Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Online marktplaats voor vakantiehuizen steeds populairder

30 mei 2013

Jens van den Broek van Micazu is aanstaande zondag te gast bij RTL Vakantie Magazine. In het populaire RTL-programma vertelt hij over de unieke formule van Micazu; een online marktplaats voor vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren. 

In iedere aflevering van RTL Vakantie Magazine, een productie van mediabedrijf Enjoy Life Media, gaat presentatrice Jessica Mendels in het land op zoek naar alles wat de vakantievreugde verhoogt. Ondertussen ontvangt presentator Arno Raymakers verschillende gasten om over de laatste trends te praten op vakantiegebied. In de aflevering van aanstaande zondag neemt Jens van den Broek, algemeen manager van Micazu, plaats aan tafel. Dit keer op een zeer unieke locatie; de achtertuin van prinses Beatrix. Oftewel: Midgetgolftuinen Lage Vuursche.

Uniek concept

In deze prachtige en karaktervolle tuinen vertelt Van den Broek enthousiast over het unieke concept van Micazu. De website brengt huurders en verhuurders zonder tussenkomst van andere partijen rechtstreeks met elkaar in contact. Met keuze uit ruim 4.600 vakantiehuizen in meer dan 55 verschillende landen wereldwijd is er voor iedere vakantieliefhebber wel een passend verblijf te vinden. Een vakantievilla in het buitenland, een prachtige bungalow in eigen land of een appartement direct aan zee; via Micazu regelt de consument het allemaal zelf. Eenvoudig, snel, veilig en succes gegarandeerd. Het publiek heeft de website niet voor niets voor de derde keer op rij de Thuiswinkel Award toebedeeld. “De prijs toont aan dat Micazu aansluit op de trend dat mensen zelf de controle willen hebben over huur en verhuur van vakantiehuizen”, aldus Van den Broek. “Ook de cijfers laten dat zien: Micazu heeft ten opzichte van 2012 een gemiddelde groei van ruim 40 procent in bezoekersaantallen, boekingen en vakantiehuizenaanbod.”

Voor en door Nederlanders

Bijzonder aan Micazu is dat de Nederlandse eigenaren van vakantiehuizen over de hele wereld hier hun vakantiehuis zelf presenteren. Naast dat zij hun vakantiehuis uitgebreid tonen met mooie foto’s, geven zij ook tips over de bezienswaardigheden, activiteiten en restaurants in de omgeving van het verblijf. Van den Broek: “De vakantiehuizen zijn met zorg en aandacht door de eigenaar ingericht. Dat resulteert in een bijzonder aanbod voor iedere vorm van vakantie.”

Jens van den Broek van Micazu is aanstaande zondag 3 juni te gast bij RTL Vakantie Magazine om 11.20 uur bij RTL4. De uitzending wordt zaterdag 8 juni om 16:30 uur op RTL 5 en op zaterdag 22 juni om 10:00 uur op RTL4 herhaald.

Meld je aan!