Chalet

VT-489254-A

Indrukwekkende villa met privé zwembad


Prachtige villa van 180m2 gelegen op slechts 5 minuten van de stranden, winkelgebieden en de beroemde Bonalba-golfbaan.
Deze prachtige woning beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers, perfect voor comfortabel onderdak aan maximaal 8 personen.
De villa biedt een verscheidenheid aan voorzieningen voor uw plezier, waaronder een privézwembad met een barbecueplek buiten, ideaal om samen te komen met vrienden en familie in een ontspannen sfeer. Het beschikt ook over een grote snookertafel, waar u kunt genieten van familieplezier.
De villa ligt in een rustige residentiële urbanisatie, omgeven door een prachtig uitzicht op zee en de bergen, op slechts 15 minuten lopen van het golfcomplex Bonalba, waar u vele bars, restaurants, de golfclub, het tropische zwembad en de spa vindt. Er is ook een busdienst van Bonalba die u naar naburige steden zoals Mutxamel en El Campello brengt.
Als u van fietsen houdt, is dit de perfecte locatie om Busot binnen te rijden en omhoog naar de grotten van Canelobre, of voor een rustigere rit kunt u naar El Campello of Mutxamel fietsen.
Met de auto bent u in 7 minuten in het centrum van El Campello, waar u kilometerslange prachtige witte zandstranden en een eindeloze reeks restaurants vindt.

De verhuurder, Katie Louise

Advertentie online sinds mei 2023

Geverifieerde verhuurder
Wij zijn een lokaal, door een familie gerund makelaarskantoor gevestigd in Mutxamel. Wij bieden een self-catering service in onze eigendommen, maar staan voor u klaar mocht u tijdens uw verblijf tegen problemen aanlopen, we proberen altijd zo snel mogelijk een oplossing te vinden om uw zuurverdiende vakantie niet te onderbreken

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Indien de huurder de boeking om wat voor reden dan ook wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd via e-mail aan de verhuurder te bevestigen (ook als dit bijvoorbeeld al telefonisch aan de verhuurder is doorgegeven). De verhuurder zal de volgende bedragen in rekening brengen, afhankelijk op de datum van schriftelijke opzegging door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • bij annulering tussen de 90e en de 60e dag voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • bij annulering tussen de 59e en 30e dag voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • bij annulering minder dan 30 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder de verhuurder pas op de ingangsdatum of tijdens de huurperiode laat weten dat hij het gehuurde niet (meer) zal gebruiken, blijft hij aansprakelijk voor de volledige huurprijs.

Bekijk het gedeelte extra kosten voordat u uw reservering maakt

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
do 31-aug-2023
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1540,00
Midweek -
Nacht € 220,00
Weekend -
van
za 15-jun-2024
tot
wo 31-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1540,00
Midweek -
Nacht € 220,00
Weekend -
van
wo 31-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1960,00
Midweek -
Nacht € 280,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1540,00
Midweek -
Nacht € 220,00
Weekend -
van
zo 15-sep-2024
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1540,00
Midweek -
Nacht € 220,00
Weekend -
van
ma 30-jun-2025
tot
zo 31-aug-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 80,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Bonalba golf heeft een bekroonde golfbaan, mensen reizen kilometers om deze te gebruiken. Dit is slechts een korte wandeling of 2 minuten rijden met de auto.
U vindt er ook het Bonalba hotel en spa waar u tegen betaling gebruik van kunt maken, het tropische zwembadresort waar u ook tegen betaling gebruik van kunt maken en tal van bars en restaurants.
Dit prachtige strand met blauwe vlag heeft kilometers wit zand en helder water. Het is omzoomd met restaurants en bars waar u kunt genieten van het menu del dia met een adembenemend uitzicht op zee!
De grotten van Canelobre zijn een must see terwijl je op de locatie bent, ze zijn prachtig en een goede plek om te ontsnappen aan de intense hitte!
De watervallen zijn fantastisch om te bezoeken en vooral in de zomermaanden wanneer je het verfrissende water ideaal vindt.
Altea is een mooie stad, met zowel oude als nieuwe delen. Het is een geweldige plek om te bezoeken en rond te snuffelen
De stad Alicante ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto of u kunt parkeren in El Campello en de lokale tram gebruiken. Het is erg kosmopolitisch en heeft een aantal prachtige winkels, bars en restaurants, evenals het beroemde kasteel van Santa Barbara en de jachthaven van Alicante
Guadulest is een prachtig Spaans dorp met kronkelende straatjes, toeristenwinkels, bars en restaurants en als je op de top van het dorp aankomt, kun je het geweldige uitzicht op de omgeving en het stuwmeer zien.
Een mooie Spaanse badplaats met kleurrijke huizen langs de boulevard, stranden met blauwe vlag en ook de thuisbasis van de beroemde chocoladefabriek Valor. Gemakkelijk te bereiken met de tram vanaf El Campello en een heerlijke plek om de dag door te brengen
La Cova is een mooi restaurant met uitzicht op de jachthaven in El Campello en is leuk voor iets speciaals. Hun menu del dia is redelijk geprijsd en het personeel is zeer efficiënt
Prachtig strand verbonden met San Juan playa. Met wit zand en helder water, veel watersportactiviteiten en rolstoeltoegankelijk.
Gelegen aan de kust van Campello, is dit een internationaal restaurant met veel keuze. Als je goedkoop en vrolijk wilt terwijl de kinderen veilig in het zand spelen, dan ben je hier aan het juiste adres
Typisch Spaans restaurant met een uitstekend dagmenu, gelegen aan San Bartolome vlak bij de jachthaven van El Campello
Chinees restaurant gelegen aan San Bartolome nabij de jachthaven in El Campello. Heerlijk eten en geweldige service
Benidorm is een badplaats aan de oostkust van Spanje, onderdeel van de beroemde Costa Blanca van de regio Valencia. Tot de jaren 60 een klein vissersdorpje, nu is het een populaire mediterrane vakantiebestemming die bekend staat om zijn nachtleven. De 2 brede zandstranden, Levante Beach en Poniente Beach, worden ondersteund door met palmen omzoomde promenades, bars en rijen wolkenkrabbers.
Terra Mítica is een themapark in Benidorm, Comunitat Valenciana, Spanje. Het park is verdeeld in vijf themazones: Egypte, Griekenland, Rome, Iberia en de eilanden. Het themapark is geopend in 2000 en heeft voor elk wat wils, inclusief zwembaden om af te koelen of te relaxen
Aqualandia is een waterpark, gelegen in Benidorm, Costa Blanca, Spanje. Het is het zusterpark van het dierenthemapark Mundomar direct naast de deur en waarmee het dezelfde gratis parkeerplaats deelt. Water komt rechtstreeks uit de oceaan.
U kunt uw tickets online of direct bij de entreekiosk reserveren.
Sommige plaatsen, zoals het VVV-kantoor en McDonald's, hebben gezinsvouchertickets waarmee u kortingen kunt krijgen, deze zijn vooral handig als u van plan bent om ook Mundomar of Terramitica te bezoeken
Mundomar is een dierenthemapark in Benidorm, Costa Blanca, Spanje. Het is het zusterpark van het waterpark Aqualandia dat er direct naast ligt en waarmee het dezelfde parkeerplaats deelt. Er is een uitkijkpunt op de top van Mundomar naast het Dolfinarium, dat uitzicht geeft op het grootste deel van Aqualandia
Terra Natura is een dierentuinthemapark in de buurt van Benidorm en Murcia, aan de Costa Blanca, Spanje.
Terra Natura Animal Park laat bezoekers contact maken met dieren met barrières die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog
Dit is een thematisch waterpark, verbonden aan de dierentuin Terra Natura. Meestal kun je kaartjes kopen om de twee parken op dezelfde dag te kunnen betreden.
Kleiner dan het naburige Aqualandia, het heeft nog steeds voor elk wat wils en is de ideale opfriscursus na een tijdje rondwandelen in de dierentuin.
GELEGEN IN EEN EEUWJAARBOOM VAN BIJNA 4000 PALMBOMEN, IS RÍO SAFARI ELCHE EEN KLEINE DIERENTUIN DIE GROOTS WERK VERRICHT EN UITSLUITEND WORDT ONDERHOUDEN DOOR DE BEZOEKERS DIE KOMEN GENIETEN VAN ONDERDOMPELING IN DE NATUUR, PLEZIER, LEREN EN BEHOUD.
Torrevieja is een stad in de zuidoostelijke provincie Alicante van Spanje, aan de Costa Blanca. Het staat bekend om zijn mediterrane klimaat en kustlijn.
Promenades lopen langs zandstranden die aan de rand van het resort liggen. De kleine huizen van het Museo del Mar y de la Sal tonen de geschiedenis van de visserij en de zoutwinning van de stad. Landinwaarts heeft het natuurpark Lagunas de la Mata-Torrevieja paden en 2 zoutmeren, de ene roze en de andere blauw.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
45 m2

Laminaat

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
2e verdieping
15 m2

Bed: Stapelbed

Bed: Stapelbed

Laminaat

Slaapkamer 2
2e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons

Laminaat

Kledingkast(en)

Slaapkamer 3
1e verdieping
20 m2

Bed: 2-persoons

Laminaat

Kledingkast(en)

Slaapkamer 4
Souterrain
30 m2

Bed: Stapelbed

Bed: Stapelbed

Bed: Stapelbed

Badkamer 1
1e verdieping
10 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
2e verdieping
10 m2

Toilet

Ligbad

Wastafel

Badkamer 3
Souterrain
10 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Chalet

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 180 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Golf
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Parasol(s)
  • Terras
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken

Privacy

  • Volledige privacy


€ 1.540,-
per week v.a.
€ 1.540,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder