Boerderij


U vindt hier informatie over onze boerderij 'De Hertenhoeve' met 12 slaapplaatsen + 2 kinderbedjes. De Hertenhoeve is een oude (1890) vrijstaande langgevel-boerderij (dorpsmonument) met een grote omheinde tuin, weilanden en een paardenstal voor 3  paarden. In de tuin vindt u meerdere (overdekte) terrassen met ruim tuinmeubilair.

In huis en tuin heeft u alle privacy. Door de omheining is de tuin veilig voor kinderen en honden. In de tuin is een jeu de boules baan. In de grote stal zijn diverse spelmogelijkheden, zoals tafeltennis, tafelvoetbals, darts, sjoelbak. Het slaapzaaltje op de eerste verdieping heeft eveneens een uitgebreide speelhoek.     
De boerderij is landelijk en vrij gelegen in de Brabantse Kempen (Acht Zaligheden), omringd door verschillende landgoederen en te midden van een uitgebreid wandel-, fiets- en ruiterpaden netwerk. De boerderij is (gedeeltelijk) rolstoel toegankelijk en seniorvriendelijk, Kinderen, honden en en paarden zijn van harte welkom!
In de zeer nabije omgeving bevinden zich meerdere golfbanen, attraktieparken (Beekse Bergen, Efteling) en talloze moglijkheden om kennis te maken met het landelijk boerenleven. De omgeving is een eldorado voor wandelaars, fietsers, bikers, ruiters en menners De boerderij is geschikt voor vakantie of weekend met 1 of meer gezinnen en meerdere generaties.

U bewoont de Hertenhoeve, stallen en landerijen alleen met uw gezelschap.
Om wederzijdse teleurstellingen te voorkomen, willen wij aangeven dat de Hertenhoeve niet een lokatie is met entertainment, vertier en nachtleven zoals u bijvoorbeeld op een camping of vakantiepark vindt. Wij achten de boerderij dan ook niet geschikt voor groepen jongeren. Zoekt u de rust en stilte van het landelijk leven, dan heten wij u graag welkom! Wij stellen persoonlijk contact voorafgaand aan de (ver)huur zeer op prijs. Mocht u eerst eens willen kijken, is dit uiteraard geen probleem!

De verhuurder, Familie Hart

Advertentie online sinds februari 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Wij, de familie Hart, heten u van HARTe welkom in ons familie-vakantiehuis "De Hertenhoeve" (Genoemd naar het HERT in ons familiewapen, VIA UNA COR UNUM)
Voorheen was de "Hertenhoeve" het woonhuis van onze ouders, die na een druk leven in Rotterdam de rust en het landelijk leven van de Brabantse Kempen opzochten.
Inmiddels gebruiken de 3 kinderen en hun gezinnen het huis als familie-vakantiewoning èn is de boerderij beschikbaar voor huur aan families, gezinnen en andere gezelschappen.


Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

LET OP: WANNEER EEN DAG HALF AANGEKLEURD IS, DAN IS DEZE NIET  BESCHIKBAAR. 

Neem contact op met de verhuurder wanneer u op een andere dag dan de wisseldag wilt vertrekken en / of  aankomen, wanneer u langer of korter dan aangegeven periodes wilt komen, wanneer er een optie staat voor de periode dat u wilt komen.
De minimale verhuur is nooit korter dan 3 dagen, meer dan 12 personen (baby's uitgezonderd) nooit toe gestaan.

Huurprijs inclusief 
Administratiekosten, WIFI, keukenlinnen, water
Gas tot 15 m3 p.n. hierboven naar extra gebruik conform reguliere markt- tarieven ten tijde verblijf
Stroom tot 15 kwh  p.n;  
Huurprijs exclusief 
eindschoonmaak € 135
borg € 300 , wordt binnen 1 week na uw verblijf (minus eventuele schades en meerverbruik gas en elektra) teruggestort
toeristenbelasting € 1,60 per persoon per nacht,
Gas > 15 m3  p.n conform regulier markttarief op moment verblijf
Stroom > 15 kwh p.n comform regulier markttarief
 
optioneel:
huren bed- en badlinnen € 15,00 en € 20,00 (bed opgemaakt) per pakket
hond, € 5 per hond per nacht (= donatie aan Stichting Hulphond) , gecertificeerde assistentiehonden en assistenhonden in opleiding gratis. Paarden in overleg. Poezen niet toegestaan 
 
Aankomsttijd vanaf 16.00 uur
Vertrektijd tot 10.00 uur

Aanbetaling
: 50 % van de kale huursom 1 week na aanmelding.
Restant: 50 % huursom + overige kosten 1 maand voor aankomst. 

Annuleringsverzekering zelf af te sluiten.
Annuleringsvoorwaarden op de huurovereenkomst.

De definitieve offerte ontvangt u nadat wij contact met u hebben gehad.
Tot de aanbetaling en de ondertekende huurovereenkomst bij ons binnen zijn staat het huis voor u in optie, hierna wordt de optie omgezet in een definitieve boeking.

Wij apprecieren persoonlijk contact per mail of telefoon voor boeking!!


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 02-apr-2024
tot
za 20-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1600,00
Midweek € 1200,00
Nacht -
Weekend € 1200,00
van
za 20-apr-2024
tot
di 21-mei-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1800,00
Midweek € 1600,00
Nacht -
Weekend € 1600,00
van
di 21-mei-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1600,00
Midweek € 1200,00
Nacht -
Weekend € 1200,00
van
vr 05-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1800,00
Midweek € 1550,00
Nacht -
Weekend € 1550,00
van
za 31-aug-2024
tot
vr 18-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1600,00
Midweek € 1200,00
Nacht -
Weekend € 1200,00
van
vr 18-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1800,00
Midweek € 1550,00
Nacht -
Weekend € 1550,00
van
zo 03-nov-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1600,00
Midweek € 1200,00
Nacht -
Weekend € 1200,00
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 2000,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 15,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 135,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Gas
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Huisdier(en)
€ 5,00
Per item per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Keukenlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,60
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

'GE ZED WELKOM IN HET LAND VAN D'N CONTENTE MENS!'
De Hertenhoeve ligt in de driehoek Lage Mierde, Hulsel, Netersel en valt onder de gemeente Lage Mierde (Reusel-de Mierden). Lage Mierde vormt de toegangspoort tot het gebied 'De Kempen' dat zich uitstrekt tot over de grens van België . Het gebied wordt ook wel 'Het land van d'n contente Mens' genoemd: Men geniet er van de goede dingen van het leven en is content.

De boerderij is landelijk gelegen in de zeer dichte nabijheid van oude bossen, heide, vennen. (o.a. landgoed 'De Utrecht' met paardenpleisterplaats 'In den Bockenreyder' ) en nabij vriendelijke dorpjes zoals de 'Acht Zaligheden'.

De Hertenhoeve ligt te midden van een netwerk aan men-, wandel-, fiets- en ruiterroutes, sommige lopen langs de boerderij en/of zijn te voet bereikbaar via het zandpad langs de boerderij.

In en om onze boerderij staan het land- en boerderij-leven centraal. In de omgeving zijn diverse biologische boerderijwinkels / restaurants en mogelijkheden om kennis te maken met het leven op de boerderij. (speciaal voor de kinderen ook op speelse wijze)

Bovendien zijn er in vrijwel alle dorpen in de omgeving kleine musea gericht op het dorps- en landleven en/of het leven in de Kempen.

De dichtstbijzijnde grotere winkels vindt u in Hilvarenbeek, Bladel, Reusel en Eersel. Hier zijn wekelijkse markten, diverse uitstekende restaurants en gezellige terrassen. De dichtstbijzijnde grotere steden zijn Tilburg, Eindhoven en Turnhout (B)

Golf is o.a. mogelijk op de 18 holes golfbaan in Landgoed 'De Utrecht' de Golf & Countryclub Midden Brabant Esbeek (7 km) en op de Steenhoven Country Club nabij de Abdij van Postel (15 km) Golfclub Landgoed Nieuwkerk Goirle (18km)

Zwemmen is op korte afstand mogelijk, zowel in natuurlijke open lucht zwem-vennen zoals de Spartelvijver in Hooge Mierde (5 km) en meren zoals het Victoriameer Beekse Bergen Hilvarenbeek (7km), maar er zijn ook overdekte zwemmogelijkheden zoals de subtropische zwemparadijzen van de Beekse Bergen (7 km) en het Vennenbos en op 3 km afstand het overdekte zwembad van de Hertenwei.

Het Safaripark de Beekse Bergen (in 2013 uitgeroepen tot beste attractiepark van Nederland) vindt u op 7 km afstand van de boerderij, de Efteling in Kaatsheuvel en het Land van Ooit zijn eveneens niet ver weg..

Een auto of fietsen zijn noodzakelijk om boodschappen te doen. De boerderij ligt, zoals gezegd, landelijk en in een buitengebied (2 fietsen + kinderfiets aanwezig) Fietsverhuur in Reusel en Hilvarenbeek (fietsen kunnen bezorgd worden))

De Hertenhoeve ligt temidden van "De Kempische Landgoederen" ( De Utrecht, Gorp en Roovert, Wellenseind, de Hoevens en Nieuwkerk)
De ruim 4000 hectaren die de Landgoederen gezamenlijk beslaan worden niet voor niets beleefd als indrukwekkende, mooie stukken groen landschap. De huidige natuurstatus van het gebied is kwalitatief hoog. Ook de cultuurhistorische waarde is hoog, de statige landhuizen vormen een zichtbare verwijzing naar het rijke verleden van de landgoederen.
De Hertenhoeve ligt midden in het gebied van de zgn. Acht Zaligheden,
de benaming voor een achttal dorpen in de Nederlandse Kempen. Het betreft de dorpen Duizel, Eersel, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel en Wintelre.
De naam, een toespeling op de Bergrede, verwijst naar het -sel waarop de naam van deze dorpen eindigt.
De oudste vermelding van de benaming Acht Zaligheden dateert uit de 19e eeuw. De Acht Zaligheden zouden hun bijnaam te danken hebben aan de Hollandse militairen die hier tijdens de Belgische Revolutie rond 1830 ingekwartierd waren en de streek als armzaligheid bespotten. De sel-ligheden, ook wel armzaligheden genoemd, werden toen smalend omgezet in Zaligheden.
Later kwamen er nog veel meer verklaringen voor de naam acht zaligheden, zoals een rijke boer had 8 dochters, zijn acht zaligheden of acht huizen op een rijtje, waarvan de bewoners het altijd eens waren...
Voor ons zijn de acht zaligheden, 8 heerlijke dorpjes, waar wij graag verblijven.
In de omgeving van de Hertenhoeve vindt u diverse landgoed golfbanen:
* Golf en countryclub Midden Brabant, Esbeek
Golfbaan Midden­-Brabant heeft een geweldige uit­straling door zijn mooie ligging, ingepast in het typische Brabantse coulissen landschap.
De locatie, op het Landgoed "de Utrecht", kan uniek worden genoemd en zal waarschijnlijk de laatste golf­baan zijn die op een dergelijk landgoed is aange­legd.
De 18-­holes en 9-­holes par 3 baan zijn zodanig aangelegd dat vele holes langs natuurlijke elementen lopen. Veel mooie solitaire bomen en bospartijen zijn op de baan bewaard gebleven, evenals de laan-structuren.
De boerderij ‘De Ekster’ uit 1926 is verbouwd tot een sfeer­vol clubhuis. De 18- ­holes golfbaan, de 9-­holes par3 baan en alle oefenfaciliteiten (driving-­range, oefengreen, oefenbunker en chippinggreen) zijn rondom dit punt gesitueerd.
* Golfclub landgoed nieuwkerk Goirle
De baan is gelegen in het stroomgebied van de Poppelse Ley, en grenst aan het beschermd natuurgebied de Regte Heide. De baan behoort tot het grensoverschrijdend Landgoed Nieuwkerk, gelegen ten zuiden van Goirle op steenworp afstand van de Belgische grens. Dit landgoed bestaat uit grote bospercelen en weilanden, doorkruist door het beekje/riviertje De Leye en biedt een habitat voor velerlei soorten vogels, amfibieën, fazanten, reeën en een uitgebreide flora. De golfbaan behoort tot de mooiste 9 holes banen in Nederland
* Steenhoven Country Club, Postel
Werkelijk alle liefhebbers van golf kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze werd reeds opgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel, dichtbij de Norbertijnenabdij. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.
* Hof van Heden, Eersel / Bergeijk
18 holes par 3
* De Achterste Hoef, Bladel
Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel is voor iedereen die wil golfen; beginner of gevorderde, recreant of professional, iedereen is welkom op onze golfbaan. Zeven dagen* per week kun je op een plezierige en ontspannen manier genieten van het golf. Een sociale sport, die met vrienden in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het lichaam in beweging is.
Gelegen in het gebied van ‘de Acht Zaligheden’ (Duizel, Eersel, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel en Wintelre) vind je Golfbaan De Achterste Hoef. Een jonge, verrassende golfbaan gelegen in de uitgestrekt Brabantse Kempen.
We hebben uiteraard alles in huis wat je van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 9 holes baan (2x PAR 4 en 7x PAR 3 banen)



Rondom de Hertenhoeve zijn op loop- en fietsafstand verschillende boerenbedrijven opengesteld voor
*rondleidingen *workshops *knuffelen met diverse dieren, *boerderij sfeer proeven en er spelen * biologische boerderijen met winkeltjes *wandelen met een ezel, *mee met de schaapherder * zelfpluktuinen groente en kruiden, varkensmuseum
In de asperge-tijd kunt u overal langs de weg asperges kopen op de kweekvelden.
Ga naar onze website hertenhoeve.com, tips en links, waar u nog meer mogelijkheden en de adres en overige gegevens vindt.
Het dichtstbijzijnde park is de "BEEKSE BERGEN" in Hilvarenbeek
Hier vindt u zowel het Safaripark, waar een wandel- boot-, bus- of autosafari kunt maken, als het Speelland, rondom het Victoriameer, waar allerhande speel- en sport mogelijkheden zijn.

Een ander groot park is het Sprookjesbos DE EFTELING in Kaatsheuvel, oftewel "World of Wonder
Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Een greep uit recreatieparken in de directe omgeving o.a.
Ter Spegelt, Eersel
Speelboerderij De Hooiberg, Bladel
Outdoorpark, Reusel
De Reuselhoeve, Moergestel
Keimennekesbos, Taverne d'n oude Brandtoren, Reusel
't Rundal, Eersel
Klim- en avonturenbos, Hilvarenbeek

De Brabantse Natuurpoorten zijn dé startpunten voor een fiets- of wandeltocht door de Brabantse natuur. Natuurpoorten zijn gelegen aan prachtige natuurgebieden door de hele provincie. Er staat altijd een horecapunt, leuke fiets- en wandel-routes, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur en de routes. Het netwerk van Brabantse Natuurpoorten is een initiatief van de provincie Noord-Brabant.
Gelegen aan prachtige natuurgebieden
Altijd een horecapunt aanwezig
Voldoende parkeergelegenheid
Aanbod van leuk fiets- en wandelroutes
Informatie over de natuur en routes
Dagelijkse boodschappen (brood, vlees, groente, zuivel) kunt u doen in Lage Mierde (lopend door de landerijen bereikbaar)bij de diverse biologische boerderijwinkels. De dichtstbijzijnde grotere winkels vindt u in Hilvarenbeek, Bladel, Reusel en Eersel. Deze dorpen zijn het gemakkelijkst te bereiken met auto of fiets. Er zijn wekelijkse markten, diverse uitstekende restaurants en gezellige terrassen. De dichtstbijzijnde grotere steden zijn Tilburg en Eindhoven, maar ook Breda, Den Bosch en Turnhout zijn nabij.

Over Brabanders wordt vaak gesproken als zijnde échte 'bourgondiërs'. Het woord bourgondisch wordt gebruikt om aan te geven dat er genoten wordt van het leven. Aan eten en drinken wordt door deze levensgenieters ongekend veel aandacht besteed. Zowel aan de bereiding als aan het nuttigen van al deze heerlijkheden.
Waar je ook komt, er wordt bij voorkeur gewerkt met goede kwaliteit producten. Van een gebakken ei met spek tot aan de haute cuisine van deze provincie, de ongekend goede smaak komt altijd naar boven.
Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze. U kunt ook op onze website hertenhoeve.com ideeën opdoen.
Maak zeker eens een wandeling / fietstocht / rit te paard, huifkar of koets naar Herberg In Den Bockenreyder, midden in de bossen van Landgoed De Utrecht of naar
"De Buitenman" in lage Mierde, waar u biologische maaltijden van eigen boerderij kunt eten of de producten kopen.


Wanneer u uw paarden / pony's mee wilt nemen met vakantie, dan zijn zij van harte welkom!
Achter in de tuin bevindt zich de paardenstal annex koetshuis met 2 grote en 1 kleine box. De kleine box is iets te klein voor een groot paard, een pony kan hier wel staan. Ook kan deze box gebruikt worden als zadelkamer / fourage opslag.
Het bijbehorende koetshuis hebben wij, in principe, zelf in gebruik .
?Naast de boxen zijn er 2 omheinde weilanden, eventueel naar wens te verdelen in meerdere paddocks, waar uw paarden vrij kunnen staan. Deze weilanden grenzen direct aan de tuin en zijn, net als de boxen, zichtbaar vanuit het huis.
Water (leiding en bron) en elektriciteit zijn, zowel op het land als in de stal, aanwezig.
Parkeermogelijkheid voor trailers / koets / rijtuig is aanwezig

Via het zandpad, dat voor de boerderij begint, rijdt u o.a. naar landgoed de Utrecht. In de omgeving zijn vele ruiterpaden te vinden. Bezoek o.a. diverse prachtige vennen, waar u uw paard kunt laten zwemmen. Ook meer dan de moeite waard is een lunchstop bij In den Bockenreyder, een unieke oude herberg, midden in het bos de Herdgang. Hier kunnen uw paarden op het land, dan wel op stal verblijven, terwijl u geniet van bijvoorbeeld een Brabantse lunch bij het open vuur of op het terras.
Een buitenbak kan eventueel gehuurd worden bij buren. Het huren van een binnenbak is, op korte afstand, mogelijk.
U hebt zelf de zorg voor uw paarden.
Graag geven wij u meer informatie over het logeren van paarden.

Heeft u zelf geen paarden, dan is het tòch mogelijk op lokatie (in en om de Hertenhoeve) of op / vanaf de manege lessen, ritten of workshops te hebben. PAARD- EN PONYPLEZIER uit Diessen komt met pony's / paarden op De Hertenhoeve en geeft workshops op lokatie (o.a. therapie met paarden)
Een kinderfeest met pony's op de Hertenhoeve is -geheel verzorgd- mogelijk.

Wanneer u zonder paarden komt, wonen er 2 lieve pony's op ons weiland.
De Hertenhoeve heeft, behalve een kinderbadje, geen privé zwembad.
Wel bevindt zich 'om de hoek' een grote visvijver.
Eveneens in de heel directe omgeving vindt u meerdere vennen, waaronder DE FLAES, waar u mooi naar toe kunt wandelen door Landgoed de Utrecht. In dit landgoed vindt u de meanderende rivier de Reusel.

Bij natuur-ijs wordt er uitgebreid geschaatst op de Flaes met een eigen ijsclub.

Het dichtsbijzijnde natuurzwembad is de SPARTELVIJVER Hooge Mierde. De Spartelvijver ligt in 1 van de Brabantse Natuurpoorten en heeft een bospaviljoen en speelbos.
Het Safaripark Beekse Bergen heeft het VICTORIAMEER, en iets verder vindt u het E3 STRAND Eersel , allemaal natuurbaden met zand / gras stranden, waar -behalve zwemmen- diverse andere watersporten beoefend kunnen worden.
Naast natuurbaden zijn er diverse overdekte Tropische zwemparadijzen in de buurt. (zie onze website hertenhoeve.com)

Op de Reusel kunt u kanovaren (kano's te huur)


De omgeving van de Hertenhoeve is bij uitstek geschikt om wandel- en fietstochten of ritten te paard, step, solex, lelijke eend, mountainbike, ligfiets, tandem huifkar etc. te maken
De boerderij ligt temidden van een netwerk aan wandel- fiets en ruiterpaden, met de start voor de deur.
Fietsen (allerlei soorten) zijn te huur bij o.a. Fietsverhuur Brabant in Bladel, het outdoorpark in Reusel en Dirkx bikeshop, en kunnen voor de deur afgeleverd worden, u kunt ook bij hen voor de deur starten met 1 van de vele arrangementen die zij organiseren.
Zie onze website Hertenhoeve.com tips en links.
Op de boerderij vindt u legio informatie aan wandel- en fietstochten

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
Woonkamer 2
Begane grond
Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 2-persoons

Tapijt

Dekbedden (2)

Slaapkamer 4
1e verdieping

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Badkamer 1
Begane grond

Bidet

Ligbad

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond

Douche (1)

Wastafel (1)

Föhn

Badkamer 3
1e verdieping

Wastafel (2)

Föhn

Hal
Begane grond
Stal
Begane grond
toilet 1
Begane grond
toilet 2
Begane grond
Overloop
1e verdieping
paardenstal
Begane grond
Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Boerderij

Woonoppervlakte

  • 500 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Kinderbadje
  • Commode
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Jeu de boules
  • Paardrijden
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Mindervaliden
  • Natuurhuisjes
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len)
  • Tafeltennistafel
  • Terras (5)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Slee
  • Loungeset
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken toegestaan
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (3)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Aangepaste douche
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Verhoogd bed

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • Tafelvoetbal
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.600,-
per week v.a.
€ 1.600,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: