Over Micazu

Micazu.nl is al sinds 2010 een succesvol online platform waarop Nederlanders zelf hun eigen vakantiehuis verhuren in meer dan 60 landen wereldwijd. Vakantiegangers boeken het vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar. Daardoor weten beiden precies waar ze aan toe zijn.En omdat er rechtstreeks bij de verhuurder geboekt wordt, is dat vaak een stuk voordeliger. Micazu heeft een uniek afrekenmodel waarbij geen boekingskosten in rekening worden gebrachten de vakantieganger direct met de huiseigenaar afrekent.

Jens van den Broek

Algemeen Manager

De handel zit er bij Jens van jongs af aan al in, vandaar was zijn keuze al snel duidelijk om na zijn middelbare school naar de Hoge Hotelschool Maastricht te gaan. Nadat hij zijn diploma op zak had, heeft hij in vele functies in de food-retail in Duitsland en Nederland gewerkt. Daar heeft hij de benodigde ervaring met leidinggeven, marketing/communicatie- en managementvaardigheden opgedaan.

Bij Micazu is de algemene leiding in zijn handen waarbij hij direct de andere teamleden aanstuurt.

In de winter is Jens het liefst te vinden op zijn snowboard buiten de pistes en in de zomer heeft hij sinds kort een nieuwe uitdaging: duiken! Culinaire favorieten zijn Italiaanse wijn & spijs en uiteraard ook de BBQ (tja bij welke man niet!) en helemaal met vrienden zorgt dat altijd voor erg blije momenten!

Barry Veninga

Operationeel Manager

Voor Barry is dit de eerste stap in deze toeristische branche, werkervaring heeft hij vooral opgedaan als online marketeer in verschillende branches met name content houdende websites voor o.a. T-mobile en Samsung.

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Rijswijk heeft hij zich gestort in de telecommunicatie en heeft via verschillende zijwegen veel kennis vergaard over websites, content, sms verkeer en zoekmachines.

Barry is van het kaliber “de beste ideeën worden geboren op een bierviltje”. Barry houdt erg van op vakantie gaan, vooral als je er goed kan surfen. Hij kan bijzonder goed koken vooral op de Jamie Oliver manier, Jamie eat your hart out! Vooral als die 2 hobby’s samenkomen, eerst surfen en daarna BBQ-en met vrienden, is Barry de gelukkigste mens op aarde.

Frederike Groot Wassink

Content & Communicatie

Tijdens haar studie Media en Entertainment Management heeft Frederike de smaak van het reizen te pakken gekregen. Voor haar minor Event Management reisde ze naar Bali en Thailand, waar ze naast studeren ook vooral van het rondreizen door Azië genoten heeft. In het laatste jaar van haar opleiding heeft ze haar stage volbracht op de marketingafdeling van het kooktijdschrift delicious. bij Sanoma Media te Hoofddorp.

Na haar afstuderen heeft Frederike haar eerste baan bij Micazu gekregen. Ze is razend enthousiast om mee te mogen werken om Micazu nog groter en bekender te maken!

In haar vrije tijd houdt ze er van om gezellig naar een concert, film of uit eten te gaan, te koken en bakken en (hoe kan het ook anders?) te reizen.

Hang Pham

Finance & Quality

Hang is het nieuwste lid van het Micazu team. Ze is verantwoordelijk voor het bewaken en optimaliseren van de financiële processen.
Hang is erg enthousiast om deel uit te mogen maken van een succesvolle en groeiende organisatie.

Hang heeft haar studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht afgerond.
Na haar studie heeft ze bij diverse bedrijven gewerkt, waar ze veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van online en administratieve processen.

In haar vrije tijd houdt Hang van boeken lezen, naar de film te gaan en uiteraard van reizen! Eén van haar favoriete bestemmingen is Florida.

Marja Hogenkamp

Webmaster

Marja werkt al vrijwel vanaf de lancering van de website Micazu als Webmaster/helpdesk medewerker bij de site. De meeste verhuurders kennen haar, samen met haar collega Nicole, als “De marktmeesters”. Zij beantwoorden alle mogelijke vragen van verhuurders. Marja doet haar werk met buitengewoon veel plezier. Zij gunt iedere verhuurder zoveel mogelijk boekingen via de site en staat de verhuurders met raad en daad terzijde om die boekingen te realiseren.

Omdat Marja in het verleden een opleiding tot Webmaster heeft gevolgd weet zij meestal wel te achterhalen hoe problemen m.b.t. het uploaden van gegevens kunnen ontstaan. Door haar, inmiddels jarenlange werkervaring bij de site, kan zij verhuurders goede tips en adviezen geven hoe zij hun advertenties aantrekkelijker kunnen maken.

Naast haar werk zijn haar 4 kinderen de grootste hobby van Marja. En uiteraard (hoe kan het anders met werk in deze sector) gaat zij in haar vrije tijd heel graag op reis!

Nicole van Geloven

Webmaster

Net als Marja, is Nicole sinds de start van Micazu werkzaam als webmaster voor de site. Marja en Nicole beantwoorden met veel plezier vragen van verhuurders en hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat de site zo optimaal mogelijk functioneert, mede door de vele suggesties ter verbetering die door verhuurders zijn aangedragen.

Nicole heeft 3 kinderen, houdt van skiën, heeft jarenlang cricket gespeeld en is actief op de hockeyclub van haar kinderen. In haar vrije tijd houdt ze er verder van om gezellig naar een concert, theater of uit eten te gaan. Verder tekent en schildert ze, verricht ze veel activiteiten op de school van haar kinderen en is daarnaast natuurlijk ook regelmatig achter de computer te vinden.

Meld je aan!