De werkwijze van Micazu

Geïnteresseerde huurders kunnen op 2 manieren contact met u opnemen. Huurders kunnen vrijblijvend vragen aan u stellen of direct in uw boekingskalender een periode boeken.

Berichten
Via de link Stel een vraag aan de verhuurder die in uw advertentie op Micazu staat, kan de huurder kosteloos vragen aan u stellen. Via dit vraag-en-antwoordsysteem kunnen de huurder en u onbeperkt berichten naar elkaar versturen. Als alle vragen van de huurder zijn beantwoord, kan hij of zij een boeking plaatsen via de kalender in de advertentie.

Er worden geen kosten in rekening gebracht als een huurder een vraag stelt.

Boekingen
In uw advertentie beschikt u over een eigen boekingskalender waarin u zelf de beschikbaarheid en tarieven toont. Huurders die graag het vakantiehuis willen boeken, kunnen dit rechtstreeks in deze boekingskalender doen.

U ontvangt boekingsaanvragen direct in uw Micazu beheeromgeving en per e-mail en sms. U beschikt dan ook meteen over de contactgegevens van de huurder, zodat u contact kunt opnemen om de boeking verder af te handelen.

Als u een boekingsaanvraag accepteert, wordt er bij het Variabel abonnement 9%* commissie en bij het Combi abonnement 4,5%* commissie in rekening gebracht. Deze commissie wordt berekend over de totale huursom van de boeking. De borgsom en/of de toeristenbelasting worden hier niet in meegerekend. Bij het Vast abonnement wordt er geen commissie berekend.

Verdien geld met uw vakantiehuis

Blijf de baas over de verhuur van uw vakantiehuis. De tijd dat de verhuur van een vakantiehuis exclusief door bemiddelingsorganisaties wordt geregeld, is met de komst van internet achterhaald.

Dit betekent dat u niet zomaar 30% commissie van uw weekprijs hoeft af te dragen aan verhuurorganisaties.

U ontvangt de boekingen direct in uw Micazu beheeromgeving en per e-mail en sms. U beschikt dan ook meteen over de contactgegevens van de huurder, zodat u contact kunt opnemen om de boeking verder af te handelen.

Verhuren zoals u dat wilt
U hoeft ook niet meer in het hoogseizoen te betalen om in uw eigen vakantiehuis te mogen verblijven. Bij Micazu bent u 100% vrij om zelf te bepalen wanneer en aan wie u verhuurt. U bepaalt uw eigen prijs en kunt deze te allen tijde wijzigen.

Makkelijk online beheren

Eenvoudig uw boekingen bijhouden
Met de online boekingskalender dient u de beschikbaarheid van uw vakantiehuis bij te houden. Wilt u zelf genieten van uw vakantiehuis of heeft u een boeking via een ander kanaal? Dan kunt u deze periodes in uw beheeromgeving blokkeren.

Direct op de hoogte
Door middel van de gratis sms-alert en een e-mail wordt u direct op de hoogte gesteld van elke nieuwe vraag of boekingsaanvraag van geïnteresseerde huurders. Boekingen kunt u altijd accepteren of weigeren. U houdt zelf altijd controle wanneer, aan wie en hoe lang u wilt verhuren.

Bereik meer dan 5 miljoen bezoekers

Het Micazu team is uitgerust met online experts die er zorg voor dragen dat uw advertentie goed zichtbaar is in de zoekmachines zoals Google en Bing.

Daarnaast wordt er geadverteerd op televisie, radio, Google en Facebook.

Televisie
In januari 2017 adverteert Micazu op een groot aantal Nederlands tv-zenders met verschillende commercials. Januari is altijd de drukste maand van het jaar, dan zijn de meeste mensen op zoek naar een vakantiehuis. Het is daarom het beste moment om volop aanwezig te zijn in de Nederlandse media.   

Radiospot
Micazu is het hele jaar te beluisteren met verschillende radio spotjes op Radio 2 en Sky Radio.

Jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers
Micazu is continu bezig om zoveel mogelijk bezoekers naar het platform te trekken, zodat u als verhuurder daar zoveel mogelijk profijt van heeft.

Micazu ontvangt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar.

Mobiel vriendelijk
Start met uw advertentie