Villa


Accommodatie: 8 personen, 4 slaapkamers, 2 badkamers, privé zwembad, BBQ, airco, laadpaal
                                                                                                                                                                       
Deze ruime en smaakvol ingerichte villa met 4 slaapkamers (alle met airco), een heerlijk eigen zwembad en 2 badkamers is gelegen aan het begin van het luxe villapark. De villa en de tuin bieden naast het eigen zwembad een overdekt terras en achter in de tuin een gezellig hoekje met een loungeset om te genieten van een boek en een glas goede wijn. De woonkamer met aparte zit- en eethoek en een ruime open keuken bieden genoeg mogelijkheden en ruimte om te genieten met familie en vrienden. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een vaatwasser, koelkast en een magnetron. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers op de begane grond. De villa beschikt over twee badkamers, 1 op de begane grond (bad + douche in bad) en 1 op de eerste verdieping (douche + toilet). Ook zijn er nog 2 tweepersoonsslaapkamers op deze verdieping. Vanuit de villa loopt u via de openslaande deuren zo uw tuin in waar u kunt genieten van het buitenleven onder het royale overdekte terras met terrasmeubilair. Het privé-zwembad in de tuin is voorzien van een cover om de warmte zoveel mogelijk vast te kunnen houden. Er zijn 4 sunloungers beschikbaar. De villa beschikt eveneens over een wasmachine, TV met meer dan 50 zenders en Wifi internet. Bij de villa zelf is ruimte voor 2 - 3 auto's om te parkeren. De villa is niet ver gelegen van het grote gemeenschappelijke zwembad zodat kinderen eenvoudig zelf naar het zwembad kunnen lopen. Huisdieren zijn welkom.

Faciliteiten:
 
- Privezwembad met Romeinse trap (7x4)
- Airconditioning in alle slaapkamers
- Huisdieren welkom
- Wifi internet
- Wasmachine
- Vaatwasser
- Magnetron
- Koelkast
- TV (naast alle Nederlandse zenders ook twee Vlaamse, alle belangrijke Franse en een 50-tal internationale- ook Engelse - zenders)
- DVD / CD
- 2 Ventilators
- Electrische Barbecue
- Verwarming
- Zonnepanelen
- Parkeerruimte voor 2 á 3 auto'
- Eigen laadpaal voor electrische auto (voor vriendenprijs)


Afstanden: 
- Rivierstrandjes: 5 minuten lopen
- Supermarkt: Lidl 3 km
- Supermarkt: Intermaché: 4 km
- Vallon Pont d'Arc: 4,4 km
- Orange: 65 km
- Avignon: 80 km
- Arles: 120 km
- Brussel: 966 km
- Utrecht: 1100 km

Vakantiepark:
Deze villa is gelegen op het park Domaine Les Rives de l'Ardeche. Het park ligt op een prachtige locatie aan de rivier Ardèche. Op het park vindt u diverse gemeenschappelijke faciliteiten waaronder op 50 m astand ook een groot zwembad met kinderbadje en tennisbanen, bar, friterie, kinderspeeltuintje, fitnessapparatuur, sportvelden en jeu de boulesbanen waar u gratis gebruik van kunt maken. Ook verhuur van kano's e.d.


De verhuurder, Dick

Advertentie online sinds juli 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 4 uur
Mijn vrouw en ik zijn al decennia geleden verliefd geworden op de schoonheid en ook de rust van de Ardèche. In een enthousiaste bui hebben we zo’n 15 jaar geleden deze villa gekocht. Elke keer als we er zelf zijn genieten we met volle teugen van de omgeving, maar ook van de villa zelf. Die hebben we naar eigen smaak gezellig en stijlvol (ook met kunst aan de muur) ingericht. Nu de zomers ook in de Ardèche warmer worden hebben we in alle slaapkamers airco laten aanleggen. Heerlijk 's nachts.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

VROEGBOEKACTIES:
* 15% korting op alle boekingen in april en mei (al doorgevoerd in prijslijst)
* Gratis opladen elektrische auto tot 200 kWh per week

Airco en elektrische barbecue geen meerprijs. Opladen via eigen laadpaal voor elektrische auto's tegen betaling (€ 0.25 per kWh). 


