Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Micazu.nl adviseert in verhuur van vakantiewoning

13 oktober 2010

Bezoek de stand op de Second Home beurs in Utrecht

Schiphol- Rijk, 13 oktober 2010 -  Wie zich oriënteert op een tweede huis of al in het bezit is van een particuliere vakantiewoning, maar meer wil weten over optimale verhuur kan zich dit weekend uitgebreid laten informeren op de Second Home beurs. De Second Home beurs vindt plaats van 15 tot en met 17 oktober in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Bezoekers die een goed advies willen over hoe lonend de verhuur van een vakantiewoning kan zijn, moeten zeker een bezoek brengen aan de stand van Micazu.nl. Het is immers dé online marktplaats voor consumenten die op zoek zijn naar vakantiehuizen van particuliere huisbezitters.

Voordelig, gemakkelijk en groot bereik

Op de stand van Micazu.nl kunnen tweede huiseigenaren zich professioneel laten voorlichten over de voordelen van het plaatsen van vakantiewoningen op Micazu.nl. De organisatie brengt huurders en verhuurders van vakantiehuizen direct met elkaar in contact zonder daarvoor de gebruikelijke commissiepercentages te hanteren. De verhuurder kan via Micazu.nl een uitgebreide woningpresentatie aanbieden aan online bezoekers en de verhuur van het vakantiehuis stimuleren op tijden dat zij er zelf geen gebruik van maken. Met Micazu.nl is zowel huurder als verhuurder voordelig uit. De werkwijze is eenvoudig en gemakkelijk en het bereik is groot waardoor de boekingskans hoog is.

Tips & Tricks

Op zowel zaterdag als zondag geeft Martin van Kranenburg, Online Marketing en E-Commerce Manager bij Micazu.nl een informatieve presentatie voor verhuurders: “Optimaal uw vakantiehuis verhuren”. De presentatie vindt op zaterdag en zondag plaats van 14.30 – 15.00 uur in het inlooptheater gelegen aan het Internationaal Adviesplein. Van Kranenburg die al meer dan vijftien jaar ervaring heeft in de online marketingwereld, voorziet beursbezoekers van de juiste tips & tricks. Hij beantwoordt vragen als ‘hoe kom je aan serieuze huurders?’ of ‘ hoe verleid je websitebezoekers tot een daadwerkelijke boeking?’ Daarnaast geeft hij verhuurders advies in hoe zij zich kunnen onderscheiden binnen het enorme aanbod aan vakantiehuizen.

Micazu.nl heeft een eigen stand op de beurs en is te vinden bij standnummer 04.B082. De Second Home beurs is geopend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 oktober van 11.00 – 18.00 en vrijdag tot 18.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.micazu.nl en www.secondhome.nl.

 

Dit artikel is afkomstig van de website Travelution.

Meld je aan!