Appartement

VT-455768-A

Casa Tosca Villamartin


Onze luxe Penthouse, met geldige verhuurlicentie, ligt op de 2e verdieping en is met een lift te bereiken en biedt alle comfort om heerlijk te ontspannen na een dagje zonnen, wandelen, sporten of winkelen.

Er is een flatscreen televisie met satelietontvangst (o.a. Nederlandse, Belgische en Duitse zenders), DVD speler, Bluetooth muzieksysteem en SNEL glasvezelinternet (tot 400Mbs).

De twee slaapkamers zijn ieder voorzien van 2 bedden met heerlijke matrassen, airconditioning en biedt plaats aan 4 personen.

De woonkamer is van airconditioning voorzien en centrale verwarming. Dit incombinatie met het terras wat op het zuiden is georienteerd maken ons Penthouse zeer geschikt voor overwinteren.

De keuken is volledig uitgerust met o.a. een koel/vries combinatie, inductie kookplaat, oven, magnetron, Senseo koffieapparaat, waterkoker, en een wasmachine. Verder zijn alle standaard huishoudelijke apparaten aanwezig.

Op de 3e verdieping (niet met lift bereikbaar) bevindt zich een gezamenlijk dakterras waar u heerlijk kunt  loungen en zonnebaden. U heeft hier een mooi uitzicht over het Spaanse landschap.

Het Penthouse is voor mindervaliden zeer toegangkelijk door de aanwezigheid van een lift.

Op het complex is een afgesloten parkeerterrein aanwezig waar u gratis kunt parkeren. 

Het Villamartín Plaza op 10 min. loopafstand biedt keuze uit diverse restaurants en barretjes en voor de dagelijkse boodschappen. Het leeft hier het gehele jaar.

U kunt kilometerslang wandelen langs de prachtige kust. Om te zonnebaden kunt u kiezen uit diverse mooie stranden (o.a.La Zenia, Cabo Roig, El Capitán, Campoamar etc.) en van april tot en met november genieten op de terrasjes van de gezellige strandtentjes.

In Torrevieja (op ca 10 km afstand) kunt u heerlijk flaneren op de kilometerslange boulevard en u vindt er veel uitgaansgelegenheden.

In de dorpen rondom Villamartín kunt u iedere dag wel een plaatselijke markt bezoeken en ook winkelcentra vindt u op korte afstand.

Voor de shopaholics .... Het grootste winkelcentrum van de Costa Blanca, La Zenia Boulevard, bevindt zich op 4 km afstand van ons appartement in La Zenia!

De steden Murcia, Elche, Cartagena en Alicante zijn de moeite waard om te bezoeken. U vindt daar diverse musea en monumentale gebouwen. Er zijn natuurparken, aquaparken, dierentuinen, kortom u verveelt zich geen moment!

Voor de golfliefhebbers zijn er vele prachtige golfterreinen. De omgeving is een waar golfwalhalla!
Op loopafstand (500 m) van het complex treft u het prachtige golfterrein Villamartín aan. De golfterreinen Las Ramblas en Campoamar zijn op minder dan 3 km te bereiken.

Villamartín ligt op ca 45 minuten afstand van het vliegveld Alicante en het vliegveld van Murcia (Corvera). Ryanair, Vueling en Transavia vliegen regelmatig vanuit Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Weeze (Düsseldorf), Amsterdam op Alicante. Vaak tegen heel voordelige tarieven.

Wij kunnen ook via onze beheerders zorgen voor vervoer van het vliegveld Alicante of Murcia naar ons appartement

Casa Tosca Villamartin is geregistreerd onder Licentie en voldoet aan alle eisen gesteld door de Spaanse overheid.

De verhuurder, Maurice & Sandra

Advertentie online sinds april 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Hallo,

Wij zijn Maurice en Sandra van der Miessen. Eigenaar sinds mei 2016 en super enthousiast om dit fantastisch appartement aan de Costa Blanca aan te kunnen bieden aan anderen. Het is een luxe ingerichte penthouse gelegen in een zeer rustige omgeving waar u lekker kunt genieten van zon, zee, strand, lekker eten, uitgaan en al wat het Spaanse leven u kan bieden.

Wij verwelkomen u graag!

Saludos Cordiales

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Inchecken na 16:00 in (andere tijden alleen na overleg)
Uitchecken voor 11:00 (andere tijden alleen na overleg)

Overwinteren is mogelijk in de periode 1 oktober t/m 30 april. Het tarief hiervoor bedraagt € 29,00 per nacht (gem. ca €835 p/maand) inclusief energiekosten (obv 90kWh stroom/gas per week gemiddeld. Bij normaal verbruik is dit voldoende). Minimaal verblijf bedraagt 1 maand.

Vermelde huurprijzen zijn inclusief energiekosten (obv 90 kWh stroom/gas per week gemiddeld. Bij normaal verbruik is dit voldoende). Bij verbruik boven de 90kWh per week wordt €5,00 per dag in rekening gebracht voor elke dag die het gemiddelde overschrijdt).

Betalingsvoorwaarden:

* Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag dient u 30% van de totale huursom aan te betalen.
* Het 70% restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor de incheckdatum te zijn voldaan.

Verder verwijzen wij u naar de algemene huurvoorwaarden welke bij de reserveringsbevestiging worden meegestuurd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-jan-2024
tot
wo 01-mei-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 294,00
Midweek -
Nacht € 42,00
Weekend -
van
wo 01-mei-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 392,00
Midweek -
Nacht € 56,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 511,00
Midweek -
Nacht € 73,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 392,00
Midweek -
Nacht € 56,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
wo 01-jan-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 294,00
Midweek -
Nacht € 42,00
Weekend -
van
wo 01-jan-2025
tot
do 01-mei-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 301,00
Midweek -
Nacht € 45,00
Weekend -
van
do 01-mei-2025
tot
di 01-jul-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 399,00
Midweek -
Nacht € 59,00
Weekend -
van
di 01-jul-2025
tot
ma 01-sep-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 532,00
Midweek -
Nacht € 76,00
Weekend -
van
ma 01-sep-2025
tot
wo 01-okt-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 315,00
Midweek -
Nacht € 45,00
Weekend -
van
wo 01-okt-2025
tot
do 01-jan-2026
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 532,00
Midweek -
Nacht € 76,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 95,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Linnengoed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Toeslag feestdagen
€ 30,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Toeslag nachtelijke aankomst
€ 30,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking en een golfbaan in de Costa Blanca een gebied in het oosten van Spanje. Het ligt in de gemeente Orihuela, in de provincie Alicante en de regio Valencia .

Villamartin is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in de afgelopen tien jaar in dit gebied van de Costa Blanca . Het gebied is erg populair bij toeristen en het grootste deel van de bevolking bestaat uit West-Europese buitenlandse gemeenschappen die zich daar in de laatste 10 jaar hebben gevestigd. Er zijn ook andere golfbanen in de buurt en de vele stranden. Het dichtstbijzijnde strand is het zandstrand van La Zenia.

Het gebied is de thuisbasis van El Limonar International School, Villamartin, een internationale school die zowel les geeft in het Spaans en het Engels.

Villamartin is gelegen aan de Costa Blanca in de gemeente Orihuela en de provincie van Alicante. Het is een uur rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante en een twintig minuten rijden ten noorden van de luchthaven van Murcia.

De constructie van Villamartin begon in 1972 en het gebied is inmiddels uitgegroeid tot een kosmopolitische urbanisatie, bestaande uit ongeveer 1500 appartementen, villa's en herenhuizen. De belangrijkste bewoners zijn afkomstig uit West-Europa en spreken veelal Engels. Villamartin is een populair gebied en trekt veel toerisme, wat resulteert in een groot aantal toeristische attracties, van golf tot watersporten en go-kart tracks. De belangrijkste attractie voor zowel het binnenlandse en buitenlandse toerisme is het klimaat. Villamartin kent ca 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Een groot aantal stranden gelegen in het gebied, zijn bekroond met de Europese Blauwe Vlag voor netheid, veiligheid en het bieden van faciliteiten voor het hele gezin.

Villamartin heeft twee kampioenschaps golfbanen; Campo de Golf Villamartin, die de thuisbasis was van de in 1994 gespeelde Mediterrane Open, en Campo de Golf Las Ramblas.

De urbanisatie van Villamartin staat bekend om zijn centrale plein in de buurt van het Villamartin Golf Course. Het bestaat uit een bank, supermarkt, spreekkamer, een verscheidenheid aan bars, nachtclubs, cafés en restaurants, plus een aantal appartementen. De Plaza is gebouwd rond een plein met palmbomen die als thuisbasis gebuikt worden door een flink aantal Afrikaanse Ringnek Papegaaien.
Villamartin Plaza, een gellig plein met restaurants en bars waar u zeer voordelig kunt eten en drinken. Tevens worden hier in de maanden mei t/m september vele avonden opgeluisterd door live optredens.
Op nog geen 2 kilometer afstand vind u de eerste baan van Villamartin Golf. De overige 3 golfbanen bereikt u in minder dan 15 minuten rijden met de auto.
La Zenia Boulevard. Het paradijs voor de shopaholics. Met ca 150 winkels raakt u niet uitgeken en is er voor elk wat wils. Tevens zijn hier vele bars en restaurants gevestigd waar u tegen zeer gunstige prijzen kunt eten en drinken.
De Costa Blanca staat bekend om zijn uitermate gezonde leefomgeving.  De voornaamste rede is de aanwezigheid van de ca 10km verder gelegen zoutmeren in Torrevieja (Laguna Salada de Torrevieja). Deze zoutmeren zorgen voor een positief effect op mensen met huidaandoeningen en lichamelijke klachten.
Maakt prachtige moutainbike of fietstochten in een schitterende omgeving. Bekijk en deel uw route via Wikiloc.com
JetSki Club Torrevieja organiseert excursies naar verschillende delen van de kustlijn van de Costa Blanca en Murcia.

Indeling

Woonkamer
2e verdieping

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
2e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
2e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Badkamer 1
2e verdieping

Toilet

Ligbad

Wastafel (1)

Badkamer 2
2e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • E

Woonoppervlakte

  • 75 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Watersport
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Kluis
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (3)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (1)

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 294,-
per week v.a.
€ 294,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Penthouse Kia Ora

9,2
Vanaf per nacht € 121,- v.a. per week per week € 845,-