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-apr-2024
tot
za 20-apr-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 757,00
Midweek -
Nacht € 108,00
Weekend -
van
za 20-apr-2024
tot
za 11-mei-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1360,00
Midweek -
Nacht € 194,00
Weekend -
van
za 11-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1573,00
Midweek -
Nacht € 225,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 22-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
za 22-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 2290,00
Midweek -
Nacht € 327,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2690,00
Midweek -
Nacht € 384,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 21-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
za 21-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 757,00
Midweek -
Nacht € 108,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 35,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Bedlinnen
€ 11,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 50,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 130,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 2,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

RECENSIES OP EEN ANDERE WEBSITE VAN DEZE VILLA (gem. 9.7): https://www.allurevillasfrankrijk.nl/frankrijk/villa-agape/reviews/2507#tabs :

10 "Heerlijke week in Villa Agape"
augustus 2021 We hebben het heerlijk gehad in villa Agape.
Perfecte ligging, tov bar en receptie. Fijne tuin, mooi zwembad, fijne privacy door omheining. Royale slaapkamers. Airco en wasmachine waren we erg blij mee.
Een echte aanrader!

Mevr. K. van den Broek

10
"Deugddoende vakantie "
augustus 2021 Mooi,gezellig ingericht met mooie, propere keuken en zeer ruime frigo. Alles was proper zowel de badkamers en slaapkamers. Het mooie zwembad in het warme weer is ook zeker een meerwaarde.

Kortom voor ons de ideale plaats om op rust te komen.

Dhr. Wesley Vandevyvere

9
"Met het gezin op vakantie!"
juli 2021 Een heerlijk vakantiehuis en van alle gemakken voorzien. De ligging is rustig met veel privacy en erg centraal gelegen. Het huis is ruim en luxe.

Er waren een paar kleine puntjes bij aankomst, maar die zijn direct en vriendelijk verholpen door de verhuurder. Al met al zeker een aanrader om hier te verblijven bij een vakantie in de Ardèche.

Algemene indruk: 9
Ligging: 9
Faciliteiten vakantiehuis: 9
Inrichting en staat vakantiehuis: 9
Hygiëne: 8
Vriendelijkheid en service verhuurder: 10
Prijs/kwaliteit: 9

Eigenaar opmerking:
Fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad.
De kleine puntjes zijn inmiddels definitief verholpen.

Luc

10
"Geweldige accommodatie!"
juni 2021 Bedankt voor de geweldige accommodatie. We hebben er allemaal erg van genoten. De villa was zeer ruim, schoon en precies zoals op de foto's. Communicatie was geweldig. Graag weer!

Marx

10
"Super"
september 2020 Genoten van ons verblijf in Villa Agape. De villa is voorzien van alle gemakken en ligt in een prachtige omgeving.

9
"Geweldige vakantiewoning met alles erop en eraan."
september 2019 We zaten in Villa nr.19 en volgens ons is dat de mooiste plek van het park. Het zwembad is helemaal top. De omgeving is ook geweldig. Op korte afstand is er veel te bekijken. We komen graag terug in Villa Agape.

Auke

10
"Zorgeloos genoten"
september 2018 Heerlijke twee weken gehad waarin het even aan niets ontbrak. Villa nmr 19 is sfeervol (mooie kunst, smaakvolle kleuren op de muren) comfortabele bedden en van al luxe voorzien. Ligging is ad rand vh park wat niet zo’n ‘parkgevoel’ geeft met voldoende privacy door de prachtig hoge oleanders. Mooi groen gazon en hoofdzwembad op nog geen 5 min loopafstand is ideaal voor de kinderen. Vallon heeft een heerlijke Thai, ijssalon en restaurant Chelsea een absolute aanrader! Wij konden zeker terug om de omgeving verder te ontdekken!

Leoni K.

9
"Luxe in een prachtige omgeving"
augustus 2018 Het was weer een feest om op Domaine Les Rives de l’Ardèche te zijn. Agape, Villa 19, is ons vaste adres, waar we al meerdere keren één of meer weken hebben doorgebracht. De natuur van de Ardèche is prachtig. Vallon Pont d’Arc is zomers wel erg druk en er is in toenemende mate volop vertier voor de kinderen op het park en in de omgeving. Een paar kilometer verderop kun je echter ook alle rust en natuur vinden. De Caverne, de indrukwekkende replica van de prehistorische Grotten van Chauvet moet je ook eenmaal in je leven (met je kinderen) hebben bezocht. Extra zonnig en warm was het dit keer voor het tweede achtereenvolgende jaar, maar wij begrepen dat de airco voor alle slaapkamers al besteld was. En een eigen zwembad naast een centraal groot zwembad met kinderbadje maakt het allemaal wel erg aangenaam.

Cobi Kaptein

10
"Une superbe villa au calme, a 2 pas du centre de Vallon"
augustus 2018 superbe villa spacieuse, on peut y aller facilement a 8, au calme dans la résidence, très bien équipée, il ne manquait rien sauf peut être des chaines en français sur la TV, mais nous n’étions pas venu pour regarder la télé ! On reviendra, super séjour

Dubart S.
Liberty Resorts, in 2018 failliet gegaan en niet meer bestaand, heeft in 2017 een promotiefilm laten maken, dat te vinden is op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=bBS4KLk0teE.
De Ardéche is een prachtige rivier waar je heel goed kanoën en dat wordt dan ook massaal gedaan. Het bijzondere van Vallon Pont d'Arc is dat je zowel dichtbij als iets verder weg de mooiste plekjes, historische dorpjes en natuurgebieden vindt. Je kunt er ook eindeloos wandelen. Balazuc, Labeaume, Banne, Ruoms, Uzés en Les Vans zijn maar enkele voorbeelden. Zomers is er uiteraard ook veel vertier voor jong en oud, zoals kleine 'pretparken', dag- en avondmarkten en evenementen. Ook op het Domaine Les Rives de l' Ardéche (waar de villa onderdeel van is) worden er zomers elke dag activiteiten voor jong en oud georganiseerd op de sportvelden en in en om het grote gemeenschappelijke zwembad.
Heenweg: Vallon Pont d'Arc - Saint Reméze - Saint Montan
Terugweg 1: Saint-Montan - Bourg Saint Andéol 80 km reistijd 1.36 uur

Terugweg 2 via de Gorges: Saint-Montan - Bourg Saint Andéol - Saint- Martin d' Ardèche - Grotte de la Madelaine - Pont d'Arc - Vallon Pont d'Arc
94 km - reistijd 2.03 uur
LE MAGAZINE DÉCOUVERTE DU RHÔNE AUX GORGES DE L'ARDÈCHE

Franstalig tijdschrift met ‘de plaatsen die je niet mag missen, nodigt je uit om de lokale bevolking te ontmoeten die gepassioneerd is over hun grondgebied en geeft je veel goede tips voor vakantie.’ Ook veel belangrijke adressen!

https://www.pontdarc-ardeche.fr/nos-guides-a-telecharger-ardeche/
Bij de VVV is veel meer informatie verkrijgbaar: www.pontdarc-ardeche.fr


Er is uiteraard ook een VVV kantoor in Vallon Pont d'Arc. Het adres daarvan is
16 Chemin des Abeilles, 07150 Vallon Pont d'Arc.

Digitaal te bezoeken via deze URL: https://www.pontdarc-ardeche.fr/vallon-pont-darc-ardeche/

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 210 x 90 cm

Bed: 2-persoons 210 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
9 m2

Bed: 2-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 80 cm

Bed: 2-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 4
1e verdieping
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 105 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Speeltuin
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Winkelen
  • Vakantieparken

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (16)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Laadpaal Elektrische Auto

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan

Kinderen

  • Kinderstoel (1)

Games & entertainment

  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's


€ 757,-
per week v.a.
€ 757,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: