Villa

VT-458946-A

Villa Esmeralda met privé zwembad.


Vrijstaande villa met privézwembad gelegen in Rojales op circa 20 automin. van het zandstrand van Guardamar del Segura aan de Costa Blanca. De villa ligt in de bekende urbanisatie Benimar II bij Rojales. Deze huiselijk ingerichte villa is van alle gemakken voorzien. De woon/eetkamer heeft een ronding met open keuken en toegang tot het overdekte terras. Vanaf het terras loop je langs het privé zwembad naar het beneden terras waar je de buiten keuken vindt met barbecue. 's Avonds is de tuin verlicht en kun je hier heerlijk buiten zitten. Door de beschutte ligging van de villa biedt deze veel privacy. Op warme dagen zorgt de airconditioning binnen voor verkoeling. Naast de villa is er een eigen fitnessruimte met enkele fitness apparaten.

Het centrum van Rojales met verschillende restaurants, bars, supermarkten en (week)markten ligt op 2km afstand. In de omgeving van het vakantiehuis bevinden zich voor de liefhebber diverse golfbanen, zijn er (water)sporten te beoefenen. Ook attractie- en water parken ontbreken niet. Een bezoek waard zijn ook de havenstad Alicante (circa 50 autominuten) en Elche (circa 30km), met een 5km lange palmboom plantage.

De verhuurder, René

Advertentie online sinds januari 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Wij zijn Irene en René. In 1998 liepen wij door het karakteristieken Spaanse stadje Rojales langs de rivier Rio de Segura, we waren meteen verliefd , leuke restaurantjes, barretjes,mensen die je op straat groeten. 2 Dagen later stonden wij op de plek waar deze pracht villa gebouwd kon worden . Jaarlijks genieten wij weer van onze VILLA MET PRIVE ZWEMBAD/ zon/ zee/ strand/ natuur maar ook rust. In de omgeving : Golf baan / Water paradijs / paardrijden / Wandel & Fiets routes. kom ook genieten!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De borg bedraagt € 300,= per verblijf. Contant te voldoen .
De energiekosten en waterverbruik worden met de borg verrekend.
De borgsom wordt binnen 1 week na vertrek door beheerder teruggestort op uw rekening na aftrek van eventuele schade en additionele kosten na controle van de schoonmaakservice
Komt u langer dan 3 weken dan zullen wij dit bedrag met € 50, per week verhogen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 399,00
Midweek -
Nacht € 57,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
ma 06-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 699,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
ma 06-mei-2024
tot
zo 26-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 599,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
zo 26-mei-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 599,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 980,00
Midweek -
Nacht € 140,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
vr 09-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1099,00
Midweek -
Nacht € 157,00
Weekend -
van
vr 09-aug-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1299,00
Midweek -
Nacht € 186,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
ma 07-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 799,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 30,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Airco
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Barbecue
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Internet
€ 0,00
Per week
Gratis
Kinderbed
€ 15,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Kinderstoel
€ 10,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Linnengoed
€ 20,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Stroom
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Water
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Zwembad
€ 0,00
Per verblijf
Gratis

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Informatie over de Palmentuin van Elche (provincie Alicante)De Huerto del Cura is een lustoord, een kunstzinnig aangelegde palmentuin, genoemd naar de voormalige eigenaar, pater José María Castello Sánchez.
De dadelpalmen en andere palmensoorten, die tot 30 meter hoogte reiken, zijn er op smaakvolle wijze aangevuld met cactussen, agaven, granaatappel- en vijgenbomen.
Een der grote blikvangers is de 'palmera imperial' met zijn zeven stammen vanuit één hoofdstam en een geschatte leeftijd van 175 jaar. Zijn naam verkreeg deze palm in 1894 toen keizerin Elisabeth van Oostenrijk-Hongarije (Sissi) een officieel bezoek aan de stad bracht.
In Elche en omgeving staan naar schatting totaal 300.000 palmen, de grootste concentratie palmbomen van Europa, merendeels dadelpalmen.
ALICANTE – De zoutmeren van Torrevieja zijn sinds kort geopend voor het publiek en men verwacht jaarlijks zeker 20.000 bezoekers te mogen ontvangen. De Salinas de Torrevieja zijn de grootste zoutmijnen/meren van Europa en gedurende jaren waren deze niet of slechts mondjesmaat te bezoeken en alleen vanaf de weg te bekijken. Daar is nu een einde aan gekomen.
San Pedro del Pinatar is gelegen aan het Mar Menor, een zoutmeer aan de Costa Blanca en dankt haar bekendheid aan de zoutproductie en aan de geneeskrachtige modderbaden. Aan het strand van Lo Pagan zie je gedurende de zomermaanden mensen die zich insmeren met modder en zich daarna in de zon laten drogen. Vervolgens gaat men in zee baden. Het water van het Mar Menor bevat veel jodium. Mensen met gewrichtsklachten of huidproblemen geven aan dat de klachten door deze behandelingen verminderen.
Guardamar kijkt uit op een lange strand met duinen, omzoomd door pijnbomen en eucalyptus bossen waardoor het bijna lijkt op een paradijs. Guardamar is een bruisende stad en populaire vakantiebestemming voor duizenden vakantiegangers, want het heeft veel te bieden. Guardamar heeft 14 km wit zandstrand (8 stranden), prachtige parken, talloze goede restaurants, vele gespecialiseerd in lokale gerechten, maar ook internationale gerechten staan op het menu.
Tabarca is een klein eiland dat zich voor de Spaanse kust bevindt op enkele kilometers van de plaats Santa Pola. Het eiland maakt deel uit van de provincie Alicante. Het is 1800 meter lang en het heeft een maximale breedte van 400 meter. De maximale hoogte bedraagt 15 meter. In de onmiddellijke omgeving ervan liggen een aantal kleinere, onbewoonde, eilanden en klippen. Er is een bootverbinding van het eiland met Alicante terwijl er ook vanuit het nabijere Santa Pola een veerdienst is. Vanuit Torrevieja, Benidorm en El Campello is het eiland ook bereikbaar. Tabarca wordt veel door toeristen bezocht als dagexcursie.
EXCURSIES MET WATERMOTORFIETSEN VOOR MAR MENOR, ISLA DEL SUJETO, ISLA DEL CIERVO, ISLA REDONDA, ISLA BURGEMEESTER, ISLA PERDIGUERA, ISLA GROSA EN ISLOTE EL FARALLON.
Kom op reis naar Mar Menor in San Pedro del Pinatar met onze waterfietsen. Je kunt de kinderen meenemen en op een andere manier van de zee genieten. Met onze monitoren zul je onvergetelijke plaatsen zien zoals La Manga en de mooiste eilanden die het landschap omringen, zoals La Isla Dellajer, Isla Redonda, Isla Mayor, Isla Perdiguera, Isla Grosa e Islote El Farallón.

Je hebt geen licentie nodig, je wordt geleid door een professionele monitor van max power brothers.
In 5 minuten les leer je de algemene regels van de zee en hoe je een jetski neemt.

Alles wat je leuk vindt tijdens de excursie neem je als de beste herinnering aan deze zomer.
Jeep Safari 4X4 : Breng een dag vol avontuur door met off-road rijden in het ruige bergachtige gebied in het achterland van de Costa Blanca.
Als je wilt dat een van onze ervaren chauffeurs je ophaalt in een ATV van Santana Anibal met 8 zitplaatsen of als je zelf wilt rijden, dan kunnen we je een van onze Suzuki 4X4-jeeps aanbieden (vergeet niet je rijbewijs mee te nemen.) We rijden door spectaculaire bergen en valleien langs verlaten dorpjes, een prachtig turquoise reservoir en droge rivierbeddingen.
'S Middags is er een stop in een typisch bergdorp om te lunchen in een gezellig restaurant dat een prachtig uitzicht biedt over de Benidorm-Callosa-vallei met een vast menu. Later op de middag gaan we naar de Algar watervallen voor een natuurlijke douche om al dat stof weg te spoelen. Vergeet niet een badpak, handdoek en wat warme kleding mee te nemen (het kan in de bergen kil worden).
Eef en Karen Brand wonen en werken permanent aan de Costa Blanca en weten alles van het fietsen hier. Hun bedrijf, Costa Blanca Cycling, verhuurt goede fietsen van het Duitse merk Cube. Ze bieden de keuze uit zo goed als alle type fietsen: carbon racefietsen, aluminium racefietsen, mountainbikes, trekkingfietsen en zelf elektrische fietsen. Daarbinnen zijn er verschillende framematen beschikbaar.

Fietsen in Spanje was op bezoek bij Eef en Karen Brand in Guardamar waar we zelf konden constateren dat de huurfietsen in uitstekende staat zijn. De fietsen worden punctueel onderhouden en regelmatig vervangen. De huurtarieven vinden wij bescheiden in vergelijking tot andere verhuurders.
Rojales heeft zijn eigen aquapark. Dit is gelegen in Ciudad Queasada en werd geopend in 1986.

Met een oppervlakte van 21.000 vierkante meter is het niet het grootste aquapark uit de buurt (die eer gaat naar Aquapolis in Torrevieja) maar naar prijs / kwaliteit moet dit park niet onderdoen voor z'n grotere concurrent.

Het park bestaat uit een groot zwembad, een (water)speelgebied met glijbanen voor kinderen, enkele gewone glijbanen, 2 snelle kamikaze glijbanen en een waterglijbaan die je afdaalt in een band.

Het park wil de drukte niet onbeperkt laten toenemen. Daarom staat bij de ingang een teller die het aantal mensen weergeeft die nog toegang kunnen krijgen tot het park. Vol is vol. Vooral na de middag gebeurt het vaker dat je moet wachten tot voldoende mensen het park verlaten hebben alvorens je binnen kan.
In Torrevieja
24 boten in Torrevieja te huur waaronder: 3 sloepen / 3 jachten / 2 ribs / 2 boten zonder vaarbewijs / 1 zeilboten.
Waarom u uw boot zou moeten huren met Nautal
De volgende garanties en compensatie voorwaarden gelden voor alle boekingen met Nautal:

Meer dan 10.000 boekingen tot op heden. Huur een boot bij één van de meest toonaangevende bootverhuurbedrijven wereldwijd.
Beste prijs gegarandeerd. Wij garanderen u de beste prijs. Ontvang tot wel 40% korting van de originele prijs en er worden geen boekingskosten in rekening gebracht.
Persoonlijk advies. U bent onze grootste prioriteit. Onze nautische specialisten spreken meer dan 10 talen, zodat er altijd iemand is die u goed te woord kan staan.
Grootste online catalogus. Bij Nautal heeft u meer dan 19,000 boten in meer dan 800 bestemmingen tot uw beschikking. Wij zullen u helpen de meest geschikte boot uit te zoeken, voor u, uw gezelschap en uw reisplannen.
Maximale transparantie. Onze website heeft meer dan 2000 reviews en comments van onze klanten met betrekking tot verscheidene bootverhuurbedrijven, booteigenaren en schippers. Bovendien plaatsen wij gedetailleerde beschrijvingen van elke boot en maken wij gebruik van originele foto´s
Tevreden klanten. We zijn trots op meer dan 30,000 tevreden klanten en een hoog percentage terugkerende klanten. Nautal heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 van 5 en minder dan 1% aan incidenten.
Maximale veiligheid. Nautal verzekert beveiligde online betalingen. Daarnaast heeft Nautal een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afgesloten met Hiscox die tot wel 500.000 euro per handeling dekt, zonder totale limiet, en die ook het insolventierisico van de uiteindelijke dienstverlener dekt. Nautal wordt elk jaar gecontroleerd door een extern bedrijf om volledige kennis en controle te hebben over de financiële aspecten.
Een financieel verantwoordelijk bedrijf. Nautal´s goede resultaten hebben de aandacht getrokken van grote investeringsbedrijven zoals de financiële institutie La Caixa. Ook heeft Nautal overheidsfinanciering verkregen van de ministeries van Industrie en Toerisme.
Voor u gepersonaliseerde reizen en routes. Onze experts kennen de beste routes en bestemmingen. Zij zijn getraind u te adviseren en uw droomvakantie waar te maken, waar dan ook ter wereld.
Club Goede Zeilers. Als lid van deze club zal u kosteloos gebruik kunnen maken van de `iskipper` verzekering; u kunt nu bijvoorbeeld, naast vele andere voordelen, gratis annuleren. Daarnaast heeft u exclusieve voordelen zoals nóg meer beschikbare extra´s, versnelde check-in, etc.
Compensatie van geconstateerde schade tijdens check-in. Wanneer u enige schade ontdekt tijdens de check-in met de Nautal App,
maak dan foto´s en stuur ons een email met de nodige details. De vorm van compensatie wordt bepaald naar gelang de specifieke situatie.
Compensatie voor annulering vanwege andere oorzaken dan weersomstandigheden. In deze gevallen zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u nog steeds van uw vakantie zult genieten. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor een andere boot met een hogere prijs, dan dekt Nautal tot 20% van het prijsverschil. Daarnaast heeft u altijd de optie uw reservering te annuleren tot 24 uur na betaling.
Compensatie voor vertraging bij oplevering vanwege andere oorzaken dan weersomstandigheden. Mocht uw bootverhuur door overmacht vertraagd zijn, dan wordt het evenredige deel van de huurprijs terugbetaald, plus een compensatie tot 20%.
Compensatie voor annulering vanwege weersomstandigheden. In dit geval geldt de specifieke informatie die op het online boot profiel vermeld wordt.
Download PDF voor meer informatie met betrekking tot compensaties

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
11 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
7 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
Begane grond
7 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Vloerverwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (5)
  • Terrasverwarmer
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Wellness

  • Massagedouche
  • Fitnessruimte


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: