Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Micazu wint vierde jaar op rij Publieksprijs Thuiswinkel Awards

Micazu is voor het vierde jaar op rij door het publiek verkozen tot beste vakantiewebsite van Nederland. Micazu kreeg de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards 2014 in de categorie Vakantie, Reizen en Vrije Tijd. De prijs ging in 2011, 2012 en 2013 ook al naar Micazu.

Micazu is de grootste online marktplaats voor vakantiehuizen van Nederlanders voor Nederlanders. Via de website komen huurders en Nederlandse eigenaren direct met elkaar in contact, zonder tussenkomst van Micazu of een andere partij. Die aanpak heeft succes: Micazu groeit jaarlijks met ruim 40% in bezoekersaantallen, boekingen en het aanbod van nieuwe vakantiehuizen.

Vier keer op rij de beste
Micazu won de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards voor het vierde achtereenvolgende jaar. Het bedrijf is daar bijzonder blij mee. Jens van den Broek, algemeen manager van Micazu: ‘Het publiek heeft ons ook deze vierde keer op rij gekozen tot beste vakantiewebsite, daar zijn wij super trots op. De prijs laat zien dat ons concept goed aansluit bij de trend om helemaal zelf je vakantiehuis te huren van een andere Nederlander. Net zoals AirBnB, dat het op internationaal vlak zeer goed doet. Wij hebben de focus op puur vakantiehuizen van Nederlanders, voor Nederlanders. Dat is onze kracht.

Wereldwijd boeken in je eigen taal
Op Micazu kunnen huurders kiezen uit meer dan 5.300 particuliere vakantiehuizen in ruim 55 landen, wereldwijd. Wie een vakantiehuis wil boeken, doet dat via Micazu zonder boekingskosten rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar. Die formule blijkt voor steeds meer huurders zeer aantrekkelijk.

De Thuiswinkel Awards 2014 werden op 6 maart uitgereikt in The Harbour Club in Amsterdam. De jaarlijkse prijzen zijn een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland

Meld je aan!