Villa

VT-487077-A

Villa met zwembad, tuin en parking


Deze villa, gelegen in Rojales, is ideaal voor max 4 personen . De villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een eigen zwembad (8m x 3m). De tuin is volledig afgesloten.
Er zijn verschillende terrassen waar je lekker kan genieten van het zonnetje, een boek of een drankje. Dus ideaal om te genieten van een welverdiende vakantie. Op elk verdiep is er een terras en op het solarium kan je genieten van een vergezicht op de zoutmeren van La Mata en Torrevieja. De woning is uitgerust met talloze faciliteiten zoals Wifi, TV Vlaanderen, Chromecast, BBQ, tuinmeubelen, volledig uitgeruste keuken, wasmachine, kluis, droogrek, strijkgerief, schoonmaakproducten, airco, stofzuiger,.. . De villa heeft 2 comfortabele slaapkamers, 1 op het gelijkvloers met een 2-persoonsbed en 1 op de 1ste verdieping met twee 1-persoonsbedden. De aanpalende badkamers zijn uitgerust met een wastafel, een douche en een toilet. De schoonmaakkosten, het linnenpakket, water- en elektriciteitskosten zijn inbegrepen in de huurprijs ! Indien er een meerverbruik is van elektriciteit (>25 kWh/dag). dan zal dit aangerekend worden via de waarborg aan 0.30€/kWh. Dit om te vermijden dat de airco altijd blijft draaien. 
De waarborg is afzonderlijk ter plaatse te betalen aan de sleutelbeheerder. Er is een afzonderlijke privé parkeerplaats vlak aan de woning (inbegrepen in de huurprijs). Roken is binnen niet toegestaan. Huisdieren zijn eveneens niet toegestaan. Feesten zijn ook niet toegestaan.

We werken ter plaatse met een sleutelbeheerder.  Deze persoon zal je ontvangen in onze woning en zorgt voor de reiniging van de woning, algemene uitleg, overhandiging van het linnenpakket, begeleiding in geval van nood. Je belt deze persoon als je vertrekt vanuit de luchthaven en hij zal je ter plaatse ontvangen. Als je met de auto komt, dan bel je een uurtje voor aankomst. 

Het strand bevindt zich op 5 km afstand. Op wandelafstand bevinden zich eveneens twee grote natuurlijke zoutmeren: de Salinas van Torrevieja en La Mata. Sinds 1989 zijn deze zoutmeren een beschermd natuurpark. In het natuurpark zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig waaronder fietspaden, picknickplaatsen, bewegwijzerde wandelroutes, vogelobservatieposten. In de de buurt zijn er verschillende golfterreinen. Op enkele kilometers heb je 2 waterpretparken. Dagelijkse markten in de omgeving. Ook cultuur ontbreekt niet: bezoek de dichtbij gelegen steden Alicante,Murcia, Elche, Cartagena, Orihuela, Torrevieja.  Shopping : reeds vele jaren is Habaneras het grote shopping center in de buurt. Sinds september 2012 is er het nieuwe La Zenia Boulevard bijgekomen. Hier zijn ongeveer 150 winkels en eetgelegenheden te vinden. Ter plaatse ligt een info map met o.a huisregels, info over weekmarkten, ontspanning, de te bezichtigen bezienswaardigheden, algemene info. 

Een supermarkt (Consum) ligt op 300 meter wandelafstand van de woning. Je hebt er een versafdeling voor brood, groenten, fruit, vis, vlees, kaas, charcuterie. Je vind er werkelijk alles  !

In het centrum van Ciudad Quesada (op 2.5 km van de woning) zijn de mogelijkheden nog uitgebreider zoals Belgische bakker, apotheek, cafés, bars, restaurants, fietsenverhuur, fitness, bowling, aquapark, wassalon, kapper, winkelcentrum, enz.....

Te gebruiken luchthavens zijn ; Corvera - Murcia  (80 km) en Alicante (35km).

- Ter plaatse werken we met een sleutelbeheerder. Deze persoon zal je ontvangen in onze woning en zorgt voor de reiniging van de woning, onthaal en uitleg over de woning, overhandiging van het linnenpakket en is het aanspreekpunt in geval van noodsituaties of problemen.

- Betreffende aankomst- en vertrekuren wordt er, indien mogelijk, een zekere vorm van flexibiliteit gehanteerd. Afspraken hiervoor worden gemaakt tussen de sleutelbeheerder en huurder onderling.Het normale aankomstuur is tussen 17h en 20h en het normale uur van vertrek is 10h. Uitzonderingen van uren zijn dus alleen in overleg.  Zeer laat inchecken of zeer vroeg uitchecken is mogelijk, maar zal 25 euro kosten aan vergoeding.

- De huurder ontvangt 2 sets van sleutels. Elke set bevat 3 sleutels, nl. de gemeenschappelijke inkom, de privé inkom en de voordeur.  

- Het linnenpakket : de prijs voor schoonmaak is gratis en bevat : 
- 1 strandhanddoek, 1 grote handdoek badkamer, 2 klein handdoeken badkamer,  2 keukenhanddoeken, 2 schoteldoeken per persoon en 1 vloer handdoek per badkamer.
- per slaapkamer : 2 kussenslopen, 1 onderlaken, 1 overtrek en 1 matrasbeschermer. 

- Het poetsen van de woning is gratis.  De bedden worden op voorhand opgemaakt.  

- Waarborg : 300 euro cash te betalen door de huurder aan de sleutelbeheerder. Eventuele schadevergoedingen, zijn te betalen door de huurder, worden in overleg tussen de huurder, de sleutelbeheerder en de eigenaar bepaald.  

- Huren voor een langere periode  : huurprijzen in onderling overleg.

De verhuurder, Willy Van Waeyenberghe

Advertentie online sinds augustus 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
We, Anita en Willy, wonen in België aan de kust in Middelkerke. Tijdens de zomermaanden genieten we van ons verblijf in België en kunnen onze familie en vrienden verwelkomen. De overige maanden wordt de villa in Spanje verhuurd. We staan voor een betrouwbare en correcte service. Wij stellen alles in het werk zodat u zonder zorgen kan genieten van uw vakantie.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

1. De schoonmaakkosten, het linnenpakket, water- en elektriciteitskosten zijn inbegrepen in de huurprijs !! Indien er een meerverbruik is van elektriciteit (>25 kWh/dag). dan zal dit aangerekend worden via de waarborg aan 0.30 euro per kWh. Dit om te vermijden dat de airco altijd blijft draaien. 

2. Borgsom bedraagt 300 euro en wordt cash betaald aan de sleutelbeheerder. Eventuele schade en meerverbruik elektriciteit worden afgehouden van de borgsom.

3. Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

UITZONDERING in geval van COVID-19 : U kunt uw vakantie in dat geval omboeken naar een later moment

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1610,00
Midweek -
Nacht € 230,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1155,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
wo 01-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 0,00
Per persoon
Inbegrepen in prijs
Barbecue
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Bedlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Energiekosten
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Kinderbed
€ 25,00
Per week
Ter plaatse betalen | optioneel
Kinderstoel
€ 25,00
Per week
Ter plaatse betalen | optioneel
Nederlandstalige TV
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Parkeerplaats
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Safe
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Strand badhanddoeken
€ 0,00
Per persoon
Inbegrepen in prijs
Toeslag nachtelijke aankomst
€ 25,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Water
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs
Zwembad
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het strand bevindt zich op 5 km afstand. Op wandelafstand bevinden zich eveneens twee grote natuurlijke zoutmeren: de Salinas van Torrevieja en La Mata. Sinds 1989 zijn deze zoutmeren een beschermd natuurpark. In het natuurpark zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig waaronder fietspaden, picknickplaatsen, bewegwijzerde wandelroutes, vogelobservatieposten.
In de de buurt zijn er verschillende golfterreinen. Op enkele kilometers heb je 2 waterpretparken. Dagelijkse markten in de omgeving.

Ook cultuur ontbreekt niet: bezoek de dichtbij gelegen steden Alicante,Murcia, Elche, Cartagena, Orihuela, Torrevieja.

Shopping : reeds vele jaren is Habaneras het grote shopping center in de buurt. Sinds september 2012 is er het nieuwe La Zenia Boulevard bijgekomen. Hier zijn ongeveer 150 winkels en eetgelegenheden te vinden. Ter plaatse ligt een info map met o.a huisregels, info over weekmarkten, ontspanning, de te bezichtigen bezienswaardigheden, algemene info.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
50 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Wasruimte en bergruimte
Begane grond

10 m2

Solarium
2e verdieping

60 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 160 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Vloerverwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Dakterras
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.155,-
per week v.a.
€ 1.155,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

El viaje de la MARIPOSA, San Jaime

9,2
Vanaf per nacht € 143,- v.a. per week per week € 1.000,-