Vakantiehuis

Luxe Vakantie Villa, Finca Nirvana


Regen en storm in Nederland?

De laatste aanbieding voor de zomermaanden profiteer nu.

Flinke korting per week op de volgende data in 2024.


Aktie 15 juni t/m 22 juni van € 1210,00 voor € 895,00 deze week!

Aktie 13 juli t/m 20 juli van €1575,00 voor € 1325,00 deze hoog seizoen week!

Aktie 28 augustus t/m 5 september deze 8 nachten € 1265,00!

MODERN/ INDUSTRIEEL EN ZEER LUXE VAKANTIE VILLA IN ANDALUSIE VLAKBIJ DE KONINGS STEDEN EN STRANDEN, met privé zwembad 10 x 4 meter en hout gestookte hottub voor welness.                                                                                                     
De Finca is volledig geinstaleerd met airconditioning voor de warme en minder warme dagen.

Op een unieke plek van 4200 m2 midden in de natuur 25 km ten noordoosten van Malaga, net buiten het dorp Colmenar en dicht bij de kust ligt tegen de bergwand vakantiehuis “Finca Nirvana”. Voorzien van vele luxe met internet en wifi. De nieuw gebouwde Finca staat tussen bijzondere steden zoals Malaga, Ronda, Cordoba, Granada en Sevilla. Het dorp Colmenar ligt aan de rand van natuurgebied Montes de Malaga. De omliggende dorpjes zijn o.a. Casabermega, Comares, Riogordo en Solano. De Middellandse Zee is hemelsbreed 14 km bij het huis vandaan en voor een dagje strand begeeft u zich naar mooie badplaatsen zoals Torremolinos, Torre del Mar, Rincon de la Victoria, Nerja, Marbella en natuurlijk de mooie stranden van Malaga.

U bent zeker van alle comfort die u van een luxe woning mag verwachten. Een zeer ruime gezellige woonkamer met open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, vaatwasmachine en een opvallende Smeg koelkast met vriezer. Op de begane grond bevindt zich tevens een royale slaapkamer voorzien van plafondventilator & airconditioner en een luxe badkamer met dubbele wasbak en ruime inloopdouche.Tevens is er een gezellige goede houtkachel en een stereo- hifi installatie met bluetooth voor het streamen van eigen muziek, en wij hebben ook een ruime sortering muziek.

Op de bovenverdieping bevindt zich nog een royale slaapkamer voorzien van airconditioner. Tevens is er een entresol (open bovenverdieping en airconditioner) met een tweepersoons slaapbank.                                             Hier staat tevens de Lcd TV installatie via een Chromekast voor eigen streaming.                                                    Er is een wasmachine aanwezig, laadvermogen 8 kg
Er staat een ruime sortering ongeveer 150 tot 200 stuks aan Nederlandstalige boeken in onze bibliotheek.
In het huis zijn diverse kunst schilderijen en foto,s aanwezig van nationale en internationale bekende kunstnaars, deze zijn te koop eventueel prijzen zijn op aanvraag.
Direct vanuit het huis is een groot  gedeeltelijk overdekt terras met lounge banken, buitentafel en stoelen. Ook aan de schaduwzijde van het huis is een zitje zodat er altijd keus is voor zon of schaduw. Een prachtig groot inbouw zwembad is aanwezig 10 x 4 meter met een mooi terras er om heen met enkele heerlijk ligbedden en een zitje met divere parasols. In het najaar/ winterperiode is er een heerlijke hout gestookte Hottub aanwezig. Het dorp Colmenar is 10 auto minuten rijden waar u alle winkels en vertier kunt vinden wat wenselijk is. Er zijn diverse gezellige restaurants, tappas barretjes, supermarkt, bakker, slager, viswinkel enz. Colmenar heeft een medisch centrum dat dag en nacht geopend is.

Met de auto vanuit het dorp Colmenar rijdt u richting Solano. Na ongeveer 5 km gaat u verder via een (deels) onverharde weg door de Montes de Malaga ( zandweg gedeeltelijk ) en staat de Finca na ongeveer 1500  meter op een fijne rustige plek midden in de natuur op een grond gebied van 4200 m2 vol met olijf, amandelbomen, oleanders, citrus bomen en andere fruitbomen.

Wij wensen u nu al vast veel vakantie plezieren liefde en gezondheid toe.
Frits en Yvonne

Nader te bepalen:
100% annulering schuld door corona gemeld via de rijksoverheid. 
50% annulering kosten binnen 8 weken voor aankomst door ongeval of ernstige ziekte waardoor reisen niet mogelijk is. 
Niet terug te vorderen betalingen 1 maand voor aankostdatum, hiervoor is een noodzakelijke reisverzekering mogelijk van toepassing.
Niet terug te vorderen zijn de aanbetalingen voor reserveren mits in alle redelijkheid na goed overleg minus gemaakte kosten door de verhuurder.





De verhuurder, Frits & Yvonne

Advertentie online sinds september 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 5 uur
Wij zijn Frits & Yvonne. Tijdens onze reis naar Andalusië zijn we verliefd geraakt op het landschap en hebben besloten er een huis te bouwen. De Finca is zeer compleet en ingericht naar onze eigen smaak. Modern en sfeervol. Graag willen we onze gasten laten mee genieten van dit bijzondere huis midden in de natuur, voorzien van alle comfort waar we zelf ook zo van genieten. Wij wensen u veel plezier tijdens uw verblijf in Finca Nirvana, compleet met een heerlijk groot zwembad en diverse terrassen

Prijzen & reserveren

Flexibel annuleren

Code geel en oranje in Nederland, boek nu voor onze vlijmscherpe aanbiedingen! Kijk snel en hopelijk tot ziens in Finca Nirvana met privé zwembad.

Last minute

Code geel en oranje in Nederland, boek nu voor onze vlijmscherpe aanbiedingen! Kijk snel en hopelijk tot ziens in Finca Nirvana met privé zwembad.

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Aankomst- en vertrekdagen zijn op zaterdag (of in overleg) Aankomst vanaf 15.30 uur en vertrek rond 10.00 uur, dit heeft te maken met de eindschoonmak en gastenwisseling.

De minimale huurperiode is een week. De prijs voor extra dagen is in overleg met de verhuurder.

Voor lange termijn verhuur kunt u contact opnemen met de verhuurder, denk aan overwinteren, een voorjaar of najaar vakantie van 2 a 3 maanden? studeren, uitrusten, mediteren, hobby's. De prijzen zijn dan in overleg.
Indien gewenst kan het badhuisje (Casita) bij het zwembad gebruikt worden. Hierin bevinden zicht een toilet, douche, koelkastje en 2 persoons bedbank met een mobile airco. Supplement voor dit gebruik rekenen wij € 395,00 per week en de eindschoonmaak extra wordt dan aangepast naar € 170.00 totaal

Wij zijn altijd bereid u hierover nader te informeren. Mail ons gerust.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 855,00
Midweek -
Nacht € 122,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1320,00
Midweek -
Nacht € 189,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
za 18-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1080,00
Midweek -
Nacht € 154,00
Weekend -
van
za 18-mei-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1240,00
Midweek -
Nacht € 177,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1210,00
Midweek -
Nacht € 173,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1575,00
Midweek -
Nacht € 225,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1210,00
Midweek -
Nacht € 173,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1240,00
Midweek -
Nacht € 177,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 855,00
Midweek -
Nacht € 122,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1240,00
Midweek -
Nacht € 177,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 125,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Houtgebruik
€ 89,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De ligging van Finca Nirvana is zeer centraal en geschikt voor een stedentrip. De bekende grote plaatsen zoals Granada (Sierra Nevada), Sevilla, Cordoba en Malaga liggen binnen een half uur tot 1,5 rijden van de woning. KOM GENIETEN VAN DEZE MOOIE PLEK MIDDEN IN DE NATUUR EN PRACHTIGE OMGEVING!
U bereikt de Finca vanaf Camino de Solano afslag Lagar Carasco via een gedeeltelijk zandweg het prachtige huis, de weg is vaak voor de eerste keer avontuurlijk.

Wat een geweldig mooie stad met bezienswaardigheden zoals Alcazaba (Arabisch fort) en het beroemde Picasso museum. De vele leuke straatjes en prachtig centrum waar volop gewinkeld en gegeten kan worden. De zeehaven van Malaga ontvangt jaarlijks het op één na grootste aantal cruiseschepen van Spanje. Het heeft een prachtige boulevard en rondom een modern winkelcentrum waar veel te beleven valt.

Raften met een groep of aansluiten bij een groep. Lekker sportief bezig op het water met een 2 uur durende tocht door de Rio Genil. Een rivier met lekwater afkomstig uit de Sierra Nevada. Onzettend leuk om te doen en geschikt vanaf de leeftijd van ongeveer 14 jaar.
Het dorp Colmenar grenst aan het Natural Park Montes de Malaga een natuurgebeid beschermd door Unesco. Het natuurgebied bestaat uit een bergachtig terrein met hoogteverschillen tussen 100 en 1100 m en zorgt voor een grote variëteit in de flora. Er worden verschillende wandelroutes opgegeven.
Als u van cultuur en historie houdt is Granada zeer interessant. Je komt er de meest bijzondere historische overblijfselen tegen zoals het paleis Alhambra (een Moors paleis en het huis van de Nasrid sultans en hoge ambtenaren van de 13e tot de 14e eeuw), Albaicin (een oude Arabische wijk, met kronkelige straatjes en huizen uit de 14e eeuw), Bañuelo (Arabische badhuizen) en de kathedraal van Granada
Een zinderende stad van flamenco en fiestas.
Niet voor niets luidt het spreekwoord “Quien no ha visto Sevilla, no ha visto maravilla”. Dat betekent:  “Wie Sevilla niet heeft gezien, heeft een wonder gemist”. Tot de bekendste gebouwen van de stad horen de kathedraal Maria de la Sede, één van de grootste kathedralen ter wereld en het Alcázar (koninklijk paleis) van Sevilla gelegen in het centrum, omgeven door een vijver en prachtige tuinen.
Werkelijk een unieke stad met oneindig veel gezellige restaurantjes en terrasjes.
Cordoba is vooral bekend om de vele patio’s. In de maand mei is er een patiofestival en trekt veel bezoekers. Het meest indrukwekkende bouwwerk van de stad is de Mezquita. Dit is een enorme moskee met als middelpunt een kathedraal. Een bijzondere combinatie die u gezien moet hebben. De oude Joodse  wijk is in zijn geheel een toeristische attractie en staat op de lijst van werelderfgoed.
Nog meer interessante steden zijn:
Ronda, Cadiz, Antequera, Nerja, Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Torre del mar, Veles de Malaga en  natuurlijk de kleine zelfstandige Britse kolonie Gibraltar.
In 1929 is het park voor het eerst erkend als beschermd natuurgebied. Toen de regering van Andalusië op 18 juli 1989 een inventaris maakte van beschermde natuurgebieden, kreeg het de status van natuurreservaat. Bovendien werd er toen een vogelbeschermingsgebied ingesteld. In 2013 behaalde het park de tweede plaats in een verkiezing van de mooiste plek van het tijdschrift Guía Repsol.
Andalusië is een prachtige provincie en zeer veelzijdig. Zon, zee, cultuur, natuur en natuurlijk de fijne Finca's waar u kunt verblijven

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
93 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
22 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Bed: 2-persoons

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
22 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping
24 m2

Bed: Onderschuifbed 200 x 140 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond
20 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Energielabel

  • B

Woonoppervlakte

  • 148 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Kinderbadje
  • Campingbed

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub
  • Massagedouche

Verwarming

  • Vloerverwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (25)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (5)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (16)
  • Tuintafel(s) (5)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (6)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 855,-
per week v.a.
€ 855,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Casa Hollandia

9,6
Vanaf per nacht € 186,- v.a. per week per week € 1.300,-