Villa

VTAR/MA/03703

Villa Casa Blanca met gastenverblijf


Casa Blanca is de ideale vakantievilla voor wie van rust en cultuur houdt. Om samen met z’n tweeën, het hele gezin (en grootouders) of een grotere groep vriend(inn)en vakantie te vieren. Aan de achterzijde van de villa ligt een royaal en net ingericht gastenverblijf die optioneel bij gehuurd kan worden. Dat maakt deze locatie geschikt voor 2 tot 8 volwassenen. 

Omdat de villa op een 'eigen' heuvel gelegen is, bieden de villa en het terras veel privacy. Dat geeft een bijzonder vrij gevoel. Ondanks de open ligging en het vrije uitzicht, ligt Casa Blanca qua klimaat beschut in vergelijking met andere plekken in de omgeving. Overdag ligt Casa Blanca de gehele dag in de zon en kan men daarvan de hele dag door genieten. Van het verwarmde en chloorvrije zwembad kun je het gehele jaar door (vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar) gebruiken. Het terras heeft een gezellige BBQ-hoek met bar, comfortabele ligstoelen met grote parasol en buitendouche. 

Casa Blanca is van alle gemakken voorzien, heeft een sfeervol ingerichte woonkamer met gietijzeren houtkachel, goed uitgeruste keuken (o.a. broodmachine, magnetron, grote oven en vaatwasser), ruime badkamer en 3 slaapkamers (6 pers). Alle kamers (inclusief het gastenverblijf) beschikken over airconditioning en verwarming. Verder is er (voor u kosteloos) stabiel en snel werkend WIFI en goede TV-ontvangst van Nederlandse zenders aanwezig. Er is een grote verzameling boeken aanwezig (voornamelijk Nederlandse literatuur) en CD's. Er staan goede bedden in alle slaapkamers. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig en inclusief. U kunt verder ook kostenloos gebruik maken van de wasmachine en droogtrommel. 

Finca Blanca (het gastenverblijf) aan de achterzijde van de villa kan optioneel bij de Casa bijgehuurd worden waardoor men over 2 badkamers beschikt, ideaal als men met 6 tot 8 personen de vakantie wil vieren en reisgenoten meer privacy op prijs stellen. 

We gebruiken de villa zelf regelmatig en vinden het prettig als anderen ook van deze mooie plek kunnen genieten! Aan Casa Blanca hebben we diverse verbeteringen aangebracht en gaan daar mee door. We willen graag dat de villa goed op orde is en comfort biedt. Zo zijn er o.a. een royale douche (90x120 cm) met thermostaatkraan, mooi badkamer meubel, prima (warm) watervoorziening, luxe lounge set en eikenhouten eettafel met goede stoelen en zitkussens, grote koel/vrieskast (no frost), vaatwasser, bedden met goede matrassen en energiezuinige en stille airco/verwarmings units (van hoge kwaliteit) in alle kamers die zorgen voor verkoeling in de zomer en aangename warmte in de winter. 

De zwembadinstallatie is geheel vernieuwd. We werken met hydrolyse; zeer licht zout water (smaakloos) en zonder chloor wat erg prettig voor de huid is. Het zwembad is verwarmd.

Achter het huis staat een oude Johannesbroodboom met carob vruchten (soort cacao bonen). Deze bevindt zicht naast het afsluitbare hek van de ingang. Op het eigen terrein achter de villa, binnen het hek, is ruime parkeergelegenheid voor 2 tot 3 auto's.

Casa Blanca dat goed bereikbaar is via geheel verharde weg, is gelegen in het buurtschap El Romo, dat ca 10 minuten rijden van Colmenar ligt. El Romo ligt midden in het bergachtige landschap van Andalusie en behoort bij de gemeent Comares. Comares is het hoog gelegen dorp dat vanaf het terras ver weg aan de overkant gezien kan worden. Casa Blanca is een geheel vrijstaand huis, net als het gastenverblijf. Er staan geen andere huizen of gebouwen voor of naast de villa. Aan de achterzijde op ruime afstand staat een ander vrijstaand huis dat vanaf Casa Blanca niet te zien is. De achterburen hebben evenmin zicht op Casa Blanca. Kortom volop privacy!

Het gastenverblijf Finca Blanca is ca 40m2 groot en beschikt over een woonruimte met compacte keuken, ruim slaapgedeelte en nette badkamer met ruime douche. 

Op ca 500 meter lopen bevindt zich het het buurtcafe/restaurant El Nino met prachtig uitzicht over de andere vallei waar je gezellig en goedkoop kunt borrelen en eten.

Het Engelse echtpaar dat dicht in de buurt van Casa Blanca woont verzorgt het beheer. Zij kennen de omgeving zeer goed en zullen u gastvrij ontvangen en zorgen dat uw verblijf comfortabel verloopt. Natuurlijk kunt u ons (de Nederlandse eigenaren) ook direct telefonisch benaderen.

Vanaf het vliegveld van Malaga bent u al in ongeveer 45 minuten in Casa Blanca. 

Culturele hoogtepunten en steden liggen op beperkte reistijd van Casa Blanca. U bent binnen 1 tot 1,5 uur in Granada (Alhambra), Cordoba (Mezquita), Sevilla (Placa Americain) en in 45 minuten in het bruisende Malaga. Ook diverse stranden en natuurgebieden (zoals Torcal de Antequera, op ca 30 km) zijn binnen bereik om te zwemmen, wandelen en (wie van heuvels houdt) te fietsen.

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie per e-mail of telefoon; zie bij informatie over 'De verhuurder'.


De verhuurder, Vincent & Bochra

Advertentie online sinds september 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij, Vincent (foto) en Bochra van der Ploeg, hebben sinds september 2016 Casa Blanca in ons bezit. In die voorjaarsvakantie in Andalusië zijn tegen Casa Blanca 'aangelopen' omdat we rondkeken naar een mooi huis 'voor later'. We waren erg onder de indruk van de goede staat van het relatief nieuwe huis, het geweldige uitzicht en de rust van de omgeving. Wij wonen in Voorburg en hebben een gezin met 3 jong volwassen studerende kinderen (dochter op foto).

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De genoemde tarieven gelden voor verhuur tot en met 4 personen villa, er kan een toeslag van maximaal 5 euro per persoon per dag worden gerekend.
De gunstige tarieven voor het bij huren van het gastenverblijf worden in overleg bepaald.

Normaal verbruik van water, gas en electra, inclusief voor airco en warmte is inclusief. Bovengemiddeld (extra) electraverbruik wordt tegen kostprijs in rekening gebracht. 
Verwarming zwembad; indien u in de maanden oktober tot en met mei gebruik wilt maken van de verwarmingsinstallatie, wordt in overleg een toeslag gerekend van maximaal 15,00 euro per dag. In de maanden juni tot en met september is de verwarming zonder extra kosten te gebruiken.
Haardhout is beschikbaar en kan tegen kostprijs gebruikt worden.

Eindschoonmaakkosten inclusief opgemaakte bedden met schoon bedlinnen en handdoeken: er wordt eenmalig een bijdrage van 85 euro gevraagd bij het gebruik van alleen de Villa Casa Blanca. Bij gebruik van de villa samen met het gastenverblijf Finca Blanca wordt een eenmalige bijdrage van 110 euro berekend.  

Wij houden Casa Blanca en Finca Blanca graag fris en schoon; binnenshuis huisdieren en roken niet toegestaan. 

Er zijn geen vaste aankomst en/of vertrek data. In het hoogseizoen streven wij wel naar aaneengesloten verhuurperioden.

Borg bedraagt 100 euro plus 50 euro als voorschot voor extra electra verbruik (airco/warmte). Wij gaan er van uit dat u zorgvuldig met de Casa en de inventaris om gaat. 

Bij annulering uiterlijk 90 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt het eventueel betaalde huurbedrag terugbetaald, met uitzondering van de aanbetaling. Bij annulering korter dan 90 dagen voor aanvang is het gehele bedrag (excl. bijkomende kosten) verschuldigd, tenzij er een nette andere huurder voor die periode gevonden wordt door huurder of verhuurder.

Bij overmacht aan zijde van de verhuurder, worden alle bedragen terugbetaald.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-jan-2024
tot
za 30-mrt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -
van
za 30-mrt-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1150,00
Midweek -
Nacht € 164,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1150,00
Midweek -
Nacht € 164,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1150,00
Midweek -
Nacht € 164,00
Weekend -
van
za 04-jan-2025
tot
za 29-mrt-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 900,00
Midweek -
Nacht € 129,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Indeling

Woonkamer
Begane grond
25 m2

Tegels

Airconditioning

Bank 3 zits

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
14 m2

Bed: 1-persoons 180 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
16 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 2
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Finca Blanca / Gastenverblijf, losstaand aan achterzijde van villa
Begane grond

40 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Elektrisch (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (0)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (10)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 900,-
per week v.a.
€ 900,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Quinto Pino

9,0
Vanaf per nacht € 199,- v.a. per week per week € 1.395,-