Vakantiehuis

de Vinkenborg 6 pers.vakantiewoning


Hartelijk welkom! Ons ruime vakantiehuis de Vinkenborg is gelegen op een schitterende plek in het mooie dorp Siedlinghausen vlakbij Winterberg. Het huis is ingericht voor 6 personen en is voorzien van alle gemakken zoals een luxe keuken met eetgedeelte, ruime woonkamer met grote TV en speksteenhaard, 3 meerpersoons slaapkamers en een infrarood sauna. In het huis kunt u gratis gebruik maken van het WiFi internet!

Siedlinghausen heeft een goede bakker, ruim gesorteerde supermarkt, een zwembad en enkele goede restaurants. Het dorp ligt ca. 10 minuten van het bruisende vakantieoord Winterberg waar het hele jaar door genoeg te beleven valt. Er zijn in de buurt goede bewegwijzerde wandel- en mountainbike routes. Tevens vind je in de nabije omgeving het attractiepark Fort Fun Abenteuerland, diverse wildparken, stuwmeren en zomerrodelbanen.

In de winter zijn er de bekende gebieden rondom Winterberg om te skiën, snowboarden en sleeën bij voldoende sneeuw, maar ook voor wandelaars of langlaufers zijn er mooie routes uitgezet. Verder zijn in de omgeving subtropische zwembaden, musea, forellen visvijvers en een 9 holes golfbaan. Voor meer ideeën liggen er vele brochures klaar in het huis.

Als u ons vakantiehuis boekt, dan kunt u in aanmerking komen voor de Winterberg Card. Voor een klein bedrag, slechts 2,75 p.p.p.n., ontvangt u een persoonlijke kaart met recht op vele kortingen en/of gratis toegang op attracties en bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u gratis mee met bus en trein in de regio!

Kortom, vakantiewoning De Vinkenborg is de ideale uitvalsbasis voor een mooie vakantie!

Stuur gerust een bericht voor meer informatie, prijzen en/of reservering.

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige vakantiehuis De Vinkenborg.




De verhuurder, Liesbet & Arnold

Advertentie online sinds mei 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Hallo, wij zijn Liesbet en Arnold Vinkenborg. Onze woning staat in het mooie dorp Siedlinghausen.
Het dorp ligt ca. 10 minuten van het bruisende vakantieoord Winterberg waar het hele jaar door genoeg te beleven valt.

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige vakantiehuis De Vinkenborg.

Met vriendelijke groet,
Liesbet en Arnold Vinkenborg




Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Deze prijzen zijn exclusief €150 borg.

De huursom is inclusief eindschoonmaak en bedlinnengoed.

Ontvangst sleutel 
De huurder krijgt, een week voor de aankomstdatum per mail of sms en na betaling van het volledige factuurbedrag, de beschikking over de code van een sleutelkluis waarin de huissleutel in zit.  

Verblijf in het vakantiehuis                                                                                                                               Op de dag van aankomst is ons vakantiehuis vanaf 15.00 uur beschikbaar.
Op de dag van vertrek dient u ons vakantiehuis uiterlijk om 10.00 uur te hebben verlaten.

Huidieren zijn helaas niet welkom in ons huis.  

Aansprakelijkheid/ klachten/ schade 
De huurder en overige gebruikers zijn in de betreffende huurperiode in het gehuurde vakantiehuis volledig aansprakelijk voor alle schade die is ontstaan aan het huis, de inventaris en alle zaken die tot het gehuurde object behoren, tenzij huurder en overige gebruikers aannemelijk kunnen maken dat de schade aan hen niet kan worden toegerekend. Wij raden u dan ook aan bij aankomst het vakantiehuis en de inventaris goed te controleren.

Het is niet toegestaan uw elektrische voertuig met stroom uit het gehuurde onderkomen op te laden. Indien dit ontdekt wordt, zal een boete opgelegd worden.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 26-feb-2024
tot
ma 01-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 966,00
Midweek -
Nacht € 138,00
Weekend -
van
ma 01-apr-2024
tot
ma 08-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1246,00
Midweek -
Nacht € 178,00
Weekend -
van
ma 08-jul-2024
tot
ma 26-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1638,00
Midweek -
Nacht € 234,00
Weekend -
van
ma 26-aug-2024
tot
ma 16-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1246,00
Midweek -
Nacht € 178,00
Weekend -
van
ma 16-sep-2024
tot
ma 14-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 938,00
Midweek -
Nacht € 134,00
Weekend -
van
ma 14-okt-2024
tot
vr 25-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1148,00
Midweek -
Nacht € 164,00
Weekend -
van
vr 25-okt-2024
tot
ma 16-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1036,00
Midweek -
Nacht € 148,00
Weekend -
van
ma 16-dec-2024
tot
vr 03-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1890,00
Midweek -
Nacht € 270,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 6 personen)
€ 35,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Parkeerplaats
€ 0,00
Per verblijf
Gratis

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Sauerland biedt in de zomer tal van mogelijkheden om lekker te zwemmen in een zwembad of stuwmeer. Want wat is leuker dan heerlijk te zwemmen als je op vakantie bent. Allereerst zijn er vele en grote stuwmeren in Sauerland waar je heerlijk in kunt zwemmen, maar ook rondom kunt wandelen, fietsen of een rondvaart kunt maken. De diverse stuwmeren zijn een paradijs voor de watersporters, en voor gezinnen is het zwemmen ideaal dankzij de aanwezigheid van de vele stranden, speeltuinen en speelmogelijkheden bij de meren. De dichtstbijzijnde meren waar je kunt zwemmen is de Hennesee, en de Hillebachsee met een waterskibaan. Iets verderop ligt de Diemelsee, Sorpesee, en de Möhnesee. Verder zijn er in de buurt (sub) tropische zwembaden en een openluchtbad waar je terecht kunt.
In Sauerland zijn er diverse rodelbanen waar je in de zomer goed terecht kunt. Je wordt in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt zelf je snelheid bepalen met het gashendel op de slee. Door de hendel naar voren te drukken maak je meer snelheid en door hem naar achter te trekken rem je af. De zomerrodelbaan is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Een aantal leuke rodelbanen die je eens kunt proberen zijn:
Winterberg Erlebnisberg Kappe. Deze baan heeft een lengte van 700 meter en heeft veel bochten en steile gedeeltes. Op de
Erlebnisberg Kappe vind je overigens nog veel meer attracties, waaronder een panoramabrug (deze 400 meter lange brug geeft spectaculair uitzicht over de omgeving en Winterberg) en een speeltuin voor de kleinsten.
Winterberg Schanzen Wirbel, deze tweede baan rodelbaan bevindt vlakbij de beroemde St.-Georg-Schanze op de Herlohberg. Nadat je naar boven bent getrokken, heb je een schitterend uitzicht op de bekende skischans, waarnaar de spectaculaire tocht naar beneden begint.
Willingen Sommerrodelbahn & Summertubing. Naast de rodelbaan en de tubing baan is er ook nog prachtige kinderspeelplaats met zesveldentrampoline en een restaurant met terras.
Olsberg Sternrodt Bergrodelbahn is een mooie, lange rodelbaan midden in het bos. Onderweg worden foto’s gemaakt, met vermelding van uw snelheid. Na gebruik van deze rodelbaan door de prachtige natuur kunt u ook nog genieten van de prachtige wandelomgeving. Bij de rodelbaan is een speeltuin en restaurant aanwezig.
Siedlinghausen (Winterberg) is een ideale bestemming voor:
Fietsers
Mountainbikers
Wielrenners
Wandelaars
Sportieve (en ook minder sportieve) fietsers kunnen gebruik maken van de goed bewegwijzerde routes. Tevens zijn er ook vele uitgestippelde fietsroutes te verkrijgen bij de VVV. Deze variëren in lengte, zwaarte- en hoogteverschillen. Dus voor ieder wat wils.

In Sauerland vind je ook goede mogelijkheden om heerlijk te wandelen. Je kunt kiezen voor eenvoudige wandelingen maar ook voor meer uitdagende wandelroutes. Ook de wandelroutes zijn goed bewegwijzerd. Vlakbij Winterberg ligt de Kahler Asten met mooie wandelroutes die tevens geschikt zijn voor minderinvaliden.Bike Arena Sauerland is uniek in Duitsland voor de mountainbikers vanwege het veelzijdige aanbod en ruim 40 routes die uitgezet zijn. Deze routes variëren van sprongen, tot snelle bochten en snelle afdalingen. ? ?
Fietsen & mountainbikes kun je huren in Winterberg. Mountainbikes kunnen ook bij het bikepark huren.
Aventura Spielberg in Medebach bij Center Parcs – Park Hochsauerland ligt gratis klim en klauterplezier. De Spielberg heeft lengte van 160 m, 32 hoogtemeters, 15 torens, 9 segmenten, voor jong en oud een avontuur! Na het beklimmen van de SpielBerg wordt u beloond met een prachtig uitzicht over de mooie wijde omgeving.



Klimhal in Willingen is een mooie en uitdagende klimhal met 55 verschillende klimroutes. Na een vakkundige instructie in de veiligheidstechniek kun ver omhoog klimmen. De routes zijn verspreid over 10 verschillende klimtouren. Leuk voor kinderen, maar zeker ook voor de volwassenen is deze 350m2 grote klimwand. Let op: verzekeringstechnisch mag je pas klimmen vanaf 6 jaar.
Kletterwald (klimbos) in Winterberg is klimmen en klauteren tussen de vele palen en touwenparcoursen. Je gaat gezekerd de diverse uitdagende parcoursen verkennen die uitgezet zijn.
Deze variëren in moeilijkheidsgraad en ze zijn er voor zowel kinderen als volwassenen.
Wild- en vrijetijdspark Willingen ligt midden in de bossen. Leuke attracties zijn het sprookjes- en kabouterbos, hier kun je 26 verschillende sprookjes zien in sfeervolle sprookjeshuisjes. Verder is er het Dinoland, zijn er vele attracties en speeltoestellen. Tevens kun je veel wild zien zoals damherten, edelherten, bizons, berberapen, papegaaien, roofvogels, beren en wilde katten.
Warsteiner Brouwerij, deze ligt in Warstein en is één van de grootste zelfstandige brouwerijen van Duitsland. Je kunt de brouwerij bezichtigen zowel individueel als met groepen van maandag t/m vrijdag.
Glasblazerij in Willingen leert u de eeuwenoude traditie van glasblazen kennen. Bekijk de professionele glasblazers aan het werk en ervaar een show waarin een gloeiende 1300 ° C-glasmassa vorm en kleur krijgt. Als je daar zin in hebt, kun je jezelf als glasmaker uitproberen en je eigen persoonlijke glas onder de begeleiding blazen. Je kunt hem de volgende dag ophalen als hij volledig is afgekoeld.
Wisent wildernis in Bad Berleburg kunt u de Europese bisons, de grootste landzoogdieren van Europa, van zeer dichtbij meemaken. De wisenten leven op een oppervlakte van 20 ha. in hun natuurlijke en grotendeels natuurvriendelijke omgeving. Je kunt er een kleine 2 uur heerlijk wandelen door een stukje prachtige natuur.
Het skigebied Wintersportarena Sauerland bij Winterberg is veruit het grootste en meest bekende samenhangende skigebied van het Sauerland. Er is in de afgelopen jaren behoorlijk geïnvesteerd in nieuwe liften om Winterberg voor wintersporters nóg aantrekkelijker te maken.
De sneeuwzekerheid op de pistes duurt in de regel rond de 100 dagen, van half december tot half maart. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen die samen met de verse sneeuw zorgen voor optimale ski condities.
U kunt door de sneeuwzekerheid gerust ruim van te voren ons vakantiehuis boeken. Sterker nog, het is erg aan te raden om deze tijdig te boeken gezien de drukte in de wintermaanden.
Skiën
Het skigebied, op 3 uur rijden van Utrecht is zeer geschikt voor beginnende en licht gevorderde skiërs. Het is een kindvriendelijk skigebied en dus ideaal voor gezinnen die niet al te lang in de auto willen zitten vanuit Nederland.

De lengte van blauwe pistes bedraagt 14 kilometer en de totale lengte van de rode pistes is 12 kilometer. Voor de gevorderde wintersporters is er ook nog 1,5 kilometer aan zwarte pistes. Verder barst het in dit wintersport gebied van de skischolen en skiverhuur bedrijven.
Langlaufen vanuit Winterberg is een ontspannende bezigheid voor jong en oud. In alle rust kunt u genieten van de adembenemende omgeving.
Hier heb je een netwerk van 165 km aan goed geprepareerde loipes. De loipes zijn goed gemarkeerd met routeborden en prima te volgen, je raakt niet gauw verdwaald.
Het centrum van het langlaufen ligt rond de Kahler Asten vanwaar vele routes beginnen. Ook vanaf parkeerplaats P3 in Winterberg beginnen veel loipes waar zich ook een ski en langlauf verhuur bedrijf bevind.

Rodelen & snowboardpark
Op steenworp afstand van Winterberg ligt Postwiesen het skigebied van Neuastenberg. Een 400 meter (verlichte) natuurrodelbaan en een professioneel snowboardpark met kickers, rails en corners maken uw skivakantie compleet!
Ook wandelaars komen niets tekort in en rondom Winterberg. Dompel je onder in de ongerepte natuur en ontdek de meest prachtige vergezichten. Bovendien is er een ruime keus aan wandelroutes waardoor er altijd wel één bij je past.
De wandelroutes zijn goed onderhouden en stuk voor stuk geruimd of gewalst om ze beter begaanbaar te maken. Wie liever gaat sneeuwschoenwandelen waagt zich in de diepe sneeuw. Met behulp van lichte, kunststof rackets, die je onder je schoenen bindt, wandel je door de besneeuwde weiden.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
35 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tapijt

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Laminaat

Slaapkamer 3
1e verdieping
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Laminaat

Badkamer
1e verdieping
10 m2

Bidet

Toilet

Ligbad

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Winkelen
  • Weekendje weg

Wellness

  • Sauna

Verwarming

  • Vloerverwarming
  • Speksteenoven

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Schuur

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderstoel (2)
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dartbord
  • Tafeltennistafel

Wintersport

  • Piste 50km of minder
  • Skilift meer dan 500m
  • Hoogte tot 1000m


€ 938,-
per week v.a.
€ 938,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

‘BOSRIJK’ Wandelen E-fietsen Edersee

8,8
Vanaf per nacht € 56,- v.a. per week per week € 395,-

Sauerland Panorama

8,8
Vanaf per nacht € 110,- v.a. per week per week € 770,-