Penthouse

VT-484798-A

Casa de Pavo Real


“CASA DE PAVO REAL” IN PUNTA PRIMA
Een Punta Prima verblijf in één van de 3 mooie Resorts met prachtig aangelegde subtropische tuinen, compleet ingerichte luxe appartementen en kindvriendelijke zwembaden op nog geen 300 meter van zee en stranden aan de Orihuela Costa en op slechts 3 kilometer ten zuiden van het centrum van Torrevieja in Spanje. Alle faciliteiten zoals terrasjes, barretjes, winkels, supermarkten, busstop en strand liggen op loopafstand

Dit ideale penthouse appartement in het Ocean Front Resort La Entrada te Punta Prima heeft een oppervlakte van 85 m2. Het ruime balkon van 16 m2 is gelegen op het zuiden. Het dakterras is op het zuidoosten gelegen en heeft een oppervlakte van 48 m2 en is voorzien van een pergola die het terras deels kan overkappen, een tafel met 6 stoelen. Vanaf uw balkon en dakterras heeft u een mooi uitzicht over het grote zwembad, het resort, de zee en een fraai aangelegd subtropisch park.

Dit stijlvol ingerichte penthouse appartement is gelegen op de 4e etage, te bereiken via trap en lift, en is voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met een ligbad en één met een inloop douche. Tevens een ruime living met flat screen en IP TV, Wifi en een ruime open keuken met alle (inbouw) apparatuur. Tevens heeft het appartement een wasmachine en een wasdroger. In het park zijn 3 zwembaden aanwezig en permanente bewaking aanwezig.

Supermarkt Consum op loopafstand (700 mtr) en Lidl op 2 km (5 min rijden).
Daarnaast zijn er op loopafstand (400-600 mtr) diverse restaurantjes met verschillende keukens.

De verhuurder, Familie Fietjé

Advertentie online sinds november 2021

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij zijn familie Fietjé en komen al geruime tijd in Spanje en de laatste jaren in Torrevieja. Wij hebben het penthouse in december 2019 gekocht en geheel gerenoveerd. Je hebt een schitterend uitzicht over het naastgelegen park en de kustlijn. Op het resort zijn drie zwembaden aanwezig in de mooi aangelegde en goed onderhouden tuin. Het resort is alleen toegankelijk voor bewoners en je auto staat lekker koel in de ondergrondse privé parkeerplaats.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Het verblijf is inclusief:
- bedlinnen
- badhanddoeken
- strand en zwembad lakens
- standstoelen en parasol


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-mrt-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 581,00
Midweek -
Nacht € 83,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 847,00
Midweek -
Nacht € 121,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 581,00
Midweek -
Nacht € 83,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 475,00
Midweek -
Nacht € 68,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 20,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 90,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Kinderbed
€ 15,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel
Kinderstoel
€ 15,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Wervelende kuststad aan de Costa Blanca (Spanje)Torrevieja (Valenciaans: Torrevella, betekent de oude toren) is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, meer specifieker aan de Costa Blanca, 41 km ten zuiden van Alicante in Spanje. Torrevieja is het perfecte vakantie oord in zuid-oost Spanje. Het is 30 km² groot, bezit ongeveer 20 km kust en telt ruim 91.000 inwoners. Torrevieja is een lange landstreek bekend om zijn mooie stranden en zoutmeren waar zich ook zeer veel flamingo’s in ophouden. De boulevard is zeer gezellig en heeft veel lekkere restaurants. Mooie plek om je even terug te trekken met een kopje koffie is bij de kleine taveernes rondom de kathedraal.
Murcia is een stad met geschiedenis, maar met een heel modern karakter. De stad staat ook wel bekend om zijn innovativiteit en creativiteit. Tussen de historische gebouwen vind je bijzondere architectonische hoogstandjes. Murcia bied heel veel cultuur en mooie gezichten. Murcia staat bekend om de vele bruggen over de rivier, maak een wandeling langs de verschillende bruggen en laat je verrassen door de vele uiteenlopende stijlen.
San Pedro del Pinatar is gelegen aan het Mar Menor, een zoutmeer aan de Costa Blanca en dankt haar bekendheid aan de zoutproductie en aan de geneeskrachtige modderbaden. Aan het strand van Lo Pagan zie je gedurende de zomermaanden mensen die zich insmeren met modder en zich daarna in de zon laten drogen. Vervolgens gaat men in zee baden. Het water bevat hier veel jodium. Mensen met gewrichtsklachten of huidproblemen geven aan dat de klachten door deze behandelingen verminderen.
Een prachtig dorpje met een ongekend mooi uitzicht op de omgeving is Guadelest. Het kasteel van Guadelest (El Castell de Guadelest) biedt een mooi inzicht in het leven vroeger op dit unieke plekje. Vanuit het kasteel krijg je het fraaie uitzicht over de bergen, het stuwmeer en het dorp zelf.
Deze in Busot gelegen kalksteengrotten vormen een fraaie verzameling van onregelmatig gevormde grotten met stalactieten en stalagmieten.
De meeste mensen die naar de Costa Blanca vliegen zien van Alicante niet meer dan de luchthaven. Jammer, want de stad zelf is zeker ook de moeite waard om te bezoeken. Het centrale punt in de stad wordt gevormd door de Explanada de España, een fraaie wandelboulevard die door veel groen omgeven is. In Alicante staat het Castillo de Santa Bárbara, een kasteel dat op de top van de Monte Benecantil ligt. Het kasteel is ook per lift te bereiken.
Deze botanische tuin behoort tot de beste in haar soort en ligt in de prachtige plaats Elche (Elx). Een beroemde boom in het palmenpark is de Keizerlijke Palm. Een overweldigend stuk natuur in een stuk binnenland van de Costa Blanca, vergeet het cultuur museum niet te bezoeken.
Wie langs de Costa Blanca rijdt en Calpe passeert die kan niet om deze gigantische kaap heen. Penyal d’Ifac (Peñón de Ifach) torent met een hoogte van ruim driehonderd meter ver boven de Middellandse Zee uit. Wie van een stevige wandeling houdt die kan in ruim een uur naar boven lopen. De ecologische omstandigheden op de rots zijn afwijkend van de rest van de Costa Blanca.De fotografen pakken deze berg vroeg in de ochtend of laat in de middag voor het perfecte plaatje.
Het is daar dat de Algar rivier naar beneden davert in geweldige watervallen, trapsgewijs langs rotsen die mooie natuurlijke zwembaden vormen. Onder de naam ‘Les Fonts de l`Algar’, is dit hele gebied natuurreservaat en dus beschermd. Callosa is bovendien een landbouwgebied waar ook loquat of nispera geteeld wordt, de lokale gele of oranje vruchten.

Behalve de watervallen is er in het natuurreservaat nog meer te zien. Geniet er van de weelderige mediterrane fauna en flora. Zo is er een arboretum of bomentuin, open voor bezoekers. Komt daarbij het constante geruis van de watervallen dat bijzonder ontspannend werkt… (Naast de watervallen bevindt zich ook nog een Dino park voor de kleintjes)
Tabarca is een eiland voor de kust van Santa Pola en behoort tot de provincie Alicante. Tabarca is een smal, 400 m breed en 1800 m lang, eiland.Het eiland is officieël bewoond sinds 1768, daarvoor was het vooral in gebruik door piraten die het eiland als schuilplaats gebruikten. De naam was vroeger bekend onder de naam “ilsa Plana” wat vlak eiland betekend, toen er in 1768 een groep van 300 Genuese krijgsgevangenen werd heen gestuurd werd het eiland omgedoopt in “isla Tabarca” naar het eiland Tabarka voor Tunesië waar de krijgsgevangenen vandaan kwamen.

Het eiland is gemakkelijk te bezoeken per boot. Er gaat een boot vanaf Alicante en Santa Pola, de tocht vanuit de haven van Santa Pola duurt 15 minuten en voor de vaar liefhebber is er de boot vanuit de haven van Alicante die er 50 minuten over doet.
Zin in bruisende stadssfeer? Alicante biedt als mediterrane stad een prima daguitstap. Je kunt er heerlijk kuieren in zomerse sfeer, met een ruim aanbod aan terrasjes en bezienswaardigheden! Wandel gezellig langs de plezierhaven en houd even halt bij de marktstalletjes of straatartiesten. De charmante pleinen en historische gebouwen zijn mooi om te zien in het oude stadsgedeelte.

Ontdek de Barrio de Santa Cruz, een wijk die eruitziet als een wit dorp, en geniet van unieke verzichten vanaf de mirador. Bezoek ook het kasteel bovenop de berg! Het is bovendien erg leuk uit eten of drinken gaan in Alicante, met fantastische cocktailbars en een zuidelijke uitgaansfeer aan het water.

Met de auto ben je, afhankelijk van het verkeer, in ongeveer een uurtje in Alicante vanuit Torrevieja. Met de Costa Azul bus kan ook.
De natuurlijke haven is de belangrijkste marinehaven van Spanje, met grote moderne dokken, werven, een arsenaal en een onderzeeër en torpedofabriek. Cartagena werd als Carthago Nova in de 3de eeuw gesticht door de Carthaagse veldheer Hasdrubal. In de Spaanse Burgeroorlog (1936–1939) was zij tot het einde toe in handen van de republikeinse regering.
Een bezoek aan de stad zou moeten beginnen bij de haven die door admiraal Nelson werd bestempeld als een van de veiligste van de Middellandse Zee. De Zeemuur, of Muralla del Mar, gebouwd in opdracht van de Spaanse Koning Karel III, loopt langs de haven en biedt beschutting aan het oude stadscentrum. Aan het einde van de muur staat het originele prototype te kijk van de onderzeeboot. Het mooie park “Parque de Torres” ligt slechts enkele minuten lopen van het centrum. Hier vind je rust en een schitterend uitzicht op de stad, de haven en de omgeving. De kerk Santa María Vieja, en de tot ruïne vervallen Castillo de la Concepción gaan terug in de Romeinse tijd. In het Archeologisch Museum zijn vondsten te zien uit de Romeinse tijd en keramiek uit de Moorse tijd. Cartagena bied een mooie architectuur en heeft een uitgebreid winkel aanbod en goede restaurants.
Ontdek de zoutmeren in het natuurpark van de lagunes van La Mata en Torrevieja: The amazing Pink Lake. Dit beschermde gebied heeft een oppervlakte van 3.700 hectare waarvan 2.100 hectare water, 1,400 ha in de lagune van Torrevieja en 700 Ha. van La Mata.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 1-persoons 210 x 80 cm

Bed: 1-persoons 210 x 80 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Badkamer 1
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Penthouse

Energielabel

  • E

Woonoppervlakte

  • 85 m2

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (30)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (3)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Dakterras
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (4)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (8)

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Strip)boeken


€ 475,-
per week v.a.
€ 475,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Merle

9,4
Vanaf per nacht € 305,- v.a. per week per week € 2.135,-

Casa Pacifico Moraira

9,2
Vanaf per nacht € 214,- v.a. per week per week € 1.495,-