hotel-Ristorante Carnicelli. Grootmoeder staat hier achter het fornuis en bijna al de ingredienten die ze gebruikt komen uit eigen tuin. Hier proeft u de typische, eenvoudige maar oh zo heerlijke Toscaanse keuken!

Van daaruit vervolgt u uw weg naar Fabbriche di Vergemoli. Ook hier is het de moeite waard om een wandeling te maken door de steegjes richting het dorpsplein.

Vervolg uw weg vervolgens via Gallicano naar Barga en bekijk hier zeker de kathedraal San Cristoforo, de romantische straatjes, de overblijfselen van oude vestingwerken, het Teatro dei Differenti, het Palazzo Pretorio (nu het stadsmuseum), Palazzo Pancrazi (nu het stadhuis), Palazzo Angeli en de vele kleine boetiekjes, cafés en restaurants.

Tot slot brengt uw rit u naar Castiglione di Garfagnana waar het kasteel en de indrukwekkende verdedigingsmuren het bewonderen waard zijn. De wandeltocht is alleen al de moeite waard vanwege het spectaculaire uitzicht op het dorp en de omliggende vlaktes en bergketens.

De heenreis duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten excl. de tijd die u voor de bezoeken uittrekt. De terugreis via Fornaci di Barga en Borgo a Mozzano duurt ongeveer 45 minuten.

https://casabotorinl.wordpress.com/farniente-wandeln-en-restaurants/
Lucca is op nog geen half uurtje te bereiken. Ruime toeristenparkerplaatsen net buiten het centrum zijn prima aangegeven en wij kunnen ook tips geven over waar u gratis kunt parkeren (gratis en op maar 5 min. lopen van de stadspoort Santa Maria). Het unieke aan Lucca is de stadswal die het stadje omringt (1,5u wandelen, ongeveer 6 km) en waar u ongestoord een wandeling of een fietstocht op kunt maken. De Lucchesi zelf doen niets liever!
Deze wandeling geeft u ook alvast een indruk van de pleintjes, torens (die met de bomen erop, Torre Guindici, kunt u ook bezoeken), kerken en overige bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Een prima introductie op wat Lucca te bieden heeft. Voor tieners: Museo della Tortura (vertaling: het tortuurmuseum)....met guillotines en overig vreselijk gerei. Het schijnt volgens onze gasten die er met hun pubers naartoe zijn geweest behalve huiveringwekkend toch ook erg leerzaam te zijn. Link: http://www.torturemuseum.it/musei-permanenti/lucca/. Zo worden die geschiedenislessen toch echt een tikje anders!
Genoeg van het zwembad, wil je naar het strand? Geen probleem!

Versilia, het beroemde Toscaanse kustgebied, ligt voor de deur.

De gehele Toscaanse kustlijn is een langgerekt strand. Sommige stranden zijn erg populair en anderen net iets minder bekend, maar ze worden doorgaans zeer gewaardeerd vanwege het fijne zand, de pijnboomen langs het strand en het zonnige klimaat dat vanwege het aangename briesje toch ook niet te warm is.

Italiaanse stranden zijn trouwens niet openbaar: je moet bijna overal betalen voor een plekje aan het strand (een strandstoel en een parasol zijn dan wel bij de prijs inbegrepen). „Onbeheerde“ stranden zijn zeldzaam en vaak onbewaakt, maar we kennen wel een paar stekjes, dus vraag ons gerust!

Enkele populaire badplaatsen:

Lido di Camaiore (op +/- 50 min.) is de kleine badplaats in Camaiore tussen Viareggio en Marina di Pietrasanta. Het is een populaire plek met veel winkeltjes en restaurantjes.

Viareggio (54 min), haven- en kustplaats met 4 gratis stranden die in het regionale natuurpark liggen. Vele Italianen brengen hier zelf hun vakantie door.

Marina di Pietrasanta (58 min) is de badplaats van Pietrasanta en bezit enkele van de beste stranden in de omgeving die trouwens zelden overbevolkt zijn (incl. een gratis strand).

Forte dei Marmi (59 min) is een must voor iedereen die graag in de nabijheid van glamoureuze rijken en artiesten vertoeft en een dagje 'bling bling' wilt.

Fiumaretta di Ameglia en Ameglia liggen iets verder richting het noorden (1u10) en behoren tot de provincie Ligurië. Aan de monding van de Magra vindt u pittoreske strandjes en havens en charmante, nog niet door de grote massa ontdekte restaurants zoals Il Pilota in Fiumaretta. Een aanrader!

Indeling

Woonkamer
Begane grond
17 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: Twijfelaar 200 x 140 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer
Begane grond
5 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • E

Woonoppervlakte

  • 95 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Mountainbiken
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Naturisme

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (6)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Kinderen

  • Campingbed (1)


€ 840,-
per week v.a.
€ 840,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Marina Sole

Vanaf per nacht € 80,- v.a. per week per week € 560,-

Casa SerenVigna

Vanaf per nacht € 150,- v.a. per week per week € 1.050,-