Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Micazu Publieksprijs Beste reiswebsite 2011

1-7-2011

Micazu.nl is de grootste vakantiehuizen website voor huurders en verhuurders van particuliere vakantiehuizen. Via Micazu.nl verhuren ruim 4.000 Nederlandse eigenaren hun vakantiehuis. U boekt dus direct bij de eigenaar en hiermee bespaart u aanzienlijk op uw vakantie. In juni 2010 is Micazu.nl gelanceerd en begin dit jaar heeft Micazu.nl de publieksprijs 2011 gewonnen als beste Nederlandse reiswebsite 2011.

Partner van D-reizen
Via Micazu.nl presenteren Nederlandse eigenaren hun vakantiehuis aan het publiek. Iedere eigenaar maakt zijn eigen presentatie. Het unieke van Micazu.nl is de persoonlijke manier waarop iedere eigenaar zijn eigen vakantiehuis presenteert. De meeste eigenaren stellen zich ook persoonlijk aan u voor. Dit maakt het erg persoonlijk en geeft ook vertrouwen. U weet precies bij wie u boekt. Daarnaast zijn de prijzen ook stukken voordeliger dan de reguliere vakantiehuizensites, want u boekt direct bij de eigenaar. 

In meer dan 50 landen
Het bijzondere aan Micazu.nl is dat u een vakantiehuis kan boeken van een Nederlandse eigenaar in meer dan 50 landen. Wilt u bijvoorbeeld naar Curaçao dan heeft u een keuze uit meer dan 140 vakantiehuizen van Nederlanders. In Frankrijk heeft u een keuze uit meer dan 640 huizen en in eigen land worden meer dan 520 vakantiehuizen aangeboden. Er is voor iedereen wat wils en altijd voor de scherpste prijs omdat u direct boekt. Bekijk op uw gemak eens het complete aanbod. Zie www.micazu.nl

Eigenaren van Vakantiehuis La Diligence:

"Een zomerse dag in 2000. We waren verdwaald op een landweggetje in de Morvan. Vrouw en kinderen slapen lekker en daar hing een klein bordje A Vendre. Een dag later tekenden we het koopcontract en La Diligence was van ons. Veertien jaar leegstand had zijn sporen achtergelaten maar alle originele details waren er nog. Nu tien jaar later hebben we 4 verlaten huizen in de streek gered. We werken nog steeds in Nederland, maar zijn alle vakanties in Frankrijk. Vele gezinnen hebben genoten van een van onze huizen."


Dit artikel is geplaatst in de Ditjes&Datjes, een gezellig familieblad dat 12x per jaar verschijnt. Het magazine wordt gratis aangeboden in de in totaal 380 winkels van Dirk van den Broek, Bas van der Heijden, Digros, Dirck III slijterijen, Dirx drogisterijen en de vakantiewinkels van D-reizen. Bekijk snel uw dichtstbijzijnde punt om zelf Micazu.nl in de Ditjes&Datjes te spotten!

Meld je aan!