Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

ParticuliereVakantiehuizen.nl in de Elsevier 33

In Elsevier staat deze week een lijst van 33 websites die u het leven makkelijker maken. In de rubriek Vakantie en reizen wordt de site van ParticuliereVakantiehuizen.nl aanbevolen om een vakantiehuis te boeken. Naast een eenvoudig zoek- en boekproces speelt ook de prijs een belangrijke rol. Bij ParticuliereVakantiehuizen.nl boekt een huurder direct bij de eigenaar, de prijzen liggen daarom veel lager.

Elsevier over ParticuliereVakantiehuizen.nl: “Meer dan drieduizend particuliere eigenaren van een tweede huis staan op deze site. Een mooi huis of appartement in land en streek van voorkeur is snel gevonden door de uitgebreide omschrijvingen en foto’s van de vaak Nederlandse echtparen. Verfijnd zoeken kan ook, door nadere selectie op bijvoorbeeld zwembad, aantal kamers, en activiteiten (zoals wandelen of golfen). De prijs is vaak laag omdat huurders rechtstreeks zaken doen met de eigenaar. ”

Op ParticuliereVakantiehuizen.nl staan ruim drieduizend vakantiehuizen in meer dan 50 verschillende landen. Omdat steeds meer tweede huiseigenaren zich aansluiten bij Particuliere Vakantiehuizen komen er elke dag nieuwe vakantiehuizen bij.
 

Elsevier Magazine oktober 2009

Bron: www.hotfrog.nl

Meld je aan!