Over Micazu

Micazu.nl is al sinds 2010 een succesvol online platform waarop Nederlanders zelf hun eigen vakantiehuis verhuren in meer dan 60 landen wereldwijd. Vakantiegangers boeken het vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar. Daardoor weten beiden precies waar ze aan toe zijn. En omdat er rechtstreeks bij de verhuurder geboekt wordt, is dat vaak een stuk voordeliger. Micazu heeft een uniek afrekenmodel waarbij geen boekingskosten in rekening worden gebracht en de vakantieganger direct met de huiseigenaar afrekent.

Tristan Albersen

Sales Representative

De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt in de detailhandel. Van de Free Record Shop tot Intratuin. Het verkopen en weten wat de klant graag wil zit in mijn bloed. De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest als e-mail marketing adviseur. Hier heb ik geleerd om meer te handelen naar de vraag. En zo te kunnen helpen in het voordeel van de klant.

In mijn vrije tijd ben ik op het toneel te vinden. Van het acteren in musicals en theaterstukken tot het spelen van mijn eigen cabaretshow. Zelf woon ik in Zoetermeer en om fit te blijven ga ik elke dag op de fiets naar kantoor. Na een warme douche en een goede kop thee ben ik klaar voor alles wat de dag mij brengt.

Kirsten Roos

Customer Care & Finance

Sinds kort ben ik werkzaam bij Micazu. Na lang gewerkt te hebben bij verschillende grote organisaties ben ik blij de overstap naar Micazu te hebben gemaakt. We werken samen in een klein, hecht team waar de lijntjes kort zijn. We zijn een groeiend bedrijf en ik ben erg enthousiast om met elkaar ons platform nog succesvoller te maken. Ik houd mij bezig met finance en de klantenservice.

In mijn vrije tijd probeer ik zo vaak mogelijk met mijn vriend en onze hond op vakantie te gaan. Ik hou van uitgebreid koken, naar het strand gaan met de hond en uit eten gaan. In de winter is een wintersportvakantie vaste prik. Ook hou ik ervan naar concerten en festivals te gaan en 1 keer in de 2 maanden wordt er gekaart met vrienden.

 

Barry Veninga

Operationeel Manager

Ik heb in 2010 aan de start van Micazu gestaan. Samen met het team bouw ik aan ons mooie platform, die we elke keer weer beter en gebruiksvriendelijker maken. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik ervaring opgedaan in de telecom, logistiek en online. Voor mij was het een grote uitdaging om een startend online platform uit te bouwen tot een succesvolle organisatie. Mijn takenpakket is erg breed en ik ben de spin in het web tussen techniek en commercie, zodat de websites draaien zoals het moet en worden verbeterd waar het kan.

Buiten werktijd is het altijd weer een feestje om te kijken wat de volgende vakantie gaat worden. Daarnaast heeft mijn barbecueseizoen 365 dagen en wordt er regelmatig in Voorburg met vrienden gekookt met een lekker wijntje erbij. Om dat te compenseren is een wekelijks potje squash noodzakelijk en als het mooi weer is en de golven goed zijn, dan wil ik ook nog wel eens mijn surfboard uit de garage halen.

Frederike Groot Wassink

Content & Communicatie

Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management heb ik de smaak van het reizen te pakken gekregen. Voor mijn minor reisde ik naar Bali en Thailand, waar ik naast studeren ook vooral van het rondreizen door Azië heb genoten. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik mijn stage volbracht op de marketingafdeling van het kooktijdschrift delicious.

Nadat ik klaar was met mijn studie heb ik bij Micazu mijn eerste baan gekregen. Inmiddels werk ik er een aantal jaar met veel plezier! Ik vind het erg leuk om de groei van start-up tot grote vakantiehuizenspeler mee te mogen maken.

In mijn vrije tijd houd ik er van om gezellig naar de film of uit eten te gaan, te koken en bakken, een goed boek te lezen en (hoe kan het ook anders?) te reizen.

Jens van den Broek

Algemeen Directeur

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht ben ik mijn carrière gestart in de food-retail in Duitsland en Nederland. Omdat de online wereld mij zo enorm intrigeerde en mij echt de pioniersmentaliteit gaf die ik zocht, ben ik in 2011 gestart bij Micazu.

Door mijn ervaring op het gebied van leidinggeven, marketing/communicatie- en managementvaardigheden hebben wij met ons team sinds die tijd een erg succesvol platform weten te ontwikkelen die geheel past in deze tijd van transparantie, eerlijkheid en klantgerichtheid.

Hang Pham

Finance & Quality

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Micazu en ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie. Ik ben erg enthousiast om deel uit te mogen maken van een succesvolle en groeiende organisatie.

Ik heb mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Na mijn studie heb ik gewerkt bij diverse bedrijven, waar ik ervaring heb opgedaan op het gebied van online en administratieve processen.

In mijn vrije tijd houd ik van boeken lezen, naar de film te gaan en uiteraard van reizen! Eén van mijn favoriete bestemmingen is Florida.

Marja Hogenkamp

Customer Care

Ik werk al vrijwel vanaf de lancering van de website als customer care medewerker bij Micazu. Samen met Nicole beantwoord ik alle mogelijke vragen van verhuurders. Ik doe mijn werk met buitengewoon veel plezier. Ik gun iedere verhuurder zoveel mogelijk boekingen en sta de verhuurders met raad en daad terzijde om die boekingen te realiseren. Omdat ik in het verleden een opleiding tot Webmaster heb gevolgd, weet ik meestal wel te achterhalen hoe problemen m.b.t. het uploaden van gegevens kunnen ontstaan.

Naast mijn werk, zijn mijn kinderen en kleinkinderen mijn grootste hobby. En uiteraard (hoe kan het anders met werk in deze sector) ga ik in mijn vrije tijd heel graag op reis!

Nicole van Geloven

Customer Care

Net als Marja, ben ik sinds de start van Micazu werkzaam als customer care medewerker voor de site. Marja en ik beantwoorden met veel plezier vragen van verhuurders en hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat de website zo optimaal mogelijk functioneert, mede door de vele suggesties ter verbetering die door verhuurders worden aangedragen.

Ik heb 3 kinderen, houd van skiën en heb jarenlang cricket gespeeld. In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig naar een concert, theater, film of uiteten. Verder teken en schilder ik, houd ik van lezen en ben ik daarnaast natuurlijk ook regelmatig achter de computer te vinden.

Meld je aan