Villa


Deze prachtige ruime villa is gelegen in oost-jan thiel waardoor in slechts 5 minuten bij mambo beach of jan thiel beach bent.
De villa beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, en er is één kamer met een eenpersoonsbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.
De villa is afgeschermd door een hek en heeft een parkeerplek binnen de poort, waar ruimte is voor twee auto’s. Hier kunt u uw auto dus altijd veilig parkeren. U kunt hier dus zonder zorgen heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie! De villa heeft aan de achterkant een grote veranda waar u met een uitgebreid gezelschap heerlijk kunt genieten van de door een aangename zeewind gekoelde grote achtertuin. Hier is ook het zwembad gelegen, waar u in alle rust lekker kunt afkoelen.
We hebben op deze veranda ook een goede stevige barbecue voor u neergezet, want uiteraard kan een aantal avonden barbecueën niet ontbreken in het Caribische gebied.

Wat deze villa uniek maakt is de ruimte die u tot uw beschikking heeft. De zeer uitgebreide keuken en de woonkamer hebben een groot oppervlak zodat u, ongeacht het aantal personen verblijvend in de villa, toch vrij kunt bewegen.
Tevens is de villa voorzien van een wasmachine, dus mocht u wat langer blijven dan is ook dit geen probleem. Daarnaast zijn er een aantal kinderbedjes beschikbaar en is het mogelijk om deze op aanvraag in de slaapkamer te plaatsen. Ook een kinderbox zal dan niet ontbreken. Roken mag alleen op de veranda.
Het is strikt verboden om dit binnen in de villa te doen. Al met al biedt deze luxe villa u alle comfort en ruimte om optimaal van uw vakantie op het prachtige Curaçao te kunnen genieten!

Volledige privacy, lekker buiten koken of ontspannen in de hangmat. We zien u graag.

De verhuurder, Oscar & Jacqueline

Advertentie online sinds november 2018

Bekijk het volledige profiel

Reageert gemiddeld binnen 1 uur

Wij zijn Oscar en Jacqueline en hebben deze villa aangekocht in 2018. Nadat wij meerdere keren op curacao zijn geweest zijn wij verliefd geworden. Hierop hebben wij besloten onze liefde te willen delen met anderen en onze villa te verhuren.

Na een grondige verbouwing die wij geheel zelfstandig hebben gedaan, hopen wij onze gasten een onbezorgde vakantie te geven.

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de groene knop om te boeken.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie
 • 1 Korting

Toelichting op de prijzen

Prijzen 
De prijs bedraagt € 135,00 per nacht, gebaseerd op een verblijf van 4 personen.(Voor een extra persoon wordt € 10,00 per nacht in rekening gebracht, maximaal 6 extra personen)
De minimale verblijfsduur is 7 nachten.  

Toeslagen voor kinderen 
Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis verblijven 

Kinderbedjes 
Kinderen tot en met 3 jaar verblijven gratis wanneer er gebruik wordt gemaakt van een beschikbaar kinderbedje. (€ 1,00 per nacht)

Prijzen zijn inclusief:
Gratis gebruik van Wifi
Gebruik van bad- en handdoeken 

Prijzen zijn exclusief:
7% Omzetbelasting (voorheen toeristenbelasting)
Linnengoed & eindschoonmaak € 150,00 (bij meer dan 7 dagen zal er een extra schoonmaak plaatsvinden a € 95,00 welke zal worden doorbelast of rechtstreeks voldaan dient te worden bij onze beheerders)
De borgsom bedraagt € 500,00
Verbruik van elektra (0,40 kWh)

Verbruik elektriciteit/water
Voor het verbruik van elektriciteit vragen wij een vergoeding van €0,40 per kWh. Alleen het werkelijke verbruik wordt in rekening gebracht. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen. 
Water zal €7,00 per m3 doorberekend bij meer dan 5m3.

Betalingen
De aanbetaling van 50% dient u binnen 7 dagen na factuurdatum te hebben voldaan. Pas als de betaling binnen is, is de boeking definitief. Het resterende bedrag van 50% dient u te voldoen uiterlijk 6 weken vóór aankomst. Bij niet tijdige betalingen vervallen alle op ons te verhalen aanspraken. De kosten voor het verbruik van overtollig water, elektra en andere eventuele extra services worden verrekend met de borg. Het resterende bedrag wordt binnen 14 dagen na vertrek weer teruggestort op de door ons bekende rekening.
Last minute boekingen dienen vooraf aan uw bezoek 100% te zijn voldaan.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 31-dec-2021
tot
vr 01-jul-2022
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
Korting 20%
van
vr 01-jul-2022
tot
vr 30-sep-2022
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
vr 30-sep-2022
tot
zo 18-dec-2022
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 945,00
Midweek -
Nacht € 135,00
Weekend -
van
zo 18-dec-2022
tot
zo 08-jan-2023
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Boodschappenpakket
€ 100,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 10,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Extra schoonmaak
€ 95,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Kinderbed
€ 1,00
Per item per nacht
Betalen bij boeking | optioneel
Linnengoed
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Water
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Boekingsvoorwaarden

Reservering en betaling
Na reservering van de vakantievilla ontvangt de huurder een factuur voor aanbetaling van 50% van de huurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen te worden voldaan, waarmee de reservering definitief wordt en waarmee de huurder zich akkoord verklaart met de huurvoorwaarden. Wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering. Het restantbedrag, de kosten van eindschoonmaak, de borgsom en eventuele transferkosten dienen 6 weken voor het begin van de huurperiode te zijn voldaan.

Optie
Het is mogelijk een optie te nemen op de vakantievilla voor een vooraf met de verhuurders af te spreken periode (om bijvoorbeeld boeking van tickets af te stemmen met de huurperiode).

Annulering
Bij annulering wordt in principe de huurprijs geheel in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen. Indien de woning in de besproken periode aan anderen kan worden verhuurd, zal de huursom voor de verhuurde dagen gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten van € 150,00.
Indien u tot annulering besluit, om welke reden dan ook, bent u ons schadeloosstelling verschuldigd. Deze bedraagt bij annulering tot:
• 3 maanden voor aankomstdatum: 25% van de totale huursom
• 2 maanden voor aankomstdatum: 50% van de totale huursom
• 1 maand voor aankomstdatum: 75% van de totale huursom
• binnen 1 maand voor aankomstdatum: 100% van de totale huursom

Beheer
De beheerder (Moja Beheer) vangt de huurder op, maakt hem/haar wegwijs in het huis en staat klaar om alle vragen omtrent de bewoning van de villa te beantwoorden. Deze zijn te bereiken via de gegevens welke verstrekt wordt na de definitieve boeking.

Gebruik van de villa
De villa is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten, harde muziek of andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder of iemand namens hem, heeft gekregen). Drugsgebruik wordt helemaal niet toegestaan en als bij controle blijkt dat hier sprake van is, dan zal de huurovereenkomst per direct ontbonden worden. Raadpleegt u bij twijfel vooraf de verhuurder en/of beheerder.

Onder- of doorverhuur is nadrukkelijk verboden. Verblijf van meer personen in een vakantiewoning dan op de reservering overeengekomen, c.q. dan het voor die woning geldende maximale aantal, is nadrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming, en kan leiden tot het voortijdig beëindigen van de huurovereenkomst onzerzijds, zonder restitutie van huurgelden.

Het verplaatsen van kasten en bedden, evenals geluid- of televisieapparatuur of het mee naar buiten nemen van enig deel van de binnen inventaris -behalve natuurlijk serviesgoed, glazen en bestek voor uw maaltijd buiten-, is uitdrukkelijk niet toegestaan.

Denkt u eraan om als u het vakantiehuis tussentijds en bij vertrek verlaat, de deuren en ramen steeds zorgvuldig af te sluiten. Op tochtstand is toegestaan.

Bij vertrek moet u:
1. De afwas hebben gedaan
2. De bedden afgehaald hebben (het linnengoed graag in de badkamer)
3. De vuilnisbakken hebben geleegd
4. Het tuinmeubilair onder het overdekte terras zetten (de kussens graag binnen neerleggen!)
5. Het huis veegschoon achter laten (let op ook onder het meubilair en de bedden!)
6. Geen etenswaren en andere huishoudelijke artikelen in de kasten achterlaten (deze kunnen het schoonmaken belemmeren en trekken mogelijk ongedierte aan!)
7. Eventueel breukwerk en of schade melden bij de beheerder van het huis.

De verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren.

Indien huurder, zijn gezinsleden, zijn logés of door hem toegelaten bezoeker(s) de verplichtingen uit de voorwaarden, de gedragsregels, de aanwijzingen van de verhuurder c.q. zijn waarnemer of de overheidsvoorschriften ondanks eventueel voorafgaande waarschuwing niet of niet behoorlijk naleeft, respectievelijk naleven en wel in zodanige mate, dat naar de maatstaven van redelijkheid en billijkheid van de verhuurder niet kan worden gevergd, dat de verhuur wordt voortgezet, heeft de verhuurder of de door hem aangewezen waarnemer het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, en de huurder en medehuurders de toegang tot de woning te ontzeggen, zonder restitutie van huurgelden. Hiertoe behoort met nadruk het niet respecteren van de nachtrust of het onnodig veroorzaken van overlast!

Schade en gebreken
U wordt aangeraden bij aankomst het vakantiehuis en de inventaris goed te inspecteren op gebreken en tekortkomingen. Indien u schade of gebreken constateert moet u deze direct aan de beheerder van het huis melden.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
100 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
30 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekens

Slaapkamer 2
Begane grond
30 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekens

Slaapkamer 3
Begane grond
25 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekens

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (6 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Villa

Woonoppervlakte

 • 855 m2

Kinderen

 • Kinderbed (1)
 • Kinderbox
 • Kinderspeelgoed
 • Kinderstoel (1)
 • Campingbed (2)

Sport & recreatie

 • Duiken / snorkelen
 • Nachtleven / uitgaan
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Budget
 • Kindvriendelijk
 • Luxe accommodatie
 • Privacy
 • Zon, zee & strand

Verwarming

 • Boiler
 • Airconditioning

Internet, wifi, audio

 • Televisie
 • Wifi
 • Televisiescherm in cm: (80)
 • Nederlandstalige zenders
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Barbecue
 • Buitenverlichting
 • Carport
 • Garage
 • Ligstoel(en) (4)
 • Parkeerplaats(en) (2)
 • Privé oprit
 • Terras (1)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (8)
 • Tuintafel(s) (1)
 • Veranda
 • Tuin volledig omheind
 • Asbak(ken)

Faciliteiten

 • Wasmachine
 • Hal
 • Beveiligingsinstallatie
 • Berging
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen
 • Handdoeken
 • Keukenlinnen
 • Linnen voor kinderbed
 • Strandlakens

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • (Strip)boeken

Privacy

 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning


€ 700,-
per week v.a.
€ 700,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Anderen bekeken ook:

Villa aan zee op Boca Gentil resort

8,0
Vanaf per nacht € 485,- per week € 3.395,-