Appartement

Casa Rolle - La Herradura


Uniek uitzicht.... ons 2 slaapkamer appartement in La Herradura, loopafstand naar het strand. (La Herradura dorp) 

Appartement en omgeving:
Casa Rolle is een prachtig appartement, twee terrassen. Privé dakterras heeft prachtig uitzicht op de zee en veel privacy. Luxe en comfort in elke kamer.

La Herradura is een mooi, klein Spaans  dorp in Andalusië  aan een prachtig strand en op slechts 45 minuten van Malaga-Airport. Het subtropische klimaat heeft de voordelen dat het in de zomer niet te warm is en het is mild in de winter.

Het oude dorp La Herradura is omgeven door bergen en ver weg van het massatoerisme. Dit gebied heeft het zonnigste en warmste klimaat uit Europa en verdiende de naam Costa Tropical!!
Het dorp ligt in de buurt van grotere plaatsen als: Almunécar, Nerja en het zeer mooie Frigiliana (in 1993 tot de mooiste stad in Spanje verklaard). De afstand naar Granada (Alhambra) is slechts 45 minuten rijden. Ski liefhebbers kunnen naar de Sierra Nevada. (45 min.) Golfbanen zijn bij Vélez-Málaga en in Motril, beide 30 minuten rijden. Paardrijden is ook mogelijk op het strand en in de bergen. Er zijn tal van andere recreatieve mogelijkheden, zoals voor de naturisme liefhebbers is er een practige afgelegen baai(tje)/strand verderop, het Cantarrijan strand. Dit strand is opgesplitst in een naturistengedeelte en een gekleed gedeelte. Ook zijn er veel uit duikactiviteiten, windsurf, zeilen etc. in la Herradura...

In het oude witte dorpje zijn veel leuke kleine winkeltjes, bars met terrassen en restaurants. In La Herradura vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen er is zelfs een vers markt dat iedere dag open is om verse vis, vlees, groente en fruit te kopen. De restaurants zijn voornamelijk Spaans, maar er zijn ook Italiaanse, Chinese en Engelse restaurants in het dorp.

Ons appartement is nabij het strand, (slechts 350 meter loopafstand) op het strand er zijn tal van mogelijkheden voor de huur van bedden en parasols.

Ons appartement beschikt over een mooi balkon aan de woonkamer; daar heb je een uitzicht over het witte dorp en het zwembad. Mooie ruimte om te ontbijten met de hele ochtend zon. De woonkamer en beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. 
Het grote privé dakterras boven heeft u zelfs een beter zicht; Hier heb je zicht op de hele baai, het strand en de bergen.

De dakterras biedt de hele dag zon, u kunt er genieten door gebruik te maken van de ligbedden, tafel en stoelen, parasol enz...
Er zijn twee slaapkamers in het appartement. Een ouderslaapkamer en één slaapkamer met drie eenpersoons bedden. De vloeren in het appartement zijn van marmer, naast dat het mooi is, is het vooral koel en zeer eenvoudig schoon te maken.

Beide slaapkamers hebben grote kasten en er is zelfs een mogelijkheid tot het huren van een kinderbedje. Kinderstoeltje is uiteraard ook aanwezig. 
Er zijn twee badkamers, zowel met douche en toilet en een met bad en bidet.

Voor de kookliefhebbers is de keuken volledig uitgerust, ook is er een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, grote koelkast met diepvriezer aanwezig. 

Praktische informatie:
Ons appartement is geschikt voor maximaal 5 personen, er is ook een mogelijkheid om plaats/huur een babybed.
Het zwembad is geopend van juni tot oktober en is alleen voor de mensen die wonen in het appartement gebouw. Open van 10.00 tot 15.00 en 17.00 uur tot 22.00 uur. Overdag is even twee uurtjes dicht i.v.m. siësta-tijd. 
Roken is alleen toegestaan op de terrassen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Beddengoed en goede kwaliteit handdoeken zijn aanwezig. Badlakens om mee te nemen naar het strand of zwembad dient u zelf te verzorgen.
Minimale huur tijd is 7 dagen. (1 week)
  • Eindschoonmaak, gebruik van bad, bed en keuken-linnen en meet & greet is 145,- euro. (ontmoeten en begroeten vóór 20:00 uur, na deze tijd  zijn er extra kosten voor 50 euro of 100 euro bij aankomst na 24:00 uur)
  • Huur prijs is voor maximaal 4 personen (incl. kinderen). Wanneer u wilt komen met 5 personen rekenen wij extra 50, = euro per week.
  • De kosten voor goede Wi-Fi is 15, = euro per week.
  • Huur voor een babybed is 25, = euro per week.
  • Borg bedraagt 175, = euro, de borg zal worden terugbetaald  na uw vertrek en na de eind controle van het appartement door onze propertymanager.
Betaling dient te worden gedaan bij boeking 50% en 50% twee maanden voor uw aankomst.

Extra informatie:
Het appartement is slechts 45 minuten rijden van Vliegveld Malaga: Wij sturen u een (route)beschrijving van het vliegveld naar het appartement.
Aangekomen bij ons appartement ontmoet u onze propertymanager Rachel, zij zal u begroeten en een rondleiding met uitleg geven in het appartement en u de sleutels overhandigen.

Met vriendelijke groet,  
Carlo & Diana Rolle

De verhuurder, Carlo & Diana

Advertentie online sinds januari 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Beste gasten,

Wij zijn echte Spanje liefhebbers en na meerdere vakanties in verschillende gebieden in Zuid-Spanje zijn we ruim 25 jaar geleden ons heerlijke appartement tegengekomen, in een echte Spaanse omgeving. U zult hier dan ook van een fantastische vakantie gaan genieten. Alle leuke activiteiten zijn op loopafstand in een prachtig, echt Spaans dorp aan de Costa Tropical.
Geniet van de zon, het lekkere buitenleven en het comfort van het appartement.

Saludos,
Diana & Carlo

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  • Minimale huur tijd is 7 dagen.
  • Eindschoonmaak, gebruik van bad, bed en keuken-linnen en meet & greet is 145, = euro. (ontmoeten en begroeten vóór 20:00 uur, na deze tijd  zijn er extra kosten voor 75 euro of 150 euro bij aankomst na 24:00 uur)
  • Huur prijs is voor maximaal 4 personen (incl. kinderen). Wanneer u wilt komen met 5 personen rekenen wij extra 50, = euro per week.
  • De kosten voor Wi-Fi is 15, = euro per week (7 dagen).
  • Maximaal 5 personen.
  • Huur voor een babybed en kinderstoel is 25, = euro per week (7 dagen).
  • Wanneer u een reservering maakt, moet u ook een waarborgsom af 175, = euro betalen, die zal worden teruggestort na uw vertrek en na de eind controle van onze property manager Rachel.
  • Betaling dient te worden gedaan bij boeking 50% en 50 % twee maanden voor uw aankomst.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-jan-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 121,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
vr 29-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
vr 29-nov-2024
tot
vr 17-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 121,00
Weekend -
van
vr 17-jan-2025
tot
vr 30-mei-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
vr 30-mei-2025
tot
vr 03-okt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 121,00
Weekend -
van
vr 03-okt-2025
tot
vr 31-okt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -
van
vr 31-okt-2025
tot
vr 16-jan-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 850,00
Midweek -
Nacht € 121,00
Weekend -
van
vr 16-jan-2026
tot
vr 29-mei-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 750,00
Midweek -
Nacht € 107,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 175,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 145,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 50,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht
Internet
€ 15,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel
Kinderbed
€ 25,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

(Wind)surfen, catamaran zeilen, kanovaren etc.
Eén van de betere locaties om te duiken in Spanje is La Herradura vlakbij Almunecar aan de Costa Tropical. Dit rustige, charmante dorpje aan de Middellandse Zee biedt heel wat mogelijkheden voor diegenen die de onderwaterwereld willen ontdekken. In een omgeving van baaien, kreken en prachtige rotsformaties, vind je onder de zeespiegel een indrukwekkende variëteit aan fauna en flora.

De visrijke wateren en afwisselende uitzichten maken een dagje duiken, of een vakantie waar duiken centraal staat de moeite waard. Zowel de beginnende als de ervaren duiker komen hier aan hun trekken door de verscheidenheid aan duiklocaties.
Het Alhambra is een middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in Andalusië. Het bevindt zich op een heuvelachtig plateau aan de zuidoostelijke grens van de stad Granada. 45 minuten rijden met de auto. Ook met de bus is deze trip heel goed te doen.
Het skigebied is schitterend en beschikt over goede liften, tevens is het pisteonderhoud van goede kwaliteit. Dit gebied is het meest zuidelijk gelegen skigebied van Europa. Onderdeel van dit gebergte is de hoogste berg van het Spaanse vasteland, namelijk de Pico Mulhacén met een hoogte van 3481 meter. De Spaanse benaming van het gebergte zegt het al: Sierra Nevada betekent besneeuwde bergketen. Dit zonnige gebied garandeert een zonnige wintersport.
Vluchten zullen in Cenes de la Vega of La Herradura zijn, in overeenstemming met de beste wind, dus het hangt echt af van de weersvoorspelling voor Andalucia in Spanje. Vanaf Almuñécar zie je mensen paragliden net boven Marina del Este. Als je in La Herradura bent, kijk dan gewoon naar de oostkant van het strand en je zult zien dat ze de hemel aan het stippelen zijn. Sterker nog, spring naar het einde van het strand en zie ze landen. Het is bijzonder spectaculair om bij zonsondergang te kijken.
De Cueva de Nerja is een druipsteengrot vlak bij de Spaanse plaats Nerja, provincie Málaga. Het omringende gesteente van de grot is dolomiet en het gangenstelsel heeft een lengte van vijf kilometer. De grot werd in 1959 ontdekt en valt op door de enorme afmetingen.
Frigiliana is een klein dorpje dat vlak achter Nerja ligt op zo’n 400 meter hoogte aan de andere kant van de snelweg. Echt een aanrader voor een bezoekje! Het is één van de best bewaard gebleven Moorse plaatsjes van heel Andalusië en het stamt uit 1767. Het ligt op een heuvel (veel klimwerk dus) en het kleine oude centrum met z’n schilderachtige, beklinkende straatjes is prachtig gerenoveerd. Ondanks dat het dorpje best veel toeristen trekt, lijkt de tijd hier te hebben stilgestaan. Op het dorpspleintje verzamelen zich iedere avond alle oude mannen en de zwart geklede vrouwen gaan dagelijks samen naar de kerk.
De Alpujarras en de Sierra Nevada lopen naadloos in elkaar over, maar zijn toch eigenlijk echt twee verschillende gebieden; niet alleen qua natuur, maar ook qua sfeer. De Sierra Nevada is ruig, onbewoond en omvat het hooggebergte in dit deel van Spanje. De ‘hoge Alpujarras’ horen bij de zuidflank van de Sierra Nevada en beginnen vanaf de hoogste toppen. De ‘lage Alpujarras’ beginnen boven de hoogste dorpen aan de zuidkant en strekken zich uit tot de Sierra de Contraviesa.
Los Moriscos Golfclub Is gelegen in Playa Granada resort, in Motril, de Costa Tropical van Granada. De toegang tot het golfresort is gemakkelijk en handig.

