Persberichten 2015

Persberichten 2014

Persberichten 2013

Persberichten 2012

Persberichten 2011

Persberichten 2010

Vakantiehuizen in trek onder Nederlandse gezinnen

15 februari 2011

Vakantiehuizen en campings zijn de populairste accommodaties voor gezinnen met kinderen om de vakantie door te brengen, zo blijkt uit recent onderzoek van D-reizen. D-reizen stelde onlangs een onderzoek in onder moeders met kinderen in de leeftijdsgroepen 0-4, 4-12 en 12-18. Hieruit blijkt dat bijna 40% van de Nederlandse moeders de voorkeur geeft om de vakantie in een vakantiehuis door te brengen ten opzichte van andere type accommodaties. 

D-reizen maakt de zoektocht naar het ideale vakantiehuis makkelijk met haar top 10’s. In samenwerking met Micazu.nl heeft de reisspecialist de ‘top 10 opmerkelijke vakantiehuizen’ samengesteld. Micazu.nl is een online marktplaats voor particuliere vakantiehuizen www.micazu.nl.
 


Logeren in een oud politiebureau
In de top 10 van D-reizen komen gedenkwaardige locaties voor die omgetoverd zijn tot vakantiehuizen. Zo is het mogelijk om in een Finse Blokhut te verblijven, een voormalig politiebureau of een omgebouwd gerechtsgebouw uit 1750. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld het vertoeven in een voormalig atelier van Karel Appel in Toscane. Ook een Château met privé golfbaan of vakantiehuis met eigen bioscoop behoort tot de mogelijkheden. 
 

4.000 vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren
Naast een keur aan opmerkelijke vakantiehuizen biedt de website van D-reizen.nl momenteel ook uitgebreide beschrijvingen van bijna 4.000 vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren in meer dan 50 landen. Variërend van eenvoudig tot rijk uitgerust, geschikt voor twee personen tot groepen van 50 personen. Men kan kiezen uit vakantiehuizen met Nederlandse gezelligheid en comfort tot vakantiehuizen met internationale allure. 
 
Meld je aan!