Appartement

Droomappartement aan zee!


MODERN APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT op zee, strand én het schiereiland van Peñíscola. Perfecte ligging met het strand op 300 m loopafstand! Via schotelantennes ontvangst van WiFi én Nederlandse tv (basisabonnement Canal Digitaal).

Dit gezellige, moderne en compleet ingerichte appartement bevindt zich op de 1e etage van een recent gebouwd appartementencomplex. Het complex bevindt zich op een heuvel aan de zeezijde. De wandeling vanaf het strand naar boven heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 11% over een lengte van 300 meter.

Het appartement is gelijkvloers, en is geschikt voor maximaal 4 personen. Naast een woon/eetkamer en een open keuken zijn er twee 2-persoons slaapkamers met comfortabele luxe boxsprings en een kleine badkamer met toilet en inloopdouche.

De schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot een knus privébalkon met een fantastisch uitzicht over het zuiderstrand, de zee en het schiereiland van Peñíscola. Daarnaast is er uitstekend zicht op het gezamenlijke zwembad aan de voorzijde van het appartementencomplex. Naast het zwembad - dat ook een ondiep gedeelte voor de kleintjes heeft - staan enkele speeltoestellen.

De auto kan worden geparkeerd op een privéparkeerplaats in de afgesloten, overdekte parkeergarage van het complex. Vanuit de garage gaat een lift naar het complex.

Het oergezellige Peñíscola biedt voor ieder wat wils. Alles is op korte loopafstand: het brede strand, vele terrasjes, restaurants en winkeltjes, een supermarkt, de haven, het oude ommuurde stadsgedeelte ... geen zin om te lopen? Fietsen en scooters zijn in de omgeving volop te huur!

Ook de nabije omgeving is prachtig. Nationaal park Sierra de Irta, ten zuiden van Peñíscola, is een ruig natuurgebied met een grote variëteit aan flora en fauna, kasteelruïnes en verlaten baaien. Accommodatie én omgeving bieden dus alles voor een topvakantie!

Gasten worden bij aankomst hartelijk ontvangen en wegwijs gemaakt door onze Engelse sleutelhouder Linda of door één van haar medewerkers. Een kleine welkomstattentie namens ons zorgt voor een goed begin.

Meer weten? Wij nodigen u graag uit om de uitgebreide Achtergrondinformatie te lezen!

De verhuurder, Martin & Lucia

Advertentie online sinds februari 2012

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Van harte welkom! Wij zijn Martin en Lucia, trotse bezitters van dit fijne appartement op 300 m lopen van het strand, mét zeezicht en een schitterend uitzicht op het schiereiland van Peñíscola! Alles voor een top vakantie is aanwezig: zon, zee, strand én vertier! Bij het complex hoort een klein zwembad waar het na het strand heerlijk afkoelen is. Een privéparkeerplaats in de afgesloten garage onder het complex maakt het comfort compleet. Zoek niet verder, kies voor ons droomappartement!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

GETOONDE PRIJZEN: 
Gebaseerd op een verblijf van 1 week/7 nachten. Wij hanteren geen lagere lange termijn- of maandtarieven.

BELANGRIJK: Ons droomappartement wordt niet verhuurd van begin november tot en met eind maart.

BETALINGS- EN BOEKINGSVOORWAARDEN:
 
Zie voor de betalingsdetails de boekingsbevestiging van Micazu.Betaling in 2 termijnen. Bij boeking: 20% huurbedrag (minimum € 100). Na ontvangstbevestiging is de boeking definitief. Zes weken voor aankomst: restant huurbedrag + borgsom. Last minutes volledige betaling huur + borgsom bij boeking. 

BELANGRIJK:
Aan het plaatsen van een boeking in de online kalender en de daarop volgende bevestiging kunnen nog geen rechten worden ontleend. De boeking is pas definitief nadat aan bovengenoemde voorwaarden is voldaan. De verhuurder is gerechtigd de boeking te annuleren als niet aan bovengenoemde voorwaarden is voldaan.

Lees ook:
* Services & bijkomende kosten
* Aanvullende informatie: Annuleren?

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 695,00
Midweek -
Nacht € 99,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 16-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 695,00
Midweek -
Nacht € 99,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Airco
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Linnengoed
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Van harte welkom op de presentatie van Droomappartement aan Zee!

Wij nodigen u graag uit om alle informatie te lezen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via 'Stel een vraag aan de verhuurder'. Wij reageren zo snel mogelijk!

TIP: kijk ook eens naar de presentatie van Droomhuis op Golfbaan**** op Micazu.nl, nog zo'n TOPlocatie!
Peñíscola is leuk voor iedereen!

Strand
Voor strandliefhebbers is er het kilometerslange noorderstrand, én het veel kleinere zuiderstrand waarop het appartement uitkijkt. Overal zijn ligbedden en parasols te huur.

Cultuur
Het schiereiland is een mooi historisch stadscentrum. In de middeleeuwse burcht woonde Papa Luna, een paus die buiten Vaticaanstad zetelde. Wandel door de smalle straatjes en geniet van een kleurig schouwspel!

Natuur
De zuidelijke kust is ruig, met inhammen en steile kliffen. Hier bevindt zich natuurreservaat Sierra de Irta.

Sportief
De kust is zeer geschikt voor alle watersporten. In de Sierra de Irta kunnen wandelaars, harlopers en mountainbikers terecht. Langs de noordelijke boulevard loopt een lang vlak fietspad.

Overig
Op loopafstand zijn veel winkels, restaurants, bars, clubs, pubs en ook discotheken te vinden. Er is zelfs een casino!

TIPS:

Drink iets op het terras van bar Puertomar bij de visafslag als de vangst wordt binnengebracht.
Bezoek de indrukwekkende burcht van Papa Luna.
Vermoeid? Neem een beauty-arrangement in de spa van hotel Agora, op + 500 m afstand van het appartementencomplex.
Edificio Mirad'or, Calle de Argentina, 12598 Peñíscola, Castellón

Vanaf Utrecht is de afstand naar het appartement + 1800 km.

Peniscola ligt ten zuiden van Barcelona airport en Reus (Tarragona) airport, en ten noorden van Valencia airport. Diverse low cost airlines maken gebruik van deze vliegvelden.

Barcelona Airport (08820 Barcelona) + 215 km
Valencia Airport(46940 Valencia) + 150 km
Reus (Tarragona) Airport (743200 Reus) + 130 km


TIP: De postcodes van het appartementencomplex en van de verschillende vliegvelden zijn hierboven vermeld.
Er zijn diverse manieren om naar de vakantiebestemming te reizen. Hierbij enkele reistips, maar er zijn meer mogelijkheden. Door ons genoemde prijzen, tijden, beschikbaarheid e.d. onder voorbehoud en bij benadering.

OV vanaf Valencia airport – in 3 stappen

1. Bus, metro of taxi naar treinstation Estació Del Nord – Valencia, Carrer de Xátiva. Het busstation van Valencia Airport is tussen de terminal en parkeergarage P1.

AEROBUS
Vanaf de luchthaven naar drie haltes in Valencia. Stap uit bij halte Calle Bailen, 6 minuten lopen naar het treinstation. Dagelijks elke 20 minuten tussen 06.00 – 22.00 uur. Reisduur ½ uur. Kosten ticket rond €2,75.

BUS 150 (gele Fernanbús)
Vanaf de luchthaven naar meerdere haltes in Valencia. Stap uit bij halte Mercat Central (Avenida Barón de Carcer 26), 10 minuten lopen naar het treinstation. Maandag - vrijdag elk half uur. NIET op zon- en feestdagen! Reisduur 40 minuten. Kosten ticket rond €1,45.

METRO
Neem in de aankomsthal de roltrap naar beneden. Metrolijn 3 en 5 (rode en groene lijn) gaan naar het centrum. Stap uit bij halte Xátiva, direct voor het treinstation. Vertrek iedere 8 minuten. Reisduur 20 – 25 minuten. Kosten ticket p.p. rond €4,00 + kaarttoeslag.

TAXI
Enkele reis rond € 25.

2. Vanaf treinstation Estació Del Nord naar treinstation Benicarlo-Peñiscola
Reis van tevoren plannen en tickets bestellen: via de App Trainline. Zie ook de website thetrainline. com . Kosten ticket p.p. rond € 12,50.

3. Vanaf station Benicarlo- Peñiscola naar het appartement.
Neem vanaf het treinstation een taxi naar de eindbestemming. Reistijd 15 minuten.

OV vanaf Barcelona airport – in 3 stappen

1. Met bus of taxi naar treinstation Barcelona Sants - Barcelona, Placa dels Paisos Catalans 1.

AEROBUS
Vanaf de luchthaven naar meerdere haltes in Barcelona. Stap uit bij halte Placa Espanya, 11 minuten lopen naar het treinstation. Dagelijks iedere 20 minuten tussen 06.00 – 22.00 uur. Reisduur ½ uur. Kosten ticket p.p. rond €2,75.

TAXI
Enkele reis rond € 25.

2. Vanaf treinstation Estació Del Nord naar treinstation Benicarlo-Peñiscola
Reis van tevoren plannen en tickets bestellen: via de App Trainline. Zie ook de website thetrainline.com. Kosten ticket p.p. rond € 12,50.

3. Vanaf station Benicarlo- Peñiscola naar het appartement.
Neem vanaf het treinstation een taxi naar de eindbestemming. Reistijd 15 minuten..

Vliegen en huurauto reserveren

Vliegen: Ryanair - naar Reus en Barcelona; Transavia - naar Valencia en Barcelona; Vueling - naar Valencia en Barcelona. Boek ruim van tevoren een huurauto. Hiervoor is een credit card nodig. Betrouwbare verhuurwebsites o.a.: Easyterra.nl en Goedkope-autoverhuur.com. Volg de stappen. Belangrijk: regel zelf van tevoren online een eigen risico huurautoverzekering, bijvoorbeeld via Allianz. Een eigen risico verzekering afsluiten aan de balie van het autoverhuurbedrijf is duurder, en dan niet nodig.

Met de auto

Afstand ongeveer 1800 km. Tolkosten rond € 100. Boek voor een overnachting van tevoren een hotel.
Het (sleutel) beheer van het appartement is in handen van de Engelse Linda.
Zij ontvangt de gasten bij aankomst, is tijdens het verblijf de contactpersoon, en coördineert de eindschoonmaak.

Aankomst
Aankomst is mogelijk vanaf 15:00 uur. Linda weet hoeveel gasten zij kan verwachten, en hoe laat zij arriveren. Op de aankomstdag nemen gasten + 2 uur voor de verwachte aankomsttijd telefonisch contact op met Linda. Bij het niet (tijdig) opnemen van contact kan zij niet (tijdig) ter plaatse zijn.

Bij aankomst verwelkomt Linda de gasten op de afgesproken plaats en gaat met hen naar het appartement. Na de nodige uitleg en de betaling van de afgesproken bedragen overhandigt zij de sleutel.

Vertrek
Vertrek is mogelijk tot 10:00 uur. In verband met de door Linda uit te voeren eindcontrole overleggen de gasten de werkelijke vertrektijd ruim van tevoren met haar.

Aankomst- en vertrektijden
Linda woont op 35 km afstand van het appartementencomplex. In het complex is geen balie/receptie aanwezig. Huurders moeten zich daarom aan de met Linda afgesproken aankomsstijd houden.

Aankomst- en vertrektijden moeten voor Linda redelijke tijden zijn. Dat wil zeggen aankomst tussen 15:00 en 17:00 uur en vertrek tussen 08:00 en 10:00 uur. Als dit afwijkt moet dit liefst zo snel mogelijk, en uiterlijk 1 week van tevoren, aan ons worden voorgelegd zodat wij het kunnen bespreken met Linda. 

Extra services
Alleen in goed overleg met Linda - en tegen een door haar te bepalen vergoeding - kan zij extra services verzorgen, zoals vervoer van/naar treinstation of dokter, babysitservice, etcetera.

Het schiereiland en het noorderstrand waren in 1961 het decor voor de spektakelfilm El Cid, met in de hoofdrollen Charlton Heston als El Cid en Sophia Loren als Jimena. Peñiscola figureert in de film als de stad Valencia.

Het verhaal
De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. In de 11e eeuw is Spanje vrijwel geheel in handen van de moren, die tussen 800-1300 Spanje overheersten. Rodrigo Diaz de Vivar of El Cid Campeador (Heer Kampioen) wil trouwen met Jimena. Hij wil vrede stichten tussen moren en christenen, en laat enkele gevangen emirs vrij. Dit wordt gezien als verraad aan de koning. Jimena's vader sterft in een duel met Rodrigo.

Heden
In Peñiscola wordt de strijd tussen de moren en de christenen jaarlijks in september herdacht tijdens de Fiestas Patronales met het Desfile de Moros y Cristianos, een spectaculaire intocht.

TIP: bekijk de film! De DVD staat in het appartement.
De ontelbare citrusplantages zijn het meest karakteristiek voor deze streek, de Costa del Azahar of sinaasappelbloesemkust. In de lente is overal de zoete geur van sinaasappelbloesem.

De verschillende soorten sinaasappels zijn rijp tussen november en maart. De vruchten verkleuren rond november van groen naar oranje. Voor de verkleuring zijn koele nachten nodig. Sinaasappels in de tropen blijven daarom groen! De vruchten worden tussen november en maart met de hand geoogst.
De mooie 18 holes 72 par golfbaan van Panorámica Golf & Country Club bij Sant Jordi ligt op slechts 30 minuten rij-afstand.

Deze golfbaan is één van de beste van Spanje. De mediterrane entourage is prachtig.

De mooiste holes zijn nummer 5, een par 3 met een lengte van 133 meter vanaf de gele tee en een green van eilandformaat, en nummer 11 met een lengte van 502 meter met een enorme waterhindernis aan de linkerzijde op 200 meter van de green.

Zie voor actuele prijzen en overige informatie de website van Panorámica Golf. Let op: tijdens golfwedstrijden is de baan niet beschikbaar!
Helaas kan het voorkomen dat de vakantie moet worden geannuleerd, of eerder moet worden afgebroken. Sluit daarom altijd een reis- en annuleringsverzekering af!

Mogelijke redenen om te annuleren (verschilt per verzekering)
* Overlijden of ernstige ziekte van een reiziger of van naaste familie
* Onvrijwillige werkloosheid
* Brand- of inbraakschade aan eigendom van de verzekerde, waarbij terugkomst vereist is

Annuleringsvoorwaarden na boeking
*Direct na boeking tot 6 weken voor aankomstdatum - de overeengekomen aanbetaling.
*Vanaf 6 weken voor aankomstdatum - het volledig overeengekomen huurbedrag.

De verhuurder beschouwt als een annulering en is niet verantwoordelijk:
*Wanneer de huurder besluit om na boeking geen gebruik te maken van het gehuurde.
*Wanneer de huurder om redenen besluit om het gehuurde later te betrekken of eerder te verlaten dan de overeengekomen huurperiode.
*Wanneer de huurder de vakantie moet annuleren om welke reden dan ook.
*Wanneer de huurder na annulering volgens de voorwaarden nog een bedrag verschuldigd is. Bijvoorbeeld als zonder bericht wordt 'geannuleerd' door het niet betalen van het (restant) overeengekomen bedrag, of bij te late annulering.
De overeengekomen bedragen worden in geen van deze gevallen (gedeeltelijk) geretourneerd!

TIPS
* De huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is meestal het voordeligst.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
16 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
11 m2

Bed: Lits-jumeaux 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
9 m2

Bed: Lits-jumeaux 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer
1e verdieping
4 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 75 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Home cinema set
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Grillplaat
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Speeltoestel(len)
  • Terras
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 695,-
per week v.a.
€ 695,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Droomhuis op golfbaan****

9,1
Vanaf per nacht € 142,- v.a. per week per week € 995,-