Een 18-holes linkcursus voor elk niveau golfer maximaal genot. Dankzij een eenvoudig en dynamisch ontwerp kan de speler het rondje golfen in gemiddeld 4 uur. Het is gedeeltelijk gelegen aan het strand, waardoor u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse zee en het skigebied Sierra Nevada; Een ervaring die u in staat stelt om te recreëren in unieke en onherhaalbare landschappen, die de zee en de berg met elkaar contrasteren.
Gelegen in de uitlopers van het Sierra de la Almijara gebergte, in een vallei met een ideaal microklimaat voor een partijtje golf. De baan heeft 18 holes waarvan 9 in aanbouw.
Het belangrijkste kenmerk van de eerste 9 holes is het redelijk vlakke terrein, waar water op 4 holes in het spel komt en het 4e gat bijzonder gecompliceerd maakt. Op de volgende 9 holes grijpt water voornamelijk in op de 10e en 17e.
Bij Baviera Golf verdienen de par-3's en par-5's een speciale vermelding vanwege hun moeilijkheidsgraad.
Niet alleen heeft de pro Jose Maria Canizares de cursus ontworpen, maar hij biedt nog steeds zijn diensten aan op consultancybasis.
Alle fairways zijn bedekt met Bermudagras voor maximaal genot van de ronde.
De met Penncross ingezaaide gebieden en de bunkers gevuld met fijn wit zand contrasteren schril met het donkergroene van de fairways. Ongeveer 30 minuten rijden vanaf La Herradura.
Naamgeving door de koning
De bezienswaardigheid dankt volgens de legende haar naam aan koning Alfonso de 12de. Omdat deze koning zorgde voor de bekendheid van het balkon van Europa vind je aan het einde ervan ook zijn standbeeld terug. Dit levensechte standbeeld is op ware grootte en vormt derhalve een mooie plek om foto’s te maken. Het lijkt alsof je dan samen met de voormalige vorst op de prent komt te staan.

Historisch niet helemaal correct
In 1885 bracht Alfonso de 12de een bezoek aan de streek en was er getuige van een aardbeving. Hevig onder de indruk van alles wat hij zag zou hij, toen hij op het balkon stond dit volgens de lokale overlevering het Balcón de Europa genoemd hebben. Als je de geschiedenisboeken erop na slaat zal blijken dat zijn bezoek later plaatsvond dan de naamgeving maar dat mag de pret niet drukken want zijn naam blijft toch verbonden met het balkon waarop het standbeeld gewoon zijn plaats blijft behouden.
Een bezoek aan Almunecar zou niet compleet zijn zonder souvenirs en geschenkjes om mee naar huis te nemen! Hebt u zin in een stevig dagje winkelen of leuk kuieren langs een lokale markt, volg dan de tips van onze lokale experts naar de beste winkelcentra, outlets, winkeltjes en markten in Almunecar .
Het strand Cantarriján (La playa de Cantarriján) in Almuñecar (Granada) Spanje, gelegen aan de Costa Tropical is de perfecte plek voor naturisten, maar ook voor degenen die liever hun badkleding aanhouden. Het is niet het enige naaktstrand aan de Granada kust, maar een van de meest verborgen dankzij de natuurlijke omgeving. Het schone turquoise water is ideaal om te snorkelen. Cantarriján dankt haar naam aan het ravijn waar het zich bevindt. Het ligt in een natuurpark Maro-Cerro Gordo, dat zich uitstrekt in een strook van 12 kilometer lang parallel de kustlijn tussen Almuñecar en Nerja.
Zoals op de meeste naturistenstranden is er een duidelijke scheiding tussen het naakt gedeelte en het textiel gedeelte, een rotsachtige muur zorgt voor de natuurlijke scheiding.
Hoe bereikt u het strand Cantarriján: het naturistenstrand ligt net voorbij het ??dorp La Herradura, aan de Nationale route 340 richting Málaga. Vanuit Granada heeft u een uur nodig met de auto en vanuit Madrid bereikt u het strand in vijf uur.
De gebakken vis en zeevruchten zijn verplichte kust gerechten. De restaurants La Barraca en La Bola marina, bieden een gevarieerd menu.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Badkamer 1
Begane grond

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 90 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Watersport
  • Windsurfen
  • Zwemmen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Naturisme

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (15)
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras (2)
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy


€ 750,-
per week v.a.
€ 750,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: