Appartement

Sonnenalp Mountainview (2-8 pers)


In het gezellige dorpje Niederau omgeven door de prachtige natuur van het Wildschonaudal ligt op een steenworp afstand van de skilift Haus Sonnenalp.Uw auto('s) parkeert U gratis voor het appartement en alle voorzieningen zijn te voet en skibus bereikbaar.

Ons luxe appartement met sauna is gelegen op de begane grond en heeft een groot terras op het zuiden met uitzicht op de pistes van het 145 km grote SkiJuwel wintersportgebied. Bij uitstek geschikt voor een geslaagde familievakantie in zomer en winter voor wandelaars,fietsers,skieërs, langlaufers en snowboarders met eigen funpark en halfpipe. Voor de echte kilometervreters ligt het 305 km grote Ski Welt "Wilder Kaiser" op slechts 8 minuten rijden.

De afstand tot de gondel (zomer en winter geopend) is 300 meter. Dat geldt ook voor skiverhuur, skischool en (mountain)bikeverhuur. In de zomer (ca. half mei tot half oktober) onbeperkt GRATIS gebruik van de gondel, het zwembad, de tennisbaan en diverse kortingen met de Wildschönau Card. Op loopafstand diverse restaurants, terrassen, een SPAR supermarkt en iets verder een M-preis supermarkt.

De verhuurder, Femke & Jan-Rinke

Advertentie online sinds juni 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Sonnenalp Appartements Wildschonau/Tirol. Wij zijn sinds eind 2017 tussenpersoon (aanspreekpunt) voor enkele huiseigenaren in het gebouw Sonnenalp en de huurders. U boekt/reserveert/betaalt bij ons en wij zorgen ervoor dat verder alles van A-Z wordt geregeld. De ervaringen van winter en zomer zijn voor zowel ons als de gasten zeer positief!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Deze prijs en deze beschikbaarheid is geldig voor het appartement Mountainview.
- De tarieven gelden voor een verblijf van zaterdag tot zaterdag, anders aangifte.
- De prijs is exclusief eindschoonmaak/service kosten (voor het 8 persoons appartement is dit Euro 180,00)
- De prijs is exclusief toeristenbelasting (Euro 3,50 p/p/p/n vanaf het 15e levensjaar) en € 30 reserveringskosten.
- Exclusief Borg Euro 250,00
- Internet gratis.
- De prijs is inclusief bedlinnen en handdoeken (1 set pp). Keukenlinnen moet u zelf meenemen. 
- In dit appartement zijn geen huisdieren toegestaan. We hebben appartementen waar wel huisdieren toegestaan ??zijn.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 09-mrt-2024
tot
za 06-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 915,00
Midweek -
Nacht € 131,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 0,00
Per persoon per nacht
Gratis
Belastingen
€ 3,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Servicekosten
€ 80,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wildschonau bestaat uit een -4- tal dorpen: Niederau, Oberau, Auffach en Thierbach. Niederau is het grootste dorp en ligt op 828 meter hoogte.. Het dal, ter grootte van 24 kilometer, ligt in het hart van de Zillertaler- en Kitzbuhler alpen.

Kenmerkend voor Niederau is zijn gastvrijheid. Niederau is een geliefd ski-oord, met veel nederlandse ski-leraren, mede door zijn goede skivoorzieningen maar ook door zijn goede prijs-kwaiteit verhouding.
Tevens is Niederau perfekt voor de rustzoekers en gezinnen met kinderen( er zijn speciale kinderspeelbanen onder aan de piste). Alles is gemutlich. In de winter is er 145 km aan piste, in de zomer biedt Niederau ruim 300 kilometer aan wandelwegen.

Regelmatig worden er fakkeltochten georganiseerd door het bos.

Niederau heeft de onderscheiding: de meest gastvrije en vriendelijkste wintersportgebied.

U zou de auto kunnen laten staan deze vakantie: de skilift is op 300 meter, de halte van de skibus is op 200 meter welke U brengt naar de overige plaatsen in het skigebied zoals Auffach en Alpbach. Niederau heeft ook winkels zoals twee supermarkten, apotheek, skibenodigdheden en skikledingwinkels. Tevens is er een bank, een fietsverhuur en meerdere skiverhuur. De diverse apres-ski barretjes en restaurants maken het compleet. Alles op loopafstand.
Op 8 minuten rijden ligt het Wilder Kaiser Skigebied met plaatsen als Hopfgarten, Ellmau, Westendorf. U kunt zelfs tot aan kitzbuhl skieen totaal 305 kilometer aaneengesloten skigebied.


Skigebied Juwel heeft 46 liften, 145 kilometer aan skipiste,50 kilometer aan langlaufloipes, 300 kilometer aan wandelpaden. De liften brengen U naar 2025 meter hoogte te weten naar de Markbachjoch en de Lanerkopf. Via rode, blauwe en zwarte pistes daalt U dan weer af naar het dorp en bij voldoende sneeuw zelfs tot aan de voordeur van ons appartement.

