Villa

77481/AL

Casa da Rosa - 5* Villa/heated pool


Locatie en faciliteiten

Casa da Rosa is een exclusief en luxueus thuis ver van huis op een heuveltop in Vale da Rosa - Vallei van de Roos - op slechts 2 km van de stad Loule, 15 minuten rijden van de luchthaven en de prachtige stranden rond Almancil, en 20 minuten rijden van de historische kuststeden Faro en Olhao - van waaruit u het wonder van de natuur, de Ria Formosa, kunt ervaren. Loulé is een bruisende historische stad met veel bars, restaurants, winkels en een heerlijke versmarkt. Loulé heeft ook een grote keuze aan supermarkten.

Casa da Rosa geniet volledige privacy op de 12.000 m2 grond waarop het staat. Met zijn 6000 m2 aan prachtige tuinen, verwarmd privézwembad, indrukwekkende poolbar en uitgebreide terrassen met een fantastisch uitzicht op de vallei en de zee, voelt u zich hier volledig ontspannen en tot rust.

Casa da Rosa is ideaal voor grote familiefeesten, meergezinsvakanties en vakanties met grote vriendengroepen. Buiten het hoogseizoen is het ook een ideale uitvalsbasis voor golf-, wandel-, fiets- en autovakantiegroepen. Door de prachtige ligging en het uitzicht is het ook een prachtige trouwlocatie voor kleinere bruiloften van 30-40 personen.

Casa da Rosa is ontworpen en uitgerust om te voelen als een zeer exclusieve en luxe vakantievilla, maar tegelijkertijd als een thuis ver van huis vanaf het moment dat u door de deur loopt.

Casa da Rosa is onlangs volledig gerenoveerd en ingericht - van keuken tot woonkamer, slaapkamers en badkamers, en alle buitenruimtes. Casa da Rosa slaapt comfortabel 12 volwassenen in 6 kingsize slaapkamers - indien nodig kunnen we ook twee extra eenpersoonsbedden en drie kinderbedjes plaatsen. Alle slaapkamers en salon/eetkamer hebben op afstand bedienbare airconditioning. De hoofdslaapkamer heeft een open badkamer met een vrijstaand ligbad.

Casa da Rosa heeft gratis 1GB glasvezel Wi-Fi in het hele huis en in het zwembad, de bar bij het zwembad en op de terrassen. Er zijn televisies in de lounge en alle slaapkamers met gratis toegang tot YouTube en Netflix - en ook een MEO TV-abonnement in de lounge. Er zijn 6 draagbare Sonos wifi-speakers - met de Sonos-app speel je muziek van je telefoon of tablet af op een of meerdere speakers. Er is ook een PlayStation 4 in de speelkamer/slaapkamer. Voor buiten is er een groot grasveld met badmintonnet/rackets, kleine voetbaldoelen en een jeu de boules set.

De keuken grenst direct aan de woon-/eetkamer en het eetterras buiten, en is volledig uitgerust met Siemens-apparatuur en alle benodigde apparatuur en keukengerei - inclusief een koffiemachine voor het malen van bonen. Grenzend aan het buitenterras is een volledig uitgeruste stenen barbecue.

Vanuit de woonkamer en de indrukwekkende bar bij het zwembad kijkt u uit op het grote kristalheldere verwarmde privézwembad van 12 x 5 meter. Dit is een veel gezonder zoutwaterzwembad dat we minstens wekelijks testen en onderhouden - vaker in de zomermaanden. De bar bij het zwembad biedt overdag schaduw en 's avonds een ruimte om te ontspannen en een praatje te maken, en er is ook schaduw door een zeildoek aan de andere kant van het zwembad. De bar bij het zwembad heeft een minikoelkast voor dagelijks gebruik, maar ook een wijnkoelkast die we op voorraad hebben met enkele van onze favoriete lokale wijnen die tegen betaling kunnen worden geconsumeerd - we kunnen deze tijdens uw verblijf aanvullen.

In de prachtig onderhouden en geïrrigeerde tuinen vindt u gazons, palmbomen, olijfbomen, oleanders en vele andere Portugese planten, struiken en bomen. 's Avonds wordt de tuin betoverend verlicht met verlichting op zonne-energie.

Milieu-impact

Als eigenaren zijn we toegewijd om ons steentje bij te dragen om de milieu-impact van Casa da Rosa te verminderen. Een recent geïnstalleerde warmtepomp zorgt voor verwarmd water voor het zwembad en centrale verwarming - indien nodig - waardoor het elektriciteitsverbruik aanzienlijk wordt verminderd. We gebruiken natuurlijk water uit ons boorgat om de tuinen te irrigeren en het zwembad aan te vullen - waardoor de milieukosten die gepaard gaan met het gebruik van gezuiverd drinkwater van nutsbedrijven worden weggenomen. En voor tuin- en andere buitenverlichting gebruiken we zoveel mogelijk solarlampen. We hebben onlangs de beslissing genomen om onze gasten de elektriciteit die ze daadwerkelijk verbruiken tijdens hun verblijf in Casa da Rosa in rekening te brengen, omdat dit kan bijdragen aan een lager elektriciteitsverbruik.

Uw gastheren

Uw gastheren en eigenaren zijn een familie die op 20 minuten van Casa da Rosa in de buurt van Olhao en Sao Bras de Alportel woont. We zijn al vele jaren regelmatige bezoekers van de Algarve en wonen hier al meer dan twee jaar. Als zodanig kennen we de Algarve goed en kunnen we helpen om uw verblijf zo perfect mogelijk te maken.

De verhuurder, Robert

Advertentie online sinds februari 2017

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Robert en Camelia Crooks en Edi en Dana Raducu die in de Algarve wonen - respectievelijk in de buurt van Olhao en Sao Bras de Alportel - op minder dan 20 minuten rijden van Casa da Rosa. Als familie zijn we absoluut toegewijd om van Casa da Rosa uw exclusieve en luxueuze huis in de Algarve te maken zodra u door de deur loopt. We kunnen desgewenst ook andere lokale diensten faciliteren, omdat we een grote lokale kennis hebben

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Onze enige toeslagen zijn:

€ 250 voor schoonmaak aan het einde van uw verblijf - bij een langer verblijf wisselen we elke week beddengoed en handdoeken.

De eerste 12 personen zijn inbegrepen in het standaardtarief. We rekenen € 13,60/persoon/dag voor maximaal twee extra personen.

Wij brengen uw elektriciteitsverbruik in rekening op basis van de meterstanden die aan het begin en het einde van uw verblijf zijn opgenomen en de tarieven die EDP ons in rekening brengt. Meestal komt dit neer op € 100-150/week.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 5334,00
Midweek -
Nacht € 799,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
do 05-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 9443,00
Midweek -
Nacht € 1349,00
Weekend -
van
do 05-sep-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 5593,00
Midweek -
Nacht € 799,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 1000,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 12 personen)
€ 13,60
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de oostelijke Algarve ligt de prachtige blauwgroene lagune genaamd de Ria Formosa - een gebied dat door UNESCO wordt beschermd als erfgoed. Hier kunt u zonnebaden op de stranden of zwemmen in het warmere water van de lagune. Of u steekt over naar de andere kant van de eilanden, en zonnebaadt en zwemt in de Atlantische Oceaan.

De Ria Formosa ligt op 25 minuten rijden, en de eilanden dan slechts 10-15 minuten met de veerboot of watertaxi.

Als je verder naar het oosten gaat, kom je in de prachtige stad Tavira, de oude hoofdstad van de Algarve.
Ten westen van Faro zijn er prachtige zandstranden zover je kunt kijken.

Praia de Faro is een breed zandstrand met leuke strandtentjes en andere voorzieningen, op 20 minuten rijden van Casa da Rosa. Zelfs in het hoogseizoen is het doordeweeks nog relatief rustig. Zorg er in het weekend voor dat je er voor 10.00 uur bent om je auto gratis te parkeren en je perfecte plek te kiezen.

Volg de borden naar de luchthaven van Faro en vervolgens naar Praia da Faro.
Fuseta is een mooie oude vissershaven op het vasteland van de Algarve, met een uitstekende strandbar. Het hoofdstrand is prachtig en je kunt naar het eiland aan de andere kant van de lagune zwemmen om rustigere stranden aan de lagune of de Atlantische Oceaan te vinden. Het lagunewater is over het algemeen enkele graden warmer dan de oceaan.

Je kunt ook 6 keer per uur een watertaxi nemen vanuit de haven van Fuzeta naar een van de mooiste stranden van de Algarve, aan de oostkant van Ilha da Amona - de taxi duurt 10 minuten. Op het strand is een bar met wat versnaperingen en zelfs in het hoogseizoen is het meestal een oase van rust.
Olhao is een grote stad en blijft een drukke vissershaven - het is 25 minuten rijden van Casa da Rosa. Het heeft een aantal uitstekende vis- en zeevruchtenrestaurants, supermarkten en een vrij groot winkelcentrum.

De kustweg is de plek om naar toe te gaan met het beste restaurant met uitzicht op de jachthaven. Er is ook een prachtige overdekte visvlees- en groentemarkt en op zaterdag een openluchtmarkt voor groenten en zelfs pluimvee. De overdekte markt is aan de buitenkant omringd door cafés en bars en zelfs een live jazzbar.

U moet de veerboot of een watertaxi nemen om naar de stranden op het eiland Culatra te reizen - een reis van 10 minuten.

Er is een mooie wandeling langs de boulevard en de jachthaven - een nieuwe boulevard en het park is in 2020 in aanbouw en zou voor de zomer van 2021 klaar moeten zijn.
Vilamoura ligt op het ene punt van de gouden driehoek van de Algarve en op 30 minuten rijden van Casa da Rosa. Het is een speciaal gebouwd resort gericht op de golfer, met verschillende uitstekende banen en een grote jachthaven omringd door bars, restaurants en boetieks. Er is ook een groot waterpark met glijbanen en waterattracties.

Vanuit Vilamoura zijn er boottochten beschikbaar om nabijgelegen grotten te verkennen en te gaan snorkelen. Ten westen van Vilamoura is een strand waar watersporten mogelijk zijn, zoals jetskiën, parasailing etc. Op het strand zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden.

Houd er rekening mee dat alles in `Vilamoura iets duurder is dan in veel andere delen van de Algarve.
Tavira is de grootste stad in het oosten van de Algarve - 30 minuten rijden van Casa da Rosa. Het is de oude hoofdstad van de Algarve en een deel van de architectuur heeft sterke Moorse invloeden.

De stad wordt gedeeld door een rivier en langs de oevers van de rivier zijn winkels, bars en restaurants. Het is ook goed om het historische centrum te bezoeken om enkele van de prachtige architectuur te bewonderen.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
60 m2

Natuursteen

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
30 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
Begane grond
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
Begane grond
24 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 4
Begane grond
30 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 5
Souterrain
35 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 6
Souterrain
25 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Elektrisch (6 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 400 m2

Kinderen

  • Kinderbed (3)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (3)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (50)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (10)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Terrasverwarmer
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (18)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Hypoallergeen
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (12)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (12)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 5.334,-
per week v.a.
€ 5.334,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: