Gîte / Cottage

Hof Holthuis - Schweinestall


Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Tussen de landerijen ligt dit huisje, landelijk en idyllisch gelegen op een voormalig boerenerf van ruim 6.500 m². Een prachtige locatie net buiten het dorp, vlakbij de Nederlandse grens. Vanuit het huisje en terras kun je genieten van prachtige uitzichten over de weilanden, afgewisseld met stukjes bos waar hazen, fazanten en soms ook reeën kunnen worden gespot. 

Een deel van de voormalige varkensstal is onlangs omgebouwd tot een comfortabel vakantieverblijf met oude stalraampjes en houten balken van toen. Via het halletje kom je in de compleet ingerichte woonkeuken met eethoek. Via de woonkeuken loop je door naar de knusse woonkamer. Op de begane grond vind je tevens een toilet en badkamer met inloopdouche. Handdoeken liggen voor je klaar. Via een open trap ga je naar de beide slaapkamers, waar comfortabele, opgemaakte boxspringbedden op je wachten. Hier bevindt zich ook een tweede toilet.

De omgeving is zeer geschikt voor het maken van (grensoverschrijdende) wandelingen, zoals het Podagristenpad en de Grafschafter Spurensuche. Met het knooppuntensysteem zijn er volop mogelijkheden voor diverse, afwisselende fietstochten. Ook bezienswaardige plaatsen als Münster, Bad Bentheim, Nordhorn, Ootmarsum en Enschede zijn goed te bereiken en zijn zeker een bezoek waard, maar geniet hier bovenal van de natuur en de rust. 

In de directe omgeving: afwisselende fiets- en wandelroutes, kanovaren, dierentuin Nordhorn, waterstad Nordhorn, kasteel Bad Bentheim, Uelsen, Belevenispark Emsflower, Emsland Moormuseum, Natuurpark Bourtanger Moor-Bargerveen, kasteel Singraven in Denekamp en het kunststadje Ootmarsum. Fietsen en wandelen vlak over de grens in het Overijsselse Twente. Twente staat bekend om haar prachtige boerderijen, met houtwallen omzoomde akkers en uitgestrekte bossen. Fiets- & wandelkaarten en foldermateriaal over de omgeving zijn aanwezig.

Huisregels: geen party´s, geen huisdieren, gelieve geen bezoek te ontvangen


De verhuurder, Ruud & Gerda

Advertentie online sinds maart 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
wij zijn Ruud en Gerda Holthuis en samen met onze 2 kinderen Lenn en Finn wonen wij op dit mooie plekje midden in de natuur in Osterwald, Grafschaft Bentheim, vlak over de nederlandse grens nabij het pittoreske stadje Ootmarsum.
Graag verhuren wij deze voormalige varkensstal aan mensen die op zoek zijn naar een bijzondere overnachtingsplek. Weg van de drukte, genieten van rust, ruimte en natuur!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bed-, bad- en keukenlinnen inclusief. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst.Gemeenschappelijke wasmaschine €3,00 per wasbeurt.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
vr 29-mrt-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 615,00
Midweek € 360,00
Nacht € 90,00
Weekend -
van
vr 29-mrt-2024
tot
ma 01-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week -
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend € 290,00
van
ma 01-apr-2024
tot
do 09-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 615,00
Midweek € 360,00
Nacht € 90,00
Weekend -
van
do 09-mei-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week -
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend € 290,00
van
zo 12-mei-2024
tot
vr 17-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 615,00
Midweek € 360,00
Nacht € 90,00
Weekend -
van
vr 17-mei-2024
tot
ma 20-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week -
Midweek -
Nacht € 95,00
Weekend € 290,00
van
ma 20-mei-2024
tot
za 22-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 615,00
Midweek € 360,00
Nacht € 90,00
Weekend -
van
za 22-jun-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 700,00
Midweek -
Nacht € 100,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 615,00
Midweek € 360,00
Nacht € 90,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 700,00
Midweek € 400,00
Nacht € 100,00
Weekend € 300,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Badlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Bedlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Eindschoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Keukenlinnen
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Opgemaakte bedden bij aankomst
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Wasmachine
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Betalingsvoorwaarden:
Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag dient u 30% van de totale huursom per bankoverschrijving aan te betalen. Pas nadat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief. Uiterlijk 30 dagen voor aankomst bent u het restant verschuldigd.

Annuleringsvoorwaarden:
* gratis annuleren binnen 24 uur na boeking
*Bij annulering tot 42 dagen voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 30%.
* Bij annulering tot 28 dagen voor aankomstdatum 50%
* Bij annulering tot 1 dag voor aankomstdatum 90%
* Daarna 100%

Het is aan te raden een annuleringsverzekering af te sluiten.
Beoordelingen van gasten die niet via Micazu geboekt hebben:

* Heerlijk rustig, met soms in de verte loeiende koeien. Veel bomen op het erf, waar onder een aantal fruitbomen. In de omgeving veel bramenstruiken en maisvelden.
Algemene beoordeling: 10
Deze (voormalige) zwijnenstal is absoluut geen zwijnenbende maar van alle luxe voorzien, niets ontbreekt, alles super schoon en er zijn zelfs twee wc’s. Voor kinderen genoeg te doen; zandbak, schommel, tafeltennistafel, grasveld, beesten en in de zomer een zwembadje. Ook als het slecht weer is kunnen kinderen ravotten in het hooi in de grote schuur en anders zich vermaken met de mand vol spelletjes in het huisje. Dit natuurhuisje is een aanrader!

* Es war ruhig und wir konnten uns gut erden.
Algemene beoordeling: 10
Die Vermieter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Das Haus ist mit sehr viel Liebe und Finessen eingerichtet worden. Alles war bei unserem Besuch vorhanden.
Es hat unsere Erwartungen übertroffen. Wir fühlten uns sehr wohl und sicher.

* Veel ruimte om het huisje, mooi uitzicht. Fijne fietstochten gemaakt in de omgeving, waar maisvelden werden afgewisseld door stukken bos. Je kan er stukken fietsen zonder iemand tegen te komen!
Algemene beoordeling: 8
Fijn huisje, smaakvol ingericht, prima bedden (en heerlijk donker en stil 'snachts!). Ruime tuin waar je kon rekenen op bezoek van echte scharrelkippen!

* Sehr flach, sehr grün, schöne Wanderwege durch Wiesen, Felder, Eichenwälder. Alles sehr weitläufig und einsam, erholsam!
Algemene beoordeling: 10
Das Ferienhäuschen ist sehr schön und liebevoll eingerichtet, es fehlt an nichts. Die Kinder hatten große Freude an Ziegen, Hühnern, Kaninchen und Katze/Kater im sehr weitläufigen Garten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder!

* Heerlijk rustige omgeving!
Algemene beoordeling: 9
Heel lieve en gastvrije verhuurders die maakten dat we ons zeer welkom voelden! Het huisje is van alle gemakken voorzien, het is er heerlijk toeven, ook met 4 personen. Fijn, met kerst op zo'n plek te verblijven! Veel rust, ruimte en privacy, ook om het huis heen. Met gezellige kippen! Ook konden we lekker tafeltennissen, erg leuk. De omgeving heeft veel te bieden voor wandelaars (gebied bij Ootmarsum is een aanrader!) en fietsers. In de Duitse stadjes kan je lekker eten en naar de befaamde Duitse 'Bäckereien' :). Vielen herzlichen Dank nochmal!

* Wundervolle 200 Jahre alte Eichen säumen das Grundstück. Alles super gepflegt. Freilaufende Hühner und eine Katze versprühen einen urigen Scharm. Ich war begeistert.
Algemene beoordeling: 9
Liebevoll restauriertes Gebäude mit urigem Scharm und moderner Einrichtung. Alles extrem sauber und gepflegt. Im Kühlschrank lagen frisch gelegte Frühstückeier für uns bereit. Es war alles vorhanden, was man zur Selbstversorgung braucht. Wir haben das Wochenende sehr genossen und freuen uns schon auf das nächste mal.

* Een heerlijk rustige plek op een boerenerf met zicht op de weilanden
Algemene beoordeling: 9
Een warm welkom, verse eieren van de scharrelkippen en een mooi verbouwde varkensstal van alle gemakken voorzien, brandschoon met een heerlijke douche en fijne bedden!

* Wat een rust! Weinig verkeer en 's nachts lekker donker. 's Ochtends zagen we
hazen en fazanten vanuit ons huisje. De kippen van de boerderij liepen door de tuin.
Algemene beoordeling: 9
Het huisje was mooi en comfortabel. De eigenaren hadden hun zwembad gevuld, waardoor we de recordhitte hebben overleefd.

* Het huisje ligt op een mooie locatie waar het heerlijk rustig is met alleen het geluid van de kippen.
De ruimte buiten kan optimaal gebruikt worden om lekker buiten te zitten maar ook volop speel mogelijkheden,voor grotere kinderen is de tafeltennis tafel en een veld om een balletje te trappen aanwezig.
Algemene beoordeling: 10
Het huisje is super schoon en van alle gemakken voorzien.
Goed slapende bedden, fijne badkamer en ruime keuken.
Het huisje is ruim genoeg voor vier personen.
De producten die voor ons klaar stonden bij aankomst zorgde mede dat wij een heel fijne vakantie week hebben gehad.

* Hele mooie landelijke en super rustige plek om heerlijk te ontspannen
Algemene beoordeling: 9
Heel nieuwe woning in voormalige varkensstal. Heel schoon, fijne bedden. Heerlijk dat de bedden opgemaakt zijn, er voldoende bad- en keukenlinnen klaar lagen. Overal is aan gedacht qua accesoires die je nodig kunt hebben. Huisje is sfeervol ingericht. Traphekje boven aan de trap, kinderstoel en goed kinderbedje aanwezig. De privacy is goed. Heel ruim erf waar kleine kinderen heerlijk konden spelen in speeltuin en het dagelijks verzorgen van konijnen, kippen en geitjes samen met de eigenaresse was iets om naar uit te kijken voor de kinderen. Ook de poezen die heel aanhankelijk zijn waren snel vriendjes. De eigenaren denken mee over geschikte uitjes en zijn heel toegewijd, maar respecteren de privacy eveneens.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
25 m2

Parket

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Gîte / Cottage

Woonoppervlakte

  • 65 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Centrale verwarming

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Traphekjes
  • Campingbed (1)

Internet, wifi, audio

  • Wifi

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • Tafeltennistafel


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

't Bakhoes (Tiny House)