Vakantiehuis

VFT/GR/05444

Villa Vista is gelegen in de urbanisatie Fuentes - boven het typisch Spaanse strandstadje Almunecar -  aan de Costa Tropical.

De Costa Tropical is het minder bekende deel en meer typisch Spaans deel van de Andalusische kust. Vanaf de luchthaven van Malaga rijd je langs de kust zo'n 65 kilometer naar het Oosten. In een uur sta je bij de voordeur van Villa Vista. 

Inrichting
Het huis heeft 4 ruime slaapkamers met 8 bedden (baby bedjes op verzoek mgelijk), 2 volledige badkamers, 3 toiletten (2 toiletten in de badkamers en 1 separaat). Een volledig ingerichte keuken inclusief oven, magnetron, waterkoker, kofiie (cup) apparaat, vaatwasser, wasmachine en zelfs twee koelkasten. Het huis is volledig voorzien van airco (koelen en verwarmen). 

Gebruik van WiFi, bedlinnen en handdoeken is inclusief. 

Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op met een fantastisch zee- en bergzicht. Vanuit de master bedroom heb je een eigen balkon met zicht op de uitlopers van de Sierra Nevada. Alle slaapkamers hebben een prachtig uitzicht op de bergen en liggen aan de schaduwzijde. Er is veel kastruimte.

Zwembaden
Bewoners en onze vakantiegasten van Villa Vista hebben onbeperkt toegang tot de twee gemeenschappelijke  zwembaden. De Panorama pool is het gehele jaar geopend. De Infinity Pool van 15 juni - 15 september. De Infinity pool heeft een overloop met een prachtig uitzicht de zee en kust en heeft een life guard.

Stranden
Het huis ligt op slechts een paar minuten afstand van de vele prachtige stranden. Van kleine inhammen tot lange en brede stranden. Je kunt er genieten van de 'Chiringuitos', strandrestaurants met veelal hoge kwaliteit. Maar ook afgelegen stranden zijn in de nabijheid. Voor ieder wat wils.?

Oude en nieuwe stad
Almuñécar, dat nog steeds van oudsher Spaans is, heeft een mooie kronkelende oude stad met een Moors kasteel. Er heerst een bruisende sfeer met veel tapasbars en boetieks.? Rondom de oude stad is een modern centrum ontstaan met alle winkels en services die je nodig hebt. Twee grote supermarkten, verschillende banken, apothekers, artsen en verschillende speciaalzaken. Op vrijdag is er een grote markt. Alles echt stukken goedkoper dan je gewend bent.?

Eten
U kunt natuurlijk overal genieten van de Spaanse keuken. Van eenvoudige Spaanse tapasbars tot enkele van de beste visrestaurants aan de kust. Of, als u liever 'thuis' wilt ontspannen, heeft u een volledig ingerichte keuken tot uw beschikking. Heerlijk genieten van uw eigen maaltijd op het ruime terras met een prachtig uitzicht over de bergen en de kust. 

Omgeving
Strandliefhebbers zullen verwend worden met hun keuze en zij die het erfgoed van Spanje op prijs stellen, zullen houden van het oude Granada en het wereldberoemde Alhambra, de ongerepte witte pueblo's en vele bezienswaardigheden.

Natuurliefhebbers bevinden zich op slechts enkele minuten van het natuurpark Pena Escrita, het prachtige, onbedorven voorgebergte van Cerro Gordo en prachtige wandelmogelijkheden in de Alpujarras. Op 1 uur rijden kun je skiën in de Sierra Nevada. Meestal vanaf 1 november tot 1 april. De hoogste lift gaat naar 3300 meter!

De verhuurder, Robert

Advertentie online sinds januari 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
We zijn met onze drie kinderen echte zonliefhebbers. Niet zo gek dus dat we uitkwamen bij Costa Tropical met 360 dagen zon. Enorm genieten is het hier, eigenlijk het gehele jaar. Zelfs december en januari is het vaak nog 17-18 graden en zonnig. Daarnaast is het hier ook echt genieten van de enorme Spaanse vriendelijkheid! We gaan er vanuit dat je net zo genieten als wij dat hier altijd doen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Toelichting op uw boeking

Tarieven
De genoemde tarieven gelden t/m 4 personen. Vanaf 5 t/m 8 personen komt er supplement van € 17,50 per persoon per nacht op uw totale huurprijs. 

Servicepakket
Het servicepakket bestaat uit linnenpakket, 2 handdoeken en 1 badlaken, WiFi, stroom- en waterverbruik.Water en elctriciteit obv normaal gebruik.

Eindschoonmaak
Per verblijf betaalt u eindschoonmaak voor het huis, de terrassen en de reiniging van het linnen-/handdoekpakket. 

Borg € 350
We hanteren een borg ter bescherming van onze eigendommen van € 350 per boeking. Als na de verplichte eindschoonmaak en inspectie geen schade of verlies is geconstateerd wordt de borg ad € 350 verrekend.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 05-mrt-2024
tot
zo 21-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 584,00
Midweek -
Nacht € 97,00
Weekend -
van
zo 21-apr-2024
tot
di 07-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 133,00
Weekend -
van
di 07-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 584,00
Midweek -
Nacht € 97,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 646,00
Midweek -
Nacht € 108,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
di 03-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1199,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
di 03-sep-2024
tot
ma 14-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 646,00
Midweek -
Nacht € 108,00
Weekend -
van
ma 14-okt-2024
tot
di 05-nov-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 133,00
Weekend -
van
di 05-nov-2024
tot
zo 22-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 584,00
Midweek -
Nacht € 97,00
Weekend -
van
zo 22-dec-2024
tot
wo 01-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 800,00
Midweek -
Nacht € 133,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 17,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Servicekosten
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Heerlijke strandrestaurants dichtbij. Vlees en natuurlijk veel vis.

Vooral de lunch is hier het moment. Lunches beginnen wel pas rond 14.15-14.30 uur. Alle restaurants zeer betaalbaar. In het hoogseizoen is boeken voor 11.00 uur wel gewenst. Vanfa 1 november - 1 maart zijn veel restaurants en chringuito's gesloten. In het centrum zijn ook fantastische restaurants.

Onze topfavoriet is: C'Mariano
Voor ontbijt kun je beste naar: Playamar

Alhambra - Granada

Breng een bezoek aan de Alhambra (het rode paleis) in Granada. De Alhambra is een middeleeuws paleis én fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in Andalusië (Zuid-Spanje).

Het bevindt zich op een heuvelachtig plateau aan de zuidoostelijke grens van de stad Granada. Het hele complex van het Alhambra heeft een enorme oppervlakte van 140.000 m².

Vanwege de fijn uitgevoerde islamitische kunst en de zeer grote waarde van de kunstschatten, is het een populaire trekpleister. Binnenin zijn er mooie decoraties die toegeschreven worden aan Yusuf I. Veel kunstschatten van het Alhambra zijn gerestaureerd en zo een goed voorbeeld van Moorse kunst op het Europese vasteland.

Wie het Alhambra wil bezoeken, moet vooral rekening houden met de quota die de UNESCO heeft gesteld qua bezoekersaantallen: per dag mag maar een beperkt aantal bezoekers het Alhambra binnengaan, dus wie op goed geluk een bezoek wil brengen, loopt een groot risico niet toegelaten te worden, en vooraf boeken is verstandig. Let wel op dat je boekt via de officiële website (er zijn veel frauduleuze websites).
Een buitenmarkt vol toffe dingen! De echte naam van de markt is "Mercadillo Los Viernes". De ingang midden in het hart van de stad aan de Arc de Triomphe Puerta de Almuñécar (Blas Infantes Arches), dit is ook het belangrijkste beursterrein in de maand augustus. Het ligt tussen de hoofdweg (N-340) en de enige echte “McDonald’s”. Enorm veel standhouders. Vooral kleding is vaak spotgoedkoop. Aanrader voor shoppers!
* Velilla Beach (Playa de Velilla) - strand dichtbij Villa Vista

Het is een van de belangrijkste stranden van Almuñécar en misschien wel de meest uitgestrekte. Het ligt in een baai en is goed beschermd tegen de westenwinden waardoor het bijna het gehele jaar aangenaam is.

Dit is een gezinsvriendelijk strand en toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn parasols en ligstoelen te huur. Het heeft een hoog serviceniveau, veel restaurants en ligt op het oosten, voor prachtige zonsopgangen. Er is ook een speciaal fietspad langs de paseo. Het strand heeft meer half grof zand.

===

* Strand van San Cristobal (Playa de San Cristobal) - het stadstrand

Gelegen aan de westkant van Almuñécar, is in feite het stadstrand en een van de belangrijkste stranden van de gemeente, het heeft tal van restaurants en hotels. Het strand heeft meer half-grof zand.

Er zijn verschillende watersporten beschikbaar (duiken, springkussens, kajakken, windsurfen, stand-up paddleboards, jetski-verhuur en meer). Dit is een gezinsvriendelijk stadsstrand en is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn parasols en ligstoelen te huur. Is goed uitgerust en heeft een hoog serviceniveau en ligt op het zuiden, voor prachtige zonsondergangen. Er is ook een speciaal fietspad langs de paseo.

===
Cabria-strand (Playa de Cabria)

Het ligt ver van de belangrijkste stranden en is vrij klein en redelijk populair vooral vanwege de restaurants. Er zijn twee restaurants en een klein hotel. Dit is een deel van de stad dat laatste ontwikkeld is. Er is grind en zwart zand op het strand, met een douche om te wassen. Dit strand ligt op het zuiden.

* Almuñécar Playa Cantarriján Naturistenstrand

Het is een klein afgelegen naturisten-/naaktstrand in herradura, de eerste plaats voor Almunecar gelegen (Vanuit Malaga), waar het in het hoogseizoen behoorlijk druk kan zijn. Twee heerlijke restaurants (gekleed). Het wordt ook gebruikt door niet-nudisten en ligt op het zuidwesten.

Museum Cueva de Siete Palacios

Het Archeologisch Museum Cueva de Siete Palacios, ook wel bekend als de Grot van 7 Paleizen, bevindt zich verrassend genoeg niet in een grot. In plaats daarvan vertegenwoordigt het het grootste deel van het voormalige Romeinse paleis. Het museum is gevestigd in wat ooit de kelder van dit Romeinse paleis was. Binnen zijn er overblijfselen van het historische verleden van Almuñécar. Inclusief overblijfselen gevonden in de necropolis van Puente de Noy, Laurita en de viszoutfabriek van El Majuelo.

===

SEA_AQUARIUM (Acuario Almuñécar)

Net achter de gemeentelijke markt in het centrum van het oude dorp vind de ingang van het Sea-aquarium. Je vindt er zeedieren uit zowel de Middellandse Zee als de verder afgelegen oceanen. Je zult verwend worden met de "haaientunnel", die een geweldig en close-up zicht geeft op deze prachtige dieren.

===

Grotten van Nerja

Nerja zo'n 20 km van Almunecar kent een reeks enorme prachtig verlichte grotten die zich uitstrekken over bijna vijf kilometer en 's werelds grootste stalagmiet hebben. Dat is iets om de andere kinderen over te vertellen als ze weer naar school gaan! Niet alle grotten zijn open voor het publiek, dus u hoeft de 5 km niet te lopen, maar wees voorbereid op het lopen van enkele trappen. Niet rolstoel toegankelijk.

===

Nevada Shopping Center Granada

Voor een dag met binnenactiviteiten en een complete winkelervaring moet je soms een grote stad bezoeken. Het enorme winkelcentrum Nevada [Centro Comercial Nevada] bevindt zich in Granada en ligt aan de zuidoostkant van de stad, dus gemakkelijke toegang vanaf Costa Tropical. Met ongeveer 120.000 vierkante meter commercieel ruimte met meer dan 200 winkels, talloze restaurants en een bioscoopcomplex met 8 bioscopen, is er genoeg te zien, te doen en te eten.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
22 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
2e verdieping
9 m2

Bed: Stapelbed 200 x 80 cm

Bed: Onderschuifbed 180 x 70 cm

Tegels

Slaapkamer 4
2e verdieping
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping
4 m2

Toilet

Badkamer 2
1e verdieping
6 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 3
2e verdieping
4 m2

Toilet

Ligbad

Panaormapool
5e verdieping
Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • HiFi / Stereoset
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuinstoel(en) (5)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Buitenkeuken
  • Loungeset

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (3)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (10)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 584,-
per week v.a.
€ 584,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Dorada

9,2
Vanaf per nacht € 258,- v.a. per week per week € 1.806,-