Villa

El viaje de la MARIPOSA, San Jaime


!!!NIEUW VOOR SEIZOEN 2024: De huurprijs is vanaf heden ALL-IN. Dat wil zeggen incl. EINDSCHOONMAAK, LINNENPAKKETTEN, GAS,WATER en 125kWh/WEEK én uiteraard SUPERSNEL EN STABIEL GLASVEZEL INTERNET!!!

Na vele vakanties te hebben doorgebracht in Spanje en aan de Costa Blanca, hebben wij in Moraira uiteindelijk onze eerste woning gekocht. Ruim 5 jaar later wilden we upgraden naar een woning met meer slaapkamers en een privé zwembad en als voornaamste reden: meer zon in de tuin. We zijn daarom ontzettend blij met deze vrijstaande villa, die van alle gemakken en comfort voorzien is. Het is tenslotte een vakantiewoning en op vakantie hoor je te genieten! En genieten kan zeer zeker in "El Viaje de la MARIPOSA". In de periodes dat wij als gezin geen gebruik van de woning kunnen maken, willen we het graag verhuren.
Onze woning bevindt zich aan de rand van Moraira en Benissa, in de zeer rustige urbanisatie San Jaime, op loopafstand van de golfbaan en gezellige bar/reastaurant. Ook een supermarkt is binnen enkele minuten te bereiken evenals een apotheek, pinautomaat, bars, reasturants, etc.. Het strand en het stadje van Moraira zijn slechts 3km verwijderd van El Viaje de la MARIPOSA. In Moraira vindt u talloze restaurants, barretjes en winkeltjes. Moraira kent 2 stranden (en vele baaitjes) en in de bergachtige omgeving van de stad kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen. De omgeving is prachtig groen met afwisseling tussen valleien en bergen. 
Moraira ligt precies tussen Valencia en Alicante, met daartussenin Dénia, Benidorm, Jávea, Calpe, Altea,… dus veel variatie van cultuur, natuur, vermaak, zon, strand en zee.

"EL VIAJE DE LA MARIPOSA"
Aan de voorzijde van de woning is er ruimte om meerdere auto’s te parkeren. De gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. Ramen kunnen in kiepstand geopend worden en zijn voorzien van horren (vernieuwd in mei 2022). Tevens kunt u in de gehele woning beschikken over gratis WIFI; een superstabiele en snelle glasvezel verbinding !!!
De vloer van de woning is volledig betegeld. Warmwater en verwarming (in de winter) middels CV-ketel.

De woonkeuken is van alle gemakken voorzien zoals een gaskookplaat/inductiekookplaat met een oven, magnetron, koel/vriescombinatie, vaatwasser, broodrooster, waterkoker, elektrische citruspers, koffieapparaat, espressomachine, een keukenmachine met blender, mixer, hakmachine,…Maar heeft er ook een eettafel staan voor 4-8 personen. Om onnodig gesleep met volle koffers kleding te voorkomen heeft u in El viaje de la MARIPOSA de beschikking over een wasmachine, droger, strijkplank, droogrek en een strijkijzer. 

Beide badkamers (begane grond en 1e verdieping) zijn voorzien van een douche, wasbak en zeer uitgebreide opbergmogelijkheden voor toiletspullen en uiteraard een toilet.

De slaapkamer op de 1e verdieping is zeer ruim en heeft toegang tot balkon en heeft een tweepersoonsbed (180x200), een ruime kast en radiator. Tweede en derde slaapkamer bevinden zich op de begane grond. Slaapkamer 2 is voorzien van een tweepersoonsbed (160x200), kast en radiator. Slaapkamer 3 heeft 2 eenpersoonsbedden (ieder 90x200), kast en radiator. ALLE slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

De slaapbank in de woonkamer biedt een mogelijkheid voor 2 extra slaapplaatsen. De tv beschikt over satellietkanalen in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans,...De woonkamer is voorzien van airconditioning en radiatoren.

Onze buitenruimtes zijn comfortabel ingericht. Voor de schuifdeur vanuit de keuken hebben wij een ruime overkapping gerealiseerd om de keuken bij de buitenruimte te betrekken. Daarmee is er ook een heerlijke schaduwplek gerealiseerd, met een eethoek.

De tuin (ca 900m2) is gelegen op het zuiden. Het is een grote gezellige tuin met veel mediterrane beplanting in prachtige kleuren. De "voortuin" bevindt zich hoger dan de rest van de tuin, rechts van de carport. Via een trap betreedt u de lagergelegen tuin dat volledige privacy biedt. Hier is naast de gezellige mediterrane beplanting ook het zwembad aanwezig.
De tuin is voorzien worden van diverse zitmogelijkheden en ook meerdere ligbedden. Dus volop ontspanningsmogelijkheden en op elk moment van de dag zowel zon- als schaduwplekken.
De ruime loungehoek is voorzien van luxe zitkussens en biedt een heerlijk ontspannen beleving.
En heeft u zin om lekker de BBQ aan te steken? Dan kan dit zeker, want er is een BBQ aanwezig! 

En natuurlijk het zwembad! Het privé zwembad is "kidney-shaped" en ongeveer 8x4m groot. U betreedt het zwembad via de Romeinse trap. De diepte van het zwembad loopt geleidelijk op tot 190cm. Uiteraard kan een buitendouche niet ontbreken. Deze is voorzien van warmwater! Het zwembad is eind 2022 volledig gerenoveerd en opnieuw betegeld.

HET IS OOK MOGELIJK OM TE OVERWINTEREN IN "EL VIAJE DE LA MARIPOSA"! NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE EN PRIJZEN!

De verhuurder, Marija

Advertentie online sinds maart 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Mijn naam is Marija. Mijn man en ik zijn erg gecharmeerd van Spanje en voornamelijk van Costa Blanca en de omgeving, wat resulteerde in de aankoop van onze inmiddels 2e vakantiewoning. Moraira is een gezellige badplaats dat zich bevindt in een prachtige omgeving. Bekijk de advertentie en neem contact op met onze beheerder Maurice van i-Moraira als u meer vragen heeft.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

LET OP: In verband met het verbruik van de airco: 125 kWh per week is inbegrepen in de huurprijs. Alles daar boven is voor rekening van de huurder. In dat geval is de prijs €0,35/kWh.

HET IS OOK MOGELIJK OM TE OVERWINTEREN IN El Viaje de la MARIPOSA! NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE EN PRIJZEN!

Wanneer u wilt reserveren, verzoeken wij een aanbetaling van 25%. Dit maakt de reservering ook bindend. Het saldo dient niet later dan 4 weken voor uw aankomst te zijn voldaan.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
wo 01-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
wo 01-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1200,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1255,00
Midweek -
Nacht € 179,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
do 01-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1600,00
Midweek -
Nacht € 229,00
Weekend -
van
do 01-aug-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1275,00
Midweek -
Nacht € 182,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1000,00
Midweek -
Nacht € 143,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Huisdier(en)
€ 30,00
Per item
Ter plaatse betalen | optioneel
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderbed
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Kinderstoel
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Linnengoed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Moraira is een kleine, mooie stad aan de Costa Blanca kust, halverwege tussen Alicante en Valencia. Ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven Alicante en nog eens 20 minuten naar het vliegveld van Valencia. Moraira ligt aan het einde van een kleine vallei en ligt op een benijdenswaardige positie tussen de gecultiveerde Moscatel druif wijnstokken en de L'Ampolla Beach, de grootste blauwe vlag strand in het gebied. De projectontwikkeling in het gebied bestaat grotendeels uit particuliere villa's, maar geen grote hotels. Bijna alle woningen zijn eigendom van Noord-Europeanen, hetzij als pensionering of vakantiehuizen en liggen verspreid over een behoorlijke ruimte. Niet ver landinwaarts wordt het gebied gedomineerd door ruige bergen, doorsneden door diepe valleien en vruchtbare vlaktes, die een indrukwekkende achtergrond zijn van het kustlandschap.
Moraira is uitgegroeid van een klein vissersdorp tot een zeer aantrekkelijke en charmante vakantie-en pensioen plaats, die de bezoekers uit de hele wereld aantrekt. Moraira heeft een indrukwekkende jachthaven, een uitstekende verscheidenheid van lokale winkels, wekelijkse open markten,... Vele restaurants en bars hebben nog steeds hun Spaans karakter. U kunt een mooie wandeling maken van El Portet (een lokale strand) naar de Cap d'Or, met veel fotografische mogelijkheden langs de weg.
Benidorm ligt op ongeveer 30 minuten rijden, waar u leuke activiteiten kunt vinden voor de kinderen, zoals Aqualandia Water Park, Terramitica (Spaans antwoord op Disneyland) en Mundomar. In oud-Benidorm zijn er talloze tapas barretjes en typische Spaanse restaurants. Andere activiteiten in omgeving Moraira: karten, midgetgolf, jet skiën, vrijdag ochtend markt, kinder-kermis,… Golf: Er zijn ruim 12 golfbanen aan de Costa Blanca en 4 binnen handbereik van Moraira. Alle zijn aangesloten bij de Spaanse federatie en dus kunnen de leden handicap internationaal valideren.
Golf Ifach is op loopafstand van Casa Mariposa.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Wasruimte
Begane grond
Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (2 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 115 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (30)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 1.000,-
per week v.a.
€ 1.000,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Casa Vent y Mar (met zeezicht)

9,1
Vanaf per nacht € 264,- v.a. per week per week € 1.850,-

Villa Las dos Hermanas

9,4
Vanaf per nacht € 129,- v.a. per week per week € 905,-