Bungalow

Bungalow Holten

8,4

Onze bungalow is vrijstaand, met ruim voldoende parkeergelegenheid. Een schuur voor de fietsen. Er staan ook fietsen die u kunt gebruiken, we garanderen ze echter niet. Rondom het huis vindt U altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw.
Het huisje zelf is volgens huurders voor u heel compleet, er wordt niets gemist.
Een heel groene omgeving, waar u al snel een ommetje op de fiets of lopend kunt gaan maken.
De woonkamer is knus, met een bank en 2 fauteuils en een eetkamer tafel met 4 stoelen en een dressoir. Een kast met een aantal dvd's en wat boeken. Informatie over de omgeving.

De 2 slaapkamers zijn vrijwel identiek, met hotelbedden en goede matrassen. Dekbedden voor zomer en winter en ook een 2-persoons.
De keuken is ruim voldoende om lekker te kokkerellen.
De badkamer heeft een goede douche en een wastafel, een krukje . Toiletruimte apart, met wasbakje.
Een aparte toilet en een halletje waar jassen opgehangen kunnen worden maakt het geheel compleet.

De verhuurder

Bij Micazu sinds maart 2010

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 1 uur

Wij zijn meer dan 15 jaar geleden in Holten terecht gekomen en hebben daar een vakantiehuis gekocht, wat wij ook verhuren. We zijn een echtpaar 60+ , onze kinderen gaan niet zo vaak meer, maar wij komen er nog altijd graag. Om te fietsen en voor de leuke activiteiten in de omgeving en natuurlijk ook om de tuin te onderhouden en het huis in uitstekende staat te houden. In elk seizoen een heerlijke plek

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bijkomende kosten voor schoonmaak en gemeenschappelijke kosten. Optioneel bijhuren van beddengoed, keuken en bad-linnen.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
28-08-2020
tot
02-11-2020
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 575,00
Midweek € 350,00
Nacht € 82,00
Weekend € 350,00
van
02-11-2020
tot
21-12-2020
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 450,00
Midweek € 30,00
Nacht € 64,00
Weekend € 330,00
van
21-12-2020
tot
04-01-2021
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 700,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 12,50
Per persoon
Ter plaatse betalen | optioneel
Bedlinnen
€ 12,50
Per persoon
Ter plaatse betalen | optioneel
Eindschoonmaak
€ 60,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Keukenlinnen
€ 7,50
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Overige kosten
€ 7,50
Per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Onze bungalow staat niet op een bungalow park. In een bosgebied staan particuliere huisjes, die niet permanent bewoond mogen worden. iedere eigenaar heeft de vrijheid van zijn of haar eigen perceel, dat ca. 1000m2 beslaat. De huisjes staan ver uit elkaar, dus privacy. Wij hebben een hulp, die op verzoek bij u komt, wanneer u dit wenst. Het betekent ook, dat er op het terrein geen activiteiten zijn. Ideaal voor de rustzoeker, die zelf aktiviteiten zoekt in de omgeving. Die zijn er volop: restaurants, zwembaden en andere toeristische mogelijkheden.Op het terrein is het dan ook zeer rustig en omdat er geen straatverlichting is, zijn hier nog veel vogels, eekhoorns en konijnen.Het huisje zelf maken we steeds weer wat gezelliger. Echt thuiskomen wordt het dan.We willen geen huisdieren in het huisje, zodat ook huurders die daar alergisch voor zijn kunnen huren. Wel is het mogelijk om uw huisdier in Holten onder te brengen. Dit kan zelfs ook alleen 's nachts, zodat u uw huisdier overdag mee kunt nemen tijdens uw tochtjes in de omgeving (mits het pension plaats heeft natuurlijk)
In de woonkamer vindt U o.a een bank, 2 fauteuils, een eetkamertafel met 4 stoelen. Een tv, dvd-speler.U kunt inmiddels ook internetten in het huisje. U dient dan wel een laptop mee te nemen.Heerlijk onderuit op de bank met de informatiemap en bedenken wat je de volgende dag gaat ondernemen...wordt het cultuur in deventer of enschede of schaatsen en zwemmen in colschate, een markt in de omgeving bezoeken of blijft u lekker bij het huisje?
In de keuken vindt U ruim voldoende serviesgoed. Ook een magnetron, broodrooster, citruspers en een klein oventje.Lekkere warme broodjes bij het ontbijt, sinaasappels uitpersen?Wel nog wat pelpinda's kopen voor de verwende eekhoorns...als u het vergeten bent, dan herinneren ze u er wel aan, door in het raamkozijn te gaan zitten.
De bungalow heeft 2 identieke slaapkamers met 1- persoons hotelbedden, die ook als 2 persoons opgemaakt kunnen worden. Er zijn dekbedden aanwezig (ook 1 tweepersoons). U hoeft dus alleen maar linnengoed mee te nemen.Het is 's nachts nog echt donker hier, er zijn geen straat lantarens, dus neem een nachtlampje mee of een zaklamp als u laat nog naar buiten wilt....'s morgens wordt u misschien gewekt door het vogelconcert. Wij weten nog steeds niet hoeveel soorten vogels er wel niet zijn, maar ze zingen, dat het een lust is.
In de hal vindt U een ruimte met douche en wastafel. Achter de andere deur bevindt zich een toilet met wasbakje.Alles natuurlijk heerlijk schoon en gezellig. Boven de wastafel hangt een kastje, waar u uw persoonlijke spulletjes in kunt zetten.Er staat ook een krukje, zodat U ook heerlijk kunt zitten onder de douche
Het terras geeft u , wanneer het weer dat toe laat, de mogelijk lekker buiten te zitten. Na een heerlijke wandel,- of fietstocht is het heerlijk thuis komen. Boodschappen gehaald bij de plaatselijke winkels (ook 3 supermarkten) en thuis in een goed geoutilleerde keuken een maal klaar maken en lekker buiten in alle rust dineren of natuurlijk jezelf trakteren op een etentje in 1 van de vele restaurantjes in de buurt.Nog even een terrasje is in de zomer een must.
Deventer en Zutphen zijn hanzensteden in de buurt. Deventer met in de winter het Dickens festival en beide steden gezellig om te winkelen of een van de vele restaurants te bezoeken. Enschede richting Duitsland. Heel veel leuke kleine dorpjes om te bezoeken.
direkt in de omgeving kun je al over de kleine wegen fietsen en wandelen. Op 10 minuten fietsafstand zit je midden in de borkeld en net voorbij het dorp Holten fiets je zo de holterberg op.De Borkeld is een gebied met bos heide en water. Ook grafheuvels zijn daar nog. Er zijn genoeg mogelijkheden om via een mooie fietstocht bij een leuk dorpje uit te komen. Zo fiets je via de borkeld en de schoolbuurt door langs boerderijen en kom je uit bij een restaurant met een tuin, waar je heerlijk kunt pauzeren.Een andere fietstocht is de kastelenroute, langs allerlei landdhuizen.Fietsen over de holterberg en de canadese begraafplaats, een informatiepunt bezoeken, lekker klimmen en vooral heel hard vanzelf weer naar beneden gaan op de fiets en dat in een gebied waar nog zoveel ruimte is, dat je altijd wel een plekje voor je zelf vindt om te picknicken bijvoorbeeld.In het huisje vindt U natuurlijk heel veel info over de omgeving en bij de VVV in Holten is ook van alles te vinden.
Heel uiteenlopend gebied, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Pieterpad gaat ook via de Holterberg.Uniek zijn de korhoenders.Veel routes zijn te krijgen bij de VVV in Holten, maar een goede kaart is ook leuk, dan kun je zelf een mooie route uitstippelen.zelfs in het hoogseizoen kun je dan nog rustige paadjes vinden. Heerlijk picknicken, een tocht maken van de ene naar de andere plaats Haarle, Nijverdal; de ene keer omhoog klimmen en een andere keer naar beneden suizen zonder dat je hoeft te trappen.Stoppen bij een leuk terrasje kan natuurlijk ook.De combinatie van rustig gebied met de gezelligheid van een toeristisch gebied maakt dit gebied zo aantrekkelijk. de Borkeld is heel dichtbij en ook daar kun je heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn ook veel Rustwat plekken, waar je bij de boer even een kopje koffie, een ijsje of kleine snack kunt nemen op de route
Veel kleine dorpjes, maar ook grote plaatsen in de omgeving. Deventer, zutphen en Enschede, met veel mogelijkheden en je bent zo even in Duitsland.Deventer als historisch heel interessante stad, met ook veel gezelligheid en in Deventer-Colmschate mogelijkheden om te zwemmen en te schaatsen in de sporthal naast het station, waar je vanuit Holten met de trein ook zo bent.Enschede met veel culturele mogelijkheden.Of maak een kastelen tocht. Leuke markten, veel evenementen (vooral in de zomer), maar ook paasvuren en "lichtjesavond" waarbij er een route uitgezet is langs veel verlichte boerderijen bijv.holten zelf heeft het hele jaar ook veel te doen. informatie bij de vvv en in de mappen in het huisje. ook staatsbosbeheer organiseert veel.Een openlucht zwembad net buiten het dorp, een rommelmarkt, fiets, wandel en nordic walking aktiviteiten, kaas of brood maken, te veel om op te noemen.
we hebben nog steeds niet alle vogels in kaart gebracht. Wat is nu ook alweer deze, de boomkruiper of de boomklever? vragen wij ons steeds af. dit is de klever!Als er iemand naar ons belt vragen ze nogal eens of we in een volliere staan.....we maken ze jaloers, want we staan in eigen tuin!
Omdat het heel rustig is en er geen straatverlichting is, zijn er heel veel soorten vogels. Bovendien zijn er veel eekhoorns, die van boom tot boom rennen en gek zijn op pelpinda's. Ze eten ze vlak bij je op of verstoppen ze in de grond als wintervoorraad. Er zijn ook veel konijnen, die helaas de plantjes nogal eens opeten.
In de winter van 2005 kon je langlaufen en met een slee over de Holterberg. Ook ons huisje en de tuin waren natuurlijk fantastisch mooi.Zo stil als het het hele jaar hier al is, nog stiller is het als de tuin bedekt is met sneeuw.De eekhoorns verstoppen hun nootjes in de sneeuw en ook dat is een geweldig gezicht. Natuurlijk is het huisje in de winter heerlijk warm en knus.
prachtig was het in 2008, de hei op de holterberg en ook op de borkeld. een zee!Zeker als je bekend bent, is er altijd wel een plekje te vinden waar je je helemaal alleen op de wereld waant. Ook al zijn hier veel mensen op de fiets of aan het wandelen, er zijn zoveel mogelijkheden, dat het nooit echt druk hoeft te zijn
een reactie van een huurder met leuke informatie over de geschiedenis van Holten:DE BERG IN Zo’n zeventig jaar geleden fietste ik voor het eerst vanuit mijn geboortestad Deventer naar Holten. Op een fiets, gekregen van mijn grootvader, die een rijwielzaak had in de nu ‘beroem-de’ Walstraat. Op de fiets naar Holten en met name de Holterberg behoorde tot de vaste jaarlijkse familie-uitstapjes. Tot dan had ik bij vader en moeder achterop gezeten, maar nu had ik dan zelf een fiets. Weliswaar een tweedehandse en waar-schijnlijk met van die grote blokken op de trappers – maar toch!Vaak meerdere keren per jaar fietsten we via Colmschate en Bathmen naar Holten. Daar stapten we vlakbij het station af bij een bakker die ter plekke verse kadetjes rijkelijk besmeerde met boter en vervolgens even royaal belegde met ham van de slager aan de overkant. Aldus van proviand voorzien trokken we de berg in (nooit de berg op, maar altijd de berg in).Noch in de Walstraat bij opa, noch in onze straat was een auto te bekennen. In onze straat – de Menstraat – zagen we wel dagelijks de bussen van de Overijsselse Autobus Diensten (OAD), die in de Menstraat hun garage hadden. Toen de bussen groter werden en het in- en uitmanoeuvreren in de smalle straat te lastig werd verhuisde de OAD naar Holten om groter en groter te groeien.Ja, er is in die zeventig jaar veel veranderd. Ook in Holten - die bakker is er niet meer. Wel een andere bakker, een met een hoofdletter. Die heeft er een bijzonder fraai en uitstekend geoutilleerd huisje aan de Postweg 85 te huur. Moet je beslist eens gebruik van maken als je op de nostalgische toer bent en nog eens de berg in wilt. Hebben we het afgelopen weekend weer eens gedaan. Met veel plezier en bijzondere dank aan mevrouw Bakker!

Het was een geweldige week met ook mooi weer.
Dit laatste draagt er veel aan toe bij om zo’n week in de natuur intenser te beleven.
De natuur begint eigelijk al gelijk als je de deur uitloopt.
Je moet alles ook zelf willen zien en nergens aan voorbij gaan.
Dan pas zie je hoeveel moois je in deze omgeving kunt waarnemen.
Een week veel te weinig om m.i. alles te kunnen overzien.
Het landschap is heel variabel met uitgestrekte heidevelden en diverse bossen.

Tussen de landerijen leuke fietspaden en niet alleen b-wegen of provinciale en doorgaande wegen.
Dat maakt het juist het verschil en aantrekkelijker om in deze omgeving te verblijven of te fietsen.
Uiteraard met fietsen zie je meer en wordt daardoor het landschap ook zo afwisselend.
Ik ben geen wandelaar, dus vandaar.
Ik heb er lange dagen doorgebracht en voelde mij hier heel erg thuis.
Met andere woorden ik kon er geen genoeg van krijgen.
Ik ben ook vast besloten om hier weer terug te komen.
Het is zeer aan te bevelen.

Het huisje ligt tussen de bomen, maar is door de grote ramen tegelijkertijd heel licht. Ook al ligt het huisje op een gebied met veel vakantiehuisjes, het is heerlijk rustig en heeft veel privacy.

Het huisje is lekker comfortabel en staat midden in het bos met een heerlijke tuin. Wij waren er in de winter en het sneeuwde, vanuit je huisje zag je dan de sprookjesachtige witte dennen en coniferen en zelfs een enkele eekhoorn kwam er voorbij. De eigenaren zijn erg hartelijk, we mochten een jonge conifeer meenemen
naar huis. Die staat nu achter bij ons in de tuin.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Zeil / linoleum

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Zeil / linoleum

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Kledingkast(en) (1)

Badkamer
Begane grond

Douche

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Overdekt zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Openbaar zwembad (op 3 km afstand)

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Bungalow

Woonoppervlakte

 • 60 m2

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Golf
 • Mountainbiken
 • Paardrijden
 • Wandelen

Populaire thema's

 • Kindvriendelijk
 • Lange termijn verhuur
 • Privacy
 • Natuurhuisjes
 • Weekendje weg

Verwarming

 • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm: (1)
 • Nederlandstalige zenders (7)
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (2)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (3)
 • Privé oprit
 • Terras
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (4)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Schuur
 • Tuin volledig omheind

Mindervaliden

 • Gelijkvloers

Faciliteiten

 • Berging
 • Apart toilet (1)
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • (Strip)boeken
 • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning


450,-
per week v.a.
450,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer

Anderen bekeken ook:

Vakantiehuis boerderij de Boomgaard

Zonneheuvel

7,9