Vakantiehuis


Een heerlijk vakantiehuis in het hart van Frankrijk. Een comfortabel huis dat van alle gemakken is voorzien. Het biedt plaats aan maximaal 6 personen. L'Arche is gelegen in een rustig gebied nabij het stroomdal van de Dordogne. En wat ook een fijne gedachte is: Sioniac scoort heel hoog wat betreft schone lucht; weinig fijnstof en luchtvervuiling. Een heerlijk gevoel. In de omgeving van Sioniac vind je alle voorzieningen. 

In de sfeervolle woonkamer kun je kijken naar alle Nederlandse en buitenlandse zenders via schotel en vaste lijn. Er is ook een cd- en dvd speler aanwezig. Voor de muziekliefhebber: er staat ook een electrische piano. Als je aan tafel zit kijk je zo uit over het terras naar een prachtig landschap en 's avonds is het genieten van de ondergaande zon. In de salontafel is een aantal gezelschapsspellen opgeborgen voor de gezellige uurtjes samen.

In de keuken zijn alle voorzieningen zoals oven, grote koelkast, inductiekookplaat, magnetron(op het terras). Er is een uitgebreide servieskast om heerlijk te genieten van je kookkunst. Ook vind je er een fonduestel en table chef.

Er zijn twee badkamers, 1 met ligbad en handdouche en wastafel. Een fohn is er ook. Ook staan hier de wasmachine en een vriezer. De tweede badkamer is een inloopdouche met een wastafel.
Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van een riant tweepersoons bed en in de derde slaapkamer een uitschuifbed dat ook plaats biedt aan twee personen. Er is voldoende weglegruimte aanwezig.
In elk vertrek is vloerverwarming en een grote houtkachel die het hele huis verwarmt in de woonkamer.
En dat alles op de begane grond!

Rondom het huis is het zo voorzien dat je overal kunt vertoeven. Met maar liefst drie terrassen vind je altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw. Op het terras aan de achterzijde staat een vierpersoons loungeset en op het terras aan de andere kant een tafel met stoelen om sfeervol te eten terwijl je van het uitzicht geniet. Aan de zijkant ook nog een terras met tafel en stoelen. Er is een kleine en een grote parasol aanwezig.
Om het je comfortabel te maken zijn er comfortabele terrasstoelen en een ligstoel.

De tuin is ongeveer 2000 vierkante meter. Aangezien je maximaal 1 huisdier mee mag nemen is dat een mooie plek voor uw huisdier om fijn rond te rennen. Aan de overkant van het weggetje ligt een bos van anderhalve hectare dat ook aan het huis behoort.

Het is een prachtige omgeving met veel afwisseling. Het dichtstbijzijnde stadje is het middeleeuwse stadje Beaulieu-sur-Dordogne. Daar zijn veel voorzieningen, hotels en restaurants. Verderop in het dal van de Dordogne zijn er nog veel meer commerciele activiteiten met in Altillac een Supermarche en in Biars een Leclerc.

Voor de golfliefhebbers is er een fraai golfterrein op minder dan 10 kilometer afstand. In Beaulieu kun je ook kano's huren voor een tocht over de Dordogne.
Op wat grotere afstand zijn er prachtige gebieden zoals in de Auvergne, het Centraal Massief en wat meer lieflijke gebieden in het aangrenzende departement Dordogne met Sarlat als een door veel Nederlanders bezocht toeristenstad.

L'Arche ligt vlak achter het gemeentehuis in Sioniac. Daardoor ligt het huis aan de rand van het dorp en toch in het buitengebied. Het ligt aan het weggetje Le Claux waar alleen 2 buren gebruik van maken. Je kunt prachtig ver weg kijken met meerdere horizonnen. En de ondergaande zon beleven is elke keer weer een feest!

Wij hebben in 2008 ons huis nieuw gebouwd en we hadden het geluk dat onze zoon architect is. Daarom is het huis afgestemd op onze smaak en behoefte. Er is veel licht binnen en de vide in de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Er zijn twee grote plafondventilatoren om tijdens de warme dagen verkoeling te geven. Maar ook in de koudere dagen is het heerlijk om de houtkachel aan te doen en te genieten van een levendig vuur. Het hout en energie is in de prijs inbegrepen.

De keuken is volledig ingericht en er zijn veel dingen voorradig. Met onze huurders maken we de afspraak dat je alles mag benutten, maar dat je het weer aanvult als het op is. Zodoende hoef je niet meteen voor alles naar de supermarkt!
L'Arche, wat ark betekent staat boven op de berg(320 meter) en vandaar de keuze van de naam van het huis.

Wijzelf genieten altijd erg als we in Sioniac zijn en zorgen dat het huis goed wordt onderhouden. Onze huismeester Michel en zijn vrouw Fabienne ontvangen je hartelijk en zorgen dat alles aanwezig en schoon is en de bedden klaar zijn voor gebruik.
Zij nemen ook de borgsom van 200 euro in ontvangst die je na afloop weer terugkrijgt als alles in orde is.
Kortom, alles staat gereed voor een zorgeloos verblijf in l'Arche!

De verhuurder, Lucia & Henk

Advertentie online sinds oktober 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij, Lucia en Henk Couwenberg, zijn de gelukkige eigenaren van l'Arche. We hebben het huis met veel plezier maar ook met zwoegen en communiceren in 2008 nieuw gebouwd waarbij onze zoon die architect is voor het ontwerp heeft gezorgd. We zijn apetrots op onze "Ark" en vinden het plezierig onze huurders er van te laten genieten. Onze huismeester Michel en zijn vrouw Fabienne zorgen er voor dat alles goed verloopt en zorgen voor een welverdiende vakantie!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Schoonmaakkosten 70 euro. Extra schoonmaakkosten 30 euro voor een huisdier.

Betaling/annulering/borgBetaling
  1. Betaling in euro’s te voldoen.
  2. De betaling in twee termijnen, binnen 2 weken na telefonische, schriftelijke of elektronische reservering, eerste termijn voor 50% van het overeengekomen bedrag.Tweede termijn moet vier weken voor aanvang van het verblijf ter beschikking van l’Arche zijn.
  3. Indien korter dan 6 weken voor aanvangsdatum is gereserveerd dan dient de betaling in één termijn 2 weken voor aanvang van het verblijf .
  4. Bij verlengen zal de recreant voor ingang van de verlenging de betaling aan l’Arche voldaan hebben.
  5. De door l’Arche in redelijkheid gemaakte buitengerechtelijke kosten, na ingebrekestelling, komen ten laste van de recreant. Indien het totale bedrag niet tijdig is voldaan, zal na schriftelijke sommatie een rentepercentage over het nog openstaande bedrag van 1% per maand in rekening worden gebracht.
Annulering
  1. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan l’Arche, deze bedraagt: -bij annulering binnen 24 uur na boeken volledige restitutie van het boekingsbedrag.- bij annulering binnen 2 maanden 25% van aankomst van de overeengekomen prijs. - bij annulering binnen 1 maand 50% van de overeengekomen prijs. - bij annulering binnen 2 weken 75% van de overeengekomen prijs. - bij annulering op de aanvangsdatum van het verblijf 100% van de overeengekomen prijs.
  2. Bij annulering 25 euro administratiekosten.
  3. Indien door bemiddeling van de recreant de plaats door een derde wordt gereserveerd en betaald voor eenzelfde periode worden alleen de administratiekosten in rekening gebracht.
Borg
  1. Vooraf contant een borg betalen van € 200,00 aan de huismeester.
  2. Na het betalen van de borg wordt door de huismeester de sleutels van het huis overhandigd aan de recreant.
  3. Bij beëindiging van het verblijf controleert de huismeester samen met de recreant de woning. Indien alles in orde is wordt de borg contant terug betaald.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 01-sep-2023
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 665,00
Midweek € 400,00
Nacht € 95,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 805,00
Midweek -
Nacht € 115,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 70,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak met verblijf dieren
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar
€ 0,90
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op onze website www.maisonlarche.com bij het tabblad omgeving vind je een uitgebreide beschrijving van stadjes en dorpen in de omgeving.
Op onze website maisonlarche.com vind je onder het tabblad omgeving een uitgebreide informatie over de zeer afwisselende omgeving van Sioniac.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
11 m2

Bed: 2-persoons 210 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond
11 m2

Bed: 2-persoons 210 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Begane grond
9 m2

Bed: Onderschuifbed 210 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond
9 m2

Douche

Ligbad

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond
4 m2

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Kinderen

  • Kinderbed

Sport & recreatie

  • Golf
  • Jeu de boules
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Mindervaliden
  • Overwinteren

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Vloerverwarming
  • Houtkachel
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (1)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (6)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Huisdieren toegestaan
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen


€ 665,-
per week v.a.
€ 665,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: