Appartement

Tulipanes/AUG2024 NOG VRIJ BOEK SNEL


 Let op! Appartement Tulipanes heeft AIRCO (koud/warm)  en ligt in en hele mooie omgeving met tuin/zwembad/zee zicht!  PRIVÉ GARAGE EN LIFT, NL TV, COMPLEET INGERICHT EN SNEL INTERNET! IDEAAL VOOR VAKANTIES EN LANGERE PERIODES ( speciale tarieven voor boekingen langer dan 3 weken)!
Vragen zijn welkom maar de meeste antwoorden kunt u in de beschrijvingen lezen! Boeken doet u door de button RESERVEREN te klikken ! 

HÉÉRLIJK Vakantieappartement  met 2 slaapkamers, 2 badkamers, 1 groot terras, grote/mooie keuken ,gezellige woonkamer,  prive garage, lift en airco. Nabij de prachtige STRANDEN van Cabo Pino! (Nat.gebied), 10 min met de auto naar Marbella, 30 min met de auto naar de luchthaven van Málaga. Het appartment is geschikt voor 4 volwassen en er is 1 babybed aanwezig!

COMFORTABEL/COMPLEET ingericht. 1 terras voor optimaal buitengevoel, 4 prachtige ZWEMBADEN  + kinderbad en JACUZZI  ( open het hele jaar door , s'winters is het water wel fris ,  u kunt uiteraard ook  naar een van de mooie stranden van Marbella gaan ). Er is een prive garage en een lift voor uw comfort. Ook is er een airco voor warme en koude lucht. De buurt is rustig en mooi, vlakbij Marbella, supermarkten, restaurants, bars etc. Uw comfortabele plek onder de zon met NL-TV en een super snelle internet verbinding.
Bij ons heeft u het gevoel dat u thuis bent, maar wel op een plekje onder de zon! Appartement Tulipanes heeft wat u zoekt:

Compleet ingericht, Nederlandse eigenaar, met veel comfort en luxe wat u ook thuis gewend bent en dit voor een scherpe prijs vergeleken met de concurrentie.
Wij verhuren APPARTEMENT TULIPANES sinds 2019 en de meeste gasten komen weer terug omdat ze zich bij ons thuis voelen. Vanaf het moment dat u boekt krijgt u al een persoonlijk service. Wij staan altijd open voor opbouwende kritiek om juist ons product altijd te innoveren met als doel U: Een tevreden gast tijdens zijn/haar VAKANTIE in MARBELLA. U bent van harte WELKOM bij ons. Huisdieren zijn niet toegestaan!

Uw VAKANTIEVERBLIJF in MARBELLA, Zuid Spanje bij Andalusie/Costa de Sol

De verhuurder, Flavio Adriano

Advertentie online sinds februari 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Welkom in Appartement Tulipanes in Marbella!
Sinds 2019 verhuren wij , Flavio en Fabio , Appartement Tulipanes Marbella met veel passie, mooie beoordelingen en zeer tevreden gasten. Het appartement is genoemd naar onze favoriete bloem , de Tulp en heeft een Nederlands tintje aan de Costa del Sol! Hierdoor voelt u zich bij ons lekker thuis maar wel onder de heerlijke Spaanse zon !!! Geniet van de heerlijke stranden, tapas, vino en mooie Zuid Spaanse cultuur, samen met uw familie /vrienden!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Voor verblijven langer dan 3 weken zijn er speciale tarieven! Stuur ons een bericht!. Zodra er geboekt nemen we zsm contact met de gast!

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 26-dec-2023
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 588,00
Midweek -
Nacht € 84,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 574,00
Midweek -
Nacht € 82,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 420,00
Midweek -
Nacht € 60,00
Weekend -
van
za 30-nov-2024
tot
ma 31-mrt-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 574,00
Midweek -
Nacht € 82,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 35,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon
€ 0,00
Per persoon
Gratis
Linnengoed
€ 29,00
Per persoon
Wordt verrekend met de borg.
Schoonmaak
€ 79,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

MARBELLA is gezegend met een micro-klimaat dat zorgt voor 320 zondagen per jaar. Het is hierdoor vaak nét wat aangenamer dan elders aan de kust. Dit appartement aan de kust, TULIPANES, bevindt zich, komende uit de richting van luchthaven MALAGA (25 min.) zo'n 8 min. vóór MARBELLA. Om precies te zijn: tussen Cabo Pino en Elviria. Prettig en gezellig gelegen aan de toegangsweg van deze middelgrote urbanisatie (genaamd la Reserva de Marbella), waarover wandelaars en bestemmingsverkeer passeren, uw terras kijkt uit over de uitloper van een grote golfbaan en naar zee. Op wandelafstand (20 min.) liggen de prachtige, rustige stranden van het tot natuurparkje verklaarde duinengebied "Cabo Pino". Bij het gezellige haventje met div. restaurants (niet te verwarren met de jetset haven van Puerto Banus dat 20 min. voorbij Marbella ligt!) vindt u zacht glooiende zandstranden met barretjes en allerlei faciliteiten, zeer geschikt voor bijv. families. Iets verder terug richting ons huis vindt u rustige, natuurlijke stranden voor de duinenrij van het natuurgebiedje, waar ook naturisten volop kunnen genieten en een gedeelte dat bekend staat als zeer "gayfriendly". U vindt hier in de buurt geen bar/disco/snackbar-boulevard, al kan men die elders aan de kust natuurlijk makkelijk opzoeken. Maar ook de hippe bezoeker komt aan z'n trekken want bij het nabije 5-sterren "Don Carlos" hotel vind je het hipste strand van Marbella, NIKKI-Beach: Loungen op het strand, zien en gezien worden met een cocktail onder handbereik... In de direkte omgeving van het huis vindt u alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf zoals restaurants, supermarkt, bushalte, (internet)cafe enz. Om de hoek van het appartement vindt u de ingang naar de gemeenschappelijke tuin met daarin 4 ruime zwembaden waarvan 1 kinderbad, compleet met gratis ligbedden, parasols en 1 jacuzzi. Plezier voor het hele gezin dus! Hoewel u met de bus in principe overal kunt komen is het wel erg handig een auto te hebben. Perfecte basis voor tourtjes in heel Andalusië!
Beschrijving Faciliteiten Appartement Tulipanes, Marbella:
Vakantiewoning:
2 Slaapkamers waarvan 1 suite:
- 5 slaapplaatsen
- 1 twee pers. bed
- 2 één pers. bedden
- 1 logeerbed voor 5e persoon of logé
- 1babybed model inklapbare reiswieg tot max. 3 jaar (op aanvraag).
Woonkamer:
- 3 pers. zitbank
- fauteuil
- eettafel (uitschuifbaar) met 4 stoelen
- kinderstoel aanwezig
- airco (warm en koud)

Keuken:
- luxe. grote keuken
- volledig uitgerust
- 4 pits keram. kookplaat
- koelkast/vriesvakken
- vaatwasser
- inbouwoven/grill
- magnetron
- servies/bestek
- mixer/broodrooster
- koffiemach./waterkoker/citruspers
Entertainment:
- TV
- NL TV- en radiozenders
- DVD
- div. leesboeken
- div. gezelschapsspelen
- Gratis WiFi en gratis INTERNET !!!
Overig:
- strijkplank en strijkbout
- haardroger
Badkamers (2x):
- masterbadk. met ligbad wastafel/toilet
- gastenbadkamer met ligbad en wastafel
- wasmachine
Buitenruimte:
- veranda met tafel voor 4 personen
- zonneterras met 2 ligbedden
- zwembad + kinderbad - jacuzzi

Privé garage plus lift!

Gratis WiFi en Gratis Internet aanwezig!!!

Het appartement is geschikt voor 4 (evt. 5) personen plus 1 baby en bevindt zich op de 2e verdieping van het complex Amatista . Er is 1 terras, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de zalige veranda zit u heerlijk, hier kunt u gezellig borrelen met een tapa of de maaltijd gebruiken. Dankzij de palmbomen en struiken heeft u een optimaal buitengevoel. Binnenkomend vindt u de hal, de woonkamer en de keuken. Vanaf de 3 persoons zitbank of de fauteuil kunt u de Nederlandse zenders bekijken op de televisie. Op de DVD-speler kunt u uw favoriete films en CD's spelen. De mooie keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, magnetron, 4 pits keramische kookplaat, koffieapparaat, broodrooster enz. dus elke kookgek kan zich uitleven. Servies, bestek en alles wat u verder nodig heeft voor eten en drinken is in ruime mate aanwezig (stofzuiger ook aanwezig). Aan de zithoek kunt u ook binnen eten als u een keer niet buiten kunt of wilt zitten. De veranda heeft 1 tafel voor 4 personen en 2 heerlijke ligbedden. Voor een eventuele 5e persoon of logé (zie prijslijst) is er een logeerbed beschikbaar. Ook is er 1 wieg en een kinderstoel op aanvraag. Als laatste wijzen wij u nog op de wasmachine in de logeer badkamer . Op het zonneterras is ruim voldoene plaats om uw schone was te laten drogen.
Het gehele huis is voorzien van lichte marmeren vloeren wat een fraaie uitstraling geeft. De meubel- en interieurkeuze is modern maar warm waardoor iedereen zich hier thuis kan voelen. Roken is alleen op terras toegestaan! Gratis Internet en gratis WiFi!!!
Er is een privé garage en er is een lift voor uw gemak aanwezig Overigens is er voor (technische) noodgevallen een sleutelhouder ter plaatse beschikbaar (Engels/Spaans sprekend). De waarborgsom wordt uiteraard na de correcte oplevering weer aan u terugbetaald. Om de hoek van ons huis bevindt zich in de tuin het héérlijke zwembad met ligbedden en parasols. Vanzelfsprekend heeft u hierover de beschikking zonder verdere kosten, evenals over het kinderbad en speeltuintje voor de kleine gasten. In de het laagseizoen is het zwembad gesloten. Alles bij elkaar: Zoek niet verder, u heeft 't gevonden!
Het is het voordeligst om van te voren uw auto te reserveren via internet: U krijgt dan de beste prijzen! Hiervoor is wel een creditcard benodigd. De auto is dan op de luchthaven direct voor u beschikbaar en op de laatste dag levert u die daar ook weer in. Wel zo handig! Hieronder vindt u de namen van enkele voordelige reserveringscentrales, doe er uw voordeel mee: doyouspain.com of delpasocarhire.com

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
30 m2

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
1e verdieping
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Natuursteen

Badkamer 1
2e verdieping
10 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 2
1e verdieping
10 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 95 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Speeltuin
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (98)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Speeltoestel(len) (4)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Lift

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy


€ 420,-
per week v.a.
€ 420,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa El Deseo

8,7
Vanaf per nacht € 95,- v.a. per week per week € 664,-