Appartement


Vakantie in de Aletsch Arena aan de Aletschgletsjer in het UNESCO-werelderfgoed Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn.Bettmeralp is het ideale vakantieoord voor elke smaak en vooral voor gezinnen. In de winter met alpineskiën, langlaufen, winterwandelen en in de zomer met wandelen, klimmen, gletsjertochten, hardlopen, mountainbiken en paragliden.

Het Chalet Am Bühel (Ski in-Ski Out) is een vrijstaand winter- en zomerchalet dat u direct vanaf de piste kunt bereiken. Het bestaat uit drie afzonderlijke vakantieappartementen, die in 2018 volledig zijn gerenoveerd voor vier/vijf personen. De perfecte ligging (direct aan de sleeplift, hellende lift en de wandelpaden) maakt het het ideale vakantiehuis voor wintersporters, wandelaars en mountainbikers. Am Bühel heeft een vrij zicht op de Walliser Alpen en de vallei.
Het chalet ligt op 50 meter van de skilift Alpmatten met verbindingen naar het fantastische skigebied Aletsch Arena en naast de gratis hellende lift die u rechtstreeks naar het centrum van Bettmeralp brengt.
Vanaf het bergstation van de kabelbaan ca. 500 m, ca. 15 min.

In de verwarmde veranda bevindt zich een garderobe en een schoenendroger, grote woonkamer met in 2018 geheel vernieuwde eikenhouten keuken voorzien van moderne apparatuur en een ouderwetse speksteenoven, ruime, gezellige zithoek.
Balkon op het zuiden en westen.
Slaapkamer 1 met een tweepersoonsbed (160×200)
Slaapkamer 2 met een stapelbed, waarvan het onderste bed een tweepersoonsbed is
Badkamer geheel vernieuwd met inloopdouche/toilet/wastafel/vloerverwarming, haardroger.

De verhuurder, Natascha Joling

Advertentie online sinds juli 2023

Geverifieerde verhuurder
Mijn naam is mevrouw Natascha Joling, wij verhuren meerdere appartementen in de Aletsch Arena
Ik woon al meer dan 30 jaar in het prachtige Aletschgebied.
Mooie Walliser chalets, behulpzame bewoners, een levendig stadscentrum met winkels, bars en buurtwinkels, we heten u allemaal van harte welkom! Veel plezier in ons vakantiehuis en geniet van de tijd samen.
"Wij werken waar anderen vakantie vieren!
We kijken uit naar je bezoek!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De aanbetaling bedraagt 50% van het huurbedrag en dient direct na ontvangst van de boekingsbevestiging te worden voldaan. Het resterende bedrag dient 60 dagen voor aanvang van de huur te worden betaald. Indien er meer personen reizen dan voorzien in de huurovereenkomst, wordt de extra persoon afhankelijk van het object apart in rekening gebracht. Indien er minder personen reizen, hebben zij geen extra reiskosten nodig kosten en toeristenbelasting, alleen wat het bedrag is   van CHF. 150,-- wordt terugbetaald.
Een herroeping uit het huurcontract is mogelijk onder de volgende voorwaarden. De aanbetaling van 50% van de huursom is in ieder geval verschuldigd. Indien de annuleringstermijn korter is dan 61 dagen, of indien de aankomst niet doorgaat, is de volledige huurprijs verschuldigd. De huurder mag een vervangende huurder voorstellen, die redelijk en solvabel moet zijn voor de verhuurder. De vervangende huurder aanvaardt het contract onder de bestaande voorwaarden, huurder en vervangende huurder zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de huurprijs. De ontvangst van de melding door de agent of het boekingskantoor is bepalend voor de berekening van de annuleringskosten, voor (zaterdag, zondag of feestdagen) geldt de eerstvolgende werkdag. Bij niet-aankomst of vroegtijdige beëindiging van de huurperiode blijft het gehele factuurbedrag verschuldigd. Als er een nieuwe huurder wordt gevonden, vindt de terugbetaling pas plaats als de nieuwe huurder een gelijkwaardige betaling heeft gedaan. Elke annulering of omboeking wordt altijd in rekening gebracht met CHF. 100.—In rekening gebracht voor verwerking Bij voortijdige terugtrekking uit de huurovereenkomst zal het appartement worden vrijgegeven voor nieuwe huur, als de woning opnieuw wordt verhuurd en de nieuwe huurder zijn volledige betalingen heeft gedaan, wordt het betaalde bedrag terugbetaald minus de verwerkingskosten. Er vindt geen restitutie plaats bij vroegtijdig vertrek. Wij raden altijd aan om een reisannuleringsverzekering af te sluiten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-apr-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1022,00
Midweek -
Nacht € 146,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1064,00
Midweek -
Nacht € 152,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 20-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1106,00
Midweek -
Nacht € 158,00
Weekend -
van
za 20-jul-2024
tot
za 17-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1148,00
Midweek -
Nacht € 164,00
Weekend -
van
za 17-aug-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1106,00
Midweek -
Nacht € 158,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1064,00
Midweek -
Nacht € 152,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 07-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1022,00
Midweek -
Nacht € 146,00
Weekend -
van
za 07-dec-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1484,00
Midweek -
Nacht € 212,00
Weekend -
van
za 14-dec-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1484,00
Midweek -
Nacht € 247,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 28-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1953,00
Midweek -
Nacht € 320,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 35,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Borgsom
€ 205,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 139,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Kinderbed
€ 26,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Kinderstoel
€ 26,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Toeristenbelasting 6 t/m 16 jaar
€ 1,80
Per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 16 jaar
€ 3,60
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De Grote Aletschgletsjer is een aanblik van archaïsche schoonheid. Hoog boven, bij de uitkijkpunten Hohfluh, Moosfluh, Bettmerhorn en Eggishorn, wordt men zich het duidelijkst bewust van de grootte en het unieke karakter van de Grote Aletschgletsjer. Men kan niet ontsnappen aan de fascinatie van de enorme ijsstroom, die zich over een lengte van 20 km uitstrekt van het stroomgebied in de Jungfrau-regio (4000 m) tot aan de Massa-kloof, die ongeveer 2500 m lager ligt.
De wandeling van de Belalp naar de Riederalp gaat over de spectaculaire Aletsch-hangbrug en biedt een onvergelijkbare wandelervaring op duizelingwekkende hoogten.
De 124 m lange hangbrug is een van de wandelhighlights in de Aletschregio. Op een hoogte van 80 m leidt hij direct voor de gletsjerpoort van de Grote Aletschgletsjer over de Massa-kloof en verbindt zo de Belalp met de Riederalp. Het weidse uitzicht op de Massa-kloof staat garant voor spanning en is een indrukwekkende ervaring.
Het Aletschwoud, direct gelegen aan de grootste gletsjer van de Alpen, is een uniek natuurgebied dat sinds 1933 door Pro Natura wordt beschermd. Het bijbehorende natuurbeschermingscentrum bevindt zich in de Villa Cassel op de Riederfurka (Riederalp).

Hoog in de boomtoppen van het Baschweri-klimpark op de Bettmeralp in de Aletsch Arena wacht je een avontuur vol adrenaline voor het hele gezin. Het hoogste klimpark van Zwitserland op bijna 2000 m boven zeeniveau. M. omvat een 200 meter lange tokkelbaan en zes verschillende banen met verschillende moeilijkheidsgraden. Ook jonge klimliefhebbers vanaf 4 jaar komen aan hun trekken dankzij de kindercursus in de Aletsch Arena in Wallis.
kenner
Met sneeuw bedekte bergen, blauwe luchten, warme zonnestralen en een adembenemend uitzicht op meer dan 40 vierduizenders en de grootste gletsjer van de Alpen: het skigebied op de Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch UNESCO Werelderfgoed biedt alles wat een skiër en het hart van de snowboarder begeert. Dankzij de hoogte tussen 1845 en 2869 meter boven zeeniveau zijn ook van december tot april perfecte wintersportomstandigheden gegarandeerd
Sneeuwschoenwandelen tijdens de vakantie in Zwitserland biedt verschillende voordelen. U bent actief en kunt genieten van de weldadige rust van het besneeuwde Walliser winterlandschap buiten de gebaande paden en van het unieke panorama op de bergen en de Grote Aletschgletsjer. Dankzij de sneeuwschoenen kun je je bijna net zo elegant als een hert door het diepe wit bewegen. Je laat je eigen sporen na in het ongerepte winterlandschap.
Laat je eigen sporen achter op een gletsjer, kijk goed in de indrukwekkende spleten en ervaar het intense blauw van het eeuwige ijs: Een tocht op de Grote Aletschgletsjer is een van de absolute hoogtepunten van de zomervakantie in de Aletsch Arena. Vanuit Fiesch is toegang mogelijk via Fiescheralp en Märjela. Het betreden van de gletsjer is echter alleen toegestaan met een berggids. Wandelen naar de rand van de Grote Aletschgletsjer is voor iedereen toegestaan en is vooral voor gezinnen met kinderen een spektakel.
Hoog in de boomtoppen van het Baschweri-klimpark op de Bettmeralp in de Aletsch Arena wacht je een avontuur vol adrenaline voor het hele gezin. Het hoogste klimpark van Zwitserland op bijna 2000 m boven zeeniveau. M. omvat een 200 meter lange tokkelbaan en zes verschillende banen met verschillende moeilijkheidsgraden. Ook jonge klimliefhebbers vanaf 4 jaar komen aan hun trekken dankzij de kindercursus in de Aletsch Arena in Wallis.
Het maakt niet uit of het weer in de Aletsch Arena in Wallis goed of slecht is: de indoorspeeltuin Gletschiland op Bettmeralp staat garant voor eindeloos speelplezier voor gezinnen en kinderen (vanaf 4 jaar). In de binnenspeeltuin Gletschiland wachten veel spannende speeltoestellen op je. Denk hierbij aan glijbanen, bijvoorbeeld een tubeglijbaan, en trampolines. En natuurlijk is er ook een klimrek. De binnenspeeltuin Gletschiland bevindt zich in het sportcentrum Bachtla op de Bettmeralp.
Eindelijk is het zover - op de Bettmeralp kunt u nu ook in de winter golfen en direct naast de skipiste. Want er is een nieuwe indoorgolfbaan in sportcentrum Bachtla. Naast het spelen van meer dan 40 golfbanen, zijn er andere modi zoals driving range of dichtst bij de pin.
Voor velen is het een vrijetijdsbesteding met een hoge funfactor, voor anderen is het een effectieve trainingsmogelijkheid.
De golfsimulator is ideaal voor zowel beginners als gevorderden en kan per uur gehuurd worden voor 1-4 personen.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
47 m2

Tapijt

Eetkamerstoelen (5)

Bank 3 zits (1)

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tapijt

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Tapijt

Badkamer
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 47 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Speksteenoven

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Tuin
  • Tuintafel(s)

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Berging
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Skilift maximaal 100m
  • Hoogte boven de 2000m
  • Skiberging
  • Levendige après-ski


€ 1.022,-
per week v.a.
€ 1.022,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Am Bühl EG

Vanaf per nacht € 147,- v.a. per week per week € 1.029,-