Villa

VFT/MA/43321

Casa la Sorpresa


Rustig gelegen aan de rand van een klein dorp in de Costa Blanca in zuiderlijk Spanje, ligt Casa la Sorpresa. Achter de helder blauwe voordeur van de typische Spaanse woning, wordt u in elke ruimte verrast met een modern interieur dat harmonieus samengaat met de ronde vormen, sierlijke doorgangen en Moorse stijl ramen die dit huis karakteriseren.In de overwegend witte ruimtes vindt u hedendaagse meubels, een strakke en luxe keuken, moderne badkamers, terwijl zorgvuldig gekozen decoraties een persoonlijk tintje geven aan het huis. Buiten heeft de woning nog een paar verrassingen in petto: een prachtig overdekt panoramisch terras met een eettafel, ideaal voor uw maaltijden. Een (afsluitbare) trap brengt u vanuit hier naar beneden naar het zwembad met zonneterras dat u uitnodigt om te relaxen terwijl u uitkijkt over de vallei tot aan de bergen.Met drie slaapkamers en badkamers is Casa la Sorpresa geschikt voor 6 personen en ideaal voor een familie of bevriende stellen die op zoek zijn naar een privé verblijf op een rustige plek. Toch bent u maar 20 minuten verwijderd van de Costa Blanca en de charmante plaatsen Dénia en Jávea met een prachtig aanbod aan zandstranden en gezellige plekjes voor een hapje en drankje.Kortom, Casa la Sorpresa heeft alle ingrediënten voor een stijlvolle zonvakantie, weg van de drukte, maar toch met volop vertier in de buurt.

Uitgebreide informatie: 

Casa la Sorpresa bestaat uit twee woonlagen en heeft drie terrassen. Vanuit het terras bij het zwembad kun je via een trap naar beneden. Hier bevindt zich een parkeerplaats voor twee auto’s onder een carport, toegankelijk via een automatische schuifpoort met afstandsbediening. De voordeur bevindt zich een straat hoger en hiernaast is nog een parkeerplaats voor een auto. Rondom het huis bevinden zich voornamelijk palmbomen die in de avond sfeervol zijn verlicht.​Vanaf de parkeerplaats boven kom je via een trap bij de voordeur, je kunt vanaf hier ook direct om het huis heen lopen naar het zwembad. Als je de voordeur opent kom je in de hal, links daarvan bevinden zich twee slaapkamers, twee badkamers en een bergruimte met wasmachine. 

Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Één slaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer met toilet en luxe inloopdouche. De andere slaapkamer heeft een badkamer op de gang, deze is ook voorzien van toilet en een luxe inloopdouche.​Rechts van de hal kom je in de woonkamer met lichte open keuken, deze is ook van alle gemakken voorzien. Zoals inductiekookplaat met bladafzuiging, vaatwasser, combi-oven, koelkast, ijsblokjesmachine, blender, koffieapparataat en waterkoker.De zithoek is ingericht met een ronde tafel met zes stoelen, een driezitsbank, twee fauteuils, een krukje en poef.Er is een houtkachel aanwezig voor de winterdagen, een smart-tv met nederlandse zenders en netflix, sonos-boxen en een goede wifi verbinding.Vanuit de zithoek kom je op het boventerras, dit is overdekt en een perfecte plek om samen te tafelen. Er bevindt zich een grote ovale tafel met zitbankje en losse stoelen. Vanaf hier heb je uitzicht op het lager gelegen zwembad en de Orba-vallei. Dit terras is afsluitbaar middels een deur. 

Via een trap ga je naar het benedenterras met zwembad van 8 x 4 meter. Ook bij het zwembad kun je muziek luisteren via een Sonos-box. Er staan 4 ligbedden, een tuinbank, 2 ligmatrassen, diverse parasols en een buitendouche. Via een afsluitbare deur kom je bij de benedenverdieping in een ruime gang met opbergkasten, een separaat toilet, grote koelkast met vriesvak en toegang tot de derde slaapkamer met airconditioning en en-suite badkamer.Aan de zijkant van de woning bevindt zich nog een terras, dit is een heerlijke ruimte om gebruik te maken van de grote gas-barbecue. Vanaf de tweede helft van de middag is dit een fijne schaduwplek om alvast van een drankje te genieten op het Spaanse zitje.

Faciliteiten

Algemeen
Parkeren voor de deur
Airconditioning
Houtkachel
Wasmachine
Regendouches
Centrale verwarming
Droogmolen
Wasrek
Vliegenhorren
Rolluiken
Map met informatie over de omgeving 

Electronica
Smart TV
Sonos
Wifi​

Linnen
Bedlinnen
Handdoeken
Keukenlinnen

Keuken
Vaatwasser
Inductiekookplaat met bladafzuiging
Oven
Koelkast
Vriezer
Koffiezetapparaat
Waterkoker
Tosti-ijzer
Ijsblokjesmachine
Blender 

Buiten
Privé-zwembad
Buitendouche
Gasbarbeque
Ligstoelen
zwembad
Buitenmeubilair​

Kinderen
Babybedje
Kinderstoel




De verhuurder, Denise

Advertentie online sinds januari 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Ik ontvang jullie graag in mijn vakantiewoning ' Casa la Sorpresa'. Letterlijk vertaald naar ' het huis van de verrassingen'. Want een verrassing is het zeker! Vanaf het moment dat je binnenstapt bij deze typisch Spaanse woning kijk je je ogen uit. Het volledig gerenoveerde moderne interieur en het adembenemende uitzicht over de vallei met in de verte diverse kleine dorpjes. Alles bij elkaar de ideale bestemming voor een topvakantie!
Kijk op onze eigen site voor leuke reistips en boekingen!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Minimum verblijf
zaterdag – zaterdag in zomervakantie.Hierbuiten flexibel en minimum 3 nachtenAfwijkende check-in tijden/dagen kan alleen in overleg.?Verplichte eindschoonmaak € 250,00

Gas/water/elektriciteit | 125 KW per week inclusief. Meterverschil Eur 0,25 per Kwh extra

Wij vragen een waarborgsom t.h.v. 500 Euro, dit bedrag dient u over te maken samen met de (restant) betaling van de huursom. Indien u het huis goed achterlaat en er geen schade is geconstateerd, zullen wij de waarborgsom terugstorten binnen 14 dagen na vertrek uit het huis. 

Bij de reservering vragen wij om een aanbetaling van 30% van de totale huurprijs. Het restant dient te worden voldaan uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf. Bij een boeking binnen de termijn van 6 weken dient de totale reserveringssom per direct te worden voldaan. In geval van annulering zal geen restitutie plaatsvinden. Wij raden daarom een annuleringsverzekering aan.?

De kleine lettertjes:
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Roken is binnen niet toegestaan.
Wij accepteren geen vrijgezellenfeesten of andere evenementen, geen jongerengroepen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-apr-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1960,00
Midweek -
Nacht € 260,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1960,00
Midweek -
Nacht € 280,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2170,00
Midweek -
Nacht € 310,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1960,00
Midweek -
Nacht € 280,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1820,00
Midweek -
Nacht € 260,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Casa la Sorpresa ligt tegen de berg Montesano in het typisch Spaanse dorpje Sanet y Negrals. In de zomer waait er een verfrissend zeewindje en in de winter geniet je van het micro-klimaat wat er heerst. Met 300 dagen zon per jaar kun je het hele jaar genieten van aangename temperaturen. In de zomer niet extreem heet en in de winter relatief warm. Dit gebied wordt gezien als gezondste regio van Europa.

Vanuit het huis heb je een adembenemend uitzicht over de Orba-vallei met talloze kleine dorpjes, sinaasappel- en amandelplantages. Op 6 minuten loopafstand ben je in het centrum van Sanet y Negrals waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen bij de bakker, het buurtwinkeltje of de slager. Op zaterdagochtend haal je je verse groente en fruit op de markt. Verder is er een apotheek, een restaurant en 3 bars waarvan bar Placa op het pleintje het meeste centraal ligt. Als je hier onder de bloemenpracht van de Bougainville zit kijk je uit over de Jeu de boules-baan, het basketbalveldje en een groot gemeenschappelijk zwembad.

Op minder dan 10 autominuten ligt het grote shopping centre Portal de la Marina waar je alle belangrijke modemerken kunt vinden maar ook een schoonheidspecialist, sportzaak, twee grote supermarkten en verschillende restaurants.

Binnen 15 autominuten ben je in Denia, een stad met talloze terrassen, restaurants en bars en een bruisend nachtleven. Denia heeft een mooie jachthaven en je kunt ook dagelijks met de veerboot naar de Balearen. In 2 uur ben je al op Ibiza.

Denia heeft 8 km. zandstrand, zeer breed en geschikt voor watersport. De stranden zijn over het algemeen bekroond met de Europese Blauwe Vlag vanwege hun kwaliteit, schone water en fijne zand. Op ongeveer 30 autominuten ligt de badplaats Javea waar ook erg mooie kiezel-baaien en idylische strandtenten te vinden zijn.

Sanet y Negrals ligt precies tussen de luchthavens van Alicante en Valencia in, allebei op 1 uur rijden vanaf Casa la Sorpresa. Je kunt dus kiezen welke vlucht voor jou het handigste is en je hebt de mogelijkheid een ontspannen verblijf in het huis af te wisselen met een dagtripje naar een grote Spaanse stad.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping

Tegels

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
1e verdieping

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond

Douche

Wastafel

Berging
1e verdieping
Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 140 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Weekendje weg
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderstoel
  • Traphekjes
  • Campingbed

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.820,-
per week v.a.
€ 1.820,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Vida

9,2
Vanaf per nacht € 110,- v.a. per week per week € 770,-

Villa El Postre

Vanaf per nacht € 156,- v.a. per week per week € 1.094,-