Villa


Villa Mare maakt deel uit van een uniek project aan zee genaamd “Olive Stone Villas” en bevindt zich op de eerste rij. De uitzichten zijn adembenemend op zowel de bergen als het blauwe water van de Ionische Zee. De villa biedt een fantastisch uitzicht op de zonsondergang.
De villa is gebouwd in 2022 en biedt het perfecte thuis ver van huis, ontworpen door toparchitecten. Het heeft zijn doel bereikt om de geweldige omgeving en het landschap te laten zien en tegelijkertijd de luxe en het comfort te bieden voor een plezierige en rustige vakantie. Villa Mare laat dromen werkelijkheid worden en zorgt voor langdurige herinneringen aan een mooie en ontspannende vakantie in een mooie en traditionele Griekse stad.

Gemaakt in twee delen, de hoofdvilla bestaat uit de hoofdslaapkamer, keuken en woonkamer, nog eens twee gastenslaapkamers zijn gescheiden van de villa door een versierde externe woonkamer, waardoor een perfecte familievilla ontstaat.
De hoofdslaapkamer heeft glazen deuren over de volledige lengte die opengaan om het ongelooflijke uitzicht op Lefkada, Paleros en de kleine Ionische eilanden te laten zien. Met een groot tweepersoonsbed en een kokosmatras om de beste nachtrust te garanderen; u zult volledig verjongd zijn van de drukte van het dagelijks leven. De master beschikt ook over een en-suite badkamer met apart toilet, regendouche en stenen wastafel. Ingebouwde kasten bieden veel opbergruimte en het bureau is groot genoeg voor een laptop en algemene spullen.

De woonkamer en keuken hebben een perfect uitzicht vanaf de glazen deuren die over de gehele lengte van de kamer lopen en uitkomen op de externe ruimtes en het zwembad. De moderne keuken is volledig uitgerust met alle benodigdheden: koffiezetapparaat, magnetron, oven, kookplaat, broodrooster, waterkoker en wasmachine. De lounge biedt zitplaatsen waar u naar de zonsopgang kunt kijken en kunt dromen van de komende dag, een boek kunt lezen of de nieuwste films kunt bekijken op de 50-inch tv. Een teakhouten eettafel is bij de glazen deuren geplaatst en vormt een ongelooflijke setting voor avondmaaltijden.
De buitenruimte is zeer ruim met een schaduwrijk gedeelte. Genieten van de unieke Griekse keuken, geserveerd met een glas gekoelde ouzo, met uw gezelschap rond de grote externe eettafel, is een onvergetelijke en unieke herinnering aan een diner in de buitenlucht.
Een uitnodigend zwembad biedt een verkoelende ervaring uit de middagzon, of voor de zonaanbidders staan er vier teakhouten ligbedden rondom het zwembad, zodat u tijdens de vakantie een bruin kleurtje kunt krijgen terwijl u een goed boek leest of een ijskoud drankje drinkt.
De twee gastenslaapkamers liggen tegenover de hoofdvilla. Eén kamer heeft een tweepersoonsbed en één kamer met twee eenpersoonsbedden, beide met kokosmattenmatrassen, regendouche, veel opbergruimte en een goed verlichte nis met een plank geschikt voor laptops. De slaapkamers zijn verbonden door een ruimte die bestaat uit een toilet en twee stenen wastafels.
Er is een prachtige tuin aangelegd met Oleanders en andere traditionele Griekse planten en kruiden, wat het ultieme gevoel geeft in het prachtige en traditionele Griekenland te zijn.
Deze villa is een NIET-rokersvilla.

Paleros, een pittoresk stadje aan de westkust van het vasteland van Griekenland, ligt in een adembenemende achtergrond van prachtige en serene vergezichten en het kristalheldere water
van de Ionische zee. Olijfbomen, wijngaarden en pijnbomen strekken zich uit tot aan de zandstranden. De stad met vele bars en taverna's ligt op loopafstand. De meest populaire plek is de moderne en leuke Paleros Yacht club die de hele dag entertainment biedt en ligstoelen en parasols biedt om onder te ontspannen terwijl u geniet van een ijskoud drankje uit de grote verscheidenheid aan cocktails die ze aanbieden of om te dineren in de heerlijke Griekse keuken die ze aanbieden van een uiterst modern en smakelijk menu.
Villa Mare biedt een uitstekende uitvalsbasis om de naburige eilanden Lefkada, Meganissi, Kalamos, Kastos, Atokos en het beroemde eiland Scorpios te verkennen. We raden onze ribboot-dagcruise rond de vele Ionische eilanden ten zeerste aan, omdat deze een geweldig inzicht biedt in de vele schoonheden van Griekenland die vaak over het hoofd worden gezien. Dit kunt u op ieder moment bij ons boeken.

