Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Micazu.nl wint publieksprijs Thuiswinkel Awards 2011

4 maart 2011

Micazu.nl wint publieksprijs Thuiswinkel Awards 2011

Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert dit jaar voor de tiende keer de Nationale Thuiswinkel Awards. Gistermiddag werden in Fort Voordrop te Utrecht de publieksprijzen voor de kleinere webwinkels en de nominaties voor de grotere webwinkels bekend gemaakt. Micazu.nl, de online marktplaats voor particuliere vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren, werd door de consument het meest gewaardeerd en kwam als winnaar uit de bus in de categorie Reizen & Vrije tijd.

Particuliere vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren
Micazu.nl is enige jaren geleden opgericht onder de naam D-reizenvakantiewoningen.  In juni 2010 is de website geheel vernieuwd en is de naam veranderd in Micazu.nl.

Het bijzondere van Micazu.nl is dat het een marktplaats biedt  voor inmiddels 4000 Nederlandse eigenaren van vakantiehuizen in meer dan 50 landen en geïnteresseerde huurders. De eigenaren presenteren zelf, ieder op persoonlijke wijze, uitgebreid hun vakantiehuis. Huurders betalen geen reserveringskosten en reserveren direct bij de eigenaar.

Martin van Kranenburg, marketeer bij Micazu.nl; "We zijn bijzonder trots op deze prijs. We hebben de afgelopen maanden met het hele team hard gewerkt aan de lancering van Micazu.nl. Er is veel tijd gestoken in het zeer gebruiksvriendelijk maken van de website. Iedereen kan eenvoudig op zijn of haar persoonlijke wensen een vakantiehuis vinden. We merken ook dat bezoekers van Micazu.nl het erg leuk vinden om rechtstreeks bij een Nederlandse eigenaar te boeken. Dit is vertrouwd en ook nog eens voordeliger omdat niemand er meer tussen zit. De Award is ook een prijs voor alle eigenaren die via Micazu.nl verhuren. Zij zijn het die met veel plezier hun vakantiehuis promoten en dat enthousiasme kan je ook terugzien in de presentatie van hun vakantiehuis.

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de branchevereniging voor webwinkels in Nederland.

Meld je aan!