Villa


Villa Atardi is een sfeervol vakantiehuis op het rustige woonresort Marbella Estate, Jan Thiel. De villa is geschikt voor maximaal 6 personen. Villa Atardi is ruim en licht met een gezellige porch en een tropische tuin. 3 Grote slaapkamers, 2 badkamers en een open keuken, van alle gemakken voorzien. Villa Atardi is gezellig en huiselijk ingericht met veel extra’s, zoals gratis WIFI, strandlakens, koelboxen, strandspulletjes, goed gevulde boekenkast, vele spelletjes, TV, radio/cd, BBQ, wasmachine, vaatwasser, keukenapparatuur, ruim servies en bestek en een ruime voorraad handdoeken. Ook is er een safe en een alarminstallatie.
Het resort is ommuurd met een beveiligde entreepoort en heeft een gemeenschappelijk zwembad. Het zwembad ligt schuin tegenover Villa Atardi; even de straat oversteken (30 m) en je bent er.
Ons vakantiehuis is geschikt voor stellen of gezinnen met grotere kinderen. Door hoogteverschillen en trappen is ons huis minder geschikt voor kleine(re) kinderen.

Ligging
Marbella Estate ligt vlak bij Jan Thiel, ten oosten van Willemstad. Vanuit de Caracasbaaiweg rijd je een zijweg (Kaya Tiramisu) op die je toegang biedt tot het resort. Met vijf autominuten zit je bij het strand Jan Thiel of leuke restaurants. 

Villa Atardi huren 
De huurprijs is tot 4 personen € 110 per nacht, 5-6 personen € 120 per nacht.
De huurprijs is inclusief: wekelijkse korte schoonmaak inclusief verschoning beddengoed en nieuwe set handdoeken, normaal gebruik van water, gratis WIFI  en vele extra’s zoals gebruik van o.a. strandlakens, BBQ, wasmachine en vaatwasser. Gebruik van extra handdoeken/strandlakens is mogelijk, deze dien je dan zelf te wassen in de wasmachine.

De huurprijs is exclusief: elektra, meerverbruik water en 7% Toeristenbelasting. Het verbruik van elektra wordt verrekend met de borg (€ 0,40 per kWh).De verplichte eindschoonmaak is € 125 per boeking. De borgsom is € 500 tot 4 personen en € 600 voor 5-6 personen. De borgsom storten we, na aftrek van Electra verbruik, meerverbruik water, eventuele extra (was)kosten en eventuele schadekosten binnen 14 dagen na vertrek uit Villa Atardi terug. 

Gebruik van Villa Atardi en huishoudelijk reglement voor gasten Marbella Estate Resort Villa Atardi is onderdeel van het Marbella Estate Resort, wat een zogenaamde ‘gated community’ is met een woonbestemming, oftewel een rustige luxe woonwijk. Het is dus geen vakantieresort. De huurders worden geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn. Bezoekers mogen op het resort worden toegelaten, maar kunnen alleen in gezelschap van de vakantiehuurders van Villa Atardi aanwezig zijn in Villa Atardi en gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad. Zij mogen de overige bewoners niet storen in hun vrije genot van de projectfaciliteiten, zoals het zwembad. En bezoekers behoren zo geruisloos mogelijk te vertrekken. De vereniging van eigenaren heeft een huishoudelijk reglement opgesteld waar ook onze vakantiehuurders zich aan dienen te houden. Je ontvangt bij reservering onze huurvoorwaarden en het huishoudelijk reglement voor gasten.

Wil je ons vakantiehuis Villa Atardi huren? Kijk op de kalender voor de boekingsmogelijkheden en maak een reservering. Na acceptatie van jouw reservering, ontvang je de huurovereenkomst, huurvoorwaarden en huisregels voor gasten en tips. Ook is het mogelijk om een offerte te maken voor de verhuurmogelijkheden. 

Villa Atardi is gezellig en huiselijk ingericht met onze persoonlijke touch. Kijk ook bij Achtergrondinformatie en de Huurvoorwaarden. Je ontvangt van ons meer informatie over ons huis na jouw boeking. 

Tips
We geven graag leuke tips voor jullie verblijf. Bijvoorbeeld een dagje Christoffelpark, dagje naar het mooiste strand, namelijk Cas Abou of een gezellig middagje Punda en Otrabanda en leuke restaurantjes en nog veel meer. We hebben een lijst vol met persoonlijke tips, die je ontvangt bij boeking.

We stellen ons vakantiehuis, Villa Atardi, graag beschikbaar aan andere Curaçao liefhebbers. We hebben van Villa Atardi echt ons thuis gemaakt. Ons huis is heet Villa Atardi, naar een van de mooiste liedjes van Curaçao. We wensen jullie alvast een heel plezierig verblijf toe in Villa Atardi op dushi Kòrsou!  Brigitte en Joost

De verhuurder, Brigitte & Joost

Advertentie online sinds oktober 2011

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 8 uur
Bon Bini na Curaçao!

We zijn (weer) verliefd geworden op Curaçao, toen we teruggingen naar het eiland waar Brigitte in haar jeugd een aantal jaren woonde. Inmiddels komen we al vele jaren naar Curaçao en sinds 2009 hebben we ons eigen vakantiehuis: Villa Atardi. Een gezellig en ruim huis, waar we helemaal ons thuis van hebben gemaakt.

Als we zelf geen gebruik maken van Villa Atardi stellen we het selectief beschikbaar aan andere Curaçao liefhebbers voor een vakantie.

Brigitte & Joost

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De huurprijs is tot 4 personen € 110 per nacht, 5-6 personen € 120 per nacht. De berekening op de site staat standaard op de huurprijs tot 4 personen.

De huurprijs is inclusief: wekelijkse korte schoonmaak en verschoning beddengoed en nieuwe set handdoeken, normaal gebruik van water, WIFI en
vele extra’s zoals gebruik van strandlakens, koelbox en strandspulletjes, boeken, spelletjes, TV, radio, BBQ, wasmachine, vaatwasser en uitgebreide keukeninventaris.
De wekelijkse schoonmaak is vanaf minimaal 10 dagen verblijf. Wekelijkse nieuwe set handdoeken: per persoon badhanddoeken, washandje en gastendoekje. Aanwezig zijn strandlakens, keukenhanddoeken, theedoeken en badkamermatten. Gebruik van extra handdoeken/strandlakens is mogelijk, deze dien je dan zelf te wassen in de wasmachine. Als er extra waskosten voor extra gebruik handdoeken worden gemaakt door de beheerder, worden deze verrekend met de borg.

De huurprijs is exclusief: elektra en meerverbruik water en 7% Toeristenbelasting. Het verbruik van elektra verrekenen we met de borg (€ 0,40 per kWh).

Check-out is rond 11.00 uur 's morgens.

De verplichte eindschoonmaak is € 125 per boeking. 

De borgsom is € 500 tot 4 personen, € 600 voor 5-6 personen.De borgsom storten we, na aftrek van Electra verbruik, meerverbruik water en eventuele schadekosten en extra (was)kosten binnen veertien dagen na vertrek terug.

Verhuurperiode minimaal 7 nachten. In hoogseizoen (1 juli tm 31 augustus, 15 december t/m 15 januari) is verhuurperiode minimaal 14 nachten.Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 30-apr-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 110,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Belastingen
€ 7,70
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 125,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Wassen & strijken
€ 5,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Water
€ 8,00
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

We verblijven regelmatig in ons vakantiehuis. Gedurende de periode dat wij er zelf niet verblijven, stellen wij het selectief beschikbaar voor vakantieverhuur. Wij gaan er vanuit dat je ons huis netjes gebruikt, zodat wij en andere huurders er ook met plezier gebruik van kunnen blijven maken. We wijzen je ook op onze huurvoorwaarden.
Inrichting vakantiehuis
Het huis (133m2) is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, ruime open keuken met alle benodigde apparatuur, woonkamer, een grote porch en tuin met een omheining (kavel 516 m2). Naast het huis is een parkeerplek voor twee auto's. Een van de slaapkamers is de masterbedroom met een eigen badkamer, de andere twee slaapkamers hebben een gezamenlijke badkamer. Alle slaapkamers beschikken over airco. Er is een ruime hoeveelheid badhanddoeken en strandlakens aanwezig. Er is gratis WIFI. Voor het merendeel is de stroom 110 volt en er is in iedere slaapkamer, in de woonkamer en in de keuken minimaal 1 stopcontact met 220 volt. Er zijn verloopstekkers beschikbaar. Je kunt de wasmachine gebruiken tijdens jouw verblijf. Het huis beschikt over een alarminstallatie en er is een hotelkluis voor de waardevolle spullen. Electra en water zijn erg kostbaar op Curaçao. Wij verzoeken je om spaarzaam met water en electra om te gaan. De huurprijs is exclusief electra, inclusief normaal watergebruik (4m3 water per week). Gelieve niet te roken in huis en geen huisdieren in het huis. Bij aankomst is het huis schoon en zijn de bedden opgemaakt. De beheerder neemt in jouw bijzijn de meterstanden op en maakt je wegwijs. In de huurprijs zit de wekelijkse tussentijdse korte schoonmaak (bij een verblijf van minimaal 10 dagen). Check-out is rond 11.00 uur 's morgens. Bij jouw vertrek wordt het huis geïnspecteerd en de meterstanden opgenomen. Eindschoonmaak is verplicht. Jouw electra verbruik, meerverbruik water en eventuele schade of extra (was)kosten worden met de borg verrekend binnen 14 dagen na jouw vertrek. Ons huis is alleen beschikbaar voor vakantieverhuur. Zie ook de huurvoorwaarden.
Belangrijkste onderdelen van Huurvoorwaarden Villa Atardi
Bij boeking ontvang je de volledige huurvoorwaarden of vraag deze per mail aan ons op.

Reservering en betaling
Na reservering van ons vakantiehuis, Villa Atardi, ontvangt de huurder een
huurovereenkomst (tevens factuur) voor aanbetaling van 50% van de huurprijs.
Deze aanbetaling dien je binnen 8 dagen te voldoen. Tevens dient de
ondertekende huurovereenkomst binnen 8 dagen retour gemaild te zijn. Zodra
we de aanbetaling en de ondertekende huurovereenkomst binnen 8 dagen hebben
ontvangen, is de reservering definitief. Hiermee verklaart de huurder zich
akkoord met de huurvoorwaarden. Wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn
is ontvangen, vervalt de reservering.
Het restantbedrag (50% huurprijs), logeergastenbelasting, eindschoonmaak,
de borgsom en eventuele extra afgesproken kosten dienen 6 weken voor het begin
van de huurperiode te zijn voldaan.
Mocht de reservering binnen 6 weken voor het verblijf gemaakt worden, dan dient
de complete huurprijs, logeergastenbelasting, eindschoonmaak, borgsom en
eventuele extra afgesproken kosten ineens te zijn voldaan voor het begin van de
huurperiode. De factuur dient binnen 8 dagen en uiterlijk 14 dagen voor aanvang
huurperiode te zijn betaald. Tevens dient de ondertekende huurovereenkomst
binnen acht dagen retour gemaild te zijn. Hiermee wordt de reservering definitief
en verklaart de huurder zich akkoord met de huurvoorwaarden. Wanneer de
betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering.

Optie
Het is mogelijk om in overleg met ons een optie te nemen op een bepaalde periode (van maximaal vier weken) om bijvoorbeeld boeking van tickets af stemmen. De optie is minimaal 7 dagen en maximaal 14 dagen.

Annulering
Bij annulering tot 6 weken voor het geplande verblijf wordt in principe 50% van
de huurprijs in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen.
Bij annulering binnen 6 weken van het geplande verblijf wordt in principe de
huurprijs geheel in rekening gebracht. Indien de woning in de besproken periode
aan anderen kan worden verhuurd, zal de huursom voor de verhuurde dagen
gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten van € 200.

Schade aan het huis en inventaris
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij gaan ervan uit dat je ons huis netjes
bewoont, maar toch kan er iets stuk gaan. Deze schade graag zo snel mogelijk
aan de beheerder of aan ons melden, zodat we dit kunnen oplossen. Indien de
schade door jouw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de
reparatie/vervangingskosten in rekening. Tijdig (d.w.z. ter plaatse aan de
beheerder of uiterlijk binnen 5 dagen na uw terugkomst in Nederland) gemelde
schades van in totaal (per verblijf) minder dan € 25 rekenen wij niet door. Niet
(tijdig) gemelde schades worden volledig doorbelast.

Gebruik van Villa Atardi en huisregels voor gasten Marbella Estate Resort
Ons huis is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. Je wordt geacht respectvol
om te gaan met ons huis en de inventaris. Villa Atardi is onderdeel van het Marbella Estate Resort, wat een zogenaamde ‘gated community’ is met een woonbestemming, oftewel een rustige luxe woonwijk. Het is dus geen vakantieresort. De huurders worden geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn, (tenzij je tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder of iemand namens hem, heeft gekregen). Bezoekers mogen op het resort worden toegelaten, maar kunnen alleen in gezelschap van de vakantiehuurders van Villa Atardi aanwezig zijn in Villa Atardi en gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad. Zij mogen de overige bewoners niet storen in hun vrije genot van de projectfaciliteiten, zoals het zwembad. En bezoekers behoren zo geruisloos mogelijk te vertrekken. De Vereniging van Eigenaren van Marbella Estate Resort heeft een huishoudelijk reglement opgesteld waar ook onze vakantiehuurders zich aan dienen te houden. Je ontvangt bij reservering onze huurvoorwaarden en het huishoudelijk reglement.

Borgsom
De borgsom wordt, na aftrek van elektra verbruik, meerverbruik
water, eventuele extra (was)kosten en eventuele schadekosten boven de € 25
binnen 14 dagen na vertrek uit ons huis teruggestort.

Bij reservering ontvangt u de huurvoorwaarden en de huisregels voor gasten van Marbella Estate Resort. Januari 2018
In de namiddag is Curaçao op z'n mooist...als de zon ondergaat, de vogels fluiten...Dat is de tekst van een van de mooiste liedjes over Curaçao en daarom heet ons huis Villa Atardi.
Er zijn nog veel meer mooie plekjes op dit eiland. Onze voorkeur gaat uit naar de natuurlijke baaien ten westen van Willemstad, zoals bijvoorbeeld Cas Abou, Porto Marie en Jeremi. Maar ook de Handelskade in Punda, het Christoffelpark, Museum Kura Hulanda en Klein Curaçao zijn prachtige plekken om te bezoeken. We geven u graag tips voor een dushi verblijf. U ontvangt bij uw boeking onze persoonlijke tips.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: Lits-jumeaux 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Inductie (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Villa

Woonoppervlakte

 • 133 m2

Sport & recreatie

 • Duiken / snorkelen
 • Golf
 • Watersport
 • Zwemmen
 • Zeilen

Populaire thema's

 • Cultuur & historie
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Boiler
 • Airconditioning

Internet, wifi, audio

 • Kabeltelevisie
 • Televisie
 • HiFi / Stereoset
 • Radio
 • Cd-speler
 • Wifi
 • Nederlandstalige zenders (4)
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (2)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Terras
 • Tuin
 • Tuinhuis
 • Tuinstoel(en)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Veranda
 • Loungeset
 • Tuin volledig omheind
 • Hangmat

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Beveiligingsinstallatie
 • Berging
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Kluis
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenlinnen
 • Strandlakens

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • (Strip)boeken

Privacy

 • Vrijstaande woning


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Kas Mondi

8,5
Vanaf per nacht € 135,- v.a. per week per week € 945,-