Villa

HUTB-053692 - LLB-000018

Casa La Costa - 3 kamers


Casa La Costa
Leuk dat je onze droomwoning hebt ontdekt die in 2018 geheel is gerenoveerd. De woning ligt op ongeveer 75m. boven de zeespiegel en het biedt een prachtig uitzicht op zee en natuur. Het ligt op 1 km. van het strand en enkele mooie rustige rotsstranden. Het centrum bevindt zich op 1,5 km. afstand.  

Huur van de 3 kamers.
Meestal worden de  kamers apart verhuurd via een ander internationale site. We ontmoeten gasten uit de hele wereld en zijn blij met onze superhost status. Om Nederlandse families met KINDEREN VANAF 10 JAAR, met aanhang of ouders de gelegenheid te geven om in de woning deze kamers te huren voor de periodes van de bouwvak en de schoolvakanties, blokkeren we tot begin maart de 'losse' kamers voor de verhuur voor deze periodes. We vinden het ook leuk om Nederlandse gezinnen te ontmoeten en ze hier een fijne vakantie te laten ervaren. Er kunnen maximaal 4 gasten komen of max. 6 (toeslag) als we in jullie gewenste periode zelf in Nederland verblijven. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij wonen dus zelf ook in het huis, OOK TIJDENS JULLIE VERBLIJF. Gezinnen die we hebben mogen ontvangen zien onze aanwezigheid eerder als aanvulling dan een beperking. Lees de recensies. Wij zijn flexibel en gebruiken bijvoorbeeld de keuken niet op hetzelfde moment. Gasten beschikken over een aparte grote koelkast en opbergruimtes. Wij doen hier ons eigen ding maar zijn beschikbaar voor jullie vragen over de faciliteiten in en rondom het huis, maar ook voor suggesties over de mogelijkheden in de buurt en we doen natuurlijk het onderhoud van het huis, het zwembad en de tuin. 

Slaapkamers.
De 3 slaapkamers voor gasten bevinden zich op de eerste verdieping. Iedere kamer heeft een twee-persoons bed en een eigen badkamer. Op deze verdieping bevindt zich ook een groot terras met een fantastisch uitzicht. De slaapkamers zijn afsluitbaar een hebben een groot bed en beschikken over airco/verwarming. De ramen hebben horren en Velux verduisteringsjaloezieën. Voor het opbergen van kleding zijn er twee open kasten. In alle slaapkamers hangt een grote passpiegel aan de wand van 40x150cm. Alle slaap- en badkamers grenzen NIET direct aan een andere slaap- of badkamer. Onze eigen slaap-en badkamer bevindt zich op de begane grond. 

De badkamers.
Iedere kamer heeft een eigen privé badkamer met toilet, wastafel, grote spiegel met verlichting en föhn, douche met handdouche en regendouche met extra waterdruk. Inclusief douchegel/shampoo, handzeep en handdoeken.

De woonkamer, de eetkamer en de keuken bevinden zich op de begane grond en zijn modern, eigentijds en comfortabel ingericht en zijn voorzien van airco en muziekspeakers om je Spotify muziek te luisteren via ons Sonos systeem. In de woonkamer staat een TV met Chromecast voor het koppelen aan je mobiel. Nederlandse zenders ontvangen we via Canal Digitaal.
De schuifdeur in de keuken geeft direct toegang tot de tuin en het zwembad. Ook vanuit binnen is er een vrij uitzicht.

Het terrein.
Rondom op eigen terrein van ruim 1500m2 is er veel ruimte waar je kunt zitten of liggen en aan alle kanten heb je een fantastisch uitzicht over de zee of het natuurlandschap en de bergen. Door de speciale stervorm van de villa zijn er rondom veel plekken waar je kunt genieten. Er zijn verschillende zitplekken en parasols. Zo is er altijd wel een plek met zon of juist een schaduwplek te vinden of in de wind of juist uit de wind.

Niet alleen overdag heerlijk genieten maar ook in de avond omdat de zon lang schijnt op de plek bij het zwembad. Dus ook heerlijk nagenieten als je overdag weg bent geweest. Er is een Jeu de Boule baan om met elkaar te gebruiken, maar ook een buiten tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een dartbord. Ook is er een BBQ.

Zwembad.
Het wordt gedesinfecteerd dmv zoutelectrolyse. Voordeel zachter zwembadwater, geen chemisch chloor, dus geen kans op jeuk, rode ogen en een gevoelige huid.  

Lokale tips en huisinformatie.
Behalve de informatie over het huis hebben wij ook een uitgebreide map met informatie over Calella met bezienswaardigheden en activiteiten.

Dichtbij alles en toch heerlijk vrij. Genieten met comfort van vroeg tot laat.


Voorzieningen:
  • Afsluitbare inloopkast voor het eventueel opbergen van de koffers.
  • Kast met gezelschapsspellen aanwezig zoals o.a. Kolonisten van Catan, Keezbord, Schaakbord, etc.
  • Een Jeu de Boule baan, een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een dartboard.
  • Wasmachine, wasdroger en drooglijnen buiten.
  • Er is ruimte voor diepvries producten.
  • Er staat een Dolce Gusto koffieapparaat in de keuken.
  • Naast de vermelde gebruikelijke voorzieningen in een keuken ook: Broodrooster, citruspers, grillplaat en smoothie apparaat, fondueset en gourmetplaat.
  • Snel warm water uit de kranen.
  • Het water uit de kranen is drinkbaar. (gefilterd). 
  • De keuken beschikt over een kraan voor direct kokend water. (Quooker)

  • Je auto kan je altijd aan de straat bij het huis parkeren. 

De verhuurder, A & J

Advertentie online sinds maart 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Samen genieten we onze nieuwe woning maar ook van de gezellige plaats zelf met zijn lange strand en even lange winkelstraat en natuurlijk het mediterraan klimaat en de cultuur. We houden van de zon, wandelen, lezen, muziek en gezelligheid. We spreken ook Engels en Spaans.

Ik werk af en toe vanuit mijn kantoor vanuit huis en samen onderhouden we het huis en de tuin. We maken het onze gasten graag naar hun zin. Wij zijn pas blij als jullie genieten van je verdiende vakantie.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  • De huurprijs is voor de 2 of 3 kamers (op basis van 4 personen).
  • De maximale huurperiode is 2 weken.
  • In de zomermaanden is aankomstdag en de vertrekdag op vrijdag.
  • Schoonmaak van de slaapkamer en wisseling bedlinnen is 1x per week.
    Eindschoonmaakkosten zijn 30 euro per kamer per verblijf.
  • Verder geen andere kosten. Bedlinnen, handdoeken, wc papier, shampoo, water en elektriciteit (*), airco, etc. zijn inbegrepen in de prijs.
    (*) Uitgezonderd laden elektrische auto.

  • De leeftijd van de huurder dient minimaal 25 jaar te zijn.
  • Kinderen vanaf 10 jaar kunnen met hun ouder(s) mee.
  • Huisdieren kunnen helaas niet mee.
Als reserveringsbevestiging stellen wij een huurovereenkomst op met o.a. betalingstermijnen en de hieronder vermelde annuleringsvoorwaarden.  
  • ANNULERINGSVOORWAARDEN ALGEMEEN
    Indien de huurder de overeenkomst annuleert ruim vóór de begindatum van de huurperiode tot uiterlijk 1 maand vóór de aankomstdag, is er geen restitutie van de aanbetaling maar vervalt de betalingsverplichting van het restantbedrag.

  • ANNULERINGSVOORWAARDEN IVM PANDEMIE ZOALS COVID19
    Als u uiterlijk 3 dagen voor de aankomst de reis annuleert, doordat er door de overheden is besloten dat reizen naar Spanje is verboden ivm een pandemie dan wordt door ons het bedrag wat u heeft betaald teruggestort met uitzondering van het aanbetalingsbedrag van € 450,-.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 29-mrt-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1260,00
Midweek € 900,00
Nacht € 180,00
Weekend € 540,00
van
vr 31-mei-2024
tot
vr 28-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1470,00
Midweek € 1050,00
Nacht € 210,00
Weekend € 630,00
van
vr 28-jun-2024
tot
ma 02-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1680,00
Midweek -
Nacht € 240,00
Weekend -
van
ma 02-sep-2024
tot
di 08-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1470,00
Midweek € 1050,00
Nacht € 210,00
Weekend € 630,00
van
di 08-okt-2024
tot
ma 04-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1260,00
Midweek € 900,00
Nacht € 180,00
Weekend € 540,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 30,00
Per item
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Barcelona is een stap die je eigenlijk gezien moet hebben. Met de trein vanuit Calella, en voor slechts 5 euro, sta je na ruim een uur midden in het centrum Plaza Catalunya en de bekendste straat La Ramblas.

Je kunt een city bus gebruiken om de stad te bekijken of gaan wandelen en de sfeer te proeven. Lopend kun ook veel bekijken zoals De Sagrada Familia of La boqueria, een gigantischa markthal met groente, fruit, vlees en vis. Er zijn is al een ervaringen op zich. Nog los van de vele barretjes en restaurants.

En... Wat is het dan weer heerlijk om na zo'n dag weer terug te komen in een oase van rust in onze villa.
Voor gezinnen met kinderen is een dagje uit naar een waterpark een leuke optie.

* Marinaland ligt in op 12.5 km. afstand vanaf onze villa. Behalve glijbanen is hier ook een soort zee-dierentuin. Je zult er dolfijnen, pinguïns, zeeleeuwen, zeehonden en exotische vogels kunnen zien. Er is zijn ook shows met dieren. Je kan met de auto maar dan betaal je parkeerkosten. Of je kan met de bus vanuit Calella.
* Waterworld ligt in Lloret de Mar. Het grootste glijbanenpark van de Costa Brava.
* Illa Fantasia. Wat minder bekend en daardoor misschien ook wat minder druk ligt in Villasar
Met de trein vanuit Calella naar station Premia de Mar gaat er een gratis shuttlebus naar het park.

Voor meer informatie kan je natuurlijk internet raadplegen en de reviews van bezoekers lezen.
Persoonlijk vinden wij Calella een hele leuke plaats.

Calella heeft een authentiek centrum wat vanaf het toeristische deel doorloopt tot aan het einde van de plaats. Leuke winkeltje waar je voordelig (kleding) kunt shoppen en er zijn natuurlijk ook veel barretjes en restaurantjes.

Het strand is lang en breed met diverse strandtenten en een wandelboulevard. Vanaf onze villa kom je eerst het toeristische deel van Calella wat je in de zomermaanden ook een echt vakantie gevoel geeft.
Misschien klinken de plaatsen Blanes en Lloret de Mar je bekender en ben je nieuwsgierig.

Met de auto is het ongeveer een half uurtje rijden naar Blanes en kan je er een dag daar gezellig vertoeven. Wij hebben voor de auto altijd wel een plekje kunnen vinden in een wijk vlakbij het centrum. Maar vanuit Calella kan je ook met de trein naar Blanes. In de zomermaanden staat er een bus bij het treinstation die je brengt naar Blanes centrum of Lloret de Mar centrum. (Busstation). Dus ook een bezoek aan Lloret de Mar is heel goed te doen. Let er wel op hoe laat de laatste bus en trein weer teruggaan.

En misschien ervaar je ook waarom wij Calella zo leuk vinden.
Houd je van historie dan kan je middeleeuwse stadje bezoeken zoals Besalú of het oude stadsdeel van Girona.

Betreed de stad Besalú via de oude brug om de dagelijkse ervaring van de middeleeuwse bewoners van Besalú opnieuw te beleven, voordat je door de charmante straatjes dwaalt en je weg vindt naar Plaça de la Llibertat. Onderweg vind je ambachtelijke winkels die keramiek, lederwaren en andere lokale ambachten verkopen in kleine boetieks met stenen muren en alle aantrekkingskracht van de grot van Ali Baba.

Besalú ligt ongeveer 100km. vanaf onze villa. Iets boven Girona. Een bezoek aan deze plek is dan ook best te combineren met het bezoeken van Girona met zijn middeleeuws getinte oude stadsdeel met zijn wijk Klein-Venetië aan de rivier de Onyar. Zie foto rechts.
Af je van shoppen houdt en van bekende internationale merken is een bezoek aan Roca Village een goed idee. Het ligt op 40 km. afstand van onze villa en is met de auto goed te bereiken.
La Roca Village is een dorp met 130 outletwinkels en boetieks. Er zijn bekende Spaanse en internationale merken gevestigd, zoals Bimba & Lola, Nike, Gucci, Levi’s en de FC Barcelona store. Als je graag mooie items scoort voor een gereduceerde prijs (wie niet?), zorg je dat je tijdens je stedentrip naar Barcelona een bezoek brengt aan La Roca Village. De outlet behoort tot de bezienswaardigheden in en rondom Barcelona waar jaarlijks de meeste toeristen op afkomen.
Dit is een groot winkelcentrum af langs de snelweg C32. Op ongeveer 25 km. vanaf onze villa. Met de auto ben je er binnen een half uur. In tegenstelling tot de kleine boetiekjes in het centrum van Calella, waar je best leuk en voordelig kan shoppen, is Mataró Parc een modern winkelcentrum met veel kleding-, schoenen en sieradenwinkels van de bekende merken. Maar er is ook een mediamarkt en andere grote winkels. En ook veel restaurants, een bioscoop en een grote supermarkt. Heel iets anders dan authentieke sfeer maar er zijn vele positieve reacties over dit winkelcentrum te lezen op bijvoorbeeld tripadvisor.
Echte voetbalfans kunnen Barcelona niet verlaten zonder een bezoek aan Camp Nou te hebben gebracht. En daarvoor hoef je niet per se een kaartje voor een wedstrijd van Barça te kopen. Tijdens de Camp Nou Experience krijg je een goed beeld van het stadion, de club, gewonnen prijzen en (oud-) spelers.

Een bezoek aan Camp Nou is te combineren met een dagje Barcelona. Bekijk je de Sagrada Familia dan kan je vanaf daar ook de metrolijn 5 nemen om naar Camp Nou te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden via internet te vinden over een tour en het online kopen van een kaartje om een wachtrij bij de kassa te voorkomen. Kijk een op de website getyourguide.
De markt van Tordera, die al 155 jaar bestaat, vindt elke zondagochtend plaats.
Momenteel zijn er ongeveer 300 kraampjes verdeed over 6000m2. De kramen worden verdeeld door vrijwel alle straten van het dorp en er komen gemiddeld zo’n duizenden bezoekers per week.
Op deze markt kun je veel verschillende producten zoals kleding, fruit, groenten, of accessoires en cadeauartikelen, ja en zelfs dieren kopen. Tordera is een leuke authentieke plaats. Daarnaast zijn de meeste winkels ook open tijdens deze zondagochtend.

Deze markt is dichtbij (minder dan 20km). Binnen een half uur met de auto ben je er. Er is aan de rand van het dorp ruime parkeergelegenheid voor auto’s. De markt is van 09.00 tot 14.00. Wij raden je aan om er tijdig te zijn. Niet te warm, niet te druk en dus ook prima om een parkeerplek te vinden.

Voor Nederlanders is het enigszins te vergelijken met de zwarte markt in Beverwijk maar dan buiten in deze leuke plaats.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
45 m2

PVC-vloer

Airconditioning

Slaapkamer 1
1e verdieping
17 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

PVC-vloer

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

PVC-vloer

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
1e verdieping
17 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

PVC-vloer

Dekbedden

Badkamer 1
1e verdieping
7 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
1e verdieping
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
1e verdieping
7 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Eetkamer
Begane grond

12 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (6 Kookzones/branders)

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Jeu de boules
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Dakterras
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • Tafeltennistafel


€ 1.260,-
per week v.a.
€ 1.260,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

TreeHouse Villa

9,2
Vanaf per nacht € 229,- v.a. per week per week € 1.600,-