Voor de skipas, welke geldig is voor het hele Wildschonau-Alpbachtal gebied is geen foto verplicht.
Voor de snelheidsduivels heeft Niederau ook een "race 'n boarder Arena", hier kunt  U Uw snelheid op ski of board laten meten.

Snowboarders zijn ook welkom en kunnen zich uitleven in het snowpark met oa Halfpipe en funpark.

Naast Skieen, langlaufen en boarden is het mogeijk om te schaatsen, rodelen en te sleeen.

In de zomer kunt U kiezen tussen een rustige of meer actieve dag. Meer dan 300 kilometer geprepareerde wandelpaden bieden U de mogelijkheid om Tirol beter te leren kennen. Hier is het Nordic Walking ontwikkeld en U zou hier een cursus kunnen volgen.
In de zomer krijgt  U bij aankomst in ons appartement de Wildschonau Erlebnis Card waarmee U diverse aanbiedingen kunt krijgen. De gondel is bv gratis, zo ook het openlucht zwembad met heerlijke ligweide en de Drakenclub ( kinderprogramma tijdens de zomervakantie), maar ook de musea in het dorp zijn vrij toegankelijk.

Een leuk uitstapje is bezoek aan de Krimml-Wasserfallen, Europa's grootste waterval, maar ook een tocht met de avonturen boemeltrein naar de geheime kloof in het gebergte.
Nog meer leuke uitstapjes:
-  bezoek aan Salvenaland ( met korting) in Hopfgarten, dit is een funpark met zomerrodelbaan, kartbaan en veel meer plezier. 
-  wandeling door Kundler Klamm
-  dagje Kufstein, met haar prachtige oude binnenstad
-  bezoek aan het hypermoderne nieuwe winkelcentrum in Worgl
-  mountainbiken, Nordic-walken
-  raften
-  motorrijden
-  zwembad in Worgl met dubbele looping
-  klimmen, klauteren en abseilen in Hochseilgarten
-  paragliden bij de Flugschule Wilschonau

Kortom in Niederau is het altijd gemutlich, er is van alles te doen te midden van een prachtige natuur.



In het zon- en sneeuwzekere Wildschönau kan zowel de gevorderde als beginnende skiër goed uit de voeten op de 145 km geprepareerde pistes. De 46 skiliften ontsluiten het gehele gebied van 670 tot 2025 meter. Snowboarders kunnen zich ook uitleven in het snowboardpark.Er zijn makkelijke blauwe afdalingen om de eerste skitechnieken op uit te proberen. Fanatieke en ervaren skiërs kunnen zich storten op de freeride pistes en de enorme diepsneeuw vlaktes. Echte skifanaten kunnen ‘s avonds een heerlijke afdaling maken op een verlichte pistes. Wildschönau biedt ook volop langlaufmogelijkheden. De in totaal 50 km op elkaar aangesloten loipen zorgen er voor dat er prachtige tochten door het dal gemaakt kunnen worden. Het gebied biedt de wandelaar 40 km aan winterwandelwegen met fraaie uitzichten op de omgeving. Enkele Wildschönau ski-feiten op een rijtje: Hoogte: 828 - 1903 meter; Skipas: geldig voor het hele Wildschönau-Alpbachtal gebied, geen foto verplicht; Pistes: 145 km; Uitstekend voor alle niveaus skiërs; Snowboard: o.a. 1 halfpipe en 1 funpark; Langlaufen: 50 km aan loipes; Liften: 46 stuks. Langste gondelbaan van Oostenrijk en de langste afdaling (7 km) van de Kitzbuheler Alpen; Overige wintersporten: o.a. schaatsen, rodelen en arrenslee-rijden.
Het berglandschap is 4 seizoenen mooi, ook in de herfst. De Oostenrijkers noemen het Goldener Herbst, door de kleurenpracht. Vooral als de zon door de gekleurde bladeren schijnt ziet het er prachtig uit. Er valt ook in deze periode van het jaar veel moois te ontdekken. Een (korte) vakantie is dan zeker de moeite waard! Als de herfst begint en de bossen in het mooie Wildschönau kleuren goudrood, dan begint de tijd van Almabtriebe en Almfeesten, met veel gezelligheid en sfeer. Loofbomen kleuren alle tinten rood, bruin, geel en goud. Ook Lariksen doen met het gouden spel mee; andere soorten blijven groen. Er ontstaat daardoor een prachtig, natuurlijk kleurenpalet.
Een avonturenmeer, Bag-Jump, 4D-bioscoop, Alpine Coaster met start boven de "Riedlhof", deltavliegen, wildwaterbaan, kartbaan, en nog veel meer.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
20 m2

Laminaat

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Bed: Stapelbed 200 x 140 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 85 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Natuurhuisjes
  • Winkelen

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (4)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Loungeset

Privacy

  • Beheerder op terrein

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Faciliteiten

  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (0)
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Skilift 100m tot 500m
  • Hoogte 1000m - 2000m


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Sonnenalp Bergruhe (1-3 pers)

9,1

Sonnenalp NorderbergAlm Luxe

9,8

Sonnenalp Markbachjoch XL (1-4 pers)

8,1
Vanaf per nacht € 75,- v.a. per week per week € 522,-