Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Micazu verhuurt wintersporthuizen van Nederlandse eigenaren

24 november 2010

Huizen voor families en groepen in Oostenrijk maar ook in Zweden

Honderden Nederlanders hebben een tweede woning in of dichtbij een wintersportgebied en bieden deze te huur aan. Vaak in combinatie met insiders tips die de vakantie nog leuker maken. Via Micazu zijn 600 van deze woningen rechtstreeks bij de eigenaar te huur.

Micazu.nl is de online marktplaats voor particuliere vakantiehuizen. De consument boekt rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar. Dit geeft hen de gelegenheid om juist die bijzondere en leuke tips te krijgen die niet in de informatiebrochures te vinden zijn. De eigenaar put immers uit eigen ervaring.

Oostenrijk favoriet

Oostenrijk is de uitschieter wat betreft wintersporthuizen op Micazu.nl met maar liefst 134 vakantiehuizen. Een ruim aanbod dus en niet voor niets. Uit onderzoek blijkt Oostenrijk namelijk de grote favoriet te zijn onder de Nederlandse wintersportliefhebber.

Ook in Frankrijk zijn veel wintersporthuizen te huur via Micazu.

Ook in Frankrijk zijn veel wintersporthuizen te huur via Micazu.

Boekingen

Ieder jaar vertrekken tussen de 45 en 60% van de Nederlandse wintersporters naar dit wintersportland. Recente cijfers van Micazu.nl laten zien dat de boekingen naar Oostenrijk met bijna 13% zijn gestegen ten opzichte van 2009. 

Duitsland

Naast Oostenrijk zijn er ook vele andere wintersportlanden waar Micazu.nl vakantiehuizen aanbiedt, zoals Frankrijk, Zwitserland en Italië. Verrassend is ook het grote aantal wintersporthuizen in Duitsland en opkomend wintersportland Tsjechië. Ook in minder voor de hand liggende wintersportlanden als Zweden en Finland biedt Micazu.nl mogelijke vakantieverblijven in alle categorieën.

Persoonlijk tintje

Micazu.nl onderscheidt zich in de persoonlijke aanpak die de huurder zowel op de website als bij aankomst in het huis terugziet. Het wintersporthuis wordt direct bij de Nederlandse eigenaar geboekt en hiermee bespaart de boeker ten opzichte van het aanbod bij reguliere touroperators zomaar 30 procent op de prijs. 

IJsklimmen

Daarnaast geven de huiseigenaren zelf leuke extra informatie en bijzondere tips op de website van Micazu.nl. De huiseigenaar van ‘Haus Maria’ in Oostenrijk geeft de volgende tips: “Houd je van avontuur, ga eens ijsklimmen, of wandel eens buiten de gebaande paden richting de Kitzlochklamm. Indien je juist wil relaxen breng dan een bezoek aan de thermen en sauna’ s met natuurlijke bronnen”.

Voor ieder wat wils

Het verschil in wintersporthuizen met betrekking tot de ruimte, prijzen en faciliteiten is enorm. Micazu.nl biedt vele huizen voor vijf personen- ideaal voor een gezinsvakantie- maar heeft ook meer dan voldoende aanbod voor groepen van acht of meer.

Dit artikel komt van de website opReisGids.nl.

Meld je aan!