De verhuurder, Paleros Bay

Advertentie online sinds april 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Paleros Dream Homes is opgericht in 2005 en is een zeer gerenommeerd kennisverhuur- en ontwikkelingsbedrijf dat Paleros en de omliggende gebieden bedient.
We zijn er trots op dat we onze gasten het persoonlijke tintje kunnen laten ervaren door ervoor te zorgen dat hun vakantie ontspannen en herinnerd wordt en dat gasten zich veilig voelen in de wetenschap dat ze iemand op de achtergrond hebben die 24/7 helpt.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Annuleringsbeleid
a) Annulering door de huurder:
Wanneer de huurder annuleert buiten de schuld van de eigenaar of om persoonlijke redenen, bijvoorbeeld gezondheids-, gemaks- of werkverplichtingen, zal er geen restitutie plaatsvinden.
In geval van voortijdig vertrek door de huurder of iemand van het gezelschap, zal er geen restitutie plaatsvinden.
b) Annulering door de eigenaar:
Indien de boeking geheel of gedeeltelijk moet worden geannuleerd door de huurder of de eigenaar vanwege overmacht of indien omstandigheden het onmogelijk maken de huurperiode te laten plaatsvinden zoals overeengekomen, kan de eigenaar een alternatieve datum aanbieden. Er zal geen contante restitutie plaatsvinden.
Late aankomst of vervroegd vertrek als gevolg van reisonderbrekingen of ongunstige weersomstandigheden zijn uitgesloten van overmacht en er vindt geen restitutie plaats.
Als de huurder het contract schendt, kan de eigenaar annuleren zonder enige aansprakelijkheid voor terugbetaling, schadevergoeding of voor het verstrekken van alternatieve accommodatie.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 28-apr-2024
tot
zo 19-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2100,00
Midweek -
Nacht € 300,00
Weekend -
van
zo 19-mei-2024
tot
zo 23-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2597,00
Midweek -
Nacht € 371,00
Weekend -
van
zo 23-jun-2024
tot
zo 14-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3150,00
Midweek -
Nacht € 450,00
Weekend -
van
zo 14-jul-2024
tot
zo 25-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3598,00
Midweek -
Nacht € 514,00
Weekend -
van
zo 25-aug-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3150,00
Midweek -
Nacht € 450,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
zo 22-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2597,00
Midweek -
Nacht € 371,00
Weekend -
van
zo 22-sep-2024
tot
zo 06-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2100,00
Midweek -
Nacht € 300,00
Weekend -
van
zo 06-okt-2024
tot
zo 20-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1897,00
Midweek -
Nacht € 271,00
Weekend -
van
zo 20-okt-2024
tot
za 15-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1603,00
Midweek -
Nacht € 229,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Milieubelasting
€ 10,00
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Bezoek de verborgen pareltjes van de Ionische eilanden met een geweldige privéboottocht. Wij kunnen alles voor u regelen.
Reserveer een baan en geniet van een heerlijk potje tennis met vrienden, of verwen jezelf met een privéles met de instructeur.
Bezoek het kasteel van Kechropoula, met de overblijfselen van het versterkte fort en een goed bewaarde poort naar deze oude Acarnaniaanse stad.
Maak je klaar om betoverd te worden door de schoonheid van Paleros en de Ionische Zee die voor je ligt.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons

Tegels

Kledingkast(en)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons

Bed: 1-persoons

Bed: 1-persoons

Slaapkamer 3
Begane grond
Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
Begane grond

Douche

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 97 m2

Sport & recreatie

  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg
  • Zon, zee & strand
  • Naturisme

Verwarming

  • Houtkachel
  • Airconditioning

Buitenvoorzieningen

  • Terras
  • Tuin
  • Loungeset

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken

Internet, wifi, audio

  • Wifi
  • Internetaansluiting

Faciliteiten

  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan


€ 1.603,-
per week v.a.
€ 1.603,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder