Appartement

Villa Orange Côte d'Azur


Dit exclusieve vakantieappartement bevindt zich in Roquefort-les-Pins (in het departement Alpes-Maritimes), gelegen in het hart van de gouden driehoek van de Côte d'Azur.

Het appartement geniet een prachtige centrale ligging te midden van de uitlopers van de Franse Alpen, nabij de mooiste stranden van de azuurblauwe Middellandse Zee, de steden Cannes, Nice, Monaco en Grasse, en het technologiepark Sophia Antipolis.Dit nieuwe en ruime appartement vormt een ideale accommodatie voor twee stellen of een gezin met maximaal drie kinderen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor stedentrips en allerlei leuke uitstapjes.
  • Ruim (102m2) en luxe vakantieappartement
  • Verwarmd (van mei-oktober) gedeeld zwembad
  • Privé zwembad voor meer privacy
  • Airconditioning is beschikbaar in alle kamers
  • Snel glasvezelinternet met wifi op het hele terrein
  • Speeltoestel, trampoline, tafeltennistafel en jeu de boulesbaan
  • Afgesloten parkeerplaatsen met camerabewaking
  • Laadpaal (binnenkort)

Luxe appartement
Op de eerste verdieping van Villa Orange, dat voorzien is van airconditioning in alle ruimtes, verwelkomt u een een exclusief appartement met 2 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Dit ruime en stijlvolle appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een elegante woon-eetkamer en een prachtig terras. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings en de badkamers bieden een ontspannende regendouche. Er is een verwarmd zwembad voor gezamenlijk gebruik en een tweede zwembad voor meer privacy.

Bereikbaarheid
Villa Orange is zeer goed bereikbaar met de auto, het vliegtuig en de bus. Slechts 10 minuten rijden vanaf de autosnelweg A8, vanaf de internationale luchthaven Nice-Côte d’Azur 20-25 minuten. Op 50 meter van de villa bevindt zich een bushalte met een directe en snelle verbinding naar diverse bestemmingen, waaronder de luchthaven van Nice en de steden Grasse, Cagnes-sur-Mer en het centrum van Nice.

Franse steden

Vanuit Villa Orange kunt u eenvoudig de bekende steden Cannes, Nice, Grasse, Monaco en Saint-Tropez bezoeken. Ook charmante dorpjes als Saint-Paul-de-Vence en Eze zijn gemakkelijk bereikbaar. Een rit naar Italië behoort tot de mogelijkheden om plaatsen als Ventimiglia, Bordighera en zelfs San Remo te verkennen.

Middellandse Zee

Op slechts 15 minuten bevinden zich de stranden van de Middellandse Zee. Geniet van het azuurblauwe zeewater of maak een boottocht naar de Îles de Lerins, twee eilandjes voor de kust van Cannes.

Golfterreinen

De Côte d’Azur heeft talloze prachtige golfterreinen te midden van adembenemende landschappen. In de nabije omgeving van Villa Orange bevinden zich tientallen golfbanen, waaronder Golf d’Opio in Valbonne, slechts 5 minuten verwijderd.

Roquefort-les-Pins

In het rustige dorpje vindt u enkele voortreffelijke restaurants, bakkerijen met heerlijk vers stokbrood en warme croissants. Voor noodgevallen zijn er ter plaatse een medisch centrum en een apotheek beschikbaar. Bovendien heeft een Nederlandse sprekende huisarts haar praktijk in een nabijgelegen dorp.

De verhuurder, Iris, Martijn & Philip

Advertentie online sinds maart 2024

Geverifieerde verhuurder
Sinds begin 2020 wonen wij, samen met onze zoon Philip, in Villa Orange en stellen we de eerste verdieping beschikbaar voor gasten van over de hele wereld. Iris is van oorsprong Duits en Martijn Nederlands. Wij beheersen de talen Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Wij streven ernaar u een hoogwaardige accommodatie aan de Côte d'Azur te bieden, die voldoet aan al uw reisbehoeften. Of u nu voor zaken of plezier reist, Villa Orange is uw perfecte thuis weg van huis.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 60 dagen voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 26-apr-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1785,00
Midweek -
Nacht € 255,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
vr 28-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1869,00
Midweek -
Nacht € 267,00
Weekend -
van
vr 28-jun-2024
tot
zo 08-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2345,00
Midweek -
Nacht € 335,00
Weekend -
van
zo 08-sep-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1855,00
Midweek -
Nacht € 265,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1393,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1953,00
Midweek -
Nacht € 279,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
vr 04-apr-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1393,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 135,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 4 personen)
€ 9,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op het plein in het historische centrum van Valbonne, waar het zowel 's zomers als 's winters onder de arcades heerlijk vertoeven is, is deze brasserie een waar genot. Een professioneel en vriendelijk onthaal en een onberispelijke service. Een groot terras, een warm interieur en een uitstekende kaart. Hier krijg je waar voor je geld en de kwaliteit van het eten blijft jaar na jaar hoog. Café des Arcades weet de culinaire kunst van de brasserie uitstekend te verzorgen.
Saint-Paul de Vence, een betoverend middeleeuws dorp, is een must-visit tijdens uw verblijf bij Villa Orange. Gelegen tussen Cannes en Monaco, op 60 km afstand, behoudt het dorp zijn middeleeuwse charme en staat het bekend als een centrum van moderne kunst. Verken de smalle straatjes en het historische erfgoed gedurende een uur, terwijl de omringende natuur met wijngaarden en citrusbomen zorgt voor een verfrissende ervaring. Geniet van een panoramisch uitzicht op zee vanaf de heuveltop, ontdek opmerkelijke monumenten en bezoek de talloze kunstgalerijen.
De Gorges du Verdon behoort tot de grootste natuurlijke bezienswaardigheden van Frankrijk. Deze kloof is de op één na grootste in Europa, na de Tarakloof in Montenegro en Bosnië Herzegovina, en staat bekend als de Grand Canyon van Frankrijk.

Het gebied vormt een paradijs voor natuurliefhebbers, bergbeklimmers en andere avonturiers, met overvloedige mogelijkheden voor ontdekkingen en activiteiten in de Gorges du Verdon.
Op slechts 15 minuten varen van de haven van Cannes zorgen de eilanden Sainte-Marguerite en Saint-Honorat voor een complete verandering van omgeving. Ver weg van de drukte van de Croisette bieden de ongerepte natuur van de Lérins-eilanden een ideale plek voor rust en ontspanning.

Sainte-Marguerite
Dit eiland is rijk aan uitzonderlijke flora en fauna en heeft een indrukwekkend historisch erfgoed. Het bezoek aan het Fort Royal is een must, bekend vanwege een van zijn gevangenen, de Man met het IJzeren Masker.

Saint-Honorat
Het eiland Saint-Honorat, doordrenkt van rust en spiritualiteit, vormt een compleet andere omgeving dan de stad. Eeuwenlang bewoond door de monniken van de abdij van Lérins, wijden zij zich aan gebed en produceren ze wijn, likeuren en olijfolie.
Gourdon, een klein middeleeuws dorpje op ongeveer 15 km van Villa Orange, prijkt op de lijst van 'Les Plus Beaux Villages de France', waardoor het tot een van de mooiste dorpen van Frankrijk behoort. Het dorp ligt geïsoleerd bovenop een hoge rots van 760 meter en staat vanwege deze geografische en strategische ligging bekend als 'het adelaarsnest'. De hoge ligging biedt natuurlijk een adembenemend uitzicht op de 'Vallée des Loups' en een uitzonderlijk panorama van de kuststrook tussen Nice en Théoule-sur-Mer.

De oude gerestaureerde huisjes en het kasteel geven Gourdon een ruige charme. Het dorp bruist van levendigheid door de vele winkeltjes, kunstenaars, en ambachtsateliers. Hier vind je onder andere een glasblazer, zijdeschilder, parfummaker, zeepfabrikant, confiseur en een bakker die lokale lekkernijen maakt. Het is bijna onmogelijk om de verleiding te weerstaan om geen souvenir of cadeautje te kopen in een van de sfeervolle smalle straatjes van Gourdon!
Het prinsdom Monaco staat bekend om zijn glamour, bruisend nachtleven, Formule 1-races en het beroemde casino. De exotische tuin herbergt een uitgebreide variatie aan planten van over de hele wereld.

Een must-see aan de Côte d'Azur, deze stad combineert toerisme en zakelijke allure, waar grootsheid in alles terug te vinden is. Verken de weelderige interieurs van het prinselijk paleis en de aangrenzende tuinen. Ontdek het rijke culturele erfgoed, waaronder het oceanografisch museum, het automuseum en de ceremonie van de wisseling van de wacht.
Op het prachtige Place Massena in Nice kun je winkelen, genieten van een drankje op een zonnig terras en mensen kijken. Dit beroemde plein, gelegen tussen de oude en nieuwe stad, is omringd door leuke winkels en restaurants. Drink een kop koffie in een van de cafés aan de rand van het plein en observeer het levendige stadsleven. Place Massena is een ontmoetingspunt voor de inwoners van Nice en wordt doorkruist door belangrijke boulevards, zoals de Avenue Jean Médecin. Een tram rijdt over het plein, maar het is verder alleen toegankelijk voor voetgangers.

De oude gebouwen rondom het plein hebben een kenmerkende rode kleur met typisch blauwe luiken. Onder de brede stenen zuilengalerijen vind je gastronomische restaurants en winkels, waaronder het bekende Galeries Lafayette. 

Een fontein op het plein beeldt verhalen uit de Griekse mythologie uit, met in het midden een 7 meter hoog beeld van Apollo. De fontein en de gebouwen worden 's avonds verlicht, en de moderne installatie van kunstenaar Jaume Plensa met zeven felgekleurde beelden van knielende mannen langs de trambaan is vooral 's avonds een eyecatcher. Op Place Massena vinden het hele jaar door evenementen plaats, waaronder de jaarlijkse kerstmarkt in december en festiviteiten op 14 juli, de nationale feestdag. Vanaf het plein is het slechts een klein stukje lopen naar de Promenade des Anglais. In de nabijgelegen straten kun je heerlijk winkelen in boetieks en exclusieve winkels vol met designerkleding.
Ontdek de weelderige Villa Ephrussi de Rothschild en haar prachtige tuinen. Gelegen op het schiereiland Saint-Jean-Cap-Ferrat, bevindt de villa zich in een natuurlijke omgeving aan zee.

Tijdens uw bezoek leert u de geschiedenis van de roze villa en van barones Béatrice de Rothschild kennen. Maak een reis rond het huis door de 9 tuinen, die u meenemen naar Europa en Azië.

Omringd door schitterende tuinen met uitzicht op de Middellandse Zee, herbergt het de rijke kunstcollecties van de barones.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
31 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
16 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (4)

Slaapkamer 2
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Douche (1)

Wastafel (1)

Föhn

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 102 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Jeu de boules
  • Wintersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (5)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Speeltoestel(len) (1)
  • Tafeltennistafel
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (4)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (4)

Verwarming

  • Airconditioning

Games & entertainment

  • Tafeltennistafel
  • Trampoline


€ 1.393,-
per week v.a.
€ 1.393,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Picciola

Vanaf per nacht € 86,- v.a. per week per week € 600,-