Villa

Alicante

8,4

RUST EN RUIMTE KENMERKEN ONZE VILLA EN OMGEVING Busot, Urb Llano de los Past, Alicante. Tuin (1.800 m2) met zwembad. Fraai uitzicht. Op 8 km van strand. Wij verhuren in principe alleen de benedenverdieping, op verzoek blijft de bovenverdieping onbewoond.

De villa is gelegen aan de voet van een berglandschap, aan de rand van de urbanisatie, de uitgestrekte natuur en zeer geschikt voor wandelaars. Zie hiervoor de afbeeldingen verder in deze presentatie.
5 km vanaf dorp en supermarkt/bakker.
6 km vanaf hele grote supermarkt/inkoopcentrum.
8 km vanaf strand, Playa de San Juan/Campello.
12 km vanaf Alicante.
6 km vanaf Campello(bushalte vanaf Nederland)
Luchthaven Alicante is ongeveer 20/25 minuten rijden.
Op een afstand van ongeveer 3 km is een zeer groot golfkomplex (Bonalba) gelegen. Onze gasten maken hier veelvuldig gebruik van.

De verhuurder, Ger

Bij Micazu sinds maart 2010

Hallo! Welkom in Villa Alicante.
In '97 waren wij op bezoek bij vrienden in de wijk Llanos Los Pastores, behorende bij Busot.
Uitkijkend over de wijk, maakte o.a. de oase van rust indruk op ons, waardoor de interesse werd gewekt om hier een huis te bouwen.
Kontakt werd gelegd met de eigenaar van het gewenste perceel en werd ook een architect bezocht om onze plannen vorm te geven.
1 jaar later werd begonnen met de bouw.
Wij zijn nog altijd blij, met de genomen beslissing.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Wij hanteren zeer concurrerende prijzen.
M.b.t. vragen en indien gewenst, kunt u deze ter plaatse stellen aan een beheerder waarmee wij in verbinding staan.
Ook kunt u ons op elk moment rechtstreeks benaderen in Nederland via Internet en of telefoon.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
01-05-2019
tot
01-07-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 425,00
Midweek -
Nacht € 61,00
Weekend -
van
01-07-2019
tot
01-09-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 650,00
Midweek -
Nacht € 93,00
Weekend -
van
01-09-2019
tot
01-11-2019
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 425,00
Midweek -
Nacht € 60,00
Weekend -
van
01-11-2019
tot
01-01-2020
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 300,00
Midweek -
Nacht € 40,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Elektra
€ 0,35
Per item
Wordt verrekend met de borg.
Waarborgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Wasmachine
€ 15,00
Per item
Wordt verrekend met de borg.
Water
€ 10,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Onze villa is gelegen in een zeer rustige kleine urbanisatie.Wij verhuren de benedenverdieping. Tijdens verhuur van de benedenverdieping zal in principe,de bovenverdieping uit privacy overwegingen niet bewoond worden. Zie voor verdere uitleg de tekst bij het hoofdstuk TARIEVEN, Uitvoerige informatiemap met o.a. het adres van Nederlands huisarts is in de villa aanwezig.Nederlands kontaktpersoon ter plaatse (afstand 500 meter) is voorhanden voor vragen etc. Ook kunnen wij desgewenst bemiddelen in de huur van een auto vanaf luchthaven Alicante.De eigenaren van het auto-verhuur-bedrijf zijn Nederlanders. Een auto is noodzakelijk.Via deze website kunt alle vragen anoniem stellen aan de verhuurder. ( ZIE DE LINK LINKS OP HET SCHERM (STEL EEN VRAAG AAN DE VERHUURDER)
Het gehelekomplex is 1.800 m2 groot.Inbouwkeuken met gas fornuis,koelkast met aparte vriezer,koffiezetapparaat,servies,glazen bestek,hand-en theedoeken,strijktafel en strijkijzer,magnetron .Ruime douche,toilet,wastafel,handdoeken,wasmachine. 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden.Woonkamer. Eethoek,bankstel,dressoir,satelliet TV. Terras is voorzien van overkapping.Verwarming op gas. Zwembad in tuin 8 x 4 meter.60 m2 terras bij zwembad met fraaie massieve barbecue alsmede mozaiek tafel en zitbanken. Het zwembad wordt tijdig met juiste apparatuur gecontroleerd.De irigatie van de tuin gebeurt geheel automatisch , via een hoofdringleiding wordt computer gestuurd elke belangrijke plant van water voorzien via een druppelsysteem
De villa is gelegen aan de voet van een berglandschap,zeer geschikt voor wandelaars.3,5 km vanaf dorp en supermarkt/bakker.6 km vanaf hele grote supermarkt/inkoopcentrum.8 km vanaf strand,Playa de San Juan/Campello.12 km vanaf Alicante.6 km vanaf Campello(bushalte vanaf Nederland)Luchthaven Alicante is ongeveer 20/25 minuten rijden.Op een afstand van ongeveer 3 km is een zeer groot golfkomplex (Bonalba) gelegen.Onze gasten maken hier veelvuldig gebruik van.
Venta Diego Alfonso 12 55 Mutxamel. (*) (**)Atica Calle Dr Severo Ochoa 2San Juan.(*)Borghesa Calle Bartholome El Campello.(*)La Perdiz Salvador Montesinos San Juan.(*)La Cova Paraje Illeta.Campello.(*)Venta Strambotik Ctr CV800 richting Jijona.Mutxamel.(*)Benali Calle Ramon de Campoamor 5.San Juan.(*)La Venteta Pta La Venteta 17Mutxamel. (*)Bar Chimo 2 Calle VillenaMutxamel. (**)Bar Simon Calle de la Virgen del Pilar Mutxamel (**)Dagmenu,s vanaf 10 euro.(*) Restaurant.(**) Tapas Bar.
U komt vanaf Valencia-Benidorm de AP7/E15, daarna de A70, voorbij het tolstation afslag nr 1: San Juan-Campello N 332 en Xixona Mutxamel CV 800 .Richting Xixona volgen. Na ca 2 km rechtsaf Busot/Bonalba. Hierna steeds richting borden Busot volgen.Bij het einde van de tomatenkas links richting LLanos Los Pastores.Deze weg is ongeveer 2.5 km. Hierna 3e weg links, doorrijden tot hoogste punt de villa is aan de rechter kant van de weg gelegen.Vanaf luchthaven Alicante de A70 Valencia nemen (niet de AP7) en vervolgens afslag 1 Xixona, verder zoals hierboven beschreven.
Onze villa is gelegen aan de voet van een bergachtig gebied.
REFERENTIES VAN WIELERSPORTERS DIE ONZE VILLA
HEBBEN GEHUURD KUNNEN OP VERZOEK AANGELEVERD WORDEN.
Er zijn routes langs de kust die vlak zijn, doch men kan ook klimmen tot meer dan 1500 mtr (Puerto de Aitana).
Onze garage kan worden vrijgemaakt voor het afgesloten stallen van uw racefietsen en vliegtransportboxen. In de huurprijs is de garage inbegrepen.De garage beslaat 36 m2. In het transport van racefietsen en transportboxen van en naar het vliegveld kunnen wij bemiddelen
Onderstaand geven wij wielerroutes welke regelmatig door wielersporters gereden worden.

A) vlakke rit: El Campello-Muchamiel- San Vincente-Agost-Monforde del Sid-Aspe-La Alcoraya-San Vincente-Muchamiel-Bonalba-El Campello. (Ongeveer 100 Km)

B) El Campello-Meson de Concha-Busot-Jijona-La Carasqueta-Benfallim-Torremanzanas-Jijona-Bonalba-El Campello.
(Ongeveer 85 Km)

C) El Campello-Muchamiel-San Vicente-Agost-Aspe-La Romana-Hondon de Las Nieves-Aspe-La Alcoraya-San Vicente-Muchamiel-Bonalba-El Campello. (Ongeveer 150 Km)

D) Xorret de Cati
El Campello-Muchamiel-Agost-Novelda-Elda-Petrer-(Xorret de Cati)
(Ongeveer 150 Km)
Dit is een zware rit.

E) Xorret de Cati
El Campello-Muchamiel-Agost-Tibi-Ibi-op de weg van Tibi naar Ibi links afslaan,waar het bord Castalla staat-hier in Castalla begint de klim. (Xorret de Cati)
(Ongeveer 160 Km)
Dit is een zeer zware rit.

F) El Campello-Bonalba-Busot-Jijona-Tibi-Agost-San Vicente-Muchamiel-Bonalba-El Campello.
( Ongeveer 90 Km )

G) El Campello-Aguas de Busot-Relleu-Torremanzanas-en al klimmend na een paar km,rechts een bergweg omhoog rijden richting Tudons na een 5 tal km komt men op een spitsing,links tot boven op Tudons en rechts naar Sella-Relleu-Aguas de Busot-El Campello.
(Ongeveer 90 Km)

Bijna elk jaar worden in dit gebied enkele etappes van de Spaanse Vuelta verreden.
Tevens trainen bekende wielerproploegen in het voorjaar in dit gebied.

Op verzoek kan nog meerdere informatie o.a. hoogte-klim percentage etc verstrekt worden van de diverse puerto,s.
In dit verband verwijzen wij naar de site van
climbbybike.com
O.a. op deze site vindt u details van de Puerto Tudons(zie een van de foto,s)route G, alsmede de loodzware Xorret de Cati routes D en E ,bekend van een van de Vuelta,s van de laatste jaren.

Deze beklimmingen zijn in de omgeving van onze villa.

De foto geeft een groep in de afdeling van de puerto de Aitana (1557 mtr)
O.a. is te zien Johnny Hogerland Vacansoleil en Pieter Weening Rabo Bank (5e foto)

Foto 1 t/m 4 is een Limburgse groep, medewerkers van een groot chemie bedrijf die als collega,s en wielersporters gebruik maken van onze villa.

De laatste en 6e foto betreft een zevental
wielersporters, semi profs en amateurs voornamelijk uit het noorden (Friesland)
.
In de nabijheid van onze villa 5 km ligt een indrukwekkende golfbaan. Bonalba Golf Course is een 18 hole par 72 baan met een lengte van 6.367 meter. Na de oplevering in 1995,hebben hier al diverse zeer belangrijke evenementen plaats gevonden, zoals the Final of Spanisch National Professionals Tour 97/98,the Spanisch Junior & Boys Championship 2000, en the "Costa Blanca" European Challenge' Tour Event 2000. De helling waarde is 132 vanaf de mens tees,hetgeen u een goed beeld geeft van de moeilijkheidsgraad van deze baan. De variatie in bomen,water,fonteinen,de hellingsfaktor en het hoge aantal bunkers met grote greens maken deze baan zowel voor professionals als amateur golfers zeer interessant.Onze gasten maken van deze baan gebruik.
Op ongeveer 30 km van onze villa ligt langs de vallei van de rivier Guadalest,het plaatsje Guadalest.Het is bereikbaar vanaf de weg als men Polop de la Marina langs de berghelling volgt. Aan de ingang van de vallei ligt bovenop de spitse rotsen het oude kasteel:Castell de Guadalest.Het is een typisch middeleeuws,zeer indrukwekkend(vanwege de structuur en zijn silhouet) gebouw.Via smalle straatjes bereik je een toegang welke naar een eeuwenoude toegang leidt. De poort is in een rots gebouwd daardoor een onneembare vesting.Vanaf dit punt heeft u een schitterend uitzicht over het stuwmeer. Verder naar boven komt u uit op een plateau waar vroeger het kasteel stond.In een van de zalen is een schilderij van historische waarde.
Het historische deel van Alicante ontstond rondom de Benancaltilberg met als sprekende getuigenis het Kasteel van Santa Barbara van waaruit een vergezicht op de stad,de zee en de streek l,Alacanti is te genieten.Tegenover het strand van Postiguet bevindt zich de lift waarmee men gemakkelijk bovenop de 166 meter hoge berg komt.Ook kan men de top bereiken met de auto via de weg aan de noordkant. De oorspronkelijk Arabische vesting werd in de tijd van koning Filips 2e omgebouwd en naderhand volgden nog verscheidene verbouwingen en uitbreidingen.Vooral de zone van La Torreta is een bezoek waard. Het hoogste punt is het Plaza del Macho. Een bezoek is zonder meer aan te bevelen.
In Elche vind je de hoogste concentratie van palmbomen in Europa.Totaal zouden er 300000 tot 400000 exemplaren in stadsgebied te tellen zijn. De levensduur van een palmboom ligt tussen 200 en 300 jaar, de hoogte is tot 30 meter. Huerto del Cura midden in de duizend jaren tellende oude staddeel van Elche. De naam Huerto del Cura is terug te voeren naar Jose Maria Castano. Vandaag omvat de tuin een oppervlakte van 13000 m2 en in de tuin staan ca 1000 palmen en kaktussen.Een onvergetelijke wandeling door het park met zeldzame palmen,en kaktusbossen mag je niet overslaan. Andere bezienswaardigheden zijn:Museum de la Alcudia,Museum Arquelogico, Museum de la Festa.Het Palmenpark staat te boek als WERELD CULTUURGOED. Het Palmenpark " Parque de los Huertos" in Elche met zijn 182000 palmen hoort wereldwijd tot het grootste in zijn aard. Het is door de Unesco op 29 november 2000 in Cairns(Australie) tot wereldcultuurerfgoed erkend geworden.
Benidorm is de grootste toeristische bestemming van Europa. Een van de attracties van Benidorm is Terra Mitica een themapark van meer dan1.000.000 m2. In Terra Mitica maakt u kennis met de oude culturen van de middenlandse zee. Er worden vijf beschavingen rondom de Middenlandse-Zee uitgebeeld:Egypte-Griekenland-Rome-Iberia-en de Eilanden Kreta-Sicilie. Bijna elke dag kunt u wervelende shows bekijken o.a. het circus Maximus.Terra Mitica ligt tegen de berg-helling achter La Sonrisa en is zeer zeker een bezoek waard.
Vanaf Muchamiel richting Riopark loopt een bergweg (goed berijdbaar) naar het zeer oude dorp Monegre en vandaar naar Jijona (Xixona).Schitterende vergezichten afgewisseld met diepe ravijnen zijn een aanblik meer dan waard.In Monegre lijkt de tijd vanaf de middeleeuwen stilgestaan te hebben.Om deze route te rijden , moet u goede chauffeurscapaciteiten bezitten en u moet er heen en terug een kleine 3 uur voor uit trekken.
Het pittoreske stadje Villa Joyosa met zijn mooie huisjes in alle kleuren, maakt deel uit van dit mediterrane land.Villa Joyosa is de hoofdstad van de streek La Marina Baixa en ligt 32 km van Alicante.Villa Joyosa heeft een lange zeevaarttraditie en een befaamde vissershaven.Langs de zee is een boulevard met sfeervolle restaurantjes welke door de aanblik uitnodigen voor een bezoek.
Isla de Tabarca ligt ongeveer 4,5 km ten zuidoosten van de Kaap van San Juan en de stad Alicante, de gemeente waartoe het behoord.Het eiland is 2 km lang en ongeveer 400 meter breed.Er is een pad dat de mogelijkheid geeft om de plek te leren kennen en het kustlandschap te bezichtigen en de vele zeevogels te bekijken. De schone wateren en de uitbundige flora en fauna in dit gebied is in 1986 officieel tot natuurgebied uitgeroepen.De plek is zeer geliefd bij sportduikers.Vanuit de havens van Santa Pola en Alicante is er een ferrydienst naar het eiland.Een dagtrip is zonder meer aan te bevelen.
Een van de mooiste stranden aan de Costa Blanca is PLAYA SAN JUAN en Campello. In zijn totaliteit is het 7 km wit zandstrand. Vanaf onze villa is het in rechte lijn ongeveer 8 km.Langs het strand zijn diverse gelegenheden waar u in strandkleding kunt eten en drinken. Voor de kinderen is het een redelijk veilig strand, omdat zeer geleidelijk de diepte van het water toeneemt.Op diverse plaatsen staan speel-klimtoestellen. Voor de actieve zonaanbidder is er een fitness circuit.
Bent u sportief en geinteresseerd in natuur en vergezichten, dan is een beklimming van de Cabeza d,Oro zonder meer aan te bevelen.De hoogte van de Cabeza d,Oro is 1207 mboven de zeespiegel, 700m/2300 ft vanaf begin klim,op de noordelijke helling van de Sierra de Cabeza d,Oro, 10 km/6 mi ESE van Jijona en 3 km/2 mi noorden van Busot.Vanaf onze villa is de Cabeza d,Oro uitstekend zichtbaar met een majestueus aanzicht.Onderstaand geven wij een routebeschrij-ving naar een parkeerplaats van waaruit U aan de bestijging kunt beginnen.De paden etc zijn goed gemarkeerd en sportief schoeisel is voldoende.U hebt voor het bereiken van de top als u beschikt over een goede conditie ongeveer 2 uur nodig.ROUTEBESCHRIJVING VANAF ONZE VILLA.U rijdt vanaf onze villa naar beneden (Calle Poniente) na 2x electriciteitsmast, na +/- 1,5 km rechts af, na 150 meter 2e weg linksaf (Calle Tramontana), steeds rechtdoor rijden, na +/- 3 km (kleine rotonde) bord Partida Pla Partiors links aanhouden, steeds rechtdoor, na +/- 2,5 km bij T splitsing en stopbord rechts af, bord Cuevas de Canalobre links laten liggen, hier rechtdoor, na 1 km links af Partida Pla Cabeco, meteen weer links af naar Partida Pla Cabeco 2 A, hier rechtdoor, paralel aanhoofdweg.Na +/- 2,5 km goed berijdbare slingerweg, bereikt u een grindweg, na 100 meter islinks af een parkeermogelijkheid, links is een afrastering en een muur.Na geparkeerd te hebben gaat u 20 meter terug, hier staat een paal met hierop gemonteerd 2 plaatjes en is het begin van het stijgingsklimpad.Na +/- 300 meter rechts naar beneden aanhouden en verder van hieruit is de klim naar de top met een stijging tot 700 meter.
Binnen in de berg Cabeza d,Oro vindt u een grote hellende 150m/ 165 yd lange hal,met een overvloed aan stalactieten en stalagmieten.Gekleurd licht,muziek,toneel voor folk optredens en concerten.Uitstekend zicht op de playa,s San Juan en El Campello vanaf de ingang. Routebeschrijving vanaf onze villa.U rijdt vanaf onze villa naar beneden (Calle Poniente) na 2x electriciteitsmast, na 1,5 km rechts af, na 150 meter 2e weg linksaf (Calle Tramontana), steeds rechtdoor rijden, na +/- 3 km (kleine rotonde) bord Partida Pla Partiors links aanhouden, steeds rechtdoor, na +/- 2,5 km bij T splitsing en stopbord rechtsaf, na 300 meter links af naar Cuevas de Canalobre.Na +/- 3,5 km is de ingang.De grot is geopend van 1 oktober tot 30 juni van 11.00 uur tot 17.50 uur, de rest van het jaar van 10.30 uur tot 19.50 uurDe grot is niet geopend van 25 december tot 1 januari.Voor wandelingenen het beklimmen van diverse toppen is een parkeerplaats beschikbaar op 500 meter vanaf de ingang van de Cuevas de Canalobre.De top van de Cabeco d,Or welke ook van deze kant bereikbaar is, ligt op 1207 meter boven de zeespiegel, vanaf de parkeerplaats 700 meter.Diverse andere paden lopen van deze parkeerplaats naar de andere bergtoppen.Informatie is te vinden op een bord op deze parkeerplaats.Sportief stevig schoeisel is voldoende.
Indien u de villa voor een bepaalde periode wilt bespreken kunt u kontakt met ons opnemen.Wij sturen een huurovereenkomst in tweevoud waarvan u een exemplaar getekend aan ons dient te retourneren.Vervolgens dient 1/3 van de huursom betaald te worden. Het restbedrag verhoogd met de borgsom dient 2 maanden voor vertrek te worden voldaan. Na ontvangst van het bedrag worden meteen de sleutels overhandigd of opgestuurd.Indien de villa gehuurd wordt binnen de periode van twee maanden dient het gehele bedrag te worden voldaan, waarna de sleutels worden opgestuurd. EEN AFWIJKENDE REGELING KAN MET ONS WORDEN BESPROKEN.
Na afloop van de huurperiode ontvangen wij via E mail van de beheerder van de villa een opgave van de eindschoonmaak en het aantal machines was welke ze heeft verwerkt. Tevens m.b.t electra de begin en eindstand van de meter. De gebruikte Kw worden verrekend met gebruikmaking van het Iberdrola tarief , zijnde 30 euro cent per Kw. (Iberdrola is de leverancier van Electra) .De kosten van electra, de eindschoonmaak het wassen en tegemoetkoming in het waterverbruik worden in mindering gebracht op de borgsom,waarna het restant me teen na ontvangst van de sleutels aan u wordt terugbetaald
Het kan natuurlijk voorkomen dat u op grond van persoonlijke omstandigheden een huurovereenkomst niet kunt nakomen. Wij raden u daarom aan om met gebruikmaking van de huurovereenkomst een z.g.n. annuleringsverzekering bij uw verzekeringsagent af te sluiten. Door het afsluiten van deze verzekering kunt u de aanbetaling en of de gehele huursom bij een calamiteit claimen bij uw verzekering. Het voorgaande geeft een veilig gevoel.
Wij hebben een WIFI aansluiting voor het Internet.
U kunt gebruik maken van uw Laptop en of
i Pad.
Indien u van de WIFI aansluiting gebruik wilt maken graag een bericht zodat wij de verbinding digitaal voor u kunnen aktiveren.
WIJ KUNNEN ONS VOORSTELLEN, DAT U HET UIT PRIVACY OVERWEGINGEN NIET PRETTIG ZULT VINDEN DAT DE BOVENVERDIEPING TIJDENS UW VERBLIJF BEWOOND WORDT. DESGEWENST KUNNEN WIJ HIEROVER OVERLEGGEN. Indien u de villa alleen wenst te bewonen, zullen wij dit expleciet in de huurovereenkomst vast leggen.


Bij de beoordelingen door huurders merken wij op, dat wij veel huurders hebben die elk jaar terugkomen.
De jaarlijkse beoordeling gebeurd dan uiteraard maar eenmaal.
Vanaf onze villa rijdt u naar beneden de Carrer Ponent, (onder electriciteitsnetwerk door) en neemt dan de 1e weg rechts, meteen na de afslag laat u het Restaurant Estrella aan de rechterkant liggen en u nadert een kruispunt.
Dit kruispunt steekt u over en vervolgt de weg, ca 2,2 km.
U nadert een tomatenkas aan de rechterkant van de weg.
Op het einde is een T kruising, hier gaat u rechtsaf en komt u op de CV 773.
Op deze weg blijft u tot u een bord ziet Bonalba, is golfbaan, hier gaat u links af.
Na de 1e rotonde, gaat u rechtdoor, bij de 2e rotonde rechts af, een viadukt over, vervolgens onder de CV800 door en links af de CV800 volgen. Na +/- 1 km een splitsing van 3 wegen, hier de middelste weg nemen en het witte bord Alicante volgen de N332.
Voorbij de stoplichten ziet u het bord Carrefour,hier gaat u rechts van de weg af en onder de weg door naar een van de parkeer terreinen van de Carrefour.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping

Ventilator

Slaapkamer 1
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
9 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping
9 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 2-persoons 190 x 100 cm

Tegels

Badkamer
1e verdieping
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Villa

Woonoppervlakte

 • 244 m2

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Golf
 • Mountainbiken
 • Nachtleven / uitgaan
 • Wandelen

Populaire thema's

 • Attractieparken
 • Overwinteren
 • Natuurhuisjes
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Electrische verwarming
 • Gaskachel
 • Boiler

Internet, wifi, audio

 • Satellietontvanger
 • Televisie
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm: (80)
 • Nederlandstalige zenders (8)
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Balkon
 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (3)
 • Privé oprit
 • Terras (2)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (10)
 • Tuintafel(s)
 • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Roken toegestaan
 • Huisdieren toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken (20)
 • Keukenlinnen
 • Linnen voor kinderbed
 • Strandlakens (2)

Kinderen

 • Kinderspeelgoed
 • Kinderstoel (1)
 • Traphekjes
 • Campingbed (1)

Mindervaliden

 • Geen drempels
 • Gelijkvloers

Privacy

 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning


300,-
per week v.a.
300,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer

Anderen bekeken ook:

Casa del Coco

8,6
Susan & Kees Stok

CASA PRUDENTIA**** rust en ruimte

9,6

Luxe App.Jardin del Mar strand,zwemb

Eugene & Astrid Gommers