Bungalow

Residence Château Cazalères 121


Let U OOK OP DE WAARDERING DOOR ANDERE GASTEN VAN ONS HUIS 9.4 SUPER.
Waarom villa 121
Modern huis met veel privacy in de tuin.
Volledig ingerichte villa 3 slaapkamers incl horren.
NIeuwe inloop douche .
nieuw tuin meubilair.
Nieuwe wasmachine 9 kg gebruik is gratis
Montainbikes voor de kinderen 3
Ruime parking.
Centrum van het park op kort afstand van speeltuin, zwembaden, chateau,restaurant /snack.
Uitzichtover de heuvels.
In het hoogseizoen opgemaakte bedden.
Direct te boeken bij eigenaar.
Altijd bevesting/contract

Heerlijke wandelomgeving en een werkelijk fantastische natuur.Als je echt van fietsen houd kom je hier volledig aan je trekken.Wij nodigen U dan ook van harte uit om eens  kennis te maken met ons huis en de Ariege.
Het huis staat op een toplocatie in het park.

De verhuurder, Simon & Marry

Advertentie online sinds maart 2010

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
VakantiePark Residence Château Cazalères

Wij zijn Marry en Simon Groot,
We genieten nog steeds van de wel heel bijzondere plekjes hier in de Pyreneeën zoals de mooie dalen en hoge bergen ,en dan niet te vergeten het mooie park met z`n vele faciliteiten. Ons huis staat op een top locatie vlakbij het Chateau waar van alles te doen is en toch merk je er niets van. Om het huis is veel privacy en een mooi uit zicht over de heuvels .
We nodigen U dan ook van harte uit om eens langs te komen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
 • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
 • 1 Beschikbaar
 • 1 Geen prijzen beschikbaar
 • 1 Bezet
 • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Als u in de winter huurt komt er 10 euro verwarmingstoeslag bij.

annulerings voorwaarden

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
 • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
 • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
 • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
 • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-jul-2024
tot
zo 25-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1500,00
Midweek -
Nacht € 214,00
Weekend -
van
di 29-okt-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
di 31-dec-2024
tot
za 26-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 120,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Kinderbed
€ 0,00
Per verblijf
Gratis
Kinderstoel
€ 0,00
Per item per nacht
Gratis
Toeristenbelasting vanaf 13 jaar
€ 0,70
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Als je hier een aantal jaren komt, ga je de omgeving, zoals de prachtig mooie dalen en de hoge bergen steeds meer waarderen. We genieten nog steeds van de wel heel bijzondere plekjes hier in de omgeving van de Pyreneeën.Een aantal pluspunten: - uitzicht op de heuvels, dus een toplocatie op het park- een kindvriendelijke tuin met veel zonne- en schaduwterrassen en privacy- vlakbij het Château, twee zwembaden (700m2), tennisbanen, fitnessruimte, sauna, speeltuin etc.- animatieteam in de zomermaanden
Résidence Château CazalèresOp het landgoed van Château Cazalères staan 138 vrijstaande luxe vakantievilla’s. Het Château( eigenlijk een maison de maître) is sedert 1997 eigendom van de gezamenlijke (veelal Nederlandse) eigenarenIn het Château treft U de gezellige lounge met leestafel en bar. Evenals het voortreffelijke restaurant. Naast het kasteel liggen 2 tennisbanen en een minigolf baan. Achter het kasteel ligt een supergroot zwembad (700 m2) welke geopend is van eind april t/m half oktober, afhankelijk van het weer.
De Ariege maakt onderdeel uit van de Midi-Pyrénées.Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Op het grootste gedeelte van het grondgebied van deze streek worden 60 tot 80 dagen per jaar temperaturen waargenomen van meer dan 25° C. De Midi-Pyrénées kan wat dat betreft concurreren met de Middellandse Zeekust en het Rhône dal.Het voorjaar valt zeer vroeg en geeft al een voorproefje van de zomer. Dit is het jaargetijde dat bij trekkers en wandelaars het meest geliefd is. Als er nog sneeuw ligt op de toppen van de Pyreneeën komt het koren al boven op de heuvels van Gascogne en krijgen de boomgaarden van de Tarn et Garonne al violet roze tinten. Tussen begin april en eind juni liggen de gemiddelde maximumtemperaturen tussen 16°C en 24°C.In juli en augustus is het hier overheersend zonnig en warm. De gemiddelde minimumtemperaturen zijn al hoog en variëren's morgen tussen 13°C en 15°C. In de loop van de dag lopen de maximumtemperaturen gemiddeld op tot 26°C-28°C. Maar 's nachts is het buiten heerlijk koel.De nazomer is vaak heerlijk zacht en warm,met prachtige dagen met een paarsblauwe hemel. In het prachtige septemberlicht bedragen de maximumtemperaturen 21°C-25°C. Ook in oktober blijven deze temperaturen bijzonder zacht, met gemiddelde maximumtemperaturen van 16°C tot 19°C. Ideaal om er even tussenuit te zijn als de anderen aan het werk zijn.
Daumazan sur Arize (alt. 247 m.)Daumazan ligt aan de rand van de meest noordelijke uitloper van het Massief du Plantaurel.Village Daumazan telt aan eind twintigste eeuw ongeveer 600 inwoners. Het is vrij noordelijk gelegen in het departement Ariège aan het riviertje de Arize. Het stadje is ontstaan aan de weg tussen Montesquieu-Volvestre en Mas-d' Azil. Het ligt op een kruising van wegen naar kleine dorpen in de omgeving: la Bastide-de-Besplas, Campagne-sur-Arize en Montbrun-Bocage, Castex.Deze streek werd vroeger voor het grootste deel bewoond door katharen. Daumazan behoorde voorheen bij het taalgebied van Langue d' oc.Aan het einde van de twintigste eeuw is er in Daumazan wat bijzondere bouwwerken betreft, weinig spectaculairs te zien. Deze gemeente kent vele, vaak vervallen huizen, van een redelijke ouderdom, die het karakter van Daumazan in vroeger tijden goed weerspiegelen. De nauwe straten geven dit eenvoudige en kleinschalige verleden extra duidelijk weer. Opvallend zijn de vele bloemen, bomen en ander gewassen die Daumazan een kleurrijk en gezellig aanzien geven.De oude mensen, meest vrouwen, die op de aan de huizen bevestigde bankjes hun laatste dagen slijten, geven nog duidelijker blijk van een kenmerkende sfeer van kleinschaligheid en gemoedelijkheid. De bevolking is ook nog uiterst vriendelijk.Daumazan heeft ook andere tijden gekend. Op drie gevels in het dorp zijn nog de oude verweerde teksten te ontcijferen, die ons duidelijk maken dat dit gebouw vroeger een hotel of een hotel/restaurant moet zijn geweest. Drie hotels voor zo'n kleine gemeente was wel veel. Inmiddels probeert men in één van die gebouwen de draad weer op te pakken. Daumazan is weer een restaurant met bar rijk, wel –is -waar een zeer eenvoudig restaurant, maar toch. Daumazan bezit een kerkgebouw uit de twaalfde eeuw in romaanse stijl. In de zestiende en zeventiende eeuw werd de kerk vergroot en hoger opgetrokken.In 1907 is een deel van het gebouw tot Monument Historique verklaard.
Bijenorchissen (L'Ophrys Abeille - Ophrys apifera - Bee Orchid) bij het château.Hoe langer ik ernaar keek, hoe meer lol ik kreeg: ze lijken op clowns-kopjes.Lachebekjes, vrolijke mannetjes die tegen een bloemblad geplakt zijn!Om van de uitbundige natuur in de Ariège te genieten hoefde je niet ver weg.Zowel op het bungalowpark Château Cazalères als in de directe omgeving was veel te zien.Op de helling waartegen de Résidence was opgetrokken, lag een bos.Daar liep een steil boerenpad langs de vervallen kasteelmuur, erg rustig, prachtig!Bloemen, vlinders, vogels, reeën, een plekje om langer lang te zijn.De eerste keer dat ik er een kijkje ging nemen stond er een veertigtal bijenorchissen in bloei.Ik had gelukkig meteen foto's gemaakt want al snel waren ze bijna uitgebloeid en minder mooi.De onderste lip van deze orchidee lijkt op een honingbij, vandaar de naam.Deze rode-lijstsoort is zeldzaam tot zeer zeldzaam in Nederland en Vlaanderen.Toch lijkt de bijenorchis zich langzaam aan uit te breiden, mogelijk door het warmere klimaat.Uiteraard is hij beschermd, evenals in (noordelijke delen van) Frankrijk.Tekst Adri de Groot zie www.vogeldagboek.nl

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
60 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 90 cm

Bed: Lits-jumeaux 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
16 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Zeil / linoleum

Slaapkamer 3
1e verdieping
8 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Zeil / linoleum

Badkamer
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche

Wastafel (2)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

 • Bungalow

Woonoppervlakte

 • 100 m2

Sport & recreatie

 • Fietsen
 • Speeltuin
 • Tennis
 • Wandelen
 • Zwemmen

Populaire thema's

 • Kindvriendelijk
 • Luxe accommodatie
 • Privacy
 • Natuurhuisjes
 • Vakantieparken

Wellness

 • Sauna
 • Massagedouche
 • Fitnessruimte

Verwarming

 • Centrale verwarming
 • Vloerverwarming
 • Boiler

Internet, wifi, audio

 • Kabeltelevisie
 • Televisie
 • Radio
 • Cd-speler
 • Dvd-speler
 • Wifi
 • Nederlandstalige zenders (9)
 • USB-aansluiting
 • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

 • Buitenverlichting
 • Ligstoel(en) (6)
 • Parasol(s)
 • Parkeerplaats(en) (1)
 • Speeltoestel(len) (10)
 • Tafeltennistafel
 • Terras (2)
 • Tuin
 • Tuinstoel(en) (6)
 • Tuintafel(s) (3)
 • Veranda
 • Jeu de Boulesbaan
 • Tuin volledig omheind

Privacy

 • Beheerder op terrein
 • Volledige privacy
 • Vrijstaande woning

Faciliteiten

 • Wasdroger
 • Wasmachine
 • Hal
 • Bijkeuken / wasruimte
 • Apart toilet (2)
 • Roken niet toegestaan
 • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

 • Bedlinnen

Kinderen

 • Kinderstoel (2)
 • Traphekjes
 • Campingbed (1)

Mindervaliden

 • Geen drempels
 • Gelijkvloers

Games & entertainment

 • (Bord)spellen
 • Biljart- / snookertafel
 • Tafeltennistafel


€ 840,-
per week v.a.
€ 840,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
 • Géén boekingskosten
 • Gebruik onze service gratis!
 • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Privacy en rust gegarandeerd: 138

Vanaf per nacht € 86,- v.a. per week per week € 600,-